IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

И аз също мисля, че модературата тук е крайно некомпетентна за такъв форум.
    Опитах се с няколко думи да обясня по-долу, и в случая не става въпрос за некомпетентност а за неразбиране, или по-точно невникване, или комбинация от двете думи. Този форум е стар, и има собствени емоционални правила изградени от форумците и модераторите през годините.
    Ако някой каже на друг мапример "абе цървул", по-стар моди ще го изтрие с досада или въобще няма да го изтрие. Някой от новите обаче не само ще го изтрие, но и ще изтрие две-три страници назад за по-сигурно.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
      Либералният глобализъм си отива

Анти-Тръмп лагерът продължава да се “надява”, че Тръмп е някакво досадно и случайно недоразумение и че рано или късно нещата ще се "оправят".

...

Кое ви дава основание да мислите ,че Тръмп е ваш "другар"? Че и шампанско пихте от радост! САЩ са утвърдена демокрация....ето защо....

това е изискване на американското законодателство

Администрацията на Съединените американски щати ще пристъпи към втори етап от санкции спрямо Русия заради случая Скрипал. Това е обявил представител на Държавния департамент пред кореспондент на ТАСС. Той е посочил, че това е изискване на американското законодателство.

Става въпрос за Закона за контрол над химическите и биологическите оръжия и забраната за използването им за военни цели от 1991 година, който предвижда въвеждането на санкции.
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнение

Веднага Ви отговарям, че дългото Ви пребиваване във форума, (а може би и достолепната Ви възраст и тайни знания за Инвестор .бг и други подобни) не ви дава право да се държите високомерно, надменно и унижаващо с хората. Не бих искала да влизаме в крайни дебати с доказателства от преди време (с давност до момента година и половина според Вас), а само ще кажа коя беше капката, която предизвика импулса в мен да Ви напиша, че е редно да се извините на всички нас (модераторите на форума и част от пишещите във форума несподелящи Вашите възгледи):

„Марков, изтрили са ми едни фундаментални мисли по-долу заради теб,
        [IMG]file:///C:\Users\User\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image002.gif[/IMG]

Лошо е когато модературата не може да отсее зърното от плявата...”

Аз, като част от „модературата” се почувствах обидена, за това, че Вие ни обвинявате в некомпетентност, без да отчитаме пренебрежителният тон в изказването Ви.
        Не бих приела ръкавицата за зададените от Вас въпроси не само за да бъдем политкоректни, а защото едва ли мнението на „некомпетентна модераторка” е меродавно за Вас. Също така от краткият ми опит тук съм разбрала невероятната ви способност да ставате неприятен с манипулиране на хората (само за протокола да отбележа не го казвам като комплимент, защото Вие се радвате на всякакво внимание, а като опит как след Ваш коментар ми се е налагало да изтривам по цели страници).
        И така ролята ми на фасилитатор е да поддържам добрия тон във форума и колкото и да е неприятна тя все пак хубавото и е, че всичко е добре когато свършва добре, затова все още си мисля че е редно да се извините...е може и да не чакате месец...ако искате довечера да спите добре може да го направите веднага...
        Ха-хааа!
        Почернил съм го та ще взема отношение.

Първо - извинявайте че за това че Ви обидих.

Ще дам няколко разяснения, с които се надявам да изчистя недоразумението. Част от форумците тук са наистина отдавна. С част от тях, така да се каже имаме изградена някаква как да кажа - емоционална връзка. Например Марков е стар форумец, и още преди години имахме навика да се понап... посдърпаме меко казано вечерно време, когато няма модератори. На другия ден проблеми нямаме. След 2014 обаче, явно от повечето работа за модераторите взеха да ни банват, и мен и него, за напълно добронамерените псу... заяждания които си разменяхме. Всичко се опорочи...
        Дори ХУ се включваше с по някоя заплаха да не се псуваме, но напълно добронамерено. Можехме да му кажем да ходи да си ляга че вече е късно. (Предполагам че ако на Вас Ви каже някой да ходите да си лягате ще се обидите жестоко...) И не беше само Марков и аз , и други се включваха в да кажем дискусията. Това са хора, които имах чувството че може да се съберат на една маса, и да изкарат чудесно. На сутринта минаваше някой модератор и забърсваше. Така беше.
        Атмосферата беше друга.
        Атмосферата взе да се променя, когато "Руски и други тролове налазиха форума" - по Мариан.- Само цитирам.
        Ами че изтривате по цели страници след мой коментар... имам такъв талант. Взе да се проявява особено след горното.
        А за ролята Ви на фасилитатор бих искал да задам един-два въпроса:

Допускат ли правилата на форума публикуването на пропаганда и лъжи на вражеска държава?
        Обидно ли е да те харекат соросоид, сороспия?
        Ами обидно ли е да те нарекат мурзилка, ватник?

Питам, защото допускам че някои неща не ги триете не защото влагате лични пристрастия в работата си, а просто не сте ги видели.

Коментар

• Либералният глобализъм си отива

Анти-Тръмп лагерът продължава да се “надява”, че Тръмп е някакво досадно и случайно недоразумение и че рано или късно нещата ще се "оправят".

След няколко десетилетия печален триумф, либералният глобализъм отказва да признае, че причините за провала му се дължат на собствените му импотентни политики и хвърля вината върху “лошите” Тръмп, Путин и Орбан, без които, ех, каква либерална демокрация щеше да ни тресне.
          И вместо да започнат сериозен дебат, либералните медии продължават истерично и инфантилно да маскират факта, че дълбоката криза на либералния глобализъм - резултат от напълно обективни и закономерни процеси, всъщност създаде условия да се появят лидери от типа на Тръмп, Путин и Орбан.

Не, пичове, времето на либералния глобализъм приключва и дунапренените вагини на главите ви няма да ви помогнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Постоянно ама постоянно.И само някой да каже добра дума за времената преди великата демокрация стой та гледай.Какво лошо били направили сороспиите бе ти на дебил ли се правиш?Няма едно добро нещо направено от тях то не беше защита на емигранти на цигани на престъпници а това руши държавността.Сороспиите в България разрушиха селското стопанство окрадоха и ликвидираха икономиката и промишлеността отровиха отношенията с Русия съсипаха образованието здравеопазването меверето и правосъдието.Дадоха права на престъпниците и боклуците натикаха ни в НАТО и ЕС без дори да ни попитат.Тия изроди избиват родителите и ни обрекоха на мизерия какво ли не са сторилиДецата тровят с наркотици.Но Видов ден идва ще си платите до стотинка ще си платите с лихвите

Извини ме,можеш ли да посочиш кои са милионерите в БГ и как са станали такива? Ето и жокер... ВСе "честни капиталисти" и най-вече ДРУГАРИ....

http://www.imotdnes.com/top_10_na_na...ari-a-730.html Топ 10 на най-богатите българи

Кои са най-богатите и на колко се оценяват състоянията им?

1. ВАСИЛ БОЖКОВ
            Предполагаемо състояние: 1 480 000 000 лв.
            Участия във фирми: Нове Холдинг с основно участие в БулИнс, изтъргувал дяловете си в Еврофутбол. Собственик на Вабо-1, казина, хотели (Глория Палас) и много други фирми и офшорки.
            Участия в публични компании: ХД Пътища - около 60% на стойност около 240 320 000, Мостстрой - около 70% на стойност около 35 660 000, ЖП инфраструктура холдингово дружество - около 78 % на стойност около 230 000 000 лв.
            Притежател на множество картини и богата колекция от антики.

2. ХРИСТО КОВАЧКИ
            Предполагаемо състояние: 850 000 000 лв.
            Участия във фирми: ТЕЦ Марица изток З, ВЕЦП асарел, ВЕЦ Кокапяне.Топлофикация Бургас, Топлофикация Плевен, Атомренонтстрой, Общинска банка, ТВ Европа,
            Топлофикация Враца, Брикетна ф-ка Гълъбово, .....

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

И да не си сам, потвърждавам, Рублата има право, в случая. Време е да се извини. Макар че, доколкото го познавам, едва ли. Не му стиска.

Коментар

• Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнение

Аз, като част от „модературата” се почувствах обидена, за това, че Вие ни обвинявате в некомпетентност, без да отчитаме пренебрежителният тон в изказването Ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Аз не си спомням да съм Ви обидил. Ако съм го направил, посочете моля кога това е станало, и ще Ви се извиня. Но ако Вие не намерите подобно нещо, то тогава това е клевета и лъжа, и ще трябва Вие да се извините.
                  Друго да Ви попитам - ако разбира се не Ви отегчавам - кои всички имате в предвид?
                  Доста неща мога да кажа, доста въпроси мога да задам, но едва ли ще Ви се иска да отговорите.

Аз съм в този форум повече от десет години. Вие сте от година и половина. Но не като обикновен форумец, а като модератор. Разбираемо е че доста неща не знаете, за това ще опитам накратко.
                  Този форум, и по-специално темата политика си бяха абсолютно нормални, дори и споменатата тема, до началото на 2014 година. До тогава съм писал в тази тема веднъж на два-три месеца.
                  След това започнаха да прииждат троловете... Всички до един, регистрирани след март 2014, пишещи почти само в тази тема.
                  Има един журналист работещ в Инвестора, Мариан се казва. Беше отворил тема със заглавие "Руски и други тролове налазиха форума".

Тези хора се занимават само с пропаганда и лъжи. Очевидно е, че в модерацията изобщо не ги е грижа какво става тук, във форума, стига да няма "обиди" и полит-некоректни изказвания - в стил - бе и този ден да мине. Но понякога обидите са самата истина и разбираемо е че боли.

Тук има толкова много фалшиви хора но нима вие не ги познавате по писанията им? Ето примери. Всякакви прилики или разлики с форумци са случайни:

Изпращаш си децата в Германия, но плюеш по германците и искаш България да заприлича на русия.
                  Вдигаш цялото си семейство, изнасяш се пак в Германия, там е живота ти, но силно ги мразиш и обичаш русия.

Та бих Ви попитал като очевидно чувствителен човек, какво би било отношението ви към такива хора? Изпитвате ли някакви чувства към тях? Защото аз да...

Разбира се подобен пост може да се окаже доста неудобен за някои среди и да бъде изтрит. Но ви уверявам, че ако го изтриете, магически ще се появи като питане към медията Инвестор с много неудобни въпроси.

Та ето модератор Рубла, нямам причина в момента да имам неуважително отношение към Вас, и ви подавам ръкавица - какво мислите вие лично за гореспоменатите ... тези?

ПП
                  'Аз лично не обичам да приключвам годината с развалени отношеня, така че имате около месец да се извините', ако не намерите доказателства за твърденията си.
                  Веднага Ви отговарям, че дългото Ви пребиваване във форума, (а може би и достолепната Ви възраст и тайни знания за Инвестор .бг и други подобни) не ви дава право да се държите високомерно, надменно и унижаващо с хората. Не бих искала да влизаме в крайни дебати с доказателства от преди време (с давност до момента година и половина според Вас), а само ще кажа коя беше капката, която предизвика импулса в мен да Ви напиша, че е редно да се извините на всички нас (модераторите на форума и част от пишещите във форума несподелящи Вашите възгледи):

„Марков, изтрили са ми едни фундаментални мисли по-долу заради теб,
                  [IMG]file:///C:\Users\User\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image002.gif[/IMG]

Лошо е когато модературата не може да отсее зърното от плявата...”

Не бих приела ръкавицата за зададените от Вас въпроси не само за да бъдем политкоректни, а защото едва ли мнението на „некомпетентна модераторка” е меродавно за Вас. Също така от краткият ми опит тук съм разбрала невероятната ви способност да ставате неприятен с манипулиране на хората (само за протокола да отбележа не го казвам като комплимент, защото Вие се радвате на всякакво внимание, а като опит как след Ваш коментар ми се е налагало да изтривам по цели страници).
                  И така ролята ми на фасилитатор е да поддържам добрия тон във форума и колкото и да е неприятна тя все пак хубавото и е, че всичко е добре когато свършва добре, затова все още си мисля че е редно да се извините...е може и да не чакате месец...ако искате довечера да спите добре може да го направите веднага...

Last edited by RUBLA; 02.12.2018, 18:15.

Коментар

• Като цитирах Т.Колев си припомних случки с бгпосолството в Отава. В определени дни,обикновено събота,се назначават Консулски дни-идват служители от посолството и извършват определени услуги на наша милост,низвергнатите от Родината! За целта предварително на имейл се записваш един вид,да знаят колко служители да привлекът,предполагам..В уреченият ден и час отиваш на адресът/обикновено бг център или бгцърквата/ и си вземаш номерче,както е навсякъде тук в обществени места! Сядаш и чакаш номерчето да се изпише!

Да,ама не! До някое време редът се спазва,после се започва от нЕкои "привилегировани" -ама аз само за малко,един подпис и подобни,започват дрязги,и редене на опашки,мила родна картинка! И това с мълчаливото одобрение на разпоредителката и служителите,зер времето е малко и дойде ли часът....затваряме! Кой се уредил,уредил! И всеобщото впечатление да се напомни на "отродниците",да си знаят! Да се разбере колко сме цивилизовани....като атакистите тук ,силно любещи путинофили....

Друг случай-Отивам в уреченият ден да върна документ,за да се предаде в България на съответната служба,която изисква връщането... Да,няма проблем,ще го вземем,казват! Искам разписка ,че съм предал документа....да,ама нямаме печат сега-за какво са дошли тогава? И лично секретар някакъв от посолството ,ми пише РЪКОПИСНО писмо,че съм предал документът,печат няма!! И сега не знам,аджеба върнат ли е документа в бгслужбата! Не съм си ходил от години....

