Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Да, знам, че сега 90% от българите се присмиват на дедите си преди 100 години и слагат тагове за #kletamajkabalgaria, но ми е много интересно как ходят в родните си места, без да ги е срам и нямат свян пред предците си!
При "македонците" е същата работа - ние едва ли не очакваме, че като им кажем, че са българи (което е обективната истина) и те ще плеснат с ръце и ще ни се зарадват. Ми няма да стане точно така - там хем има вече изградено, промивано 100 години от сърбомански комуноидни лъжи, съзнание, хем има вече елит на държава, който, разбира се, би бил против вече да не е елит на държава, а на област - елементарно е
Някои ще кажат - ми защо ми е тази скапана Македония - ми за нищо не ни е, ама то и България за какво ни е, като сме сме селяни, пардон, граждани на света, дето бил село и основната ни гордост е да вземаме социални помощи в Северен Лондон. Та така - темата е много дълга и широка - и двете страни имат резон, истината обаче е само една. не знам коя точно е истината, но аз няма да съм този, които ще се изплюе на гроба на дедите си, умряли, за да я има България и македония като нейна провинция. Обаче всеки решава сам за себе си...
Коментар