IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Благодарим ти Бахрейн.Другите страни и народи да вземат пример.Злото трябва да бъде унищожено

    Коментар


    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
      Който сее ветрове, ще пожъне бури! „

      /Пророк Осия, Глава 8, стих 7/



      ПУТИН – ЗЛА ПРОКОБА КЪМ СВЕТА

      Доктрината Путин

      В историческата си реч на 18.04.2014 г. в Георгиевската зала на Кремъл, В.В.Путин изложи съществената част от новата доктрина.



      2.Русия повече няма да разглежда себе си като част от европейската, още по-малко, от евроатлантическата цивилизация. Русия се отказва от комунистическите и от „псевдодемократичните” догми. Русия вече не вярва в универсалните ценности за свобода, права на човека и демокрация, както и в всякакви универсални модели. Всяка силна страна сама по себе си е система от ценности и сама по себе си е модел.

      3.Русия не приема муждународното право като система от правила или като координатна система. Международното право се оказа меню, от което силната страна избира това, което е й изгодно. Силна Русия има правото на „суверенна демокрация”. Слаба Украйна – няма. Светът отново е свободна игра на силните и баланс на техните сили и възможности.


      5.Модифицира се/от Пут.ин/ Вестфалския принцип за непоклатимост на държавния суверенитет и на териториалната цялост. Вече се приема, че този принцип се отнася само за силните, състояли се държави, защитени от собствена армия или от военно-политически блок. Суверенитетът и цялостта на слабите държави се превръща в поле за игри на силните държави. Държавите се разделят на висша лига с гаранции и на втора лига – без гаранции. Ако силна и решително настроена държава сметне, че нейните военно-стратегически, икономически и политически интереси са застрашени, тя има правото да действа, като се намесва във вътрешните работи на слабите страни и дори ги поставя под своя контрол, или си присвоява тяхните територии.

      6.Ролята на международните организации рязко се намалява. С тях трябва да се сътрудничи до момента, когато започнат да пречат на защитата на националните интереси. В такъв случай, тяхната роля трябва да се игнорира.


      Вестфалските мирни договори стъпват върху няколко основни убеждения:

      -Всички участници да признаят Аугсбургсия мир от 1555 г. и идеите зад него - „Cuius regio, eius religio” (букв.: Чието е царството, негова е религията.)
      -Всички християни от деноминации, различни от тази на установената църква, да могат свободно да извършват преклонение както у дома си, така и в определени часове публично.
      -Да се признае суверенитета на всяка държава, който тя има над земите, гражданите и представителите ѝ в чужбина, както и отговорността ѝ за всякакви въоръжени конфликти на кой да е от гражданите или представителите ѝ. Да се забрани неограниченото използване на каперски свидетелства



      https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%...%B2%D0%BE%D1%80
      Точно така който сее ветрове жъне бури..Я да видим кой се занимава с войни по целият свят кой сваля законно избрани правителства напада убива и граби богатствата на другите народи?Кой е направил военни бази по целият свят?Кой иска пари от европейските народи за да ги пази наужким от Русия?Кой кой кой?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
        Други пък/като Бжежински/са казали,че „Национализмът е последното убежище на комунизма” !

        - - -

        Сами преценете по какъв път върви Путин-партията на Хитлер се казва национал-социалистическа със силна диктатура и неспазване на договори,права и задължения,нещо обикновено за неудачниците,на тук залогът е голям,за жалост!
        Сканирах над двеста цитата на Бжежински за съчетанието "national" и не намерих горното изказване.
        Отне ми 15-20 минути, не толкова много за това, че се убедих още един път, какво блато или кочина стана Интернет след улеснението му и "довеждането до масите" му и навлизането в него на онези "95%" печално известен матрял. Бъди чистоплътен в логиката и изворите си, на границата си да бъдеш включен в него!

        По пътя попаднах на това изследване за появата на фалшиви цитати на Бжежински:
        https://tragedyandhope.com/researchi...ew-brzezinski/

        Прочее, цитираното изказване "на Бжежински" е вариант на изказване на английски консерватор от 18-век, ако не бъркам: "Национализмът е последното убежище на негодяя". Вие, лефтардите, представяте смисъла му така: "Националистите са негодяи" и, както винаги, лъжете, защото сте извадили изречението от контекста.

        Прочетох в оригинал и от авторитетен източник целия памфлет на въпросния консерватор и смисълът на изречението е следващият: "Има полтически негодяи, които биват последователно изхвърляни от всички партии или течения, които те обикалят и се стараят да се задържат в тях, като по този си път накрая стигат до национализма, което е най-широко подкрепеното в народа политическо движение, полезно за империята, полезно и за гражданина на империята".

        Като гледам сегашните политюги - по света и у нас - всичките те са типа негодяй, описан в 18-ия век. Само че сега най-широко подкрепяното движение, не от народа, а от парите, е Либераст-социалистическият Интернацианал.
        = = = = =


        Смешно е да наричаш Хитлер и Сталин неудачници.
        Last edited by R1a1; 02.12.2018, 09:11.

        Коментар


        • "От самото начало Роналд Рейгън отправи предизвикателство към всичко, пропагандирано от левичарския политически елит на Америка. Те вярваха, че Америка е обречена на упадък: той вярваше, че съдбата й е бъдещо величие. Те вярваха, че рано или късно западният свободен пазар и социализмът в съветския свят ще се слеят и ще доведат до някаква форма на социалдемокрация: той, напротив, вярваше в рождения провал на социализма, който скоро ще отиде на бунището на историята. Те смятаха, че проблемът на Америка са хората, макар да се срамуваха да го кажат открито. Той вярваше, че проблемът на Америка е американското правителство и не се страхуваше да го заяви открито".

          Маргарет Тачър
          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

          Коментар




          • Има една принципна закономерност в развитието на Русия/от създаването на държавата им с помоща на чужда администрация и модел/, и подсилена от Петър Велики и това е ,че оставена сама на себе си с управници руснаци,страната им тръгва стремглаво надолу в развитието си! А тогава той/Петър/ е направил две неща – насилствено е подменил руските национални ценности с европейски и е въвел силен елемент на външно управление на държавата/предимно немци/. След Екатерина Втора в самата царска династия практически няма руска кръв, историята е запазила чудесен пример, когато император Александър I е попитал своя любимец генерал Ермолов каква награда иска. “Моля да ме повишите в немец!” бил отговорът на героя. След 250 години от развитието си,в средата на 20 век,властта в Русия е поета отново от руснаци и провалът неизбежен-крахът на СССР и така лелеяният от левичарството мечтан комунизъм-"светлото бъдеще" smile.gif

            Според Ленин- “най-голямата заплаха за започнатото от нас дело на световната пролетарска революция е руският национализъм" .Други пък/като Бжежински/са казали,че „Национализмът е последното убежище на комунизма” ! Но в развитите демокрации национализмът, когато е съпътстван от демокрация и спазване на човешките права е принципно силен фактор за трайна и гъвкава стабилност в международните дела. Без силни национални държави, диктаторите и агресорите няма как да бъдат побеждавани. Сами преценете по какъв път върви Путин-партията на Хитлер се казва национал-социалистическа със силна диктатура и неспазване на договори,права и задължения,нещо обикновено за неудачниците,на тук залогът е голям,за жалост!
            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

            Коментар



            • Президента се избира от т.н. Електори (представители от всеки щат).На 8-ми номеври реално Америка избира Електори .Те са общо 537. Америка реши 315 електори (около60%)да са Републиканци.Следователно те гласуваха за кандидата на тяхната партия Тръмп.Всичките 537 електори избирът също и 435 конгресмена което ще рече че и техния брой ще е в полза на Републиканците.Та смисъла е че ако Партията застава плътно зад всички идеи на Тръмп то то е 100% сигурно че ще бъдат реализирани!!!

              А ето и политиката им,обявена в предизборната им платформа... https://bg.rbth.com/news/2016/07/19/republi...o-rusiya_612875

              "Съвместно с нашите съюзници поддържаме запазването, и, ако се налага, засилването на санкциите срещу Русия дотогава, докато не бъдат напълно възстановени суверенитетът и териториалната цялост на Украйна“, се отбелязва в платформата, одобрена от националната конференция на републиканците в Кливланд. Вътре се говори и за „ерозия на личните свободи и основни права“ в Русия, предава ТАСС.

              На враждебните действия от страна на Русия ще отвърнем с решителността, довела до рухването на съветския Съюз“, се подчертава в текста на платформата. „Не приемаме силовата промяна на границите в Източна Европа, в Украйна, в Грузия и другаде, и ще предприемем всички допустими конституционни мерки, за да потърсим отговорност от всички, които прибягват към агресия и поръчкови убийства“.

              Така че,хората си имат приоритети....Налага се мнението ,че днешният президент е новият Рейгън. И той е бил оплюван по същият начин навремето......
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

              Коментар


              • Който сее ветрове, ще пожъне бури! „

                /Пророк Осия, Глава 8, стих 7/



                ПУТИН – ЗЛА ПРОКОБА КЪМ СВЕТА

                Доктрината Путин

                В историческата си реч на 18.04.2014 г. в Георгиевската зала на Кремъл, В.В.Путин изложи съществената част от новата доктрина.



                2.Русия повече няма да разглежда себе си като част от европейската, още по-малко, от евроатлантическата цивилизация. Русия се отказва от комунистическите и от „псевдодемократичните” догми. Русия вече не вярва в универсалните ценности за свобода, права на човека и демокрация, както и в всякакви универсални модели. Всяка силна страна сама по себе си е система от ценности и сама по себе си е модел.

                3.Русия не приема муждународното право като система от правила или като координатна система. Международното право се оказа меню, от което силната страна избира това, което е й изгодно. Силна Русия има правото на „суверенна демокрация”. Слаба Украйна – няма. Светът отново е свободна игра на силните и баланс на техните сили и възможности.


                5.Модифицира се/от Пут.ин/ Вестфалския принцип за непоклатимост на държавния суверенитет и на териториалната цялост. Вече се приема, че този принцип се отнася само за силните, състояли се държави, защитени от собствена армия или от военно-политически блок. Суверенитетът и цялостта на слабите държави се превръща в поле за игри на силните държави. Държавите се разделят на висша лига с гаранции и на втора лига – без гаранции. Ако силна и решително настроена държава сметне, че нейните военно-стратегически, икономически и политически интереси са застрашени, тя има правото да действа, като се намесва във вътрешните работи на слабите страни и дори ги поставя под своя контрол, или си присвоява тяхните територии.

                6.Ролята на международните организации рязко се намалява. С тях трябва да се сътрудничи до момента, когато започнат да пречат на защитата на националните интереси. В такъв случай, тяхната роля трябва да се игнорира.


                Вестфалските мирни договори стъпват върху няколко основни убеждения:

                -Всички участници да признаят Аугсбургсия мир от 1555 г. и идеите зад него - „Cuius regio, eius religio” (букв.: Чието е царството, негова е религията.)
                -Всички християни от деноминации, различни от тази на установената църква, да могат свободно да извършват преклонение както у дома си, така и в определени часове публично.
                -Да се признае суверенитета на всяка държава, който тя има над земите, гражданите и представителите ѝ в чужбина, както и отговорността ѝ за всякакви въоръжени конфликти на кой да е от гражданите или представителите ѝ. Да се забрани неограниченото използване на каперски свидетелства



                https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%...%B2%D0%BE%D1%80
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар





                • Бъдещите вежливи "зелени човечета" Новите хитлер-югенд,пушечно месо за нови войни"

                  "От 8 годишна възраст да бъдат възпитавани младежите в патриотичен дух, да се запознават с военното наследство на отечеството, да се развива дух на колективизъм, да се поддържат моралните принципи, присъщи на руския народ, да се мотивирт и подготвят за военна служба".


                  Руснаци и морал
                  • Минималната заплата в Русия е 210 лева , но Путин продължава да баламосва смотаните руснаци с военни паради
                  • Жалко за децата , всички знаем края на хитлерюгенд.На путин му е ясно за да не протестират гладните руснаци трябва да ги лъже,да чустват фалшиво национално самочувствие постигнато чрез гангстерски военни действия ,анексиране,убииства на протестиращи с/у путин и игнорирането на русия от белите нации и величаене на руско некачествено оръжие.Децата ги военизира за да са ангажирани и да са политически послушни,а в същото време путин има над 200 милиарда долара и още повече трупа от продажбите на газ и оръжие и чуждестранни ресурси (Сирия,Чечения,Ариканските републики и др.).Руснаците са послушни и сплотени и способни да търпят всичко само когато се готвят за война.ПУТИН И РУСИЯ СА ВРЕДНИ ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО.
                  Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение


                    Пенчо бе,чети....ама
                    Чета бе дурачок , чета , ама за разлика от теб не чета грантаджийски Рускоезични сайтове ... тук винаги съм се чудел кви яростни русофоби сте като се информирате само от Рускоезични сайтове........

