Ами аз не се крия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеX-У, Вие имате вдъхновяващ и ненаподобим почерк.
Където пипнете, следа не остава!
Но не остава и капчица съмнение, кой го е направил!
Целувам Ви ръка!В смисъл "душата ми е стон" и т.н.
Last edited by tnm; 03.12.2018, 14:58.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Начев защо нямам спомен да съм се държал някога лошо с теб или пък ти с мен?Когато човек е нормален когато не лъже не мами и уважава мнението на другите няма проблем.Тия не желая да ги коментирам изобщо.
Не се притеснявай, бил съм във войската и на други гадни места, нямам изнежен слух на префинена благородна девица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМарков ти като счетоводител как ще коментираш казуса горанов. Виж какво е написал един тук
рамбо
03.12 2018 в 11:30
Съгласно ЗДДФЛ лицето предоставило безвъзмездно апартамента за шестте години е трябвало да плати 22500 евро данък. Освен това е трябвало да се регистрира по ДДС, тъй като месечният наем излиза около 6791,07 лева или годишно 81492,92 лева, а това е над границата за задължителна регистрация по ддс. А дължимото ддс за шестте години е 97 791,41 лева. Нещо не виждам НАП да търси тези пари ? Дали защото НАП е под шапката на МФ и конкретно Горанов ?
Това е от офнюз
Въпросът е доколко по закон са близки роднини кръстник / кумец , защото ако според закона са близки роднини е възможно да не важат пазарните отношения между тях.
В смисъл подобен случай е ако живееш безплатно в апартамента на родителите си ..... не е редно да ти търсят наем въпреки че също е вид доход в натура......Last edited by markov; 03.12.2018, 14:22.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе мога да разбера само малоумници ли има в държавното управление, та и в управлението на бизнеса у нас?
Възмущавам се по повод застраховката "Гражданска отговорност". Щяла сега да се изгражда система, която да свързва КАТ и застрахователите, та последните да знаят какви нарушения са направили водачите и прочее идиотии...
Да ви кажа: Такава система НЯМА да се направи поради много причини. Една от тях е нарушаване на гражданските права. Не може Сульо и Пульо да знае моите данни, нарушения и т.н. Как така всеки застрахователен брокер ще се бърка в лични неща. Пък и какво общо имат нарушенията на ЗДП със застрахователите? Сами по себе си нарушенията не водят до ПТП и щети. Тая работа ще се протака години, ще се изхарчат едни държавни (наши) милиони и някои ще си напълнят гушите, а резултатът ще бъде нулев.
Аз предлагам едно лесно и пазарно ориентирано (капиталистическо) решение:
Застраховката ГО да има два компонента с различна тежест. Единият е постоянен, той да зависи от техническите показатели на автомобила: тегло, мощност на двигателя, начин на задвижване, тип на спирачната система, видове системи за безопасност и т.н.
Вторият е дали основният водач, вписан в договора,има извършени ПТП по НЕГОВА вина и какви щети е предизвикал. Водач, който не е предивикал щети, няма малус точки, който предизвиква ПТП и прави щети, да си носи тежестта. Тук застрахователите могат сами да си създадат такава информационна система. Ще струва по-евтино и няма държавата да дава пари или да се меси. Просто всеки застраховател ще вкарва името и данните на водача, който е предизвикал щети в една единна система на застрахователите. И тях това ги интересува, а не кой кара по-бързо от разрешеното.
Остава въпросът със служебните автомобили, но и на него мож да се намери сравнително справедливо решение, без да занимават КАТ с идиотии.
причината е риска. Застрахователният бизнес се базира преди всичко на оценка на риска. Разбираемо е че шофьор който често преминава на червено, кара с превишена скорост, завива там където е забранено, кара пиян, представлява по-голям риск за движението, съответно за застрахователите.
А и тези данни нямат нищо общо с разкриване на личния ти живот. Например те просто имат достъп до 'точките' които си получил от полицията за последните пет години.
А че ще изхарчат едни пари за нещо не толкова сложно, няма никакво съмнение.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Не мога да разбера само малоумници ли има в държавното управление, та и в управлението на бизнеса у нас?
Възмущавам се по повод застраховката "Гражданска отговорност". Щяла сега да се изгражда система, която да свързва КАТ и застрахователите, та последните да знаят какви нарушения са направили водачите и прочее идиотии...
Да ви кажа: Такава система НЯМА да се направи поради много причини. Една от тях е нарушаване на гражданските права. Не може Сульо и Пульо да знае моите данни, нарушения и т.н. Как така всеки застрахователен брокер ще се бърка в лични неща. Пък и какво общо имат нарушенията на ЗДП със застрахователите? Сами по себе си нарушенията не водят до ПТП и щети. Тая работа ще се протака години, ще се изхарчат едни държавни (наши) милиони и някои ще си напълнят гушите, а резултатът ще бъде нулев.
Аз предлагам едно лесно и пазарно ориентирано (капиталистическо) решение:
Застраховката ГО да има два компонента с различна тежест. Единият е постоянен, той да зависи от техническите показатели на автомобила: тегло, мощност на двигателя, начин на задвижване, тип на спирачната система, видове системи за безопасност и т.н.
