Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Друго си е българския …..Last edited by markov; 23.08.2018, 23:46.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Друго си е българския ВУЗ
Там преподават внучки и внуци на бай Ганьо
Джулиана Гани става преподавател в пловдивски ВУЗ!
http://www.glas.bg/1397319/dzhuliana...plovdivski-vuz
Коментар
-
Друго си е българския ВУЗ
Там преподават внучки и внуци на бай Ганьо
Джулиана Гани става преподавател в пловдивски ВУЗ!
http://www.glas.bg/1397319/dzhuliana...plovdivski-vuz
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ми то това като с кредитния рейтинг ….сами си се оценяват ...и ша знаеш не са никак , ама никак пристрастни …...
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Голем праз !
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Голем праз !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
X_Y, Щях аз лично да те нападна, ама нА, понеже съм добър, само да попитам: Какво ви притеснява? Че ви хващам в крачка? Ами правилно, имам този навик.От службата, като НК, само да знаеш, колко новобранци съм изловил...
Както и да е, пак да поздравя агентите на Мада Раша, които, тук сплотяват мурзилските легиони.
- Гордитесь собой, тов. Импотех, тов.Барба и вся остальная сволочь. Вам копеек всегда полная лоханка будет, с*кины дети. Копеек да квасу.
...
- И да бъде трижди проклета вишновката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОт 15-те най-добри университети 8 са в САЩ, 4 във Великобритания , 2 в Сингапур 1 в Швейцария
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЗа първи път 23 август е предложен да се чества като Ден на жертвите на комунизма,
Коментар
-
За първи път 23 август е предложен да се чества като Ден на жертвите на комунизма, нацизма и фашизма през юни 2008 г. на конференцията „Европейската съвест и комунизмът” в Прага, където се приема т. нар. Пражка декларация.
На 18 септември 2008 г. българското 40-то Народно събрание приема решение в подкрепа на Пражката декларация за европейската съвест и комунизма от 3 юни 2008 г. и необходимостта истината за престъпленията на комунистическите режими да стане достояние на обществото. На 27 ноември 2009 г. 41-то Народно събрание приема решение, с което обявява
23 август за Ден на памет за престъпленията на
националсоциалистическите, комунистическите и другите тоталитарни режими
и за почитане паметта на жертвите им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНа графиката се вижда колко се качва за 1 година курса на долара -
спрямо еврото: +2%, а спрямо рубличката: +16%
Но ти или се правиш на улав, или си такъв... за долара не гарантирам
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПропусна да добавиш, че е "многоуважаван" политик от световно значение -
отива на сватба в Австрия за сметка на руския данъкоплатец
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар