If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прочее, думичката „негър” не е лоша. Нито „индианец”, нито „жълтокож”, нито „циганин”...
Ама се отклоних нещо. Не видях, щото, дефиниция за „незаконно гражданско неподчинение”. Ако Матеев е зает или не може, някой друг?
Ами понеже думичките бяха на английски, аз попитах какво значат на български, за мое учудване ми беше изтрит поста от модератора. И понеже обещах да пусна клипчетата отново ето: Violent Black Girl beats white girl after shouting Nigger to her face
Всеки скъсил евро(от държавните пари на 0,9280) и злато на 310,00 заслужава поне 5 повече от това на кметицата!
Не е по темата,но котировки като горните няма да има със сигурност в близките 20 години!А като прибавим към тях и досега миналите 20,става ясно какъв е мащаба на деянието...
ПС:Между другото - пак извън темата - цъкльо и кумеца май продължават да ви държат очите широко затворени на бфб-то?!Дано поне носовете ви да са отпушени за да усетите миризмата на изгоряло!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Провалът беше нарисуван от Първия Ден! Дори мустафата изгори две капачки бензин за да го каже накрака на когото трябва...В Кантората има едно основно правило - не заменяй нарочно, Некадърника, с Напълно Непознат!
+1
Дори и по-нискоинтелигентната и късопаметна част от популацията би трябвало да си спомни някои ярки примери от близкото минало - сбирщината шутове на Царя или Kметицата Иванчева. Ама не!
Провалът беше нарисуван от Първия Ден! Дори мустафата изгори две капачки бензин за да го каже накрака на когото трябва...В Кантората има едно основно правило - не заменяй нарочно, Некадърника, с Напълно Непознат!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Х-У- за какъв расистки речник говориш- това са реални клипове има ги навсякъде, споделил съм ги в профила си във фейсбук и никой не ме е баннал или предупредил за нищо
Очаквам интересна политическа седмица, след която протеста ще спихне наполовина. А след 10 дни, когато КС се произнесе за имунитета на Радев, само ДА-БГ ще останат да подскачат, като разгонени павиани по улиците. Много вероятно, още утре да се обърне вятъра...
Х-У- за какъв расистки речник говориш- това са реални клипове има ги навсякъде, споделил съм ги в профила си във фейсбук и никой не ме е баннал или предупредил за нищо
Коментар