IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Помните ли вчера, че един тъп американски трол с египетско име ви разправяше, че Меркел щяла да каже на Путин, че прекратява Северен поток 2 ? Ама истината е малко по-различна: Меркел натри носа на краварите, като се съгласи, че СП-2 не трябва да се политизира. Путин и Меркел: "Северен поток 2" е търговски проект, да не се политизира

    А пък американските тролове да го ду..т.
    Както кзах в по-долния пост бившите военни да не се бъркат в теми за който не им стига багажа. Северен пАток 2 и турски поток се строят за да се хвърлят едни милиарди руски пари в едни мегапроекти които след 6-7 години ще са непотребни на Европа. Европа ще строи нови 10 терминала за американска газ и нефт, отделно след година две ще започнат да получават газ от неизчерпаемото газово находище открито в Средиземно море. Като добавим и свиването на потреблението поради нови технологи, тези газопроводи ще си стоят празни или за да продават Руснаците ще трябва да подбиват цените и да подаряват газта. В момента Запада кара Русия да хвърля десетки милиарди за актив които след 10 години няма да носи ползи. По този начин изтощават Руската икономика и я лишават от средства за разработка на ноухау и космически програми.
    Last edited by Krum Sokolov; 19.08.2018, 18:06.

    Коментар


    • Новите комунисти много отдавна не могат да разчитат на гласовете на работническата класа в развитите капиталистически страни – понеже са развити капиталистически страни, където всеки човек с известно (не кой знае какво) трудолюбие може да си осигури приличен стандарт на живот. Там именно работническата класа е тази, която става обект на техните опити за присмех. Няма как да отидеш при един водопроводчик или дърводелец, който се трепе по 50 часа на седмица, изкарвайки доста добър доход, и да му кажеш, че трябва да гласува за теб, за да му вдигнеш данъците с 30%. Затова те разчитат на гласовете на всички останали – на членовете на все по-раздуващия се държавноадминистративен планктон, на тези, които са достатъчно богати, за да си платят за данъчни адвокати и за рушвети на държавата, срещу които да получават облаги. На всички, на които не им пука, че в куп страни държавният дълг, съотнесен към БВП, расте, та се къса. На хората без достатъчно житейски опит, току-що изплюти от училището или от университета и живеещи в псевдопацифистичния си свят, където всичко е рози, еко хлебчета с лимец, “Imagine” на Джон Ленън и тук-таме малко добре прикрита омраза. И най-важното, на новите варвари, чиято раждаемост не ги притеснява въобще – а всъщност е огромна цивилизационна заплаха за запада, много по-голяма от онази държава на североизток, чиято едва крепяща се на все по-ниските цени на нефта и газа икономика е по-малка и от италианската и чийто бюджет за отбрана е десет пъти по-малък от американския
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

      Коментар


      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Барби а във Франция кога ???

        Както си го написал излиза че по-напредничавия изток се присъедини към по западналия запад ...
        С какво се характеризира комунистическата идеология.....
        • От ляво твърдят, че обичат бедните и "онеправданият"пролетариат!. Но когато частният бизнес идва и носи храна, дрехи и електроника на обикновените хора чрез големите вериги магазини, Лявото крещи и ги осъжда. Вместо да възхвалява големите вериги магазини, бързата храна и масовата достъпност на дигитална технология – което всъщност постига старана мечта за универсален достъп до тези блага – те ги упрекват, регулират и дори се опитват да ги изгонят или затворят.
        • Те твърдят, че защитават работниците, но въведените от лявото данъци, ограничения, минимални работни заплати и ограничения са създали пазар на труда, в който трудно се влиза, който е ограничен, води до закотвяне в една работа и ограбва работещите от справедливо изработеното от тях.
        • Те твърдят, че защитават каузата на демокрацията, но създават системи, които пречат на обикновените хора да са двигателя на обществото за ползване на ресурсите.
        • Те искат универсално образование и здравеопазване, но създават системи, които са изключително скъпи, имат по-лошо качество и забраняват на обикновените хора да избират коя услуга да ползват.
        • Те искат да разпалят класова война срещу богатите, без да осъзнават, че мнозина обикновени хора всъщност се възхищават на богатите и искат да са като тях. Хората имат нужда от система, изпълнена с възможности, които да помогнат изпълнението на тези мечти.

        В този момент няма връщане назад. Не могат да спечелят. Губят контрол.

        И тогава започват с тоталитарната държава...
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Барби а във Франция кога ???
          Както си го написал излиза че по-напредничавия изток се присъедини към по западналия запад ...
          Горкия, до шия в тресавището, загрижил се за Франция
          Не се тревожи, всичко тук си функционира както трябва - има Държава

          Коментар


          • Барби а във Франция кога ???

            Както си го написал излиза че по-напредничавия изток се присъедини към по западналия запад ...
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Преди 5 години, през август 2013 г. общественият транспорт в Талин,столицата на Естония, стана БЕЗПЛАТЕН за жителите на града. А само преди месец Естония стана първата европейска страна, в която обществения автобусен транспорт в почти цялата страна е вече безплатен – без да се плаща се пътува в 11 от общо 15-те области на страната. Но защо в Естония това е възможно, а у нас – не е възможно? По една много проста причина. Естонците, след като се освободиха от Русия и станаха членове на НАТО и ЕС, имат съзнанието, че държавата им трябва да успява. А за да успее държавата, то трябва да успяват хората в нея. И политиците да не я грабят като за последно.
              Естонците решиха,че пътя към успеха е да сведат до минимум възможността на политици и държавни чиновници да крадат. И създадоха първи в Европа т.нар. ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО.


              Колкото повече една държава е свързана с Русия, толкова повече в нея всичко е скапано или се скапва като по сценарий. И особено управлението – независимо дали става дума за електронно такова или за другото – от добре гледана и дори охранена плът.
              Свързана ли е държавата ти с Русия, казват ли ти политиците в нея, че тя трябва да бъде „мост за връзка” или портал към Кремъл, спукана ти е работата. Ще живееш бедно, ще плащаш билетче за градския транспорт, ще те управляват некадърници, а за нормални електронни услуги не си струва и да питаш. Така е в нашата, моделирана по руски образец, България, за която самите руснаци казват,че не е държава, а кокошка в техния двор. Така е в нашата държава, в която повечето от половината от депутатите в парламента са се записали в Групата за приятелство с Русия (122 на брой!), а тези, които са избрали Естония за приятел са само СЕДЕМ. А Търговският регистър? Майната му на Търговския регистър. Нали си имаме правителство и то всичко решава!? За какво наистина е този регистър? Само да мъчи хората! И ето, Господ чу народния глас у нас – и изчезна електронният Търговски регистър. Сега отново идва ред на Н.В.Хартията, на Н.В. Политикът от който "всичко зависи", на Н.В. Опашката, на Н.В. Чиновника, който ще дава, пуска, взема, одобрява, вписва или отписва, разрешава или забранява. Приятно ще бъде. Хем е наше, познато, хем е и същинско руско, сибирско почти.

              Коментар


              • „Засега няма признаци за промяна. Властниците остават глухи за всички предупреждения на народа. Живеят си живота, лицата им постоянно са разкривени от алчност и яд, че някой се опитва да им пречи да забогатеят още повече. За да предотвратят тази възможност, те са определили за свой приоритет да осакатят гражданското общество. Ежедневно се мъчат да убедят руския народ, че гражданското общество и опозицията се финансират от ЦРУ, от британските, от израелските, а защо не и от марсианските разузнавателни служби, освен естествено от световната паяжина на Ал Кайда… Ако някой си мисли, че може да се успокои с „оптимистичната” прогноза, моля. Това естествено е по-лесният начин, но е смъртна присъда за внуците ни.”

                из „Руски дневник” на Анна Политковска, 2007
                „Руски дневник” остана недовършен поради убийството на автора.
                • Довършени бяха обаче процесите на сталинизация, които продължават и днес. Процесите на насилие в митологизирането на Сталин, патетично подсилени около годишнината от Октомврийската революция миналата година и, особено, след така наречените президентски „избори” на Русия през тазгодишната бурна пролет.
                • Довършени бяха убийствата на десетки руски опозиционери, дисиденти и журналисти, ликвидирани по различни и демонични начини от мишените на тяхното слово през последните 20 години.
                • Довършени бяха реставрациите на инструментариума на политическата демагогия, с които си служеха управниците на злото в не чак до там далечното минало.
                • Това включва всички видове подмени на демократичните ценности със старите, прашни, но все още безотказно действащи зловещи оръжия от миналото.
                • Довършени бяха нововъведенията на някои добре познати от най-мрачните страници на комунистическата ера фанатични длъжности в съветската армия, свързани с партокрацията на тоталитарна Русия. Сред тях, например, е странно защо почти незабелязаното от световните медии, скандално връщане от Путин на военните политкомисари. Длъжност, натоварена с мрачна конотация от времето, когато ФСБ беше КГБ, и – логично – премахната от Михаил Горбачов по време на Перестройката.
                • Довършени бяха старите сталинистки практики да бъдат натикани в ъгъла (затвора, лагера, психиатрията) известни руски интелектуалци, писатели, театрални и кино режисьори, а отскоро вече и историци, чиято единствена вина е в това, че така и не се научиха да мълчат за мародерствата на властта.
                • Довършена беше реабилитация на зловещата ера, в която изчезваха хора, претърсваха се библиотеки, забраняваха се книги, пишеха се доноси, фабрикуваха се ситуации, в които човешкото достойнство, търпение и морал бяха поставяни на ужасяващи изпитания. Зловещи и криминални политически експерименти, които достойните издържаха като задача, чиито логично решение завършва със смърт.

                Коментар


                • Помните ли вчера, че един тъп американски трол с египетско име ви разправяше, че Меркел щяла да каже на Путин, че прекратява Северен поток 2 ? Ама истината е малко по-различна: Меркел натри носа на краварите, като се съгласи, че СП-2 не трябва да се политизира. Путин и Меркел: "Северен поток 2" е търговски проект, да не се политизира

                  А пък американските тролове да го ду..т.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от БАЦЕ

                    Пак си тичал рано сабахлем до столипинския либовник .............
                    Румения , ше викаш на любовника ти на брат му ........... що ''поруменява '' , като гледа как те мандръса ония ..........
                    Към Президента на Републиката - ще се обръщаш с двете имена ................ педал
                    За Гумен РаДив ли ми говориш? За президента шофьор на БСП? Съжалявам но този Овенин офцер от БА има мозък колкото на една хамсийка. Тази политическа подлога е обучен да се подчинява без да мисли (да изпълнява заповеди). не може да бъде президент на умните Българи защото не може сам да взема решения а изпълнява безприкословно заръките на червената олигархия и е опозиция на властта. Да не говорим и кой са му турили за вицепрезидент (президент под чехъл). Това че ти е куха главата и не можеш да мислиш, не осначава че и другите трябва да са като теб.
                    Да не говорим за хиляди загорели булки дето като видят мъж в униформа и се подмокрят а мозъкът им се изпарява.

                    Барбарон не си в час за влизането ни в НАТО и ЕС. Образовай се малко. Всички около 20 действия за присъединяването ни са извършени от СДС. Накрая се падна честа на Станишко ще не ще да подпише договора.
                    Гоце организираше митинги и държеше плакати. ВЪН НАТО ОТ БЪЛГАРИЯ!
                    За останалото евала! Точно в десятката. Взе ми думите от устата и доста по-добре от мен ги обясни. Лошото е че тук е пълно с руски тролове които саботират всяко мнение разкриващо мрачната истина.
                    Last edited by Krum Sokolov; 19.08.2018, 18:35.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Georgi Georgiev:

                      Тук излагам само факти. Изводите може и сами да си направите.

                      Опасяват се някои, че щели да ни изкарат от ЕС.
                      Че, видите ли, ако паднел съветския мутропремиер, щяло да дойде БСП.
                      Споко.
                      Спомнете си, че Гоце като президент ни вкара в НАТО, а БСП в управляваща коалиция - в ЕС.
                      Дори Корнела услужливо плещи за увеличаване на подоходния данък за по-богатите. Това - за да сплоти средната класа около съветския ни мутропремиер. Хората си казват - ко падне тоя, ще дойде Корнела и ще ни вдигне данъка. Трънци.
                      Да не забравяме, че тъкмо БСП въведе този данък, а точно там са и хората, които са най-богати и нямат интерес да го плащат. Циркът е пълен.
                      За Борисов Корнелия играе същата роля, каквото Волен за Доган - да си помпат взаимно рейтинга пред малоумниците, които гласуват за тях и да си сплотяват редиците, докато играят за един отбор - отборът на Путин.
                      Какви са голите факти.
                      От 17 милиарда евро, получени от ЕС като безвъзмездно финансиране, 12 милиарда евро са усвоени от руски фирми и фирми на техни подставени лица. Само дребни трохи стигат до малки и средни български предприятия.
                      Около 100 са фирмите, които са усвоили тези 12 милиарда и са все на руски мекерета, партийни другари и техните офшорки.
                      Фирмите на почетния руски консул Гергов и Пеевски печелят лотовете за строеж на пътища и магистрали, финансирани със стотици милиони от евросредства.
                      Техните фирми са и най-тлъсто финансирани от държавната Банка за възстановяване и развитие, която е 99% собстеност на правителството.
                      Още в първия си мандат Борисов хариза пристанище Росенец с единствения ни терминал за петрол на Лукойл.
                      Хариза го на цената на концесия на един плаж, при положение, че през него годишно минават над 6 милиарда литра петрол и над 3 милиарда литра горива в обратна посока.
                      Хариза на руснаците и целия холдинг Булгартабак. На цената на оценката на марката "Виктори" - технология, рецепта и пазар - 50 милиона лв. Да не говорим за заводите на холдинга, складовите бази, почивни станции, автопарк, търговска инфраструктура.
                      Какво направиха руснаците?! Ми, дива контрабанда към Турция и Близкия изток, после сринаха завода в София, изнесоха машините и съоръженията в Сърбия, а работниците изхвърлиха на улицата.
                      Да сте чули профсъюзите да вдигат другите работници на стачка или протест?!
                      Ама домъкнаха клетите хорица в София да протестират против обвиненията в контрабанда. Да протестират пред политическа централа на нова политическа партия, която дори не се докоснала до властта.
                      Всъщност най-голямото разграбване на КТБ, най-голямото раздаване на кредити без обезпечение се случва точно по време на първото правителство на Борисов.
                      Да припомня, че ГЕРБ издигна и кандидатурата на главния прокурор, подкрепена от БСП и ДПС.
                      Оня същия, който Бърка кабинета си с този на почетния руски консул и собственик на ЦУМ.
                      През целия този период България плаща НАЙ-СКЪПИЯ РУСКИ ГАЗ в Европа.
                      Плащаме и горива с най-висока надценка, като Борисов и ГЕРБ умишлено държат най-ниския акциз в Европа, за да може руснака и картела да си слагат огромна надценка.
                      Държавата губи от тази схема поне 1 милиард лева годишно.
                      За сравнение - акцизът в България е 0,65 ст., в съседна Гърция е 1,40 лв., в Турция е 1,80 лв.
                      Нека сравним обаче с Австрия, където крайните цени са еднакви с тези тук.
                      Там акцизът е 1 лв. Тук - 65 ст. При 3 милиарда литра годишно потребление, официално декларирано от Лукойл, това прави над 1 милиард лева разлика. Разлика, която в Австрия влиза в Бюджета, а тук се прибира от руснака и слугите му.
                      Търговската надценка там е около 15 ст., Тук - 45 ст.
                      ТРИ ПЪТИ ПО-ВИСОКА.
                      Не се чудете защо няма пари за пътища и защо кърпим дупки.
                      БСП като опозиция, уж би трябвало да възрази. Нали се нарушава националния интерес. Пенсиите само от тази схема биха могли да се увеличат годишно с 500 лв.
                      На всички български пенсионери.
                      А да сте чували, че съпругът на Корнелия работи в Лукойл?!
                      А да сте чували, че новият сарая на Доган е върху терена на Лукойл до пристанище Росенец и е охраняван с парите от нашите данъци , плащани на НСО ?!
