If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
вчера там бяха между 50 000 (според мвр) и 100 000 (според организаторите) - метежника.
а ти може да дойдеш на протеста и да кажеш кой е 'метежник' и кой не е вместо да висиш цял ден тук като матросов на амбразурата и да пазиш спокойствието на Мутрата... а Мутрата както и Каскета се покриха по заповед на шиши в дълбоката провинция.
не бе поне 10,000,000 бяха дори до 15,000,000 по-данни на глупометъра на тримата глупаци
Ти откога стана конституционен съдия, че ги разбираш тези работи и оспорваш мнението на експерти в областа. То бива бива простотия, ама твоята е просто безкрайна.
Да задаваш въпрос е простотия?
Кое точно е нарушил президента?
Чл. 8. Държавната власт се разделя на законодателна, изпълнителна и съдебна.
Как може да се наруши това?
Чл. 84. Народното събрание: изброено
Какво общо има президента с това.
Чл. 92. (1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.
Я кажи какво точно е нарушил в конституцията?
Ти откога стана конституционен съдия, че ги разбираш тези работи и оспорваш мнението на експерти в областа. То бива бива простотия, ама твоята е просто безкрайна.
А ето как 20 метежника тероризират цяла София. Снимките са от днес:
безполов плъх,
вчера там бяха между 50 000 (според мвр) и 100 000 (според организаторите) - метежника.
полицаите им гледах физиономиите, когато пуснаха химна и се вееха знамената.
хората(полицаите) са напълно наясно, че охраняват 'грешните хора'
а ти може да дойдеш на протеста и да кажеш кой е 'метежник' и кой не е вместо да висиш цял ден тук като матросов на амбразурата и да пазиш спокойствието на Мутрата... а Мутрата както и Каскета се покриха по заповед на шиши в дълбоката провинция.
Ходи ли снощи, Берти? Аз минах за малко, но ангажименти и не успях да цялото време! Да, има надежда, удивен съм от интелигентните млади момичета и момчета на протеста. Битката е за една нова България - нас ни похарчиха през 1999, както и нашите родители през 1990, да се надяваме, че няма да похарчат и децата ни - от тях зависи!
малко по-късно стигнах, но компенсирах с много викане
основно млади хора + по-малко на средна възраст + съвсем малко възрастни хора
хора с деца, хора с кучета, хора със семействата си ( не ходим с жена ми)
хора, които искат работещ съд и система чиста от зависими марионетки.
без работещ съд и прокуратура сме обречени едни калинки да се сменят с други, а зад тях ДС да смуче кръвта на нацията.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Член 103, ал. 1 от Конституцията на Република България: Президентът не носи отговорност за действията, извършени при изпълнение на неговите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията.
Да, ама Радев вече е нарушил Конституцията, и това публично го обявиха двама от най-добрите конституционалисти - професорите Румен Ненков и Георги Близнашки. Засега обвиненията са, че е нарушил член 8, член 84 и член 92.
Тази седмица предстои Констутиционния съд да се произнесе по питане на Главния прокурор Иван Гешев дали държавния глава може да бъде разследван при констатирани престъпления по Наказателния кодекс, и ако то е положително, ще има обвинения по глава първа за ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ.
Влязох в лекс днес, ами то какво да си говорим- този осъдил прокуратурата, онзи също, друг също- днешния е осъдил прокуратурата за 140000 лв. Ами какво да говорим за професионализъм
Чл. 8. Държавната власт се разделя на законодателна, изпълнителна и съдебна.
Как може да се наруши това?
Чл. 84. Народното събрание: изброено
Какво общо има президента с това.
Чл. 92. (1) Президентът е държавен глава. Той олицетворява единството на нацията и представлява Република България в международните отношения.
Член 103, ал. 1 от Конституцията на Република България: Президентът не носи отговорност за действията, извършени при изпълнение на неговите функции, с изключение на държавна измяна и нарушение на Конституцията.
Да, ама Радев вече е нарушил Конституцията, и това публично го обявиха двама от най-добрите конституционалисти - професорите Румен Ненков и Георги Близнашки. Засега обвиненията са, че е нарушил член 8, член 84 и член 92.
Тази седмица предстои Констутиционния съд да се произнесе по питане на Главния прокурор Иван Гешев дали държавния глава може да бъде разследван при констатирани престъпления по Наказателния кодекс, и ако то е положително, ще има обвинения по глава първа за ОРГАНИЗИРАНЕ НА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ.
За партийната линия не знам но, е инвестирал в гербава корупция и не иска тя да свършва. Поне, не докато Той, си прибере „полагаемите дивиденти”. Слонска му работа.
Аз не съм политик, но ти сам си призна, че си такъв. И сам си призна, че освен измамите в реалния живот с тръбичката, си правил и измами с изборни резултати, като си плащал на разни хора, пък после друг по-голям политик-измамник от тебе те е цакнала и е сменил бюлетините.
Ако бях на твоето място, щях да се скрия в миша дупка и нямаше да се показвам от срам, но явно ти си опериран от срам, и имаш наглоста да продължавал да лъжеш и мамиш.
Та би ли ни светнал коя партия защитаваш, и кой ти дава парите, с които плащаш, за да те изберат "законно".
Ами мисля, че Гигов, предполагайки, че той е милионер и не би станал "платен коментиращ", но... Аз не съм сигурен.
Човек инженер, интересуващ се довчера от радиацията, математически модели за борсите... изведнъж заряза всичко и денонощно брани бай Бойко и пуска очевидно пристрастни статии от ПИК. Въпроса какво се пречупи у този човек?.... Или по-скоро кое го кара да постъпва така.
Както обичат да казват едни хора... Каквото и да говориш, обикновено става въпрос за пари. Дали за малки сумички или за по-големи по партийна линия....
Не съм получавал никакви пари от нито една партия. Точно обратното - преди избори всички партии ме изнудват да им печатам безплатни рекламни материали.
Това че денонощно стоя у дома пред компютъра си има обяснение - жена ми е тежко болна на легло вече 2 години и аз съм нещо като болногледачка, която няма право да се отдалечава от нея на повече от 10 метра. Не пожелавам на никого да изпада в такава ситуация, но както се казва - такъв е живота.
Това че критикувам разни простаци във форума - ами такива са ми разбиранията и такова е мнението ми. Поначало не беше редно форума да се политизира, но и сами знаете, че няколко простака са го превзели, и си развяват необезпокоявани байрака. Така че при мене надделяха не политическите ми пристрастия, защото въобще не ми пука за политиката, а чувството ми за съвест и здравия разум. Все някой трябваше да се опълчи на тези простаци, и аз го направих.
Отстрани може да изглежда, че се занимавам с политика, но не е така. Занимавам се да громя простотията във форума, и това ми се вижда една достойна цел. Когато простаците се подвизаваха в темата за коронавируса, заех позиция против тях. Сега простаците се подвизават в политическата тема, и затова и аз съм тука пак с позиция против тях. И за в бъдеще пак ще съм против простаците, където и да се появят те.
ПИК никога не съм го чел и вероятно и за в бъдеще няма да го чета, но сега той се явява идеалното оръжие за борба с простаците, така че защо да не го използвам. А колкото повече тези простаци ме нападат и обиждат, толкова по-много ме амбицират да им го връщам тъпкано.
Коментар