IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FACT CHECKER:

Председателят на БСП е уволняван от правителството заради корупционен скандал.

Председателят на БСП е закупил чрез РМД 37% от поверената й по времето на Костов държавна фирма, а след продажбата на акциите си купува 2 апартамента.

Висш ръководител на БСП е задържан с контрабандна валута на границата, а понастоящем е виден електрификатор и хотелиер - съдружник на Гоце.

Висш ръководител на БСП е мистериозно забогатял приватизатор и мащабен пътен строител, по чиито строежи умират хора и от това не следва нищо.

Висш ръководител на БСП подписва договор за 7-ми реактор на Козлодуй без процедура и без никакъв критерий за избор на фирма, на стойност 5млрд $.

Висш ръководител на БСП има N на брой дела за енергийни схеми и бидейки цял живот партиец и чиновник живее в 340м2 мезонет в Лозенец.

Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      - Евгени Михайлов да не забравя, че по устата на Местан още има следи от червилото на Станишев ...
      - Аз не съм сигурен , че ще целува само там

Той е от твоята кръвна група, самоиронията ти е бомба...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        - Евгени Михайлов да не забравя, че по устата на Местан още има следи от червилото на Станишев ...

"Мисля, че Лютви Местан е убеден антикомунист", коментира Михайлов.

Относно агентурното досие на Местан, който беше разкрит като агент Павел, режисьорът изтъкна, че нямало следи от доноси.

а аз мисля, че доста дс агенти сега са убедени анти комунисти
        срещат се живи примери и тук, във форума;
        гръмки, смели думи, повтаряни през няколко ника.
        достоверни статистики и цитати на "една медия" и "един познат"
        и тн и тн
        ако някой се познае, може да отиде да се оплаква на инвестора

Коментар

• До вчера евгени михайлов беше човек в когото се кълнеше родната седерастия, дори барби пускаше негови статии, сега обаче се отрече от седерастите и веднага започнахте да го плюете. Даааааааааааа превратна е хорската съдба и къса е паметта на седерастите. Затова наказанието ви го е измислил чърчил- БЕДНОСТ

Коментар

• - Евгени Михайлов да не забравя, че по устата на Местан още има следи от червилото на Станишев ...

Yeah

Коментар

• По итогам 2016 года общая сумма долгов крупнейшей нефтяной компании России составила 3,585 триллиона рублей, установив новый исторический рекорд.

За год "Роснефть" увеличила долг на 262 млрд рублей, или 7,8%, сообщила компания в отчете по МСФО за 2016 год. Погашения валютных займов, к которым "Роснефть" принуждают санкции, были успешно компенсированы новыми долгами в рублях, следует от отчета.

При этом имеющиеся у "Роснефти" запасы наличных покрывают меньше половины от накопленного долга - на конец года у компании было 790 млрд рублей денежных средств и 906 млрд рублей краткосрочных финансовых активов.

Долг "Роснефти" растет практически без остановок все время, что существует компания. За последние 13 лет он увеличился в 35 раз.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Човека отива там където са парите, от върл седесар, сложи чалма и каза алах акбар, а бе дермократ-седесар
                Ти? Поднесе ли цветя на убиеца на Левски?
                The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Не, не само ти..
                  Какво толкова се чудите? Данчо Ментата и Христо Бисеров преди да сложат чалмите бяха видни седесари демократи,като не им
                  пускаха вече аванта се залепиха за Доган като гербови марки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
                    Само аз ли съм в лек шок от Евгений Михайлов???
                    Човека отива там където са парите, от върл седесар, сложи чалма и каза алах акбар, а бе дермократ-седесар

Коментар

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
                      Само аз ли съм в лек шок от Евгений Михайлов???
                      Не, не само ти..

Коментар

• Само аз ли съм в лек шок от Евгений Михайлов???

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Тоя Змей Горянин сигурно са го включили, що завличал моми в пещерата си. Но дошли тримата братя.... и хоп в списъка на фашагите.
                          https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97...BD%D0%B8%D0%BD

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3172382[/ATTACH]
                            Вижте! Нека се помни!
                            Виж да се помни от всички
                            Документ от Народния съд за разходите в борбата срещу бойците против фашизма
                            Last edited by v_tin; 22.02.2017, 14:57.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3172382[/ATTACH]
                              Вижте! Нека се помни!
                              Тоя Змей Горянин сигурно са го включили, що завличал моми в пещерата си. Но дошли тримата братя.... и хоп в списъка на фашагите.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	16831151_10154406189521342_8741369682829682722_n.jpg
Views:	1
Size:	31.3 КБ
ID:	3172382

Вижте! Нека се помни!

Коментар

Working...
                                X