IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kondora

    ааааааааааааааа ................и ленчето-крадлата от фрии шопове и сашко дебелия (йорданов)...............
    'начи.........мене ше ме е срам у тая компания да са пОкажа ......
    Мони трабанта ............като почне да премигва .................. а мене ми става жал за Гергана
    Тоя боклук с пяна на устата говореше как наши фирми щели да възстановяват Ирак и как сме щели да спечелим.Спечелихме 10 ли бяха или 12 ковчега ей тва спечелихме.Обаче нашите гнусни национални медии не смеят да го попитат тоя измамник какви ги е плещил....Наглец

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

      Ще опитам да обясня.
      Имаше заседание на СС, в който резолюцията на русия не беше приета. Бих казал от световната общност.


      Това означава, че гледната точка на русия не се възприема от повечето страни по света.
      Не знам как обясняваш след като не си наясно.

      На заседанието на Съвета за сигурност на ООН и американското предложение не беше прието...... тоест Краварите в компанията на два от педелите си нападнаха суверенна държава....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

        умните ракети на Тръмп са явно по-умни от Мей и Макарона взети заедно... според мен тестват ПВО на Сирия колко и как са го подсилили с нови руски системи, за да си сверят часовника. И двете страни сега ще лъжат яко - едните са унищожили страшна заплаха, а другите са свалили всичко. Само те си знаят (воюващите) каква е истината и от това зависи какво ще предприемат от ФАЩ. Ако се окаже, че умните ракети не са толкова умни колкото ги писа Тръмп...ще има увеличение на бюджета за бомби...ако пък са умни...и минават през ПВО...машината започва да готви нова атака с химическо, която да разкрие зрелищно и да нанесе нови удари.

        аз лично се надявам пво да са свалили доста раети, за да спре това безумие и да се смирят малко янките.
        Можеш и краварския малоумник да добавиш.Пълни глупаци и смешници.Целият свят им се смее на некадърността.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Гледах видиа от сутрешните Събуди се на Нова от вчера и днес. И в двете гости-коментатори Елена Поптодорова, днес и Паси. От толкова богат арсенал на подкрепящи "адекватните действия над чудовището Асад" как пък най-осведомена е Поптодорова.
          М-да , чак се чудя как не са включили Чехльо и Минджев в офанзивата ....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
            За Путин голямата игра е с Доналда. Както навремето Александър 1 се сближава с Наполеон 1.
            Много назад върна лентата.В техническия анализ има неписано правило,че ако екстремум не се ретества до 10-15 години,то той остава завинаги в Историята.Давам пример с USD/JPY ,който от 360,00 през 1945 г. има тест само на 260,00 в края на 70-те.

            Към днешна дата бфб-то почти сигурно няма повече да премине 750,00,докато EUR/CHF - е близо до 1,2000.Толкова засега с примерите...
            Last edited by SPART; 15.04.2018, 20:47. Причина: 260,00
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

              Въпроса не е труден. Световната общност не лъже.
              Лъженето е държавна политика на Кремльовците.
              Само да напомня, че външния им министър вчера излъга че Скрипал са го отровили с вещество БЗ. Това било информация получена от швейцарска лаборатория.
              Швейцарците пък казаха, че няма такова нещо, а


              Досега Кремъл лансира накъм трийсетина версии за отравянето на Скрипал.
              Все лъжи.

              Вижда се обаче, че и сирийския му домашен любимец се учи бързо.
              Миналата година от 49 изстреляни ракети 23 не достигнали целта си, а тази година от 100 ракети 70 са свалени!
              Добър ученик!
              И кои сте световната общност чифута мони ти сганов рошко геронтофила клуна циркаджия и двете ялови бабички....
              Ха ха ха ха смешници

              Коментар


              • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                Истината...

