Първоначално изпратено от Балониада
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСлави изби рибата с този проектокабинет...Разбра се, че чалгаря не става за управленец, а само за опозиция...
Всяко зло за добро...Поне служебния кабинет ще завърши това, което е започнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Погледни на какво отговаряш
Ники Василев е много добър избор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Слави предлага Ники Василев за министър Председател,
Говори 7 езика, на 51 години. Или предпочитате Гербавите калинки без дипломи?!
Айде да е хаирлия
Ники Василев е много добър избор
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСлави си представи кабинета в момента по БТВ.
Мин. председател Николай Василев. Доста юпита са кандидати за министри.
Също така има ромка министърка. Министър на отбраната е жена.
Губи ми се само някои с различна сексуална ориентация за да обхване пълната палитра .....
п.п.
Мисля че борсата ще скокне ако това стане факт....
- 1 like
Коментар
-
Слави си представи кабинета в момента по БТВ.
Мин. председател Николай Василев. Доста юпита са кандидати за министри.
Също така има ромка министърка. Министър на отбраната е жена.
Губи ми се само някои с различна сексуална ориентация за да обхване пълната палитра .....
п.п.
Мисля че борсата ще скокне ако това стане факт....Last edited by markov; 12.07.2021, 11:24.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Е айде да го обявят та да кажеме
Говори 7 езика, на 51 години. Или предпочитате Гербавите калинки без дипломи?!
Айде да е хаирлия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеДоволни ли сте от резултата ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеРезюме: Каквото е населението на територия "б", такива му и управниците
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
И това го има, но и доста хора гласуват безкористно за тях. Странно е, но е факт.
Но си мисля, че и сега ако бяха живи Хитлер, Сталин, Пол Пот все ще има хора, които биха гласували за тях
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Не става въпрос за прости хора , а за страхливи и прагматични калинки из безброй знайни и незнайни общински, областни и държавни администрации , дружества, агенцийки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Не става въпрос за прости хора , а за страхливи и прагматични калинки из безброй знайни и незнайни общински, областни и държавни администрации , дружества, агенцийки...Те не са толкова съществен фактор. Проблемът идва от това, че всички партии се оказват неспособни да привлекат едни 40-60% от имащите право на глас, които остават извън изборния процес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение5. Че организирането на избори е много трудна работа. Моите лични наблюдения от организацията в Шумен е, че общинската администрация беше подготвила изборите почти перфектно.
Коментар
Коментар