IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • МВнР на Русия: Агресията на НАТО срещу Югославия остави завинаги петно на позора върху Алианса

    Бомбардирането на Югославия от страните от НАТО, което започна на 24 март 1999 г. и продължи 78 дни, е акт на агресия, който завинаги ще остави петно на срама на Съюза. Това се посочва в съобщението на руското външно министерство, публикувано в събота, цитирано от TACC и Агенция "Фокус".

    "Този акт на агресия нарушава основните принципи на международното право, залегнали в Хартата на ООН, Заключителния акт от Хелзинки, както и международните задължения на държавите-членки на блока. Действията на Aлианса противоречат на Северноатлантическия договор от 1949 г., в който страните от НАТО се ангажират да не застрашават международния мир сигурност и правосъдие, както и да се въздържат от употреба на сила или заплаха от нейното използване в международните отношения, ако това противоречи на целите на ООН. Тогава бе сложено началото на подмяната на международното право, за да се основава на някои произволни правила, за да бъдем точни - на правото на силния," се казва в изявлението на Министерството

    По време на "варварските бомбардировки, цинично и безсрамно наричани" хуманитарна интервенция в полза на… ", са загинали около 2 хиляди цивилни, включително най-малко 89 деца, а сред жертвите са много косовски албанци, с чието " спасение " се занимаваше НАТО., напомниха от руското МВнР.

    „Бяха унищожени хиляди граждански обекти в десетки градове, в резултат на използването на боеприпаси с обеднен уран, почвата и водата бяха заразени в много райони, което доведе до значително увеличение на раковите заболявания.

    "Под пропагандния претекст за предотвратяване на така наречената „хуманитарна катастрофа“, автономната провинция Косово бе насилствено откъсната от страната. Всъщност НАТО стана катализатор за истинска човешка трагедия, екранът, зад който се състоя анти-сръбското етническо прочистване, принуждавайки повече от 200 000 неалбанци да напуснат своите домове ", се посочва от руското външно министерство.

    "Ние заявяваме, че в резултат на нападението срещу Югославия преди 20 години, НАТО подкопа механизмите, които осигуряват мира и сигурността в Европа в продължение на много десетилетия. Освен това проблемът с Косово не е решен - напротив, регионът остава основният източник на нестабилност и криза на Балканите" се казва в изявлението на руското дипломатическо ведомство.

    Тежкото бреме на отговорност за тези действия и техните последици лежи изцяло върху ръководството на съюза и неговите държави-членки, участвали в агресията срещу Югославия, съобщиха от руското външно министерство.

    "Това петно на срам завинаги ще остане на репутацията на НАТО. То няма да бъде измито от засиленото приемане на страните от региона в съюза, задълбочаващо разделителните линии на Балканите и социалните противоречия", се подчертава в изявлението.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

      Не само че е дървен, но и въобще няма такова нещо. Същото и с циркона, същото и с посейдона.
      Батут обаче има.
      И бояришник има.
      Mи хайде записвай се в опълчението и давай към Москва ...да ги ликвидираш ......само дето от целото МАТО , само ти и барабов мислите тъй веселяшки ...

      Коментар


      • Eто още едно доказателстсво че ЕС ще бъде по добре с едни боклуци по малко.

        British Govt Rules CHRISTIANITY Is Not a Religion of Peace, Rejects Convert

        The Home Office refused asylum to an Iranian who converted from Islam to Christianity because, it said, Christianity was not a peaceful religion.

        https://www.thetimes.co.uk/article/h...box=1553173931

        Коментар



        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          барби излез да видиш жълтите жилетки- по евронюз ги дават ако не ти се излиза/ ако не си във франция по някакви дела
          Жълтите отвън; червени отвътре, извадиха тежката артилерия

          23/3/2019:
          • 8300 манифестанти във Франция (0.012% от французите)
          • 3500 в Париж (0.025% от парижаните)
          Last edited by barbaron; 23.03.2019, 18:20.

          Коментар


          • Странни неща се случват в нашата Родина.краднат жипката на Цеца милицията я намира за един ден краднат колата на обикновен българин милицията си мести в другия.Цеца си купува апартамент с пари каквито няма няма обвинение ма виж хванатия да кара пиян линейката вчера днес е с обвинение....