                    Та дай конкретно в някои друг сайт , кога е била тази атака , къде е била и т.н.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Ванка преди да тиражираш глупости , обясни моля колко израелски атаки над Сирия е имало след разполагането на С300 ?

                      МАЙ НУЛА ..........

                      Пенчо бе,чети....ама


                      Сутками ранее израильские истребители нанесли по юго-западной части Сирии массированные воздушные удары, и хотя абсолютное большинство израильских ракет были перехвачены сирийскими системами противовоздушной и противоракетной обороны, израильские военные самолёты не атаковались сирийскими ЗРК С-300 «Фаворит», которые вполне могли уничтожить боевые истребители даже в воздушном пространстве еврейского государства. Как стало известно, причиной всему стало использование израильскими военными стратегии прикрытия гражданскими воздушными судами, которые вполне могли быть уничтожены зенитными ракетами в случае применения тех же С-300.
                      Подробнее на: h

                      t
                      http://avia.pro/news/stalo-izvestno-pochemu-siriyskie-s-300-ne-atakovali-izrailskie-istrebitelit


                      p://avia.pro/news/stalo-izvestno-

                      pochemu-siriyskie-s-300-ne-atakovali-izrailskie-istrebiteli
                      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                        Новите приключения на "непобедимите С-300".

                        Рукожопые (същества на които ръцете им растат от задниците) измислили ново оправдание: те забранили на сирийците да стрелят, защото евреите се криели зад цивилни самолети.

                        Да се смееш ли над такива същества или да ги съжаляваш?


                        Цитат

                        Сирийским военным поступил чёткий приказ не атаковать израильские истребители.

                        «Израиль в очередной раз пошёл на провокацию, прикрывшись гражданскими воздушными судами во время атаки на Сирию. Уничтожь сирийские военные гражданский самолёт, и о нормализации обстановки в этой стране можно было бы забыть, при этом, почти наверняка, под удар попала бы и Россия, поскольку именно эта страна поставила на вооружение Башара Асада передовые зенитно-ракетные комплексы», - отмечает аналитик.

                        Следует подчеркнуть, что в Министерстве обороны РФ ночную атаку Израиля предпочли не комментировать.

                        Подробнее на: http://avia.pro/news/stalo-izvestno-pochem...kie-istrebiteli
                        Че то и Садам имаше це 300, и кадафи имаше це 300.

                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Ванка преди да тиражираш глупости , обясни моля колко израелски атаки над Сирия е имало след разполагането на С300 ?

                          МАЙ НУЛА ..........
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Новите приключения на "непобедимите С-300".

                            Рукожопые (същества на които ръцете им растат от задниците) измислили ново оправдание: те забранили на сирийците да стрелят, защото евреите се криели зад цивилни самолети.

                            Да се смееш ли над такива същества или да ги съжаляваш?


                            Цитат

                            Сирийским военным поступил чёткий приказ не атаковать израильские истребители.

                            «Израиль в очередной раз пошёл на провокацию, прикрывшись гражданскими воздушными судами во время атаки на Сирию. Уничтожь сирийские военные гражданский самолёт, и о нормализации обстановки в этой стране можно было бы забыть, при этом, почти наверняка, под удар попала бы и Россия, поскольку именно эта страна поставила на вооружение Башара Асада передовые зенитно-ракетные комплексы», - отмечает аналитик.

                            Следует подчеркнуть, что в Министерстве обороны РФ ночную атаку Израиля предпочли не комментировать.

                            Подробнее на: http://avia.pro/news/stalo-izvestno-pochem...kie-istrebiteli
                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                              Който се е захапал с българите хубаво не е видял и няма да види.Българите в Дунавска България са една малка част от всички българи.
                              Че малко са, повечето избегаха, останаха цигани и славяни.


                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Наминах за малко и както виждам, червената сган съвсем е изкукуригала
                                Е, ще преживее още една истинска перестройка, после още един преход,
                                но този път няма да 'и се размине Баламите измряха

                                Коментар

                                Working...
                                X