IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Управляващите обсъждат със САЩ закупуване на още осем изтребители F-16

Не си измислям!

Обществена тайна е, че отдавна има опит за внушение върху ръководството на ВВС, доколкото върху министерството на отбраната дори няма необходимост да се правят внушения, че да приплачат за още.
    Доставка 2036 година, с право на петкратно удължаване на срока.
    Ама разбира се че не си измисляш
    Това сайтче по някаква мистериозна причина е хоствано в САЩ на сървъри на тайм уорнър. Разбира се собственика е скрит.
    Позовава се обаче на гдпр. Та кажи на собственика че гдпр тук не важи, ако някой се оплаче че лъжат, ще му скъсат мазния червен гъз,

а иначе ако трябва да не лъжеш...

"Правителството планира развитието на стратегическото партньорство с „Локхийд Мартин“ в дългосрочен план“, каза още премиерът Борисов по време на срещата. Израз на това желание са подготвените и изпратените от Министерството на отбраната писма-заявки, свързани с проучване на възможности за придобиване на още 8 броя самолети F-16 Block 70, на нови три-координатни радари, поддръжка на Оперативния център за въздушен суверенитет и друго високотехнологично оборудване в контекста на проектите за модернизация на Въоръжените сили на България.

https://www.dnes.bg/politika/2020/09...-v-nato.464401

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Една и съща история се повтаря 10 години вече! Прави се опит да се пробута в суматохата нещо грубо лобистко, откровено корупционно, очевидно неморално и несъмнено вредно.
      Ако номерът мине, следва три дни яли, пили и се веселили, по брадите им текло и в банковите сметки им потекло. Ако обаче истината лъсне, ако някой се досети и нададе вопъл, ако ги ударят през ръчичките, ако номерът им не мине, то следва отменяне, отказване, отричане и уж отрезвяване - сори, бате, ако има нещо, нема нищо!
      И никакви последствия, никакви извинения, никакви поемания на вината, никакви посипвания на косите с пепел.

Разминава им се, остават вода ненапита, оправдават се, че не са догледали, правят се ни лук яли, ни лук мирисали, обещават повече така да не правят. Оставки няма, прокуратурата си трае, медиите го забравят, обществото не го помни.
      И така - до следващия път. Защото това е тяхната същност, това е техният нрав, това е тяхното разбиране за какво служи властта, това е тяхното чувство за безнаказаност.
      Те другояче не знаят, не умеят, не искат и не могат.

Ако знаеха, умееха, искаха и можеха другояче, нямаше да бъдат те. Защото са такива, каквито са. И ще си останат такива - докато хората не прогледнат, народът не се замисли, гражданите не се опомнят и обществото не се събуди...

Николай Слатински , Фейсбук

Коментар

• Христо Иванов: ГЕРБ и Борисов стават абсолютно токсични за всички

Коментар

Ти не бери грижа за това, те не работят с ФЛ, ама проблемът си е мой!
          Не прочете ли, умнико, че го искам transferable=
          Или и това не знаеш какво значи?
          Ми отде ше знам, такива фенси думички обаче ти прилягат.
          Не работят и с малки фирмички и организацийки. Та излъган ще останеш,

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

начев, Сити Банк нямат офис в България за клиенти. Оказва се че за съжаление няма как да си получиш парите.
            Дано и чери не ти ги праща в ситибанк че ще го закъсаш,

ПП
            начев никой не реве че си приватизирал темата.
            Искаш да се излагаш, а това си е твое право!

Ти не бери грижа за това, те не работят с ФЛ, ама проблемът си е мой!
            Не прочете ли, умнико, че го искам transferable=
            Или и това не знаеш какво значи?

Коментар

начев ти и кирето (агент Елника) имате доста сходен начин на постване на фалшивки.

Не отмествай темата!

Кога банката ще открие акредитива?

Хич да не си посмял да говориш за фалшификации. Кле ми се през сълзи, споменаваше имената на най-святото си, че теб БХ не можел да излъже, щото ти си бил истински демократ. И после истината лъсна! Матейко ви предаде!
              Оказа се прикрит и пенетриран гепард!
              Тук няма никаква фалшивка.
              Удостоверено е пред нотариус.
              Ментак!

Коментар

На теб не вярвам!
                Искам акредитив от Сити Банк - irrevocable, confirmed and transferable!

Къф бизнес имаш ти с моите пари, че да си вреш гагата там?
                Моите договорки с чери са си мои!
                начев, Сити Банк нямат офис в България за клиенти. Оказва се че за съжаление няма как да си получиш парите.
                Дано и чери не ти ги праща в ситибанк че ще го закъсаш,

ПП
                начев никой не реве че си приватизирал темата.
                Искаш да се излагаш, а това си е твое право!

