If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега разбирам намекът ти.
Ти откровено лобираш за поне една-две чисто американски военни бази на наша територия....близо до Царево и Хасково примерно, нали?
Хм, заслужава да се обмисли идеята.
Ами то същото е да напълним селата на Странджа-Сакар с руски заселници.След 50 г тия хора
ще бъдат 100 % българи.
Ало, санитарите, що не ни пазите, бе, ей!
Как Божидар Димитров вижда бъдещия ни диалог с Европа и опазването на границата: "Ще кажем: ало, ние ви пазим, бе, ей! Искате ли ги пак под стените на Виена и под стените на Венеция – щото те бяха там?!"... "Оградата е здрава и непреодолима бариера в този момент. Особено ако граничарите получат заповед – ей така, превантивно, през 5 км някой да изстреля един пълнител с трасиращи патрони през нощта... Във въздуха имам предвид."..
Занимават ви всякакви глупости , само не и основният въпрос : Какво става с България при евентуална инвазия от турска страна ?
Сега разбирам намекът ти.
Ти откровено лобираш за поне една-две чисто американски военни бази на наша територия....близо до Царево и Хасково примерно, нали?
Хм, заслужава да се обмисли идеята.
Басирам се ,че 80% от предизборните му обещания няма дори да се обсъждат. Пълен каун е тоя.За власт ще ни сложи на нивото на Зимбабве. Ако бяха лустрирани всички комунета и смействата им сега определено щяхме да сме едно по-добро място за живеене. Бойко си е русофил. Той се прави,че харесва американците само заради компроматите които имат срещу него.
Не вярвайте на комунететата..
Лъжливото овчарче е пак на власт:
Бойко Борисов: "България ще стане средноевропейска държава до 3 г. Това съм го обещал.” - 11.08.2010, news.bg
Бойко Борисов: „След 5-6 години ви гарантирам, че ще станем средноевропейска държава” – 20. 09.2010,Ню Йорк
Басирам се ,че 80% от предизборните му обещания няма дори да се обсъждат. Пълен каун е тоя.За власт ще ни сложи на нивото на Зимбабве. Ако бяха лустрирани всички комунета и смействата им сега определено щяхме да сме едно по-добро място за живеене. Бойко си е русофил. Той се прави,че харесва американците само заради компроматите които имат срещу него.
Бойко Борисов: "България ще стане средноевропейска държава до 3 г. Това съм го обещал.” - 11.08.2010, news.bg
Бойко Борисов: „След 5-6 години ви гарантирам, че ще станем средноевропейска държава” – 20. 09.2010,Ню Йорк
Човекът се надяваше за това време Европа да ни слезе на нивото, но ей-на- още се мотае..
че какъв съм аз да си давам гласа, след като не живея там. НЯМАМ моралното право да допринасям за определянето на каквото и да било, след като не живея в съответната страна.
Е супер , бОли те гегата тогаз , то сеирджии семкаджии колкото щеш тука ...само дето не е кибик преди футболен мач ...засега.
Турската нация (очевадно и от референдума) е разделена, както и българската.
Европейската част, средиземноморието и големите градове казаха НЕ, но анадолците от байрите и селата във вътрешността и около трабзон - ДА.
И омразата след този референдум още повече ще ги раздели, ТОЧНО както байпешу и другарЕте от костаперчово и павликени, мразят "ония от жълтите павета" и се надат, като спечелят изборите/референдума да ги пратят пак в белене или директно в масов гроб, а те да се настанят в опразнените къщи с калните си цървули и да станат пак "началство".
Аха , надай се к..ре на пияни жени ! Той Ердогана ако реши да си обединява нацията нали България ще е курбанът бе , маранде...!
Ми ше маа ...ти да не си гласувал / ако си гласувал / за Исус Христос ?!
че какъв съм аз да си давам гласа, след като не живея там. НЯМАМ моралното право да допринасям за определянето на каквото и да било, след като не живея в съответната страна.
а шопара ще маа гащи по Шеих Заид Роад и ще чука ирански и украински жрици на лУбофта по хотелите и се друса в Цинк-бар на Краун Плаза за ваше здраве на ви политика или политиканстване
Ми ше маа ...ти да не си гласувал / ако си гласувал / за Исус Христос ?!
а шопара ще маа гащи по Шеих Заид Роад и ще чука ирански и украински жрици на лУбофта по хотелите и се друса в Цинк-бар на Краун Плаза за ваше здраве на ви политика или политиканстване
Масковските псета са силни по форуми, а в Россия има клипчета как гледат пред мутрите и олигарсите им. Лошото е че все повече заприличваме на тях. Мутренска държава без закони и грам морал
Турците най добре ...ашколсун , "техните наследници простаци да ни вкарват все по-надълбоко'...от Анадола интелекта дето ше го получи българската нация е по добре , нъл ...?!
Какъв интелект те гони пък теб. От сутрин до вечер чалга и мутри. Младите искат да са такива чалга певици и мутри. Това ли е цвета и бъдещето на нацията. Модела на простя народ и върхушката е измислен за да се държат масите настрана от масата на която става голямото крадене. При силна и умна средна класа няма да стават тия колосални грабежи отколкото при тъпата зомбирана и пълна с лумпени ниска класа. бай тошко се погрижи за това много добре по време на неговото управление,а сега довършват започнатото. И тук не е виновен бай Сорос или америка за България или някакви конспиративни планове стил Ран ът. Виж реално на нещата и ще видиш ,че проблема е вътре в нас.
Турците най добре ...ашколсун , "техните наследници простаци да ни вкарват все по-надълбоко'...от Анадола интелекта дето ше го получи българската нация е по добре , нъл ...?!
Турската нация (очевадно и от референдума) е разделена, както и българската.
Европейската част, средиземноморието и големите градове казаха НЕ, но анадолците от байрите и селата във вътрешността и около трабзон - ДА.
И омразата след този референдум още повече ще ги раздели, ТОЧНО както байпешу и другарЕте от костаперчово и павликени, мразят "ония от жълтите павета" и се надат, като спечелят изборите/референдума да ги пратят пак в белене или директно в масов гроб, а те да се настанят в опразнените къщи с калните си цървули и да станат пак "началство".
Коментар