                Левски до Каравелов:
                “Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй, то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.”
                Но цялостната картина на този черен период от историята ни много лесно може да се възстанови и ще видим, че това е бил един доста по-голям план за унищожаване на вътрешната организация на Левски. Този план обслужва само една велика сила – Русия, във възможностите на която е да го организира. Русия е имала планове да ни “освобождава”, но по особен начин, половинчато, та да може когато превзема проливите да не ѝ пречим, а след това да изчезнем като независима държава. И за неизкушен от историята българин целият план може да бъде възстановен, защото знаем резултата, знаем основните факти, а са известни и основните участници в него. Та, Русия е вербовала агентура сред богатите и издигнати българи, а на много от тях е помагала да придобият първоначалното си богатство, на други е давала стипендии в нейни учебни заведения. По-посредствените, но буйни и деятелни, тя им е плащала и ги е правила “професионални” революционери, като например Петко Киряков, Димитър Общи и доста други. Всичко това го е правила както сред емиграцията, така и във вътрешността. Имайки сериозни интереси за проливите, Русия е следяла всички революционни структури и се е стремяла да внедрява в тях лица и да ги манипулира. За това не е жалила пари. И е постигала значителни успехи. Ударила е на камък обаче при Раковски и Касабов. А директен удар срещу нея е бил Дяконът с неговата вътрешна революционна организация. Първият опит за контрол е със сливането на вътрешната с външната организация, чрез Каравелов, който обаче се оказва не твърде успешен. Тогава Русия прибягва да унищожаването на вътрешната революционна организация. Не трябва да подценяваме турската власт, че не е знаела, защото дори да не е, граф Игнатиев е правил нужното да ѝ подскаже. При всички случаи турците не са отдавали значение, защото са знаели, че зад организацията не стои велика сила, и че българите нямат пари. Тогава северната велика сила решава да активизира властите. Могат лесно да бъдат открити хората, чрез които е задействан планът. Каравелов налага неграмотния и своенравен сърбин – Димитър Общи на Левски при ясно изразено негово нежелание! Тетевенските чорбаджии хаджи Стани Врабевски и Петко Милев, участници в комитета дават идеята и пари на Общи да нападне пощата, при изричното несъгласие на Левски. След обира, същият Димитър Общи, раздава наляво и надясно пари, което говори, че целта му е била провал. Каравелов пък, най-главният революционер, от “случайно недоглеждане” допуска главният архив на вътрешната организация да попадне в турците и да стане доказателство в съда.....

                Ваневски, правиш интересен исторически преглед и заради истината с някои твои тези съм готов да се съглася ако стигнем до обсъждане на детайли. Обаче, имам едно условие. Допълни изложението си с главното, което драматично ти липсва.

                Апропо, разговорът ни за история какво общо има с този фалшификат, който никога не е бил изричан от Левски?!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Имхотеп, чудех се само - Тръмп и Мей лъжат ли, че са унищожени складове с химическо оръжие при ракетните обстрели?
                  Ако не лъжат, какви са резултатите...от унищожението...имало и в Дамаск, 8 милионен град? Някакви порутени сгради ли са останали, с чист свеж въздух наоколо?
                  Съни имаме си работа с две ялови и ного прости бабички един геронтофил и един циркаджия изкукуригал дъртак.Пълни смешници.Пълни....На тия има вярват само факю сганта монката рошко и още двама трима натовци.Другите се забавляваме с тяхната посредственост....

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                    Твоите желания разбира се са върхът на сладоледа.
                    И за какво Путин трябваше да отговори на идиотите, та да рискува бърза ескалация включително до ядрен конфликт? За трима ранени? За изстрелване на сто ракети по празни фалшиви цели. Със своята сдържаност Путин доказа, че е лидер, който мисли за за оцеляване на човечеството. Какво би било, ако вместо него начело на втората ядрена държава беше някой идиот, като Тръмп или недораслия Наполеон Макрон? Например руски президент е Владимир Жириновски, който заповядва удар срещу американските ракетни крайцери.... Какво следва? Удар на американците по руските бази в Сирия. Ответен удар на Русия по американските самолетоносачи, вече с ядрено оръжия, тъй като силите в Сирия са неравни, с огромен превес на САЩ. Руснаците потопяват двата самолетоносача, но получават ядрен удар по Севастопол и Калининград. И удрят системите за ПРО в Аляска, Канада, Полша, Румъния, като подготовка за окончателен удар.
                    Това ли искаш, заради трима ранени и удар срещу пусти летища?
                    Ставаш за сценарист на катастрофични филми.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

                      Не знам дали си чел разсекретените архиви на руското МО за първите реакции на Червената армия в деня 22,06,1941...Никой не е обърнал внимание на залпове и експлозии,чакали са Заповед от Ставката,но такава "закъснява".Една част от войската мислела,че е "учение по тревога",друга - чувайки канонада се сетила за силна лятна буря без да се светне,че небето е ясно !

                      Накратко и тогава ситуацията е била в полза на театъра!Но нали Историята е затова - да се чете и анализира без да се греши фатално Втори път!
                      Сорри, не съм ги чел, но никак не съм изненадан.

                      Апропо, по повод на театъра. Формалният прочит би ни подвел, че в момента елитите би трябвало да са удовлетворени от разпределението на собственост и власт. За достигнатото състояние се работи в един дълъг и относително мирен период.
                      За съжаление може да с еокаже, че това е само формалният прочит.
                      Не знам!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

                        За мен това са глупости.
                        Моя прочит - въпроса не опираше само до сирия, нежели до някаква реална или по скоро измислена химическа атака.
                        Оранжевия 2 пъти вече го надигра и унизи, показа кой командва парада. Оттатък освен оплаквания и хленчене - нищо друго, няма топки.
                        За мен е голяма загуба на репутация. Доста други държави биха се замислили...

                        Ти би ли желал да имаш за съюзник някой който не смее да си мръдне пръста когато те трепят ?
                        Аз - не.
                        Твоите желания разбира се са върхът на сладоледа.
                        И за какво Путин трябваше да отговори на идиотите, та да рискува бърза ескалация включително до ядрен конфликт? За трима ранени? За изстрелване на сто ракети по празни фалшиви цели. Със своята сдържаност Путин доказа, че е лидер, който мисли за за оцеляване на човечеството. Какво би било, ако вместо него начело на втората ядрена държава беше някой идиот, като Тръмп или недораслия Наполеон Макрон? Например руски президент е Владимир Жириновски, който заповядва удар срещу американските ракетни крайцери.... Какво следва? Удар на американците по руските бази в Сирия. Ответен удар на Русия по американските самолетоносачи, вече с ядрено оръжия, тъй като силите в Сирия са неравни, с огромен превес на САЩ. Руснаците потопяват двата самолетоносача, но получават ядрен удар по Севастопол и Калининград. И удрят системите за ПРО в Аляска, Канада, Полша, Румъния, като подготовка за окончателен удар.
                        Това ли искаш, заради трима ранени и удар срещу пусти летища?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          Путю и армията му се навряха по де що намериха дупки.

                          А как щяха да свалят ракети, самальоти, карабли да утопляют... Абе големи циркаджии.

                          Ей Факю циркаджиите са у Кравария.120 ракети по милион и половина от които 80 свалени от сирийците без намеса на руснаците а другите ударили два навеса за коли и една кръчма.120*1,5 =180 милиона краварски артии сал за ракетите с другия масраф над 250 милиона за два навеса.Смешници пълни смешници и циркаджиик сте тва краварите

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

                            Енергията не признава граници и са странни за човешките ни сетива, проявленията й
                            Прочетох те и ми хареса написаното, мълчаливо го отразих, но мислех да не отговарям, да не "разводнявам" темата... Замислих се малко повече и на, пиша. Харесва ми точно това навлизане в дълбочина на мисълта, опит за обясняване на процесите, търсенето на Пътя... И мисля, че точно от подобни "отлонения" има необходимост и темата, и днешния свят...Иначе остава другото, тъжното усещане за безмисленост, за борба с вятърни мелници или реплики, лишени от разум, просто удобно поднесени наготово. Изкуственият интелект е сред нас и от всеки зависи докога човекът ще се отличава от бота и проявленията му... Как преминават хилядолетия на развитие в 2 реда ))
                            Харесвам Махатма Ганди. Чела съм много за историята му, думите, делата, биографията му. Знам за съмненията, че е "внедрен" с британска помощ с цел мирното оттегляне от колониалната зависимост. Допада ми Принципът за Ненасилието. Крилата негова фраза е "Око за око ...и светът ще ослепее!". Съпротива, неподчинение, отричане без омраза и това без насилеие, в крайна сметка обединява индийците.
                            Не вярвам в революциите с оръжия - винаги някой е платил сметката и очаква отплата, различна от масовия интерес и добруване.
                            Мисля че и мълчанието не е решение. Друг гений на мисълта Анщайн, тъжно констатира, че по-виновните за случващите се безобразия са тези, с чието мълчаливо съгласие или апатия се позволява това.
                            ...помислих да го оцветя в оранжево и да насоча пътя към тибетските полета, но нека си останем тук...
                            Не ми остава нищо друго, поне кратко да отразя.

                            Съни, закъсали сме я! Всеки намек за притежанието на душа и емоции тук е повод за издевателства и насмешка. Фараона мен редовно си ме яде.
                            Вземам повод от думите ти и искам да споделя, че някога една преподавателка по литература сподели пред нас, че Сервантес и борбата с вятърни мелници дава усещане за допир до безкрайността. Нямах никаква представа за какво говори, но го запомних за цял живот!

                            Сега, докато обмислям евентуалното си пенсиониране от тази тема и евентуалното си преселение към кръчмата, не ми остава нищо друго освен да се надсмивам над себе си, доколкото по същество не се различавам значително от младежите, които бързат за поредния купон, пък аз се вълнувам от кръг на Формулата.

                            Коментар


                            • Факи,ти и Гаврош сте с нон-стоп забити носове в руските сайтове, ама не четете, не можете или нямате указания:

                              Посол США в Москве Джон Хантсман направил в российский МИД письмо, в котором говорится, что власти Соединённых Штатов готовят новые санкции в отношении России за поддержку сирийского президента Башара Асада.
                              https://russian.rt.com/world/news/50...upredil-moskvu

                              Постпред США при ООН Никки Хейли заявила, что министр финансов Соединённых Штатов Стивен Мнучин в понедельник, 16 апреля, объявит об очередных антироссийских санкциях, которые коснутся компаний, связанных с президентом Сирии Башаром Асадом.
                              https://russian.rt.com/world/news/50...iiskie-sankcii

                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

                                За мен това са глупости.
                                Моя прочит - въпроса не опираше само до сирия, нежели до някаква реална или по скоро измислена химическа атака.
                                Оранжевия 2 пъти вече го надигра и унизи, показа кой командва парада. Оттатък освен оплаквания и хленчене - нищо друго, няма топки.
                                За мен е голяма загуба на репутация. Доста други държави биха се замислили...

                                Ти би ли желал да имаш за съюзник някой който не смее да си мръдне пръста когато те трепят ?
                                Аз - не.
                                Отношенията между Путин и Асад са неравностойни и неясни. Путин му е дал някакви гаранции, но и двамата ра9бират, че синчето на Хафез е пътник. За Путин голямата игра е с Доналда. Както навремето Александър 1 се сближава с Наполеон 1. Та Дончо просто си има гръб на доброжелател. Оттук нататък варианти и версии много. Пък и ударите наистина бяха умерени и премерени, не виждам сирийците да са загубили нещо особено ценно. Сега поне трудно ще ги обвиняват, че провеждат химически атаки.

                                Коментар

                                Working...
                                X