Вторият е дали основният водач, вписан в договора,има извършени ПТП по НЕГОВА вина и какви щети е предизвикал. Водач, който не е предивикал щети, няма малус точки, който предизвиква ПТП и прави щети, да си носи тежестта. Тук застрахователите могат сами да си създадат такава информационна система. Ще струва по-евтино и няма държавата да дава пари или да се меси. Просто всеки застраховател ще вкарва името и данните на водача, който е предизвикал щети в една единна система на застрахователите. И тях това ги интересува, а не кой кара по-бързо от разрешеното.
Остава въпросът със служебните автомобили, но и на него мож да се намери сравнително справедливо решение, без да занимават КАТ с идиотии.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеНе е трудно да с е забележи, че заслужавам бан.
Това е търсен ефект и резултат.
Знаете кой трябва да с и иде заедно с мен, нали?!
Хващайте ножовете!
Хайде:
- искам бан,
- стремя се към бан,
- мечтая за бан.
Крайно време е тази клоака да се разчисти!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОт сърце ви пожелавам за Новата 2019 Година на теб и твоите съмишленици във форума:- територията "българия" (няма вече държава на тази територия) да бъде изключена от Европейския Съюз и НАТО
- тази територия да бъде приета като "задунайская губерния" в руската федерация
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Пешо, Цялата човешка история е ярко доказателство, че има ситуации, в които вече няма мерене на думи, ами зорлем се отива и отвъд думите.
Тази измет трови въздуха тук твърде дълго. Това е меко определение за хора, които демонстрират омраза към Родината ми и подканят настойчиво, убеждават и други да го мислят и правят.
То да беше само Родината. Нищо свято, нищо човешко няма в тази озлобена креатура. Не подбира - всичко минава под ножа на омразата и насилието. Налага ли се да припомням, как преди няма и два месеца онова френско чудовище, извърши сексуално посегателство срещу Бога.
Държаха го половин ден на сайта и чак след като го изтриха по друг повод (възмущение от трети), една приповдигната модераторка патетично се обърна към мен: Ма вярно ли, господине, моля посочете ми точно къде е написано това, от което се възмущавате!Last edited by X_Y; 03.12.2018, 13:20.
Коментар
-
Марков ти като счетоводител как ще коментираш казуса горанов. Виж какво е написал един тук
рамбо
03.12 2018 в 11:30
Съгласно ЗДДФЛ лицето предоставило безвъзмездно апартамента за шестте години е трябвало да плати 22500 евро данък. Освен това е трябвало да се регистрира по ДДС, тъй като месечният наем излиза около 6791,07 лева или годишно 81492,92 лева, а това е над границата за задължителна регистрация по ддс. А дължимото ддс за шестте години е 97 791,41 лева. Нещо не виждам НАП да търси тези пари ? Дали защото НАП е под шапката на МФ и конкретно Горанов ?
Това е от офнюз
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОт сърце ви пожелавам за Новата 2019 Година на теб и твоите съмишленици във форума:- територията "българия" (няма вече държава на тази територия) да бъде изключена от Европейския Съюз и НАТО
- тази територия да бъде приета като "задунайская губерния" в руската федерация
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеПоне 10-15% е населението на Русия, което не иска да се примири с тези бандити и нацисти завзели властта. Трудно е да се каже колко са заради липсата на обективна информация от там, но едно е сигурно -протестиращите/предимно млади хора/
няма да се примирят, докато фюрерът не заповяда да се стреля срещу тях! И това е началото на всеки диктатор в света! Мадуро дотук успява да устиска 2 месеца, въпреки трицифрените си жертви.
Путин вече не може да измени на „героите на руската пролет"и трябва да направи избор за Втора гражданска война с ентусиастите по изграждането на руски Райх, които лесно могат да разпознаят в негово лице „национал-предателя"
А какво да кажем за движението "окупирай"- там пък направо ги разгониха на третия ден и им хвърляха такъв бой че линейките не стигаха и се налагаше да вземат по 2-3 човвека наведнъж- кой със сцепена глава, кой със счупена ръка, кой да си плакне очите от спрея. Въобще и вчера и по времето на окупирай е било голямо шоу, само дето никой нищо не казва за него- или както се казва- и вие си биете негрите, ама сте дошли акъл да давате
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Начев ти си разбрал защо Бат Пешо ползва такъв език.Как да се разбереш с Ванчо барабата Сганта Факи и кратунчо от имотите?То освен да ги наругаеш какво друго ти остава
Тази измет трови въздуха тук твърде дълго. Това е меко определение за хора, които демонстрират омраза към Родината ми и подканят настойчиво, убеждават и други да го мислят и правят.
То да беше само Родината. Нищо свято, нищо човешко няма в тази озлобена креатура. Не подбира - всичко минава под ножа на омразата и насилието. Налага ли се да припомням, как преди няма и два месеца онова френско чудовище, извърши сексуално посегателство срещу Бога.
Държаха го половин ден на сайта и чак след като го изтриха по друг повод (възмущение от трети), една приповдигната модераторка патетично се обърна към мен: Ма вярно ли, господине, моля посочете ми точно къде е написано това, от което се възмущавате!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар