Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Чалма никой не може да ми тури. Като бех в Турция не видех чалмосани. Чалмосаните са в Анадола. Тия пропаганди на некой друг. Тук чалмата ни я е сложила ДПС " нашите" те ни еба*ат всеки ден и ни крадът, ти от турците се притесняваш
Коментар
-
С Бай ху* може ли да се оправиш? На приказки всеки се оправя. На живо е друго. И това не са митове и легенди за откраднати и взети на сила бизнеси а реалности от българският живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеШоуто на Слави Трифонов, което трябваше да се излъчи тази вечер в ефира на bTV, пак бе цензурирано. Гост в днешния епизод трябваше да бъде журналистът Васил Иванов, който напусна Нова телевизия. Той трябваше да изнесе скандални данни за наложена му цензура от страна на медията. Предаването на Трифонов започна, но със стар епизод, а надслов гласеше: "Съдържанието не отговаря на редакционната политика на медията". ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/skand...ews505576.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеЗабелязахте ли, че ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж съм бил човек на Гьобелсовите принципи и че уж за периода от 13 февруари 1991г. до сега в Русия официалният курс на щатския долар към рублата не се е увеличил повече от 100 000 пъти? Тези твърдения на ко мо не та та изобщо не са верни. Аз съм демократично мислещ човек и никога не съм одобрявал дейността на Гьобелс. Всеизвестен факт е, че от 13 февруари 1991г. до сега в Русия официалният курс на щатския долар към рублата се е увеличил над 100 000 пъти.
Всеизвестен факт е, че на 13 февруари 1991г. в Русия (тогава Русия е част от СССР) официалният курс на 1 щатски долар e бил равен на 0,545 рубли.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Рубль_СССР
Според медии в края на 1997г. в Русия официалният курс на щатския долар е бил: 1 щатски долар = 5960 рубли.
https://ratestats.com/dollar/1997/
Тоест от 13 февруари 1991г. до края на 1997г. в Русия официалният курс на щатския долар към рублата се е увеличил около 10 935,78 пъти.
От 1 януари 1998г. в Русия е започнала замяната на старите руски рубли с нови руски рубли, като съотношението на замяна е било 1000 стари рубли за 1 нова рубла. Тъй като през 1998г. 1000 стари руски рубли са се заменяли за 1 нова руска рубла, то на 1 януари 1998г. в Русия официалният курс на щатския долар към новата руска рубла е бил: 1 щатски долар = 5,96 нови рубли.
Всеизвестен факт е, че от 1 януари 1998г. до 19 април 2017г. в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла се е увеличил 9,3925 пъти. Тоест от 13 февруари 1991г. до 19 април 2017г. в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла се е увеличил около 102 714 пъти, което е над
100 000 пъти увеличение.
Според изчисление от калкулатор на инфлацията в Русия в сайт на руска медия, инфлацията в Русия от януари 1991г. до март 2017г. е била 9 506 237,18 процента. http://уровень-инфляции.рф/инфляцион...торы.aspx
http://уровень-инфляции.рф/таблица_инфляции.aspx
Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
Last edited by Pyramid; 19.04.2017, 06:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж Б. Борисов фалирал КТБ и че уж Б. Борисов подарил Булгартабак на Пеевски и компания? Тези твърдения на ко мо не та та не са верни.
На последните парламентарни избори в България аз не съм гласувал за ГЕРБ, а гласувах за "Реформаторски блок - Глас народен", но смятам че независимо от това кой за кого е гласувал, трябва да се казва истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015Тезите на някои хора, че уж в България няма закони за престъпниците и че уж само в България престъпниците се изживяват като богове без последствия, са несъстоятелни. Някои смятат, че България има нужда от нов Наказателен кодекс, но това не значи, че в момента в България няма действащ Наказателен кодекс. По цял свят има престъпници, които се изживяват като богове и затова по цял свят държавите трябва все по-ефективно да се борят с престъпността.
Да ви напомня, че според данни от МВР през 2016г. броят на умишлените убийства в България, смятан на 100 000 души от населението е значително по-малък в сравнение с 1989г. Според публикувани данни, през 1989г. в България са извършени 188 умишлени убийства, а през 2016г. в България са извършени 79 умишлени убийства. Да ви припомня, че през 2016г. броят на умишлените убийства в България, смятан на 100 000 души от населението, е бил няколко пъти по-малък в сравнение с броя на умишлените убийства в Русия, смятан на
100 000 души от населението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж Б. Борисов фалирал КТБ и че уж Б. Борисов подарил Булгартабак на Пеевски и компания? Тези твърдения на ко мо не та та не са верни.
На последните парламентарни избори в България аз не съм гласувал за ГЕРБ, а гласувах за "Реформаторски блок - Глас народен", но смятам че независимо от това кой за кого е гласувал, трябва да се казва истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЩРИХИ ОТ НАШЕНСКАТА СТАБИЛНОСТ И ПРОСПЕРИТЕТ
"Динко от Ямбол: Обещавам, че ще стана министър-председател"
"Забиха кирка в колата на музеен директор в Петрич, камери заснели вандала"
"Задржаха мъж за нападение на медицински екип в село Тича"
"Пиян шофьор блъсна 5 автомобила пред шоу рум на БМВ край Пловдив"
"Полицията вдигна ръце, масово залавят надрусани младежи зад волана"
"Пиян шофьор подгонил катаджии с дървен кол"
Оптимистичната подборка е взета от сайта на в. "Труд".
Коментар
-
Какви соросоиди бе. Нали всичко това ви го спускат кукловодите и вие като тъпите атакисти лаете срещу соросоидите. Нали е по лесно това да е врага, докато нашите политици Пеевски ДПС крадът наволя,източват банки и предприятия за жълти стотинки. Сигурно и соросоидите откраднаха 5 МИЛИАРДА от КТБ. Сигурно те направиха сделките за БТК и Булгартабак. Мислете малко критично а не от спуснатите опорки.
Интересно ми е какво е имал да казва и срещу кого. Да не е свързано с Боце? Или с Булгартабак? КТБ? Или червените олигарси? Много въпроси и малко отговори. Неудобното не е за НОВА а за някой олигарх или политик.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Забелязахте ли, че ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж съм бил човек на Гьобелсовите принципи и че уж за периода от 13 февруари 1991г. до сега в Русия официалният курс на щатския долар към рублата не се е увеличил повече от 100 000 пъти? Тези твърдения на ко мо не та та изобщо не са верни. Аз съм демократично мислещ човек и никога не съм одобрявал дейността на Гьобелс. Всеизвестен факт е, че от 13 февруари 1991г. до сега в Русия официалният курс на щатския долар към рублата се е увеличил над 100 000 пъти.
Всеизвестен факт е, че на 13 февруари 1991г. в Русия (тогава Русия е част от СССР) официалният курс на 1 щатски долар e бил равен на 0,545 рубли.
https://ru.wikipedia.org/wiki/Рубль_СССР
Според медии в края на 1997г. в Русия официалният курс на щатския долар е бил: 1 щатски долар = 5960 рубли.
https://ratestats.com/dollar/1997/
Тоест от 13 февруари 1991г. до края на 1997г. в Русия официалният курс на щатския долар към рублата се е увеличил около 10 935,78 пъти.
От 1 януари 1998г. в Русия е започнала замяната на старите руски рубли с нови руски рубли, като съотношението на замяна е било 1000 стари рубли за 1 нова рубла. Тъй като през 1998г. 1000 стари руски рубли са се заменяли за 1 нова руска рубла, то на 1 януари 1998г. в Русия официалният курс на щатския долар към новата руска рубла е бил: 1 щатски долар = 5,96 нови рубли.
Всеизвестен факт е, че от 1 януари 1998г. до 19 април 2017г. в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла се е увеличил 9,3925 пъти. Тоест от 13 февруари 1991г. до 19 април 2017г. в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла се е увеличил около 102 714 пъти, което е над
100 000 пъти увеличение.
Според изчисление от калкулатор на инфлацията в Русия в сайт на руска медия, инфлацията в Русия от януари 1991г. до март 2017г. е била 9 506 237,18 процента. http://уровень-инфляции.рф/инфляцион...торы.aspx
http://уровень-инфляции.рф/таблица_инфляции.aspx
Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.Last edited by Ivan2015; 19.04.2017, 00:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Тия приказки в България явно никога няма да престанат.По времето на комунизма е така дрънкаха колко са кадърни и как комунистите им налагали цензура спирали им книгите филмите .....След 10 ноември освен фашизмът едно посредствено четиво ни филми видяхме ни книги.Са разбира се пак комунистите пречат.На мен днес никой комунист не ми попречи да свърша каквото си бях решил и вчера не ми попречи.Проблема не е във властта а в мързела и некадърието.Направи фирма печели.Ако ти се обади некой комунист да ти пречи ми се обади аз ше се оправя с него..Действай
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Кат ти турят чалмата и кат пробват дали мое да родиш друга песен ше запееш
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Ами Васил Иванов не знае ли. че Нова и БТВ са дупе и гащи, все соросоиди. Естествено, че никой няма да разреши по БТВ да се излъчи нещо много неудобно за Нова.
Интересно ми е какво е имал да казва и срещу кого. Да не е свързано с Боце? Или с Булгартабак? КТБ? Или червените олигарси? Много въпроси и малко отговори. Неудобното не е за НОВА а за някой олигарх или политик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеШоуто на Слави Трифонов, което трябваше да се излъчи тази вечер в ефира на bTV, пак бе цензурирано. Гост в днешния епизод трябваше да бъде журналистът Васил Иванов, който напусна Нова телевизия. Той трябваше да изнесе скандални данни за наложена му цензура от страна на медията. Предаването на Трифонов започна, но със стар епизод, а надслов гласеше: "Съдържанието не отговаря на редакционната политика на медията". ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/skand...ews505576.htmlНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар