IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • http://www.faktor.bg/novini/svjat/95...a-prevrat.html Черногорски прокурор обвини Русия в опит за преврат

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

      Това са тежки обвинения и ако не е вярно не ти прави чест.
      Защо да са тежки? Доста характерно за участниците е това. Нищо изненадващо не виждам.
      The strongest stand last.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron
        "Русия е подготвяла свалянето на правителството на Черна гора и убийството на премиера Мило Джуканович. Това са потвърдили източници в западните разузнавателни служби, както и официални лица на Черна гора, ангажирани в разследването пред в-к Телеграф в най-новото и подробно разследване на събитията от миналата година.
        Целта на заговора е саботаж на черногорското намерение за присъединяване към НАТО.
        В заговора са участвали хора свързани с руските разузнавателни служби, сръбски националисти и бойци от терористичните милиции в Донбас."
        Това са тежки обвинения и ако не е вярно не ти прави чест.

        Коментар


        • Я, препирните се преместили тук
          Както и да е, искам да попитам Иванчо Питанката : Кога се познава, според теб, Питанка, кой е крадлив смешник? Когато вече е откраднал, когато му се смеят, или само, ако Е откраднал и са го заловили? Щото някои не крадат не толкова, не от порядъчност, ами щото не са ги допуснали до авантата.
          Прочее, Ку-Кунка не беше ли министър от РБ и дали, според теб, нещо от морални причини се е отказала да се кандидатира? Не си я представям като евродепутат отново, да ме прощаваш.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Не Костов, Желев не ставаше за политик. От него тръгна неориентираната промяна, от която се възползва Костов. Българският преход е фарс на безпътица, щото път си имаше и ни водеше към Долната земя. Още малко и ще сме там.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

              Костов не е ли случайно или не толкова случайно човек на Червената армия, Секретен отдел? И вероятно не само той?
              http://www.extremecentrepoint.com/archives/10842

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron
                Чудна работа, "Новите" лица на БСП все от ДС ги вадят.
                http://www.investor.bg/evropa/334/a/...a-haos-234310/

                препоръка е

                Коментар


                • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                  Кмета на Симитли каза че Костов и кликата му окрадоха народа.Уж върнаха земята ама вместо земя повечето хора получиха компесаторни записи които костовата мафия изкупи за 8% от номинала.По този начих хората бяха ограбени два пъти.Веднъж им бе открадната земята и втори път заводите бяха купени от Костовата крадлива мафия с компесаторни записи.Хората не бяха направени акционери на заводите които бяха построени върху техните земи.Няма нито един собственик на земя да е акционер в АЕЦ или Нефтохим.На крадливата реформаторско седесарска сган обаче земята се връща заедно с постройките особено в София.Така крадците станаха демократи седесари реформатори и нови републиканци.Костов е боклук и Господ ще му отсипе заслуженото.Един друг познат ми каза че очаква скоро Червената армия пак да ни освободи и всички хайдуци да отидат на дръвника
                  Костов не е ли случайно или не толкова случайно човек на Червената армия, Секретен отдел? И вероятно не само той?

                  Коментар


                  • Министрите на РБ в правителството на Бойко Борисов се оказват най-големите грешници според докладите които излизат.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron

                      - Что у нас сегодня на ужин?
                      - Кисель и черные катышки.
                      https://www.youtube.com/watch?v=RkvMwyr_Re8
                      Барби какво стана с твоя човек Фийон,2/3 от франсетата нещо го не искат?

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                        Ко мо не та та мой не са разбрали, че Меглена Кунева заяви, че на предстоящите парламентарни избори няма да бъде кандидат за депутат. Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж бащата на Меглена Кунева е от комунистически род? Истината обаче е по-различна. Според Меглена Кунева нейният баща и бащата на нейния баща са пострадали от комунистическия режим.

                        http://grajdani.bg/?p=5798

                        Всеки сам решава за кого да гласува. Важното е никой никога да не гласува за БСП.
                        Не бре Иване,пак не си разбрал...Тъстът И е видно ко му не,бащата на съпруга И...Ей го,на....
                        https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98...BC%D0%BE%D0%B2

                        Значи,ако не лично той,то неговите съпартийци са причинили страданията на нейния баща и бащата на нейния баща,наричан в България ,а и на други места по света за по-кратко -дядо....Т.е. Кунева се е омъжила за сина на едно доста сериозно и бая гадно ко му не...."През 1953 г. лично нарежда милицията да разстреля участниците в първата стачка на работници по време на комунистическия режим, вдигната от трудещите се в Тютюневата фабрика в Пловдив, при което са убити поне 3 души (точният им брой остава неизвестен), а над 50 са ранени"-става въпрос за Иван Пръмов,баща на нейния мъж,за по- кратко наричан-тъст....Колко интересен,шарен,сив и пъстър е светът....Даааа....

