IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Оправи ми настроението бе човек.Велики са жалко че Велко и Чочо не са сред нас вече
    Ха-Ха ....... това е голата истина. Новите партии, които се борят да премахнат задкулисието, трябва да приложат задкулисие, ако искат да направят стабилно правителство, което да изкара повече от 3 месеца ....

Да живее задкулисието !!!!!!!!!
    Да живее разпределянето на порции, защото то е в основата на стабилността в политиката !!!!!!!

Тоест нищо не се е променило, освен процента на разпределяните порции .....

Партиите от протеста не се бореха за нищо друго, освен това да получат достоен процент от тези порции ....

Слави обаче им измъкна кокала из под носа, и не им обеща нищо в замяна. И сега те са бесни ...
    Last edited by Mateev; 17.07.2021, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
      Мъдрите са прозрели нещата още едно време. Великите НЛО:
      https://www.youtube.com/watch?v=qBYeLKzWGvQ
      Оправи ми настроението бе човек.Велики са жалко че Велко и Чочо не са сред нас вече

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Имам, ама още съм невинен, пардон, наивен. Още вярвам че в политиката трябва да има морал, че щом в Конституцията пише, че "властта принадлежи на народа", това действително трябва да е така.
        Пробвай се при Шкумбата с тия вицове пара ще направиш

Коментар

Не бях гледал пресконференцията на сценаристите и сега мернах нещо.
          Шоумените казват: предлагаме ново правителство. Кога, когато.... Ако не ни подкрепите, следват нови избори. Това директно ме навежда на мисълта, че те няма да подкрепят правителство на ДБ и ИМВ, подкрепено от БСП, например. Щото ИТН имат 65 депутата, ДБ-34, ИМВ-13. Общо 112. Не стигат. Трябва БСП. Или някаква врътка на БСП или ДПС. Например някоя от тях не се регистрира за гласуване, кворумът е налице от 121+ депутата, ама 112 стигат да са повече от половината.
          Което дефакто означава парламентарна подкрепа от страна на нерегистриралата се партия.

ОБАЧЕ, ако ИТН не гласува? Нови избори.... мамм...
          Сметката е проста - правителство може да се реализира само чрез ИТН и ГЕРБ или с тяхна подкрепа - директна или недиректна.

ИТН - 65 депутата, ГЕРБ - 63 - общо 128 - за другите остават 112. Т.е. трябва им рамо или една от двете "големи" партии да не се регистрира и да намали кворума.

Коментар

• Тъжна работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              Ко стаааа със Славиту. Поредния еврейски измамник. Яххяххяяххяхяххяхя

През 1994г. Васил Илиев регистрира в съда застрахователната компания „Вярност, инвестиции, сигурност-2” (ВИС-2) и става "борец за авторски права". ..

Вечерта, в която е застрелян Васил Илиев, Трифонов е отивал на среща с него в любимото си заведение.След смъртта му, Слави се разплаква като малко дете в ефира на БНТ по време на предаването си. Със задавен глас шоуменът заявява, че България е загубила един велик човек/За народа загуба велика!!-по Иванчо Йотата/.. Същите думи той ще изрече и по адрес на Илия Павлов малко след неговото убийство.

Мутра отвсякъде!

Остава усещането,че си се докоснал до нещо мръсно,безнравствено,новата бъдеща мутра-диктатор, като банкянската тиква! И как подлъгаха и избиратели в чужбина,но за народ без памет ,"преходът" ще е безкраен ....

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Ко стаааа със Славиту. Поредния еврейски измамник. Яххяххяяххяхяххяхя

Коментар

Не бях гледал пресконференцията на сценаристите и сега мернах нещо.
                  Шоумените казват: предлагаме ново правителство. Кога, когато.... Ако не ни подкрепите, следват нови избори. Това директно ме навежда на мисълта, че те няма да подкрепят правителство на ДБ и ИМВ, подкрепено от БСП, например. Щото ИТН имат 65 депутата, ДБ-34, ИМВ-13. Общо 112. Не стигат. Трябва БСП. Или някаква врътка на БСП или ДПС. Например някоя от тях не се регистрира за гласуване, кворумът е налице от 121+ депутата, ама 112 стигат да са повече от половината.
                  Което дефакто означава парламентарна подкрепа от страна на нерегистриралата се партия.

Ще се разпаднат.

Коментар

• Не бях гледал пресконференцията на сценаристите и сега мернах нещо.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

....да върне властта на народа.....???!!!!

Гигов,да ме прощаваш,ама ти имаш ли навършени 18 години?!
                      гигов е пенсионер , от тези дет' са се пенсионирали на 35 години.

Иначе вече е много дърт, също като доносника дето си работи тук. Акъла му обаче е на пет годишен. Някъде около тази възраст тея спират да се развиват.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

....да върне властта на народа.....???!!!!

Гигов,да ме прощаваш,ама ти имаш ли навършени 18 години?!
                        Имам, ама още съм невинен, пардон, наивен. Още вярвам че в политиката трябва да има морал, че щом в Конституцията пише, че "властта принадлежи на народа", това действително трябва да е така.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ИЗвинявам се мисля че бяха данъци в англия

Коментар

• И кой е Григор Здравков и той ли ще му връща дълговете, ако изобщо е вярно.. Досега само приказки от него без покритие..

Коментар

• Григор здравков четеш ли- пише че имал 86 милиона евро дългове

Коментар

Working...
                              X