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

              Еми ако руски компании вадят нефт и каквото се сетиш то печалбата отива в тези компании, ако са пиндостански, ще платят заплати и печалбата в говедария- ама то се иска акъл за да се сетиш. Кой какви оръжия има не знам, ама знам че бюджета на говедария е поне 10 пъти по голям- при обонго по едно време беше 708 милиарда, по същото време на руснаците беше 50 милиарда- какво повече да говорим. Много ми е чудно защо формира говедария нова ос на злото по пиндостански- венецуела, никарагуа и още някаква държавичка която не можеш да намериш на картата. можеш ли да си представиш- държави които не може да намериш на картата са най-големите врагове на " най голямата във всяко отношение държава"
              Е и това ли ще да е причината да нападнат Пиздостан, за да може американски компании да вземат печалбата? Ми че тази логика е достойна за четвърта група в детската градина?
              Ми то ако беше така, можеха да нападнат Пиздостан още през '90те, ама явно тогава още не си бил емигрирал че да се развиеш толкова високо интелектуално и да им кажеш.
              Абе чета по-доле че си се махнал щото хората гласували за ГЕРБ, та се чудя, след като обичаш Пиздостан, сложил си си аватарче на жужито, защо не се махна там, ами отиде в Германия? Чета също преди известно време, че образованието в германия било на ниско ниво по твои думи, та се чудя верно ли е?

              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                ... населението на Русия от 2000 до 2019 е НАРАСНАЛО.
                По экспертным данным, «накопленная» с начала 2000-х иноэтничная миграция в нашу теперь 147-миллионную страну составляет 30 миллионов человек, 35–40% которых — выходцы из Казахстана, Узбекистана, Киргизии, Таджикистана. Такие данные приводятся в монографии «Проблемы формирования социальной идентичности жителей уральского мегаполиса и иноэтничных мигрантов», вышедшей под редакцией профессора Уральского федерального университета (УрФУ) Ирины Бритвиной.

                Социологические опросы однозначно свидетельствуют о превалирующем негативном отношении коренных жителей к мигрантам: у более чем 60% горожан отрицательное отношение к росту числа мигрантов, более половины убеждены, что Россия должна прекратить принимать мигрантов из Центральной Азии на постоянной основе. На сегодняшний день устойчивыми ксенофобами являются почти 30% россиян

                При этом более 70% респондентов-екатеринбуржцев ничего не знают о культуре Центральной Азии и не желают знать, считая этот регион социально и экономически отсталым, а его жителей — цивилизационно недоразвитыми, ведущими асоциальный и антисанитарный, скученный образ жизни; смотрят на них пренебрежительно, исключительно как на дешевую рабочую силу, обслугу, с порицанием и отвращением («не оплачивают налоги и коммунальные платежи, занимаются незаконным извозом», «громко и нецензурно ругаются, распивают спиртные напитки», «в транспорте хамят пассажирам» и т. п.).

                Вместе с тем качество миграционных потоков из Центральной Азии в Россию действительно невысоко. «В своей массе прибывающие имеют низкий уровень образования и недостаточный профессиональный уровень, большинство являются выходцами из сельской местности, ограниченными строгими религиозными рамками и иерархией социального устройства отпускающего сообщества, являются представителями невысоких социальных слоев».

                Коментар


                • барби излез да видиш жълтите жилетки- по евронюз ги дават ако не ти се излиза/ ако не си във франция по някакви дела

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Знаех си аз, че имаш проблем с логиката
                    Хората ясно си казват: от 2000 г. до днес
                    "С 2000 года, то есть со времени, как Владимир Путин стал президентом России..."
                    А сега ти намери колко милиона се изнесоха веднага щом СССР се сгромоляса
                    А най-страшното за русия е, че 99% от учените им (предимно евреи), заминаха, както и най-качествените им кадри
                    Затова останаха само некадърните православни плагиатори
                    "По состоянию на август 2018 г. в базе Диссернета значатся около 30000 проверенных и просмотренных [5] диссертаций и около 8000 диссертаций с выявленным плагиатом. Число проверенных на плагиат статей — около 50000, выявлено около 5000 статей с плагиатом. В картотеке персоналий, включающей всех участников диссертационной индустрии (т.е. руководителей, консультантов, оппонентов и диссертантов), а также лиц с некорректными публикациями, числится около 25000 человек."
                    https://www.dissernet.org/
                    Кое не разбра барби- руснаците за 18 години- 2 милиона човека при 120 милиона население, българия за същото време- 2 милиона при население 9 милиона при комунизма. Кой е останал кой е заминал за нас няма значение- говорим за бройка. Па тез евреи много учени бе- 99% от учените, в русия- другите какво са правили не са ли учили, от къде я измисли тази цифра и ти си нямаш понятие. За плагиатството е същото както в западна европа, така и в русия нищо ново под слънцето, ти да не би да си измислил някаква нова математика , нали си бил научен сътрудник, само не казваш младши или старши и коя степен, всъщност защо ли питам, ако си бил старши е нямало да напуснеш държавата

                    Всъщност като се замисля относно твоите възможности които си демонстрирал във форума/ още чакам да разбера колко е дебело въжето на кузя и с колко се набута при коините/ май само си чувал за научен сътрудник, да не говорим за глупостите ти за франция къщи, апартаменти. По добре пише нещо по опорките от фактор или минджев А бе я кажи жилетки има ли наблизо
                    Last edited by v_tin; 23.03.2019, 11:38.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Знаех си аз, че имаш проблем с логиката
                      Хората ясно си казват: от 2000 г. до днес
                      Аре пази си опорките за събранията на Козяк.

                      За твоя голяма мъка , населението на Русия от 2000 до 2019 е НАРАСНАЛО.

                      Като всяка нормална държава има и пристигащи и заминаващи ! В случая с Русия Процента пристигащи + раждаемст е по голяма величина от заминаващи + смъртност.

                      Между впрочем статистика на международните органицазии НЕ води за руско население за руско население:
                      - украйнците емигрирали или работещи в Русия
                      - населението на Крим
                      - населението на Донбас и Луганск което междувпрочем ударно получава Руски паспорти.
                      - населението на Осетия и Абхазия

                      Ако ги сложат и тях са още 5 милиона плюс за последните 5 години .....


                      За съжаление в ПОВЕЧЕТО държави на ЕС картината е МНОГОКРАТНО по зле.

                      За България да не говорим .....тук това е трагедия.
                      Last edited by markov; 23.03.2019, 11:21.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        При 120 милиона избягали 2 милиона- ами че това е смешно барби, по добре да не го беше писал. От българия избягаха повече дето бяхме 9 милиона сега надали има 6-6,5 милиона. Втори път не пускай такива постове че ще ти се смеят и децата
                        Знаех си аз, че имаш проблем с логиката
                        Хората ясно си казват: от 2000 г. до днес
                        "С 2000 года, то есть со времени, как Владимир Путин стал президентом России..."
                        А сега ти намери колко милиона се изнесоха веднага щом СССР се сгромоляса
                        А най-страшното за русия е, че 99% от учените им (предимно евреи), заминаха, както и най-качествените им кадри
                        Затова останаха само некадърните православни плагиатори
                        "По состоянию на август 2018 г. в базе Диссернета значатся около 30000 проверенных и просмотренных [5] диссертаций и около 8000 диссертаций с выявленным плагиатом. Число проверенных на плагиат статей — около 50000, выявлено около 5000 статей с плагиатом. В картотеке персоналий, включающей всех участников диссертационной индустрии (т.е. руководителей, консультантов, оппонентов и диссертантов), а также лиц с некорректными публикациями, числится около 25000 человек."
                        https://www.dissernet.org/

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          Ма много сте интересни това мурзилките.
                          Ми каква ще да е причината тръмпиту да напада ватниците? Ми кой ще вади нефт и газ? Кой ще копа разни редки метали? Да не би да си мислите че американците си нямат техни грижи, че и с руснаците да се разправят?
                          А и друго - единствените в целия свят които се хвалят какви аружия имат са ватките.
                          Ся имали 'намсикво ново аружие. Нищо че като се опре до физични закони нещо не се получава да е квот лъже там жижито.
                          Това явно е за да държи ватаните в еуфория, да не кажа екстаз, че били много силни.
                          Ми като са силни, що не нападнат? Всъщност, Самая Ватная е единствената държава която без да тормози някой, особено съседите си, не може да живее.
                          Еми ако руски компании вадят нефт и каквото се сетиш то печалбата отива в тези компании, ако са пиндостански, ще платят заплати и печалбата в говедария- ама то се иска акъл за да се сетиш. Кой какви оръжия има не знам, ама знам че бюджета на говедария е поне 10 пъти по голям- при обонго по едно време беше 708 милиарда, по същото време на руснаците беше 50 милиарда- какво повече да говорим. Много ми е чудно защо формира говедария нова ос на злото по пиндостански- венецуела, никарагуа и още някаква държавичка която не можеш да намериш на картата. можеш ли да си представиш- държави които не може да намериш на картата са най-големите врагове на " най голямата във всяко отношение държава"

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                            Aбе мечта си ти е определено.

                            Успокой ся , че пак се превъзбуди кат се замисли за аскера.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                              +111 Сигурно знае нъл е тесен капацитет по американските църни ракети.....
                              Aбе мечта си ти е определено.

                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                                Няма няма щом такъв капацитет от Долнодъбнишката военна академия казва не мое да не е истина
                                +111 Сигурно знае нъл е тесен капацитет по американските църни ракети.....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X