IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Барба остави глупостите , ами сбираи багажа че Путин вече бил на границата на Франция:

    [SIZE=20px][COLOR=#FF0000]Британските спецслужби: Елитни руски десантни подразделения ...
    Елитни,елитни,колко да са елитни? Да няма после "их та нет",както в Сирия,като помляха вагнер,били елитни-пушечно месо,пак ще има груз 200 и черни забрадки....
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • КОРУПЦИЯ Е ПРИЧИНАТА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ШАЙКА ДА НЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА УЗУНОВ ВДИГАЩ ХИТЛЕРИСТКИ ПОЗДРАВ В УНИФОРМА НА ХИТЛЕРИСТ.

      Защо;?

      Много мислих, защо пРезидента Гумен РаДИВ, не иска оставката на съветника си хилерист Пламен Узунов на снимката. Стигнах до извода , че като висш служител в МВР, Узунов има информация за корупционните схеми на хиНинова, Радив и идиЙотова + сестра(Шеф на здравната каса при Орешака) и най-вероятно рушвети за Грипените. Затова Радив и ХиНинова въпреки острите критики отправени за подобни снимки към Управляващите, сега се крият като мишки и не смеят да уволнят Узунов, който ги държи с компромати! Ето какво казват червените лайномети;

      “Паметта на жертвите на кафявата чума не може да бъде обект на никаква шега. Всеки, който си позволява да прекрачва тази морална граница, няма място, нито за минута, в управлението. БСП ще направи всичко необходимо, за да информира своите европейски партньори- какви хора стоят в правителството и как върху тях се опъва политически чадър", пише още в позицията на червените.”

      Президента Гумен РаДИВ също критикува с думите:

      https://frognews.bg/novini/radev-nat...lneniiata.html

      Не приемам подхода на властта, при който те се измъкват, отчитайки професионализма на хората”, коментира президентът Румен Радев по повод скандала с нацистките поздрави, който коства поста на заместник министър от „Обединените патриоти”.

      Въпросът е дали осъждаме тези явления или не. Осъждането на нацизма трябва да е абсолютно задължително, извинението е най-добрият подход”, категоричен е Радев. По думите му проблемът с този скандал е много по-фундаментален отколкото изглежда.

      Ха сега президента хитлерист Гумен РаДИВ да каже какво прави вече година в екипа му Пламен Узунов, който не само вдига хитлеристки поздрав, но и си е набавил хитлеристка униформа и е пуснал мустачките на Хитлер. Поздрав за Президента от Пламенко: Хайл гусин Президент!

      Президента Радив да не се измъква отчитайки професионализма на хората.

      Другарката СлаНинова дали информира своите европейски партньори за наличие на хитлеристи в Президентството или се прави на луда за пенсия Президента Радив вече показа, че е корумпиран използвайки властта си да въздейства на МВР и да оправдае престъпление на баща си блъснал инвалид с личния си Мерцедес. Също така е корумпиран по отношение на медиите използвал медийно затъмнение от 9 дни в които медиите са крили са случката с ПТП. Много набързо сключи и сделката с Грипен. За два месеца бърза да ги купи със служебното правителство. Какво е това бързане ..../ все едно си купува кибрит за 5 стотинки?
      Attached Files

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Начев от кого приемаш акъл и назидание? Според теб какъв е българския интерес?

        България е загубила субектност, няма България, има територия. Липсата на субектност означава, че няма български интерес.
        По национални въпроси - От учени и авторитетни български глави, любещи и добронамерени!
        Важно уточнение: авторитетът в последна сметка е морална категория.

        Не поради липса на уважение, но на втория ти въпрос няма да отговоря!
        Има важни причини.

        Старият български интерес (идеал) беше загубен, стъпкан от вражески на страната сили.

        Някои хора твърдят, че в новите условия страната няма необходимост от национална доктрина. Причината била наличието на конституция. Тридесет години демокрация доказаха пълната несъстоятелност на тази теза. Вероятно има точно обратни мнения. Нормално е, статуквото е безкрайно удобно за определена групичка.
        Интересно е обстоятелството, че всички конституционни партии след едва тридесет години едва сега идват до идеята.
        Говоря за тези, които поставят в основати си някакви идеи, тоест десни партии и бсп.
        Дпс и Гебр нямат идеи, при депесарите винаги е ставало дума само за келепир, камуфлиран като либерална бутафория. И преди съм го казвал, ама си ми харесва - винаги ги оприличавам на следната картинка: Ейн Ранд изнася сказка за душевните терзания на Атлас на тютюноработнички от Източните Родопи!?!?
        За Герб достигане до идеи е нещо непостижимо трудно, тях няма необходимост да ги коментирам въобще.

        Бсп достигнаха до идеята за визия. Доста симптоматично е, че избраха точно тази претенциозна и неподходяща дума. И в изблик на немощ откраднаха идеята за визия от Хр. Христова и проф. Стефанов. Без дори да се извинят - тъжно.
        А изготвеното, както удачно се изрази колега от един друг форум, дори не е версия 1.0. Преди нея е.
        Извинения, но вече е 23 часа, децата и възрастните хора си лягат!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

          Това те чака и тебе !
          Не не ето за него тва сутрин и вечер в Белене


          https://www.youtube.com/watch?v=DPLB_VLrL6g

          Коментар


          • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

            Сърби и гърци не са по-добри от нас! Баш от тях акъл и назидание не приемам!

            Няма значение за какво точно, но във външни отношения ме интересува и занимава само БГ ИНТЕРЕС!
            Начев от кого приемаш акъл и назидание? Според теб какъв е българския интерес?

            България е загубила субектност, няма България, има територия. Липсата на субектност означава, че няма български интерес.

            Коментар


            • Малко данни за Либия преди демократизирането и. Долу горе палажението както се вика, и в България е същото, само където Батко не ни ошамари

              Каддафи и Ливия Цифры.
              https://www.youtube.com/watch?v=LTTM9kddkFY

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Русия се дави в омразата си след освобождаването на Украинската православна църква от нея

                https://www.faktor.bg/bg/articles/mn...sarkva-ot-neya
                Само уточнявам, че не съм чел линка и няма да го чета. Конфликта изобщо не е регионален, става въпрос за разкол в Православието и отново стърчат ушите на Батко

                РПЦ разорвала отношения с Константинопольским патриархатом

                "Мы надеемся на то, что здравый разум восторжествует <…> Но до тех пор пока этого изменения не произошло, пока эти беззаконные и антиканоничные решения с точки зрения Константинополя остаются в силе, мы не сможем находиться в общении с этой церковью, находящейся сегодня в расколе", — сказал Иларион.

                РИА Новости https://ria.ru/religion/20181015/1530711825.html



                В РПЦ заявили о невозможности для верующих молиться на Афоне

                Разрыв евхаристического общения Московского патриархата с Константинопольским означает, что верующие православные россияне не смогут в том числе молиться в храмах на горе Афон в Греции, сообщил пресс-секретарь Патриарха Московского и всея Руси Кирилла Александр Волков, передает ТАСС.

                Он подчеркнул, что Афон — каноническая территория Константинополя «со всеми вытекающими последствиями». До того, как отношения двух церквей изменятся, верующие РПЦ не смогут причащаться или участвовать в богослужениях в храмах Константинопольского патриархата, пояснил Волков.

                Подробнее на РБК:
                https://www.rbc.ru/society/15/10/201...7947a7def14fbc
                Last edited by Макс; 15.10.2018, 22:08.

                Коментар


                • Барба остави глупостите , ами сбираи багажа че Путин вече бил на границата на Франция:

                  Британските спецслужби: Елитни руски десантни подразделения и спецназ прииждат в Либия и Египет

                  200 руски парашутисти кацнаха в Египет. Десантниците ще участват уж във военно учение,предадоха осведомителните агенции, като се позовават на съобщение от руското министерство на отбраната. Руските военни ще участват в антитерористично учение "Защитници на дружбата - 2018". Активната част от маневрите ще е между 24 и 26 октомври.

                  Британският таблоид The Sun информира от своя страна, че елитни руски десантни подразделения са прехвърлени в Либия. Подобна новина разпространиха и специализирани военни издания, позовавайки се на източник, близък до руското Министерство на отбраната. Източникът е заявил, че контингентът е съставен от елитни десантни подразделения, чието прехвърляне е започнало през последните месеци. Те са изпратени в Източна Либия от части в Подмосковието. Военната активност на Русия в региона е потвърдена и от източник, близък до либийските власти. Руските военни, както се отбелязва, са в съюз с войските на генерал Халиф Хафтар, а присъствието на Москва е свързано с нефтогазови интереси. По-рано спецслужбите на Великобритания са информирали премиера Тереза Мей, че Русия "иска да превърне Либия в новата Сирия". Таблоидът The Sun, позовавайки се на високопоставен източник в британското правителство, пише, че спецслужбите на Обединеното кралство считат, че президентът на Русия Владимир Путин "иска да превърне северноафриканската страна в своята нова Сирия". При това като главна цел на Русия британските спецслужби са назовали "контрола над най-натоварения маршрут за нелегална миграция в Европа". Изданието твърди, че в Източна Либия вече оперират "десетки офицери от руското военно разузнаване и нейния спецназ". Те са пристигнали в страната "за обучение и поддържане на каналите за свръзка", пише The Sun, като добавя, че руската страна поддържа лидера на Либийската национална армия генерал Хафтар и "снабдява войската му с тежка техника". Британският вестник допълва, че в Тобрук и Бенгази вече действат руски военни бази. Според версията на изданието, в качеството на прикритие се използва ЧВК (частната военна компания) "Вагнер", която "вече има предни постове там". Освен това, даже без да се позовава на източници, The Sun пише, че в Либия вече са разположени ракети "Калибър" и системи за противовъздушна отбрана С-300.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                    А вие какво чакате? Айде, чемадан-вакзал-кръйм.

                    ПП

                    Vate, eto kakvo ги чака мурзилките в най-добрия случай...

                    Фалира най-голямата търговска верига в САЩ

                    Става дума за сиърс- от всички магазини в които съм бил този най ми харесваше. ФакЮ ти намаза ли от намаленията

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron
                      МОДЕРАТОРИ, ВИЖТЕ ГО ТОЯ ПСИХОПАТ КАКВО ВИДЕО Е СЛОЖИЛ ВЪВ ВАШИЯ ФОРУМ И РЕАГИРАЙТЕ НАЙ-ПОСЛЕ !!!
                      Видеото е от тубата и за разлика от тук там модераторите са професионалисти и личните съобщения работят безотказно. Има и други такива - само бях чувал но преди това не бях гледал, ако ти е кеф може да се обадиш на майкрософт/ май тубата е тяхна и да се оплачеш. Гледали са го 80000 човека и има 400 нехаресвания. Поне един е подал оплакване преди теб бъди сигурен и все още не е премахнато, следователно е разрешено по всички правила на тубата, не виждам какъв е проблема и тук да се гледа


                      Барби, остави другите глупости, можеш ли да кажеш нещо за частният фалит. Като пиша това имам предвид да напишеш, а не да дадеш линк. Колкото е по изчепателно, толкова по добре

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron
                        МОДЕРАТОРИ, ВИЖТЕ ГО ТОЯ ПСИХОПАТ КАКВО ВИДЕО Е СЛОЖИЛ ВЪВ ВАШИЯ ФОРУМ И РЕАГИРАЙТЕ НАЙ-ПОСЛЕ !!!
                        Това те чака и тебе !

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin

                          А със соросоидите какво ще правим, може ли това https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=h3QNQnlpxZQ
                          Да , това ше е справедливо наказание за мъките които са причинили на невинни хора ! В огъня !

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                            В украйна вече правят подписка за референдум да се присъединят към Крим.
                            А вие какво чакате? Айде, чемадан-вакзал-кръйм.

                            ПП

                            Vate, eto kakvo ги чака мурзилките в най-добрия случай...

                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                              Заложническа криза на централната жп гара в Кьолн

                              Задействана е мащабна полицейска операция. Гарата е евакуирана, движението на влаковете е спряно.!
                              Амчи то в центъра, до катедралата, утре някой ще ручне и катедралата, къде ще ходя да се кръстя тогава

                              Коментар


                              • Германският канцлер Ангела Меркел каза днес, че тежката загуба на нейните съюзници консерватори на изборите в провинция Бавария е показала, че избирателите са изгубили доверие в правителството и обеща да се бори за връщането му, предаде Ройтерс.

                                "Поуката за мен от това е, че аз, като канцлер, съм длъжна да гарантирам доверието да бъде извоювано отново. Ще работя за това с всичките си сили", каза Меркел на среща с представители на германската промишленост.

                                Канцлерът призова членовете на правителството да прекратят раздорите помежду си за имиграцията, предаде Франс прес.

                                Меркел порица особено остро Християнсоциалния съюз (ХСС), баварското дясно крило в собственото й политическо семейство, който не престана да критикува нейната имиграционна политика и предизвика няколко правителствени кризи, обвинявайки я в прекалена толерантност след пристигането в Германия през 2015-2016 г. на над един милион кандидати за убежище.

                                Тепегьозлък без граници !!! ХСС са виновни щот я критикували !

                                Коментар

                                Working...
                                X