Толкова години живеят тук,но манталитетът си е български....какво да кажем за обикновеният българин,мачкан навсякъде ,пребиван на пешеходна пътека,газещ кучешки л....а, за сведение тук улични кучета няма,само на каишка и с лопатка и пликче при нужда...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Ако модерацията позволи и въпреки многото претенции към нея, ще взема страна:
                      Троленето, колега Имхотеп, хеле, за твоя милост, е Символ-Верую. Разберете се там с Рублата, заравяйте томахавките. Има къде по-нетолерантни към твоето отношение.
                      Че никой не е вадил томахавки.
                      Става въпрос за едно неразбирателство, за което и дължа обяснение, а и тя на мен.
                      Всичко е ОК, показах каква ми е гледната точка и се надявам да ме разбере.

Абе дори и в едно семейство се появяват скърцания, та какво остава за един форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        Ако модерацията позволи и въпреки многото претенции към нея, ще взема страна:
                        Троленето, колега Имхотеп, хеле, за твоя милост, е Символ-Верую. Разберете се там с Рублата, заравяйте томахавките. Има къде по-нетолерантни към твоето отношение.
                        Троленето е едно от изкуствата в Интернет и аз го уважавам.
                        Имам предвид началното на значение на думата - бъзик.

Коментар

• Не се учим от историята! Ето какво е написал в дневника си на 13 април 1941 г. бившият български правосъден министър Васил Митаков, след 9 септември 1944 г. осъден на смърт от Народният съд.
                          "И всичко това*, тая велика радост, това неземно щастие ние дължим на един - на немския народ, на един човек - на вожда на немския народ Адолф Хитлер - най-великият човек на нашата епоха, за когото няма титла - полубог, бог. Човешката история не познава по-голяма фигура.

Ние сме щастливи, че живеем в тая епоха, че живеем във века на Хитлер; че сме свидетели на неговите подвизи, на неговите дела, на неговите творения. Потомствата ще ни завиждат, ще гледат на нас с чувството на респект само затова, че сме живели в тая велика епоха, че сме съвременници на тоя велик човек, на тоя полубог, на тоя бог".

Ако Ванчо и Барабата се разпознаят не аз съм виновен

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Аз съм в този форум повече от десет години. Вие сте от година и половина. Но не като обикновен форумец, а като модератор. Разбираемо е че доста неща не знаете, за това ще опитам накратко.
                            Този форум, и по-специално темата политика си бяха абсолютно нормални, дори и споменатата тема, до началото на 2014 година. До тогава съм писал в тази тема веднъж на два-три месеца.
                            След това започнаха да прииждат троловете... Всички до един, регистрирани след март 2014, пишещи почти само в тази тема.
                            Има един журналист работещ в Инвестора, Мариан се казва. Беше отворил тема със заглавие "Руски и други тролове налазиха форума".

Тези хора се занимават само с пропаганда и лъжи. Очевидно е, че в модерацията изобщо не ги е грижа какво става тук, във форума, стига да няма "обиди" и полит-некоректни изказвания. Но понякога обидите са самата истина и разбираемо е че боли.

Тук има толкова много фалшиви хора но нима вие не ги познавате по писанията им? Ето примери. Всякакви прилики или разлики с форумци са случайни:

Изпращаш си децата в Германия, но плюеш по германците и искаш България да заприлича на русия.
                            Вдигаш цялото си семейство, изнасяш се пак в Германия, там е живота ти, но силно ги мразиш и обичаш русия.
                            Интересно как преиначаваш нещата:

Аз съм регистриран във форума от 2005 година и рядко пишех в политика докато соросоидните тролове не налазихте темата.
                            Това налазване се случи още преди историята с Украйна , някъде около Олимпииските игри в Сочи.
                            Още тогава някои "голям мислител" в някоя централа прецени че трябва да Ви активира да плювате глупости за да промивате съзнанието на редовия Българин.

Ако се погледнете 100 % от плюващите тук сороспийски опорки имате няколко общи неща:
                            - твърдите че живеете в чужбина : САЩ, Франция, Канада , Германия ......
                            - мразите България и я смятате за виновна за собствените ви неудачи....

Аз пък се чудя защо някои който е зарязал родината си и декларира че мрази България трябва да ми определя как аз ще живея и ще мисля ......е няма да стане вашата...
                            Last edited by markov; 02.12.2018, 17:11.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ако модерацията позволи и въпреки многото претенции към нея, ще взема страна:

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Точно от теб не мога да приема да ОБИЖДАШ че някои е АнтиБългарин.
                                Точно ти които при всеки възможен случай плюеш България и Българите и от поведението ти личи че се чувстваш повече чужденец отколкото Българин нямаш никакво право да говориш така.

Така че стига си губи времето тук ами бягай на барикадата да защитаваш Макроня че като нищо ще му спретнат един Майдан ...че тогава ще стане шоу......
                                Ако се размине само с майдан ще е добре, ами чувам точили ножчето на гилотен

Коментар

Working...
                                X