IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Тук пише същото аз казвам колко беше сделката...
    Точно така, аз не оспорвам процентите, нито цената, просто това е сделка нарицателна за корупционни практики

Коментар

• Yavor Dachkov

1 ч. ·
      Зад новите министри на Слави прозира ДПС и Пеевски от ендесеварския им период Ще е интересно дали ДБ ще подкрепят това правителство. Сигурно ще получат такива инструкции от американското посолство, но виждам, че определено не са доволни. Без тях няма да стане. Очевидно е, че БСП няма да гласуват за него. Разбира се стои и екстравагантния вариант да получи подкрепа от ГЕРБ с колкото депутати е необходимо. Интересено ще е. А през зимата ще е още по-интересно

Коментар

• Айде, нови избори наесен. Честито на всички български овце и псевдополитици!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Тук пише същото аз казвам колко беше сделката...

Коментар

• Каква стана тя! Гадният чалгар трябваше да се моли на Боко за 10 гласа, а чалгарят на никого не цепи басма!
            Що така? Нали трябваше да се моли, гласове трябваше да събира, за да прокарва нам кво си?
            А не е ли точно това начинът, за да прокарва ония неща - питам се така, де...
            Гаден чалгар! Непредвидим!
            Така де: всички почнахМЕ да правим сметки - какво ще ни даде, за да му дадем гласовете си...
            Аве, да питам: всички виолисти (и пианисти) ли са такива - чалнати и гадни чалгари?

Почвам да разбирам, защо Барбарела не купува на внуците си - нито виола, нито пиано... ))

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Сделката за БТК беше 65% от компанията за 230 или 260 млн евро...
              Заповядай

https://corruptionbg.com/Epichinte-prodajbi-BTK

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

ББР ще продаде
                На когo, след като се разбра на кого са раздавали поне милиард?

Коментар

Всяко нещо с времето си, но наистина ако помниш никиту доведе някакъв от чехия/унгария и обясняваше че бил национално богатство. Оказа се в последствие че в договора му било записано че децата ще учат в най добрите училища, жената- най си какво , а на цялото семейство се покривали всички разходи. И цялото семейство събирало фактури, касови бележки и билети за градския транспорт . Тогава това си беше смях за цяла българия. Не знам сега какво ще продаде никиту- не знам някой дали помни как стана министър- първият министър отказа на царя да продаде БТК и още някакво предприятие и цяря го прати кмет- май се казваше костадин паскалев. И дойде никиту- търг с един кандидат- финландски милиардер май беше кандидата- купи компанията на цената на годишната и печалба, след 9-10 месеца продаде бтк за около 1 милиард, а я купи за около 120 милиона

Интересно ми е какво ще продаде сега, може би ще чака да купи някоя маска ПП2 за няколко милиона
                  Сделката за БТК беше 65% от компанията за 230 или 260 млн евро...

Коментар

Всяко нещо с времето си, но наистина ако помниш никиту доведе някакъв от чехия/унгария и обясняваше че бил национално богатство. Оказа се в последствие че в договора му било записано че децата ще учат в най добрите училища, жената- най си какво , а на цялото семейство се покривали всички разходи. И цялото семейство събирало фактури, касови бележки и билети за градския транспорт . Тогава това си беше смях за цяла българия. Не знам сега какво ще продаде никиту- не знам някой дали помни как стана министър- първият министър отказа на царя да продаде БТК и още някакво предприятие и цяря го прати кмет- май се казваше костадин паскалев. И дойде никиту- търг с един кандидат- финландски милиардер май беше кандидата- купи компанията на цената на годишната и печалба, след 9-10 месеца продаде бтк за около 1 милиард, а я купи за около 120 милиона

Интересно ми е какво ще продаде сега, може би ще чака да купи някоя маска ПП2 за няколко милиона
                    те си казаха на децата 1 МИЛИОН ЛАПТОПИ. Както даде по 300€ за 3 години наем на 70к микрософт лиценза.
                    А те струваха по 1 толкова безсрочно, а ако искаш 100 за 20долара ти ги даваха компютър 2000. Лично съм ги купил по толкова
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

ББР ще продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

честит ви заместник на клоуна. От банкянска тиква на учиндолски чалгар.
                        Да чухте да разследва престъпниците, дапасе, гладния прокурвар, бойко ...
                        Ще праща македонците в космоса, а българите на майната си.

Коментар

Човека който продаде БТК за по малко от годишната и печалба???????????? И ти твърдиш че това е добър избор???????????????

Такива като никиту трябва да бъдат бесени по площадите
                          честит ви заместник на клоуна. От банкянска тиква на учиндолски чалгар.
                          Да чухте да разследва престъпниците, дапасе, гладния прокурвар, бойко ...
                          Ще праща македонците в космоса, а българите на майната си.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Изразените от Слави Трифонов приоритети са козметични и няма да доведат до сериозни промени, коментира пред БНР съпредседателят на „Зелено движение“ и заместник-председател на групата на „Демократична България“ в 45-я парламент Владислав Панев.

MOBILE.FROGNEWS.BG
                            Зам.-председателят на ”Демократична България”: Приоритетите на ИТН са по-скоро козметични

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Слави си представи кабинета в момента по БТВ.

Мин. председател Николай Василев. Доста юпита са кандидати за министри.
                              Също така има ромка министърка. Министър на отбраната е жена.
                              Губи ми се само някои с различна сексуална ориентация за да обхване пълната палитра .....

п.п.
                              Мисля че борсата ще скокне ако това стане факт....
                              Е сега с ромите и жена министър на отбраната ще цъфффнем- бившата такава германска министърка меркел я засили с 200 на ЕС с молба да не се връща повече в германия
                              Last edited by RUBLA; 12.07.2021, 13:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Слави предлага Ники Василев за министър Председател,
                                Говори 7 езика, на 51 години. Или предпочитате Гербавите калинки без дипломи?!
                                Айде да е хаирлия
                                Човека който продаде БТК за по малко от годишната и печалба???????????? И ти твърдиш че това е добър избор???????????????

Такива като никиту трябва да бъдат бесени по площадите

Коментар

Working...
                                X