Първоначално изпратено от RUBLA
Разгледай мнение
Друго да Ви попитам - ако разбира се не Ви отегчавам - кои всички имате в предвид?
Доста неща мога да кажа, доста въпроси мога да задам, но едва ли ще Ви се иска да отговорите.
Аз съм в този форум повече от десет години. Вие сте от година и половина. Но не като обикновен форумец, а като модератор. Разбираемо е че доста неща не знаете, за това ще опитам накратко.
Този форум, и по-специално темата политика си бяха абсолютно нормални, дори и споменатата тема, до началото на 2014 година. До тогава съм писал в тази тема веднъж на два-три месеца.
След това започнаха да прииждат троловете... Всички до един, регистрирани след март 2014, пишещи почти само в тази тема.
Има един журналист работещ в Инвестора, Мариан се казва. Беше отворил тема със заглавие "Руски и други тролове налазиха форума".
Тези хора се занимават само с пропаганда и лъжи. Очевидно е, че в модерацията изобщо не ги е грижа какво става тук, във форума, стига да няма "обиди" и полит-некоректни изказвания - в стил - бе и този ден да мине. Но понякога обидите са самата истина и разбираемо е че боли.
Тук има толкова много фалшиви хора но нима вие не ги познавате по писанията им? Ето примери. Всякакви прилики или разлики с форумци са случайни:
Изпращаш си децата в Германия, но плюеш по германците и искаш България да заприлича на русия.
Вдигаш цялото си семейство, изнасяш се пак в Германия, там е живота ти, но силно ги мразиш и обичаш русия.
Та бих Ви попитал като очевидно чувствителен човек, какво би било отношението ви към такива хора? Изпитвате ли някакви чувства към тях? Защото аз да...
Разбира се подобен пост може да се окаже доста неудобен за някои среди и да бъде изтрит. Но ви уверявам, че ако го изтриете, магически ще се появи като питане към медията Инвестор с много неудобни въпроси.
Та ето модератор Рубла, нямам причина в момента да имам неуважително отношение към Вас, и ви подавам ръкавица - какво мислите вие лично за гореспоменатите ... тези?
ПП
'Аз лично не обичам да приключвам годината с развалени отношеня, така че имате около месец да се извините', ако не намерите доказателства за твърденията си.
Коментар