IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Казаното от теб би било по-достоверно, ако не говориш от името на "всички".
    За чалгарите никога не ми е било мъчно. Не харесвам чалгата им.
    Това, че чалгар може да изрине статуквото се оказва приемливо за мен. Реалностите са такива.
    Чалгаря си е от статуквото откъдето и да го погледнеш.С един и същи номер Дс ви минава вече 31години....Все против статуквотото гласувате а то си стои...Поредния е Слави да видим кой е следващия тоя утече у канало

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Че то има лайф видео бе! Не си ли го гледал?
      А я кажи тогава кое е сериозно?
      Гледах го разбира се. Но слушах и записа с Мавъра.Ламбовски му направи постановка. За опорките Сорос, янките ....да това са сериозните.
      Life won't wait for you.

Коментар

Пусни го. Аз не съм

Коментар

Това, че чалгар може да изрине статуквото се оказва приемливо за мен. Реалностите са такива.
          Интересно е каква логика стои зад това твърдение?
          Първо, идеята на Слави беше идеята на ДПС - незаобиколима партия. Тоест да оказва влияние без да носи отговорности.
          Второ - вече постфактум - се оказа че тези хора нямат никакъв мисловен капацитет в управленски смисъл. Това би трябвало да е огромна и неприятна изненада за избирателите им.
          Най-важното обаче е, че голяма част от избирателите на ИТН, Мутрите, Слугите на мутрите, се подведоха по популистки лозунги да свалят "статуквото". Видно е какво стана - хвърлиха държавата в хаос. Това ли беше целта?
          Преди много мнооого години казвах че за да се разбие статуквото БСП трябва да се елиминира. Това е основният враг срещу който всички трябва да се обединяват. А вие какво направихте? Обявихте ГЕРБ за статукво! Явно много не ви достига там горе за да проумеете че колкото и да ги мразите, те не са статукво.
          Статукво са БСП и ДПС. Партии които очевидно могат да бъдат преодолени, но за това трябва да се мисли, не че нещо де...
          Ми вие всичките "антистатукво" групички имате общо 31% от гласовете? И то по-голямата част са на чалгарите. Какво ще борите, не знам. Видно е обаче че кратуните са празни.
          Язък ви за напъна.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Проблемът е, че той е по-зле от статуквото. Т.е. след това ще ревете някой да го изрива него.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Разбирам че ти е мъчно за чалгарите ама бяха дотук.Всички им видяха големите претенции и никаквите възможности.Са очаквам да ме изкараш гербер.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Стига опорки от блиц.бг, бе Факушка...Не е сериозно да свързваш тоно СИК и Маджо с някой друг освен с Боко... Крадеца вика дръжте крадеца
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Вземи сам да си я създадеш. Знаеш й параметрите - без виолисти и чалгари. Няма да има по-истинска от твоята: жътварки със сърпове и паламарки.
                  Разбирам че ти е мъчно за чалгарите ама бяха дотук.Всички им видяха големите претенции и никаквите възможности.Са очаквам да ме изкараш гербер.

Коментар

Ицката - слугите на мутрите. Сол-ташак на Маджо.
                    Всичките тия взеха съзнателно решение което противоречи на конституцията, което е изумително за парламент!
                    Същите тези сега опитват да спрат работата на Цацаров и комисията която ръководи, за да защитят имотите и парите на някои хора с по 18 обвинения, сред тях спонсора на Мая и Ицката Чери, Цветан Василев доста други от този калибър които търкат нарове в следствието.
                    Стига опорки от блиц.бг, бе Факушка...Не е сериозно да свързваш тоно СИК и Маджо с някой друг освен с Боко... Крадеца вика дръжте крадеца
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                      Това да. Аз още се чудя дали да гласувам и засега май ще пасувам. Не виждам смисъл. Много хора ми казват, че не е така и всеки глас бил важен. Е сега видях, как с нови избори ми казват, че подадения ми глас на последните избори не е важен.
                      Нали знаеш, когато мислещите хора не гласуват, какво се случва?
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

И аз няма да гласувам,Да не говоеим че през юли е жътвата...Сокато не се появи истинска партия няма да гласувам.
                        Вземи сам да си я създадеш. Знаеш й параметрите - без виолисти и чалгари. Няма да има по-истинска от твоята: жътварки със сърпове и паламарки.

Коментар

Това да. Аз още се чудя дали да гласувам и засега май ще пасувам. Не виждам смисъл. Много хора ми казват, че не е така и всеки глас бил важен. Е сега видях, как с нови избори ми казват, че подадения ми глас на последните избори не е важен.
                          И аз няма да гласувам,Да не говоеим че през юли е жътвата...Докато не се появи истинска партия няма да гласувам.
                          Last edited by national power; 28.04.2021, 18:32.

Коментар

• Между другото Христо Иванов днес взел обявил че официално се намираме в политическа криза.

Чудя се трудно ли беше за предвиждане преди 9 месеца кога блокираха Орлов мост.

Коментар

От тонат ти, оставам с впечатление, че последните избори са ти показали, че си похарчил гласа си напразно.
                              Но от това не следва че гласа ти не е от полза за никого. Просто не се е полуило това, което си си въобразил, че ти обещават. Ако човек се замисли, всъщност голяма част чуват, не това което им се казва, а това което им се иска да чуят. Ето Славчо дори не раазсейваше слушателите си с ненужен бъртвеж. Мълча и остави всеки да запълни едномесечната пауза с, кой каквото му харесва. Добре му се получи!
                              В този ред на мисли за следващите избори се постарай да си изясниш какво, от всичко което искаш, е реализуемо и в какъв ред следва да се реализира. След това виж кой от кандидатите ще е най-близък до наистина смислената част от желанията ти и намери номера му в бюлетината, след което я маркирай.
                              Е накрая няма да си на 100% доволен от това, което избрания ще напрви, но няма и да се чувстваш прелъстен и изоставен.
                              Въобще зрелия избор и в живота и в политиката и в супермаркета , не се базира на пълно съвпадение между желано и предлагано, а на максимално достижимо сходство. Това най-често се изчерпва с вече препоръания ти поход - избирш най-малкото зло.
                              Ако обаче се откажеш да избираш ти, това автоматично означава да оставиш някой друг да избира вместо теб, а то той съвсем точно няма да избира нищо в твой интерс, просто защото си има собствен интерес.
                              Така че УЧАСТВАЙ в ИЗБОРИТ. Те са за теб и са само и единствено твой избор. Те са не само твое задължение но и твое ПРАВО. Отказвайки се от това си право скоро ще откриеш, че са ти отнели някое и друго уж ненужно и безполезно прво. Повярвай ми могат лека полека да те лишат от всичките ти права. Това се е случило с родителите ми в периода 1944-47 и нищо не пречи да се случи и с нас в следващите години.
                              Не е нужно много. Достатъчно е да се отказваме лека полека, едно по едно, от правата си. Така като родителите ми са направили през периода 1944-47.
                              Last edited by Бързоходко; 28.04.2021, 17:29.

Коментар

Винаги се гласува за най-малкото зло

Коментар

Working...
                                X