                      Да не споменавам, че надплащаме годишно на Газпром поне 2 милиарда лева горница. В сравнения с цената, която плаща съседна Турция за същия газ, който минава по нашите тръби.
                      Впрочем, в момента над 30% от икономиката ни е директно в руски ръце. Само Лукойл държи 10 %.
                      Половината ни Черноморие вече е бетонирано и окупирано от руски хотели и апарткомплекси, а над половин милион българи бягат на море в Гърция, за да търсят чистота и спокойствие, вместо да гледат кац..пи и мутри.
                      Да прибавя империята ТИМ - руска групировка на директно командване от Кремъл - банки, застрахователни дружества, цели сектори от икономиката ни, землищата на няколко града и десетки села, зърнобазите в Добруджа, половин Варна.
                      Да прибавя почетния руски консул - свинар: хотели и почивни комплекси, ЦУМ, Пловдивски панаир и десетки фирми.
                      Впрочем, корнелия беше в борда на директорите и на двете държавни предприятия, преди да ги докопа руснака.
                      Подготовка трябва да има.
                      Да прибавя подставени лица като Пеевски и офшорките му, чрез които руснаците владеят цели търговски вериги, Lafka и разпространението на пресата.
                      Над 100 000 са вече официално регистрираните в Търговски регистър фирми с руско участие.
                      Руски граждани са в бордовете на директорите дори на много западни компании, като Данон, Кока-Кола и т.н.
                      Двата най-големи фонда за изкупуване на земя в България също са руски. Вече притежават милиони декари.
                      Да не припомням колко щети нанесе на България руската групировка Мултигруп, създадена от КГБ и ДС още по времето на Живков. Както и ВИС и СИК. Така е създадена и КТБ , впрочем.
                      Руска банка, в която наливаха зарлем парите на българските държавни предприятия, за да се финансират през банката паразитни руски политически проеукти като ДПС, България без цензура и подобни сополи.
                      През нея мина и изкупуване та Булгартабак от руснаците, и на Виваком.
                      Руска собстевност вече са и няколко ТЕЦ-а, десетки заводи, мандри.
                      Мариците също са руска схема.
                      Гаранциите за изкупуване на скъпия ток бяха дадени от министър Овчаров на фирмата на състудента му от Москва Красимир Георгиев - Фронтиер.
                      Впрочем, управляващата на офшорката AES, собстеник на ТЕЦ Марица Изток 1 се казва Инна Радионовна, а държавата ни има дял 33%.
                      Но Борисов отказва да назове истинските собственици.
                      Направиха американска фирма акцинер, за да не плащат пари за модерни пречиствателни съоръжения и технологии за модернизиране на остарелите ТЕЦ-ове, като им гарантираха възвръщаемост на вложеното.
                      Това е - не плащат и стотинка за технологиите, гарантират възвръщаемост, докато си делят тлъстите комисионни с мажоритарните руски собственици. Те, толкова са "американски" Мариците.
                      Да продължавам ли?!
                      Ще стане дълго няколко метра.
                      Та, исках да ви кажа, че няма опасност да ни изкарат от ЕС, защото те разчитат на свежите пари от еврофондовете и докато могат да ги усвояват, ще искат да сме в ЕС.
                      Днес сме изправени и пред опасността България окончателно да бъде обладана. Тотално. Путин иска едновременно да прокара тръби за газ и да си построи АЕЦ без българската държава да има собственост върху тях, за да може свободно да си разиграва коня и да държи в ръцете си енергийната сигурност и пазар на Балканите.
                      За целта си има на власт пълния набор от национални предатели, както и 240 руски проститутки в парламента ни.
                      Владеят тотално и медиите, където ката ден, ката час изпълзяват руски агенти за да лъжат и промиват мозъците на хората. Някои от тях са министри, на българска държавна заплата. Но на тлъсти комисионни, за които министреската им заплата служи да покрива таксите по обслужване.
                      А стоката е България. И бъдещето на децата ни.
                      И неслучайно новородините българчета в западна Европа са повече, отколкото тук.
                      Неслучайно през последните 3 години още 300 000 българи избягаха от Родината.
                      Защото ясно са осъзнали, че тук за тях и децата им бъдеще няма.
                      Защото сивата безлична маса е застанала наведена в партер и чака доволно да я оножда Путин, Лукойл, Газпром и Росатом, да я кълве енергийната мафия, докато мобилни оператори и ТЕЦ-ове им обират остатъка.
                      Защото ясно осъзнават, че сивата маса е доведена до това положение доброволно да избира съветски мутропремиер, подкрепен от съветска опозиция.

