Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеПоне 10-15% е населението на Русия, което не иска да се примири с тези бандити и нацисти завзели властта. Трудно е да се каже колко са заради липсата на обективна информация от там, но едно е сигурно -протестиращите/предимно млади хора/
няма да се примирят, докато фюрерът не заповяда да се стреля срещу тях! И това е началото на всеки диктатор в света! Мадуро дотук успява да устиска 2 месеца, въпреки трицифрените си жертви.
Путин вече не може да измени на „героите на руската пролет"и трябва да направи избор за Втора гражданска война с ентусиастите по изграждането на руски Райх, които лесно могат да разпознаят в негово лице „национал-предателя"
А какво да кажем за движението "окупирай"- там пък направо ги разгониха на третия ден и им хвърляха такъв бой че линейките не стигаха и се налагаше да вземат по 2-3 човвека наведнъж- кой със сцепена глава, кой със счупена ръка, кой да си плакне очите от спрея. Въобще и вчера и по времето на окупирай е било голямо шоу, само дето никой нищо не казва за него- или както се казва- и вие си биете негрите, ама сте дошли акъл да давате
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Начев ти си разбрал защо Бат Пешо ползва такъв език.Как да се разбереш с Ванчо барабата Сганта Факи и кратунчо от имотите?То освен да ги наругаеш какво друго ти остава
Тази измет трови въздуха тук твърде дълго. Това е меко определение за хора, които демонстрират омраза към Родината ми и подканят настойчиво, убеждават и други да го мислят и правят.
То да беше само Родината. Нищо свято, нищо човешко няма в тази озлобена креатура. Не подбира - всичко минава под ножа на омразата и насилието. Налага ли се да припомням, как преди няма и два месеца онова френско чудовище, извърши сексуално посегателство срещу Бога.
Държаха го половин ден на сайта и чак след като го изтриха по друг повод (възмущение от трети), една приповдигната модераторка патетично се обърна към мен: Ма вярно ли, господине, моля посочете ми точно къде е написано това, от което се възмущавате!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Ама хваща дикиш, нали! Привлича погледа, не може да го заобиколиш.
И съответните ни началници тук във форума , ако и доколкото констатират неоспоримото, че става дума за умишлено злонамерено поведение от страна на Барбарона, което цели обида и нараняване на националните чувста на огромна група от хора, което в своята същност е поругаване на национални символи - едно осъдително деяние, за което има текстове в НК, инспирирани от Конституцията, трябваше веднага да изтрият тази отврат.
Е, целта беше след това да изтрият и мен с обяснение, че става дума за цитат на изтрито мнение.
А с цялата си наглост този насилник и рецидивист вчера взел да се жалва, че нещо му били изтрили, на него и на приятелката му.
Не изтрит, тази отвратителна семка трябва да бъде изстърган и изчегъртан от този форум без прашинка остатък.
За съжаление не са ми на разположение за провеждане на терапия и това очевидно не може да се промени, но големият въпрос е относно правилата и стандартите за водене на дискусия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Не съм следил детайлите и нюансите тук, ама смятай какъв гад трябва да си та дори Начев да предизвикаш да заприлича по език на батПешо паура
И съответните ни началници тук във форума , ако и доколкото констатират неоспоримото, че става дума за умишлено злонамерено поведение от страна на Барбарона, което цели обида и нараняване на националните чувста на огромна група от хора, което в своята същност е поругаване на национални символи - едно осъдително деяние, за което има текстове в НК, инспирирани от Конституцията, трябваше веднага да изтрият тази отврат.
Е, целта беше след това да изтрият и мен с обяснение, че става дума за цитат на изтрито мнение.
А с цялата си наглост този насилник и рецидивист вчера взел да се жалва, че нещо му били изтрили, на него и на приятелката му.
Не изтрит, тази отвратителна семка трябва да бъде изстърган и изчегъртан от този форум без прашинка остатък.
За съжаление не са ми на разположение за провеждане на терапия и това очевидно не може да се промени, но големият въпрос е относно правилата и стандартите за водене на дискусия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
RT имат двама пострадали от полицията кореспонденти, то ест били са съвсем "в мястото на събитието". Останалите медии май само гледат отстрани и пишат изсмукана от пръстите информация.