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                          Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж държавният дълг на САЩ бил 20 трилиона щатски долара и че уж щатския долар имал нулево покритие. Истината обаче е съвсем друга. От последните публикувани данни за държавния дълг на САЩ се вижда, че държавния дълг на САЩ към 16.02.2017г. е бил по-малък от 20 трилиона щатски долара. Твърдението на ко мо не та та, че щатския долар има нулево покритие е поредната лъжа на ко мо не та та. Да ви напомня, че централните банки на повечето страни по света държат голяма част от валутните си резерви в американски държавни ценни книжа или в други деноминирани в щатски долари активи и ако щатския долар имаше нулево покритие то централните банки на тези държави нямаше да държат толкова голяма част от валутните си резерви в американски държавни ценни книжа или в други деноминирани в щатски долари активи.

                          Да ви напомня, че според предварителна оценка номиналният брутен вътрешен продукт на САЩ е бил 18 566 900 000 000 щатски долара, тоест през 2016г. номиналният брутен вътрешен продукт на САЩ е бил над 14 пъти по-голям от номиналният брутен вътрешен продукт на Русия.

                          Да ви напомня, че според оценка на швейцарската банка "Креди Сюис" през 2016г. сумарното нетно богатство (нетното богатство се получава, като от брутното богатство се извадят всички дългове на домакинствата) на всички домакинства в САЩ e било на стойност 84 784 000 000 000 щатски долара. Тоест сумарното нетно богатство на всички домакинствата в САЩ е много по-голямо от държавния дълг на САЩ.

                          Да ви напомня, че според оценка на швейцарската банка "Креди Сюис" през 2016г. средното нетно богатство на един пълнолетен жител на САЩ е било 344 692 щатски долара. Тоест според оценките на "Креди Сюис" през 2016г. средното нетно богатство на един пълнолетен човек в САЩ е било около 33,323 пъти по-голямо в сравнение със средното нетно богатство на един пълнолетен човек в Русия.
                          Стига с тая Русия бе. И В САЩ и Русия масата от народа се бедни и рабо на олигарсите така е и навсякаде по света с малки изключения в западна европа. Да в САЩ има закони докато в Русия няма и е мафиотска джунгла но с пропагандата на отворено общество и америка за България направо сте смешни. Как ви назначават не знам. Няма ли някакви критерии или ви събират с кол и въже от селата?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                            Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж реформаторите били крадливи смешници? Истината обаче е съвсем друга. Реформаторите не са крадливи смешници. На предстоящите парламентарни избори около половината от моите познати ще гласуват за Реформаторския блок, а останалите мои познати ще гласуват за Герб.

                            Една моя позната наскоро каза, че хората няма да гласуват за БСП, защото в края на март 1990г. на практика България е фалирала заради това, че тогава България е била управлявана от комунисти.

                            Нека никой никога да не гласува за БСП.
                            Аз ако съм комуне ти не си платен трол. Кунева- Пръмова от реформаторите е от виден комунистически род. Витека Павлова също се гореее с комунистическото минало на семейството си. Цачева и тая и какво илиза,че в герб 90% са комунистически синове и дъщери на средно и високо ниво, партиини секретари. КАЛИНКИ. Кажи на шевовете ти ко му не та та които ти плащат да го ду.ат.

                            Коментар


                            • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж реформаторите били крадливи смешници? Истината обаче е съвсем друга. Реформаторите не са крадливи смешници. На предстоящите парламентарни избори около половината от моите познати ще гласуват за Реформаторския блок, а останалите мои познати ще гласуват за Герб.

                              Една моя позната наскоро каза, че хората няма да гласуват за БСП, защото в края на март 1990г. на практика България е фалирала заради това, че тогава България е била управлявана от комунисти.

                              Нека никой никога да не гласува за БСП.

                              Коментар


                              • Политика

                                Линк към старата тема:
                                http://forum.investor.bg/forum/%D0%B...B1%D1%8A%D0%B3
                                रादोस्त
                              Working...
                              X