IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

Борисов 4 никога няма да има
    бас за 4 лева а?
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Дългият е. Той Е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

ПроЗ-проЗ, ама стана Борисов-4.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

С тоя резултат и като знаем кой брои не е редно да се чувства победител
          Ама е победител

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Аз предупреждавах че се извършва поредната подмяна и ме обявиха за герберасъ.Когато пкюех Бойко бях куманизин....Джуджето Хаяско министър председател мани мани тоя чалгар се оказа ного проЗ
            ПроЗ-проЗ, ама стана Борисов-4.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Чекай сега, то не е ясно дали ще мине. Има 65 гласа до тука. Требат поне още 55

А после подкрепата, а после пазарлъците като трябва закон да се прокара.

Кое няма да мине?
              Правителствена криза ли прогнозираш?
              Интересно, КОЙ ще изгуби (още 200-300 хиляди) гласове след нея?
              И пак ще има Служебно на Президента.
              При предсрочните избори няма да има летни отпуски.
              Коя ли партия ще спечели с над 50% ?
              Само така си питам, де.
              Досещам се, че пак гадния чалгар ще забие някого в земята. Демократични избори искахме...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

ДПС чуби част от купените от циганите гласове. Само част, защото МВР не успя да противодейства успешно на купуването на гласове.
                хванаха около 1000 търговци на гласове.. ама те реално търговците на гласове са над 20 000.. то полицаи толко нема.. капка в морето.. интересно с машините как доказват, че са гласували за нашите..

Коментар

a Слави щял да изгуби предсрочните на 11ти
                  С тоя резултат и като знаем кой брои не е редно да се чувства победител

Коментар

Интересното нещо е че ДПС губи гласове - което е нетипично за тях. 20 хил гласа спрямо 2 месеца по-рано. Преди това също им спадат.

Най-вероятно искат да се снишат покрай Пеевски и Магнитски ли. Или има и други причини.

нали слави беше турчин и щеше да ги направи втора сила като им отвори секциите в турция бе :Д

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

честит ви заместник на клоуна. От банкянска тиква на учиндолски чалгар.
                      Да чухте да разследва престъпниците, дапасе, гладния прокурвар, бойко ...
                      Ще праща македонците в космоса, а българите на майната си.
                      Аз предупреждавах че се извършва поредната подмяна и ме обявиха за герберасъ.Когато пкюех Бойко бях куманизин....Джуджето Хаяско министър председател мани мани тоя чалгар се оказа ного проЗ

Коментар

Аха и в Ловеч ще правят ел. коли

А Майкрософт ще прави дата център в Гърция
                        a Слави щял да изгуби предсрочните на 11ти

Коментар

• как стигнахме от малкия мук до берия...?

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                            Защо се изненадвате на ходовете на Слави Трифонов?
                            Така си осигурява негласната подкрепа на най-точните партии - ГЕРБ и ДПС.
                            Останалите просто не стават за партньори.
                            Не се изненадваме.Славчо е поредния циркаджия смешник

Коментар

Трябва ти Лаврентий Петрович Берия.
                              Феликс ми стига.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

ДПС чуби част от купените от циганите гласове. Само част, защото МВР не успя да противодейства успешно на купуването на гласове.
                                Гигов само ти ли не разбра че МВР противодействаше само на ГРОБ на другите не.На ДПС никой не е пречел да купува гласове.Уволниха всички гербаджии кадрите на ДПС не са пипнати с пръст.Па нека ми разправя Радев че не бил с тях....

Коментар

Working...
                                X