66% от французите подкрепят действията на жълтите жилетки, още по-голям процент поддържат исканията им.
http://www.lefigaro.fr/politique/201...-mouvement.php
А Макарончето живее на друга планета май...
The spokesman for the center-right party, The Republicans, Laurence Saillet, remarked, "The French say, 'Mr. President, we cannot make ends meet,' and the President replies, 'we shall create a High Council [for the climate]' Can you imagine the disconnect?".
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Когато получиш потвърждение по мейла, че фъкърчето и чепката са ти дали по едно лайкче заради изписването по сороспийска политическа команда на България с малка буква, дай един знак, че да ви дрънна едновременно по един в празните и мразещи кратуни.
Не съм следил детайлите и нюансите тук, ама смятай какъв гад трябва да си та дори Начев да предизвикаш да заприлича по език на батПешо паура
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеРуската телевизия единствена показа погромите...и са единственото място от което можем да видим какво и защо се случва.Нашите телевизии мълчат и някак си претупват и замазват събитията.Макрома никой не го иска повече тва е иде времето на Льо Пен и такива като тебе ще бъдат изгонении.
66% от французите подкрепят действията на жълтите жилетки, още по-голям процент поддържат исканията им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОт сърце ви пожелавам за Новата 2019 Година на теб и твоите съмишленици във форума:- територията "българия" (няма вече държава на тази територия) да бъде изключена от Европейския Съюз и НАТО
- тази територия да бъде приета като "задунайская губерния" в руската федерация
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Maj te гони деменцията- вчера пуска това, днес пак, гледай утре да не го пускаш пак а?
Явно е голяма мъка умствено да си в 1990 а телом в 2018 година.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЕ те затова казвам: Русия надежда за нормалните хора!
Песня о тревожной молодости - Alexandrov Ensemble (90th anniversary)
https://www.youtube.com/watch?v=vKv2_sWVzUk- територията "българия" (няма вече държава на тази територия) да бъде изключена от Европейския Съюз и НАТО
- тази територия да бъде приета като "задунайская губерния" в руската федерация
Коментар
-
Поне 10-15% е населението на Русия, което не иска да се примири с тези бандити и нацисти завзели властта. Трудно е да се каже колко са заради липсата на обективна информация от там, но едно е сигурно -протестиращите/предимно млади хора/
няма да се примирят, докато фюрерът не заповяда да се стреля срещу тях! И това е началото на всеки диктатор в света! Мадуро дотук успява да устиска 2 месеца, въпреки трицифрените си жертви.
Столетняя гражданская война в России между античеловеческой властью и народом
21 июня, 2017 - 01:40
Путин вече не може да измени на „героите на руската пролет"и трябва да направи избор за Втора гражданска война с ентусиастите по изграждането на руски Райх, които лесно могат да разпознаят в негово лице „национал-предателя"Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
- 1 like
Коментар
-
Боже, я пак? И кой донесе най-много разруха на света?
[/QUOTE]
Япония и Германия бяха окупирани след войната и какво-да ги съжалиш японците и германците,имат ли такава повсеместна емиграция и обезлюдяване? Ама "пиндосите" владеели светът,грабили от целият свят,а от кого са грабили Финландия и Швейцария за да имат супер стандарт на живот в държавите си? Или както се казва в известната реклама"Не става само с ядене,трябва и акъл"!
Пети закон на глупоста....
Историята доказва, че във всеки един период – независимо дали хилядолетия назад, или сега, дадена страна прогресира тогава, когато във власта има достатъчно умни хора, които удържат активните глупаци и не им позволяват да разрушат това, което умниците са създали или произвели. В регресиращите страни, глупаците са също толкова на брой, колкото и в прогресиращите, но във върхушката се наблюдава ръст на дела на глупавите бандити, а сред останалото население – на наивните простаци. Такава промяна на съотношението неизбежно ускорява деструктивните последствия от действията на глупаците и цялата страна отива по дяволите.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
- 1 like
Коментар
-
Аз съм още със световъртеж, възстановяването ми върви бавно и трудно, но независимо от това искам специално да поздравя кака Анди!
Това беше .... то беше ... истински Еверест!
Високо
Ако е подходящо, моля най-смирено за разрешение да се докосна до ръката ти!
Коментар
Коментар