Last edited by Имхотеп; 29.09.2020, 16:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                  А така!
                  Кажи им го и ти, колега!
                  Постнах същото долу и пак ще попитам: гепп овладя държавата за период от 11 години, за момент се абстрахираме от въпроса, как точно го направиха. Ввсички власти са техни, цялата администрация, дори и балдъзетата са трудоустроени. Изведнъж някаква статия твърди, че ДПС били навсякъде. Как става този номер?!
                  Нещо на сговор ми мяза!

Реват тук на смени с крокодилски сълзи, че съм приватизирал темата и ги бия неуморно - ерго, само аз съм бил лошият.

Коментар

• начев ти и кирето (агент Елника) имате доста сходен начин на постване на фалшивки.

Коментар

Ми трябва да сетнем един акаунт някъде и да ти пращам от време-навреме по някоя кинта.
                      Ама чекай малко, не спомена ли преди малко че си направил пачка от Чери?
                      На теб не вярвам!
                      Искам акредитив от Сити Банк - irrevocable, confirmed and transferable!

Къф бизнес имаш ти с моите пари, че да си вреш гагата там?
                      Моите договорки с чери са си мои!

Коментар

• https://www.dw.com/bg/%D0%BE%D0%B3%D...%B5/a-55087320

Коментар

• КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Това е края на Васил Божков!

Като изключим грубата и недопустима граматическа грешка, какво иде да ни каже този материал?
                          Реакционните сайтове трябва да налеят малко пари и за редактори, само с отрова не става!

Освен всичко останало материалът подсказва - забравете за онези 70 милЬона.
                          Имал бил - дал!
                          Да не е имал!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Това не го казва Карадайъ, защото той не може да говори. Казва го някой друг. Ходи на някакъв логопед, но оня зад него така и не спря да говори. Поне вече схващаме наратива и морфичния резонанс. Той не може да ги произнесе тези думи и бърка наратив с кадаиф.
                            Подскажи това съчетание "морфически резонанс" на писаря на фараона. Много обича такива завързани думички да крадне. Мен вече няколко пъти ми гепи това тире онова, ама то защото знае, че ако започна да го съдя, той просто ще забегне в новата си татковита и аз съм дотам.

Просто го предупреди за автора на "морфическия", че да си знае: Ако ползва, плаща!

Коментар

А ти, мошенико, кога ще почнеш да ми плащаш отчисления, както се разбрахме по договор, за правото да използваш съчетанието Междуушен мускул.
                              Няма аз да ви измислям нови думички, а вие след това да серете наготово.
                              Това го няма никъде!
                              Пара, искам да видя пара!

Ето, днес има тема. Изходи се по нея!
                              Ще плати ли авансово България и втората партида Ф160, бл. 700?
                              Вярно ли е, че по вече платената доставка има двугодишно едностранно удължаване на срока на доставка, което по договор било разрешено?
                              Колко пъти имате право да удължавате скока н адоставка едностранно? Пак по договор, де!

Като на американски гражданин, на теб ти иде да се изказваш по американски въпроси, българските остави на нас!
                              Ми трябва да сетнем един акаунт някъде и да ти пращам от време-навреме по някоя кинта.
                              Ама чекай малко, не спомена ли преди малко че си направил пачка от Чери?
                              Ся, по другите въпроси знам само че България вече има отворен кредит така че май няма да плаща авансово. За другото не знам, питай си източниците. Като знам обаче какви са ти източниците, ако пише добро утро веднага погледни навън дали е светло.
                              Аз съм български гражданин също, така че мога да се изказвам по български въпроси също.

ПП
                              темите едва ли ги определяш ти. Но пък това не те спира да фекализираш всичко.
                              Last edited by Имхотеп; 29.09.2020, 16:26.

Коментар

Карадайъ: С анти-ДПС постановки идват на власт, с анти-ДПС кампанията ще си отидат от властта!

На кого говори Карадайъ?
                                Кому предстои да си ходи от власт?

Порсветените наблюдатели по тема политика са призвани да наблюдават внимателно.
                                До вчера буквално имаше чисто формална причина да се стои в парламента. Заради ИК!

Сега имаме президентско вето.
                                Ще съборят ли ветото? Твърде вероятно, но не е задължително, че играта е тънка!

След като мине процедурата по ветото, истинската опозиция вече няма работа в този парламент.

Формално сега опозиция са - БСП, ДПС и Марешки.

Наблюдавайте поведението им и размишлявайте.
                                Това не го казва Карадайъ, защото той не може да говори. Казва го някой друг. Ходи на някакъв логопед, но оня зад него така и не спря да говори. Поне вече схващаме наратива и морфичния резонанс. Той не може да ги произнесе тези думи и бърка наратив с кадаиф.

Коментар

Working...
                                X