IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Шоуто на Слави Трифонов, което трябваше да се излъчи тази вечер в ефира на bTV, пак бе цензурирано. Гост в днешния епизод трябваше да бъде журналистът Васил Иванов, който напусна Нова телевизия. Той трябваше да изнесе скандални данни за наложена му цензура от страна на медията. Предаването на Трифонов започна, но със стар епизод, а надслов гласеше: "Съдържанието не отговаря на редакционната политика на медията". ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/skand...ews505576.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Те да си гледат Истанбул ,че каквито времена се задават някой може да им го вземе .Глупостите как щели
      да си поят конете на Дунав са ала бала работа.
      Те руснаците още преди 100 години щяха да я свършат тая , ама западните сили ги спряха ......що ли
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

На тия ше им носят кафенце щот кат се ядосат става лошо
        Те да си гледат Истанбул ,че каквито времена се задават някой може да им го вземе .Глупостите как щели
        да си поят конете на Дунав са ала бала работа.
        Last edited by Grosss; 18.04.2017, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Пиво да, но бира - едва ли..

В България, Мазна, продуктите на разни бивши комунистически заводчета за пиво са всичко друго, но не и бира.
          Не отговарят на никакви стандарти и съдържат всичко друго, но не и продуктите от които се прави бира.
          Това е така, Мазна, защото българина е съгласен с това, да го тровят,лъжат, мамят и ритат, само си спомни, кой ти беше премиер до скоро...
          Спомни си, Мазна, кой ти беше премиер и преди него и още по-преди него.... И българина беше съгласен с това...
          М да а ключа от панелката що не върнеш?Нали и тя комунистическа?Оня завод дет баща ти го открадна по Костово време ше го върнеш ли щот и той комунистически.Тока и той комунистически?

Коментар

На тия и на тях ли ще сложат чалмата http://www.economic.bg/bg/news/7/izk...ernomorie.html
            На тия ше им носят кафенце щот кат се ядосат става лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

СССР си е долу и без мен, но ще се радвам, да помогна.
              В кенефи не влизам.
              Астика не докосвам, за мен има достатъчно крафт бири.
              Союз нерушимы ко стана?? Още ли е такъв?
              Смени доктора и аповете.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Кат ти турят чалмата и кат пробват дали мое да родиш друга песен ше запееш
                На тия и на тях ли ще сложат чалмата http://www.economic.bg/bg/news/7/izk...ernomorie.html

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Даже ще стане по -добро място за живеене. В Турция поне има закони. Фанат ли те отиваш в затвора. Няма значение кой кой е. А тука съдииките срещу 1000 пускат всякакви мутри и бабаити. Ние живеем в големите градове повечето от нас и не е толкова зле положението особено в София, но по по малките градове и села още са мутренски времена. Разни самоопределили се феодали и мутри като Ценко Чоков. Най-интересното е,че сина на Чоков като е бил в София си е тръгнал насран и наведен, тук не му е селото в което ще се изживява като малък феодал. Та за тези хора какво мислиш? Какво мислиш за телефоните измамници които всеки ден убиват преносно по един пенсионер? Държавата не знае ли кой са тия измамници от каде са им имотите парите. Защо не ги конфискува? Защо проверяват само нормалните хора и на тях им прави проблеми? Защо НЯМА ЗАКОНИ за престъпниците.Колко пъти хващат едно и същи обирджии на коли и ги пускат няма ли доказателства? Бандите се знаят коя за обири коя за кражби на коли коя за убииства и нищо.Трафикантите не се ли знаят та виреят свободно.Навсякаде по цивилизованият свят престъпниците са по-ниски от тревата, само тук се изживяват като богове без последствия и бият хора. Фалираха и ограбиха банка за 5 МИЛИАРДА, еба*ат се с нас за БТК, Булгартабак ги дадоха за жълти стотинки. Лукойл няма и лев платени данъци а част от парите отиват при белотаджиите на бай ху*
                  Сега пак помисли дали няма да е по-добре да дойдат турците
                  Кат ти турят чалмата и кат пробват дали мое да родиш друга песен ше запееш