                      Театър, чиито сценаристи са в Москва.
                      Седесарската посредствена и агресивно просташка пасмина няма достъп до европейската кинта и така е редно.И понеже не могат да осъзнаят че са тъпи крадливи бездарни и прости си мислят че като обявят спечелилите за руски агенти и комунисти ще спечелят.Е няма да спечелите.На бунището сте и не защото ви пречат Доган и Пеевески и Борисов а щото сте прости арогантни небразовани тъпи крадливи и гнусни шорошки куришки.Народа ви даде власт а вие най нагло го окрадохте.Са ше виете по форуми кинте нема и власт нема да видите останаха ви само шорошки пари оцапани с кръв.Колко и да напиняш тва е.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Ilian Vassilev

                        Нинова не може да промени нещата, защото в БСП така и не разбраха, че Путин не е идеолог, а бизнесмен. Прави сделки, печели и дава пари – така управлява и в страната, и в чужбина. В тази дисциплина БСП са направо чираци спрямо Борисов и Доган. Те двамата на практика доказват, че ревностно пазят интересите на Русия - монополът на "Газпром" и "Лукойл" е свещен въпреки усилията на Европейската комисия. "Булгаргаз" и "Булгартрансгаз" не допускат конкурент да припари нито през проучване и добив на нефт и газ, нито през търговия. Пък и плащат по високата тарифа за природния газ.

                        Парламентът набързо прие лобистка поправка, която закрепи монопола на "Лукойл" при горивата, за сметка на малките и средните фирми в горивата. За какво да бъде недоволен Кремъл, след като "Лукойл" от десет години не отчита печалби у нас и не плаща данъци, за да ги плаща във федералния бюджет на Русия.

                        Конкуренцията кой да направи АЕЦ „Белене“ или новите газопроводи между ГЕРБ и БСП е смешна, защото в Москва добре знаят, че нито едните, нито другите ще имат решаваща дума. Но са доволни от ГЕРБ – платиха за реактора /някой ден ще разкажа за тази срамна история/, готови са да дадат собствени държавни пари за изграждането на газопровод през България, продължение на "Турския поток".

                        Какво е изложеното по-горе БСП могат да направят по-добре от гледна точка на руските интереси или с по-голям шанс за прокарване през Европейската комисия? Особено след като дезавуираха и Сергей Станишев и ПЕС?

                        Затова именно Борисов си остава идеалният вариант за Москва – той се прави на прозападен политик, научил е всички европейски неологизми, покрива целия спектър на възможна „дясност“, „центричност“, „лявост“ – от либерал до консерватор, но преди всичко е популист, който успя на практика неусетно, бавно и тихо, да тикне България в източна посока, като премахна евроатлантиците в предишното правителство и реално дава пари на руски оръжейни фирми.

                        Какво от това Нинова може да предложи в повече на Москва? Защо изобщо Кремъл да го сменя, след като всеки друг вариант крие рискове?

                        Свикнете и запомнете – Борисов и днес, и утре ще бъде незаменим актив в руската външна политика на фона на силно обтегнатите и отношения на Москва с Румъния и Гърция. За това Путин ще пази Борисов и тандема му с Пеевски–Доган като зеницата на окото си.

                        Това не значи, че няма да има размествания, но те няма да бъдат провокирани от усилията на Кремъл да дестабилизира властта на Борисов.

                        Нищо чудно да активират престъпния свят, който е в тесни връзки с руската организирана престъпност, която се контролира от руските специални служби. За този процес можете да следите по новините за покушения, убийства и „самоубийства“, както и по размера на охраните на топ политиците и бизнесмени у нас.

                        На някакъв етап Борисов със сигурност ще се опита да изиграе и този коз - заплахата, че ако го свалят, престъпният свят отново ще излезе на повърхността - ще се върнем към времената на публичните разстрели, рекетите и т.н.

                        Истината е, че те никога не са спирали, просто станаха политика, която се провежда през държавните институции.
                        А агент Сашко си е една долнопробна проститутка от околовръсното.Щом си допрял до такива и ти си като тях

                        Коментар


                        • Аха и викаш тая Татяна е на всяка манджа мирудия …..кат ти гледам експертите на които се позоваваш не се учудвам за глупостите които постваш тук денонощно.

                          Аз пак да попитам:

                          Ти разлика между Търговски регистър и Кредитен регистър правиш ли ?
                          Щото то и кюмпютри и компоти звучат по подобен начин ама ….
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


                            Посаженный царь или Путин на австрийской свадьбе
                            Пак ли заапа Путин за питоня

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                              Думата беше за вселенският патриарх,ама може и той да е агент....

                              Неведоми са пътищата Господни!! По Книгата на пророк Исая (55:8): „Защото Моите помисли не са като вашите помисли. Нито вашите пътища като Моите пътища, казва Господ!

                              Вселенският патриарх или Цариградският патриарх (на гръцки катаревуса: Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως) е един от деветте източноправославни патриарси на Православната църква (пръв между равни). Неговият статут произтича от Източната Римска империяВизантия.

                              Вселенският патриарх е предстоятел на Цариградската патриаршия (наричана също Вселенска патриаршия). Неговата официална титла е Негово Всесветейшество, архиепископ на Константинопол – Новият Рим и вселенски патриарх (на гръцки: Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης).

                              От 1991 година вселенски патриарх е Негово Всесветейшество Вартоломей I.

                              Седалището на Вселенската патриаршия се намира в Цариград. ...
                              Немой така бре момко с тез ерести. От Русия по-големо нема бре. От Кирилко по голем не мОе да има. Той коли и беси, дърпа уши и навиква непослушните даже и ги заплашва. Не видя ли Румения как заекваше след срещата и гледаше като насрано дете майка си.?Той е назначил всички български владици и всички до един са доносници на службите. Така е и в сръбско, и в македонско, румънско и където има православие. Нали хората се изповядат право в ушенцата на Държавна сигурност.
                              Last edited by Krum Sokolov; 19.08.2018, 07:44.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                                Как бре? Нали идва да дърпа ушите на Гумен РаДИВ. Освен това той си е ченге от КГБ и действа подмолно.
                                Думата беше за вселенският патриарх,ама може и той да е агент....

                                Неведоми са пътищата Господни!! По Книгата на пророк Исая (55:8): „Защото Моите помисли не са като вашите помисли. Нито вашите пътища като Моите пътища, казва Господ!

                                Вселенският патриарх или Цариградският патриарх (на гръцки катаревуса: Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως) е един от деветте източноправославни патриарси на Православната църква (пръв между равни). Неговият статут произтича от Източната Римска империяВизантия.

                                Вселенският патриарх е предстоятел на Цариградската патриаршия (наричана също Вселенска патриаршия). Неговата официална титла е Негово Всесветейшество, архиепископ на Константинопол – Новият Рим и вселенски патриарх (на гръцки: Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης).

                                От 1991 година вселенски патриарх е Негово Всесветейшество Вартоломей I.

                                Седалището на Вселенската патриаршия се намира в Цариград. ...
                                Last edited by vanevski; 19.08.2018, 03:54.
                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                                Коментар

                                Working...
                                X