IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RUBLA Разгледай мнение
    Имхотеп бихте ли си направили равносметка за начина си на общуване във форума и ако сте човек с чест и достойнство (граматически и фундаментално) да се реванширате на всички ни. Аз лично не обичам да приключвам годината с развалени отношеня, така че имате около месец да се извините.
    Аз не си спомням да съм Ви обидил. Ако съм го направил, посочете моля кога това е станало, и ще Ви се извиня. Но ако Вие не намерите подобно нещо, то тогава това е клевета и лъжа, и ще трябва Вие да се извините.
    Друго да Ви попитам - ако разбира се не Ви отегчавам - кои всички имате в предвид?
    Доста неща мога да кажа, доста въпроси мога да задам, но едва ли ще Ви се иска да отговорите.

Аз съм в този форум повече от десет години. Вие сте от година и половина. Но не като обикновен форумец, а като модератор. Разбираемо е че доста неща не знаете, за това ще опитам накратко.
    Този форум, и по-специално темата политика си бяха абсолютно нормални, дори и споменатата тема, до началото на 2014 година. До тогава съм писал в тази тема веднъж на два-три месеца.
    След това започнаха да прииждат троловете... Всички до един, регистрирани след март 2014, пишещи почти само в тази тема.
    Има един журналист работещ в Инвестора, Мариан се казва. Беше отворил тема със заглавие "Руски и други тролове налазиха форума".

Тези хора се занимават само с пропаганда и лъжи. Очевидно е, че в модерацията изобщо не ги е грижа какво става тук, във форума, стига да няма "обиди" и полит-некоректни изказвания - в стил - бе и този ден да мине. Но понякога обидите са самата истина и разбираемо е че боли.

Тук има толкова много фалшиви хора но нима вие не ги познавате по писанията им? Ето примери. Всякакви прилики или разлики с форумци са случайни:

Изпращаш си децата в Германия, но плюеш по германците и искаш България да заприлича на русия.
    Вдигаш цялото си семейство, изнасяш се пак в Германия, там е живота ти, но силно ги мразиш и обичаш русия.

Та бих Ви попитал като очевидно чувствителен човек, какво би било отношението ви към такива хора? Изпитвате ли някакви чувства към тях? Защото аз да...

Разбира се подобен пост може да се окаже доста неудобен за някои среди и да бъде изтрит. Но ви уверявам, че ако го изтриете, магически ще се появи като питане към медията Инвестор с много неудобни въпроси.

Та ето модератор Рубла, нямам причина в момента да имам неуважително отношение към Вас, и ви подавам ръкавица - какво мислите вие лично за гореспоменатите ... тези?

ПП
    'Аз лично не обичам да приключвам годината с развалени отношеня, така че имате около месец да се извините', ако не намерите доказателства за твърденията си.
    Last edited by Имхотеп; 02.12.2018, 17:05.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      И какво чудно има?
      Не е трудно да се нмерят 75 000 беполезни идиотчета измежду 67 000 000 французи
      Тук има 7 мислещи като тях
      Много съм любопитен ако това се беше случило в русия какви щяха да са ти приказките. Специално за теб съм направил една папка и събирам умотворенията ти, в момента който не ми хареса твое изказване ще вадя от торбата с лъжите

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
        Т

Ето още един антибългарин

Тодор Колев......Канада –

Веднага попаднахме в реда и законността на една държава, където още от летището се вижда, че тук две и две е четири и никога не може да бъде пет. Така започна престоят ни в Канада. Просто все*ки ден се уверявах, че това, което виждам по фил*мите, не са фантасмагории.
        Усещах, че светът е друг. И наред с това парадокса: още от третия си работен ден в посолството почувствах, че е омагьосано място. Че посолст*вата ни, независимо в коя държава са, във всяко отношение са малко копие на България. През живота си съм имал удоволствието да посетя много от тях като гост, поканен било на обяд, било на вечеря, било на кафе. Било от посланика или от някой от служителите.И винаги съм долавял този твърде особен начин на живеене и съществуване, на създаване на малки български пространства в един съвсем различен и по-приятен свят. Как съумяваме да ги превърнем в същата кочина, каквато е в България! Същият клозет и само на две крачки отново ухание на чужбина.
        Айдееееее ойде коня у ряката..
        Last edited by X_Y; 02.12.2018, 18:05.

Коментар

Господин (Мonsieur) Барбарон, бихте ли обяснили с какво толкова предизвиках Вашия екзистенциален гняв спрямо справедливото ми искане към Ваш съфорумец ( Имхотеп), който постоянно предизвиква негативизми във форума? Лоялността е добро качество стига да не е предизвикана от личен интерес. Моля да ме извините, че не е по темата, но за да се изчистят недоразуменията, за нас "модераторките", че сме против пишещите във форума явно са нужни разговори за "успокояване на топката".
          A Рубла не мой така че земе дрътио да получи некой инфаркт и да се гътне.Токо виж френските революционери му конфискували апартаментите и запрели пенцията.Зер толко се е трудил да плюе Родината за тая пенция.А и как можа такова има да си сложиш да го дразниш...Ако имах власт на такива ще им отнемам българското гражданство и само за едно писане срещу България бан завинаги по ай пи.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
            Т

Това като самопризнание ли да го приемаме ?
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Модераторке, не чувствате ли, че форума ви и особено тази тема са се превърнали в опростачена клоака за антиевропейска и антицивилизационна агитация и пропаганда,на антибългари русофили (по-точно рублофили)? Разбира се, че "Имхотеп" се опитва да привлече вниманието ви и очаква адекватна реакция от вас. Аз също.
              А сега сложете и на мен един бан, за да не с губя повече времето в този форум.
              Напротив барби, всички във форума са щастливи че сме в европа и че сме достатъчно цивилизовани за да не ти обръщаме голямо внимание на глупостите които пишеш. Ако се обръщаше достатъчно внимание ти би трябвало да си при фликовете, ако искаш да си истински французин щеше да подкрепиш жилетките, а не да спамиш във форума. Но за твое съжаление ти си нещо хибридно- нито с французите французин, нито с българите българин

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Точно от теб не мога да приема да ОБИЖДАШ че някои е АнтиБългарин.
                .......
                Т

Тодор Колев......Канада –

Веднага попаднахме в реда и законността на една държава, където още от летището се вижда, че тук две и две е четири и никога не може да бъде пет. Така започна престоят ни в Канада. Просто все*ки ден се уверявах, че това, което виждам по фил*мите, не са фантасмагории.
                Усещах, че светът е друг. И наред с това парадокса: още от третия си работен ден в посолството почувствах, че е омагьосано място. Че посолст*вата ни, независимо в коя държава са, във всяко отношение са малко копие на България. През живота си съм имал удоволствието да посетя много от тях като гост, поканен било на обяд, било на вечеря, било на кафе. Било от посланика или от някой от служителите.И винаги съм долавял този твърде особен начин на живеене и съществуване, на създаване на малки български пространства в един съвсем различен и по-приятен свят. Как съумяваме да ги превърнем в същата кочина, каквато е в България! Същият клозет и само на две крачки отново ухание на чужбина.

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Господин (Мonsieur) Барбарон, бихте ли обяснили с какво толкова предизвиках Вашия екзистенциален гняв спрямо справедливото ми искане към Ваш съфорумец ( Имхотеп), който постоянно предизвиква негативизми във форума? Лоялността е добро качество стига да не е предизвикана от личен интерес. Моля да ме извините, че не е по темата, но за да се изчистят недоразуменията, за нас "модераторките", че сме против пишещите във форума явно са нужни разговори за "успокояване на топката".

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Точно ти които при всеки възможен случай плюеш България и Българите и от поведението ти личи че се чувстваш повече чужденец отколкото Българин нямаш никакво право да говориш така.

Така че стига си губи времето тук ами бягай на барикадата да защитаваш Макроня че като нищо ще му спретнат един Майдан ...че тогава ще стане шоу......
                    Ей тоя Путин какви магарии прави чак от Аржентина

Коментар

Модераторке, не чувствате ли, че форума ви и особено тази тема са се превърнали в опростачена клоака за антиевропейска и антицивилизационна агитация и пропаганда,на антибългари русофили (по-точно рублофили)? Разбира се, че "Имхотеп" се опитва да привлече вниманието ви и очаква адекватна реакция от вас. Аз също.
                      Точно ти които при всеки възможен случай плюеш България и Българите и от поведението ти личи че се чувстваш повече чужденец отколкото Българин нямаш никакво право да говориш така.

Така че стига си губи времето тук ами бягай на барикадата да защитаваш Макроня че като нищо ще му спретнат един Майдан ...че тогава ще стане шоу......
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

И какво чудно има?
                        Ха ха ха я не ни уйдисва това дето става и протестиращите били цитирам беполезни идиотчета....Ха ха ха идиота тука е оня тулуп Макароня...Който нож вади от нож умира.Нема вече отде да краднете мизерията хлопа на вратата....Хубавото в твоя случай е че виртуалните апартаменти в Париж не горят и не могат да бъдат конфискувани както и не могат да бъдат отнети виртуалните пенции по 5000 ойрос ха ха ха.Раша Тудей показва хората на улицата а те масово казват че заплатите им са по 1000 евро и постоянно им слагат нови данъци за да има за капиталистите....Скоро ше ми ядете тама самолетоносача.Ха ха ха дано я запалят тая държава и повече никой да не чуе за нея.На вас Путин не ви трябва сами ще се избиете като свърши лебеца.Да ви мочам на евроценностите миризливи
                        Last edited by X_Y; 02.12.2018, 17:59.

Коментар

• Виж каква готина снимка си намерих на тролската фабрика на пентагона

https://russia-insider.com/sites/ins...27/wp-back.jpg

Коментар

Ами то насила никой не те е докарал тука ... като не ти харесва , има лесно .

Коментар

Имхотеп бихте ли си направили равносметка за начина си на общуване във форума и ако сте човек с чест и достойнство (граматически и фундаментално) да се реванширате на всички ни. Аз лично не обичам да приключвам годината с развалени отношеня, така че имате около месец да се извините.

Коментар

И какво чудно има?
                                „Жълтите жилетки“ докараха Франция до извънредно положение! Викат армията на помощ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/zhltite-z...ews643245.html

Ебаси мамата- това и в бг го няма- добре че я няма бастилията че щяха пак да я превземат. Това си прилича на гражданска война барби, да не пострадат апартаментите

Коментар

Working...
                                X