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

27 години ни управляват уж демократи,а какво се оказва,че пак на власт са тъпите ко мо не та и техните синове и дъщери. Държавата от ден на ден става все по-голяма кочина. Все повече приличаме на Россия с олигархично-политоко-мутренски модел. Аз май съм си в ред ти кажи какво те притеснява. Нали всеки има право да си прави референдуми и да се цепи и да ходи каде си иска. Нали тук от сутрин до вечер се прокламираше Крим и референдума му. Ми утре ако в кърджали искат референдум ми е интересно какво ще говорите. Въпреки всичко твоя сценарии за окопация и нз си какво е малко вероятен.
                    Тия приказки в България явно никога няма да престанат.По времето на комунизма е така дрънкаха колко са кадърни и как комунистите им налагали цензура спирали им книгите филмите .....След 10 ноември освен фашизмът едно посредствено четиво ни филми видяхме ни книги.Са разбира се пак комунистите пречат.На мен днес никой комунист не ми попречи да свърша каквото си бях решил и вчера не ми попречи.Проблема не е във властта а в мързела и некадърието.Направи фирма печели.Ако ти се обади некой комунист да ти пречи ми се обади аз ше се оправя с него..Действай

Коментар

• Я халифчето го хванали:

Лицето Шимон Елиот - син на баща - гражданин на Ирак и еврейка, внедрен от Мосад в армията на Саддам Хюсеин още през 1997г., когато постъпва във Висшата военна академия на БААС и т.н..., по-известен под името Абу Бакр Ал Багдади е арестуван днес по обяд от руски и сирийски специални части в северна Сирия - югоизточната селска провинция на Алепо в голямата кравеферма до село Ал Нафая, където заедно с още 6 плъха са чакали да преминат намиращата се само на 2 км. на север фронтова линия, преоблечени като цивилни търговци на добитък, оборудвани с общо 3 камиона за превоз на добитък......

Тази новина беше пусната от sputnik.arabic ! Всички останали медии копират от тях, така че може и да не е вярна...!

Защото за сега няма потвърждение от други източници !
                      Last edited by markov; 18.04.2017, 17:25.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Верно бе,чуй какво ти пее петелът.......
                        Ми ако това е верно, то разбирам що имераторчето тика с всички сили султана към разрив с НАТО. Така ще може да прати зелени човечета в Измир и Истанбул, за да защити изконното рускоезично население от наташки, без да се опасява от някой СМС на иванка до баща и.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

И по средиземноморието ли? Сигурно затова точно тези територии гласуваха с ХАИР. Ехх а дано, ама....на дали.....освен, ако всички в РФ изведнъж са станали...виолончелисти със сметки в Панама.
                          Верно бе,чуй какво ти пее петелът.......

Коментар

Чувам ,че са изкупили земите на Европейска Турция.
                            И по средиземноморието ли? Сигурно затова точно тези територии гласуваха с ХАИР. Ехх а дано, ама....на дали.....освен, ако всички в РФ изведнъж са станали...виолончелисти със сметки в Панама.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Ми действай. кво ми се мотаят само по Поморие и Несебър? Там граница с туркие нема...все още! Всъщност що не ги/се заселите направо от другата страна на границата...по към Одрин? Или ви е страх от капитан айше? Споко той ердо я арестува, че сваля руски тенекета "без той да знае".
                              Чувам ,че са изкупили земите на Европейска Турция.

Коментар

Ами то същото е да напълним селата на Странджа-Сакар с руски заселници.
                                Ми действай. кво ми се мотаят само по Поморие и Несебър? Там граница с туркие нема...все още! Всъщност що не ги/се заселите направо от другата страна на границата...по към Одрин? Или ви е страх от капитан айше? Споко той ердо я арестува, че сваля руски тенекета "без той да знае".

Коментар

Working...
                                X