IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • http://a-specto.bg/rusnacite-si-vrshat-za-ubitite-bojci-ot-vagner/

    Руснаците си връщат за убитите бойци от „Вагнер“

    Коментар


    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

      Валентине добре че най накрая тая простотия свърши.Най добре ше е повече никога да няма олимпиади.Няма смисъл разни наркомани да ми се правят на спортисти.Астматици при -30 градуса тичат 30 километра....
      Е добре, да минем на другата крайност

      На 24 февруари сутринта редица информационни източници като World News и руски блогъри съобщиха, че руските Военно-космически сили са предприели масирани бомбардировки над джихадисткия анклав в Източна Гута (предградие на Дамаск). Участие в атаките са взели и 4-те новопристигнали в Сирия свръхмодерни Су-57. Бомбардировките са започнали на 23 февруари. Руската авиация е използвала термобарични боеприпаси. До 23 февруари руснаците и сирийците не ги атакуваха поради молба на американците, че джихадистите в Източна Гута по тяхна преценка се считат за „умерени“ тъй като с тях се водят преговори. Но „умерените“ не престанаха да обстрелват Дамаск и саботираха мирната конференция в Сочи, която трябваше да доведе до примирие и изработване на нова конституция на Сирия.

      Паралелно на събитията в Източна Гута в ООН се разигра поредната драма в Съвета за сигурност. По предложение на Кувейт и Швеция, без консултации със Сирия, бе предложена резолюция за прекратяване на огъня. От своя страна Москва даде съгласие за резолюцията при условие, че прекратяването на атаките няма да касае подкрепяните от Саудитска Арабия и САЩ терористи. Вашингтон не се съгласи на тази корекция и резолюцията на ООН отпадна. След което руснаците предприеха масирани бомбардировки на джихадистите в Източна Гута. В ООН внезапно започнаха да преписват предложената резолюция от Катар и Швеция, но се оказа много късно. ООН прие единодушно резолюция за 30-дневно примирие в Сирия, но вече след като руските Су-57 атакуваха и унищожиха джихадистите в Източна Гута. Руският посланик в ООН Василий Небензя заяви, че няма как да бъде постигнато незабавно примирие в Сирия без воюващите страни да поемат конкретни ангажименти. Събитията повтарят тотално това, което се случи преди време в Халеб (Алепо). Американците и тогава се опитаха да спасят своите хора в региона, но не успяха. И в Халеб се оказа, че сред окопалите се в града убити и ранени джихадисти има цветнокожи „бунтовници“. А оживелите от тях говорят само на английски език.

      Очевидно е, че отношенията между Русия и САЩ навлязоха в нов период. Времето на дълги преговори и увещания е на път да приключи. Светът безвъзвратно се завръща в епохата на Студената война – око за око, зъб за зъб. Геополитическият конфликт в Сирия набира обороти много по-бързо от очакваното.


      Какво е термобарична бомба? А да и днес на редовната среща на българите един обясняваше че ауаксите в германия правели непрекъснати полети. На около 30-40км от мен има завод за военни самолети и на около 50км е базата с летище, затегнали пропускателния режим и други такива

      Коментар


      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        А било е голямо шоу на тази оломпиада, сега погледнах няколко мклипчета- руские не сдаются, мьи победим, флагове, апък този със знамето на ссср ги разби, да не говорим за снимката на сталин стъпил на земното кълбо
        Валентине добре че най накрая тая простотия свърши.Най добре ше е повече никога да няма олимпиади.Няма смисъл разни наркомани да ми се правят на спортисти.Астматици при -30 градуса тичат 30 километра....

        Коментар


        • А било е голямо шоу на тази оломпиада, сега погледнах няколко мклипчета- руские не сдаются, мьи победим, флагове, апък този със знамето на ссср ги разби, да не говорим за снимката на сталин стъпил на земното кълбо

          Коментар


          • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

            Ииииии, ма верно ли бе? Те до сега не можаха да си върнат отделилите се области поради липса на ЗАКОН? Бря! Начи тъй ставало..............

            ................

            Верно е казал едно време Айнщайн, че безгранични са само човешката глупост и Вселената, ама за последното не е сигурен.


            ВЕрно, бе! Тъй като стана дума за закони..., ние кога ще си приемем един - от вида: "България - на /поне, но може и на повече от-/ три морета!"?

            ТоА парламент! Не знаят, що е то дневен ред на общество! Да приемат закона и да почваме "да връщаме" области и провинции...

            Коментар


            • https://deutsche-wirtschafts-nachric...-zuletzt-1913/
              Einkommen: Ungleichheit in Deutschland so groß wie zuletzt 1913

              Einer Studie zufolge befindet sich die Ungleichheit der Einkommen in Deutschland auf dem Niveau des Jahres 1913.


              Според едно проучване неравенството в доходите в днешна Германия е на нивото от 1913 г.

              А както е тръгнало може и Бисмарк да срещнат ...

              Коментар


              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                На немски може ли ?
                Когато е с мярка, ако не сте забелязали - може. Днес заляхте темата с руски.
                रादोस्त

                Коментар


                • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                  На немски може ли ?
                  битте

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                    Ще помоля всички, да престанат с текстовете на руски - прекалявате.
                    Повече няма да ви толерирам. Ако държите да постнете нещо - преведете, обяснете и т.н.
                    На немски може ли ?

                    Коментар


                    • Ще помоля всички, да престанат с текстовете на руски - прекалявате.
                      Повече няма да ви толерирам. Ако държите да постнете нещо - преведете, обяснете и т.н.
                      रादोस्त

                      Коментар


                      • Коварные русские, выбравшие США в президенты Дональда Трампа и поселившиеся в каждом компьютере Америки, замахнулись на святое - на самую главную и непреложную американскую ценность! Под угрозой кинопремия "Оскар"! Но мужественные журналисты из The New York Times успели в последнее мгновение раскрыть коварные планы Москвы.

                        Опустившаяся уже до последнего предела "желтизны" некогда уважаемая во всем мире газета повествует своим читателям о том, что "Кремль пытается помешать выиграть премию Американской академии кинематографических искусств и наук двум фильмам, которые вызывают гнев у Владимира Путина". Вот лично Владимир Владимирович приказал: "Стереть в порошок!" И стирают!

                        хахахаха

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Много ви е къса паметта
                          Забравихте за Разпадането на Съветския съюз
                          https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...8A%D1%8E%D0%B7

                          и не разбирате, че предстои Изчезването на Руската Федерация
                          Е айде да видим кой ще изчезне.Аз твърдя че първо ще си ти барабар с твоя Запад

                          Коментар


                          • http://polit-mir.ru/angelu-merkel-za...tom-15201.html
                            Ангелу Меркель запугивают импичментом
                            Как отмечает The Financial Times, недовольство партийцев вызвало коалиционное соглашение с СДПГ, достигнутое 7 февраля 2018 года. «Настроения в партии таковы, что нас предали и продали», — заявил газете пожелавший остаться неизвестным депутат бундестага от партии Меркель.

                            «Мы, в ХДС, должны прямо сейчас начать думать о новой команде — без Меркель», — заявил, в свою очередь, депутат немецкого парламента от ХДС Клаус-Петер Вилльш.
                            Last edited by majnata; 25.02.2018, 20:23.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Влезе в сила Законът за реинтеграция на Донбас, Украйна започва да прочиства руските терористи

                              Според Закона временната окупация на Донбас от Русия, независимо от продължителността й, е незаконна
                              В границите на временно заетите Донецк и Луганск, които са признати за украинска територия, са се установили руски военни части и администрация, която е взела властта и поддържа изцяло контрола там: над сухопътната територия, водите и природни ресурси, както и над въздушното пространство над тези територии.

                              Границите и списъкът на тези територии са определени от президента по предложение на Министерството на отбраната, изготвен възоснова на информация на Генералния щаб на въоръжените сили.

                              Според Закона временната окупация на Донбас от Русия, независимо от продължителността й, е незаконна, не дава на Руската федерация никакви териториални права, а действията на руските въоръжени сили и администрацията са противозаконни, като всякакви техни решения действия са невалидни и нямат никакви правни последици.
                              http://www.faktor.bg/bg/articles/nov...siya-na-donbas
                              http://polit-mir.ru/ukraina-bufernay...ole-15182.html
                              Украина: Буферная зона или Дикое поле

                              Коментар


                              • Да не говорим за щафетата ни, която стана за резил, след като беше спряна на предпоследния пост заедно с тези на Казахстан и Словакия.

                                От блиц, статията за дафовска, къде бяхме къде сме сега

                                Коментар

                                Working...
                                X