Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАбе Начев, протеста умря, великите народни въстания също умряха. Всяко едно следващо въстание само демонстрира БЕЗСИЛИЕТО на малобройните подскачащи по площадите. Не ми е ясно само защо продължаваш да се напъваш в тази тема, за да защитаваш една предварително загубена кауза.
Всичко вече е ясно - изборите ще са през март, колкото и да се напъваш с твоите словесни диарии, които така или иначе отдавна никой не ги чете. Това, че не влизам в темата и не ти опонирам не е защото съм се отказал, а защото ситуацията вече е пределно ясна - протеста се провали, защото суверена (народа) е на друго мнение, различно от твоето.
И най-важното - вие вече сте БИТА КАРТА, защото много се изложихте, и доброто ви поведение напоследък няма да изчисти негативите, които вие насъбрахте, и които народа никога няма да ви ги прости. Моите съболезнования .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[IMG]
Напомням на червената сган: [LIST]
[*B][/COLOR]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Ако става дума за събиране на широка палитра от хора, ама хора, притежаващи различни политически убеждения, като целта е да бъдат бъдат СВАЛЕНИ ОТ ВЛАСТ ШАЙКА ОТ СГОВОРИЛИ СЕ ИНДИВИДИ, които не притежават абсолютно никакви политически убеждения, но присъстват там от корист,
това и аз го приемам!
Отдавна се опитвам да го обясня на моя скъп и едновременно нетърпим приятел Барби: Нека за известно време поне се изтрайваме, ще има време пак да се разделим и да се бием на корем.
Ако едни избори не оставят след себе си лепкаво и отвратително чувство за измама, просто трябва да ги приемем. Няма друг изход и избор. Обществото не е излязло на нова орбита на организация. Сутринта писах нещо на Пинокио, виж по-назад, че да не се повтарям.
Искам да завърша с една великолепна приказка, която Съни каза преди примерно 2 седмици:
Керван от търговци, Планинска клисура, Нощ, Студ. Мизансценът е това.
Следва нападение на разбойници.
Какви са нормалните действия и в каква последователност да се извършат?
Нормално е ти и съседът да подадете гръб един н а друг, да извадите шашките и да отблъснете разбойниците.
Ненормално е в този момент да скръстиш ръце и да започнеш да с и мислиш, че същият този те влудява с приказките си цял ден!
Съни го каза в един ред, ама аз на един ред не мога
Ти в момента казваш че всички трябва да се обединят да свалят разбойниците. То хубаво ама зависи от гледната точка.
За мен вие сте разбойниците. БСП и цялата червена шайка около тях. Също и малоумниците които си мислят че имат обща цел с тях.
Бе ти чете ли някакъв писател разправяше че интелектуалците не разпознават протеста като техен.
Бесилки, кофчези, яйца, доматки показвало каква демокрация подготвят.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАбе Начев, протеста умря, великите народни въстания също умряха. Всяко едно следващо въстание само демонстрира БЕЗСИЛИЕТО на малобройните подскачащи по площадите. Не ми е ясно само защо продължаваш да се напъваш в тази тема, за да защитаваш една предварително загубена кауза.
Всичко вече е ясно - изборите ще са през март, колкото и да се напъваш с твоите словесни диарии, които така или иначе отдавна никой не ги чете. Това, че не влизам в темата и не ти опонирам не е защото съм се отказал, а защото ситуацията вече е пределно ясна - протеста се провали, защото суверена (народа) е на друго мнение, различно от твоето.
И най-важното - вие вече сте БИТА КАРТА, защото много се изложихте, и доброто ви поведение напоследък няма да изчисти негативите, които вие насъбрахте, и които народа никога няма да ви ги прости. Моите съболезнования .....
Матеев, все се каня да те попитам нещо... Сега е моментът да го направя...
Та, Матеев, ако случайно някога се "преродиш" в Прометей, нали по никакъв начин не би дал огъня на простосмъртните, за да не си навлечеш гнева на Зевс?
Бас хващам, че не би им дал огъня!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Абе Начев, протеста умря, великите народни въстания също умряха. Всяко едно следващо въстание само демонстрира БЕЗСИЛИЕТО на малобройните подскачащи по площадите. Не ми е ясно само защо продължаваш да се напъваш в тази тема, за да защитаваш една предварително загубена кауза.
И най-важното - вие вече сте БИТА КАРТА, защото много се изложихте, и доброто ви поведение напоследък няма да изчисти негативите, които вие насъбрахте, и които народа никога няма да ви ги прости. Моите съболезнования .....Last edited by Mateev; 29.09.2020, 18:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеПовечето хора изглежда са предубедени спрямо нея, аз не и я харесвам, а втория линк за бъдещето и коалиция по отношение нуждите на хората е най вярната политика според мен и напълно съвпада с моите възгледи, дотолкова доклкото мен не ме интересува леви ли са, десни ли са, център ли са, а само условията в които живеем.
това и аз го приемам!
Отдавна се опитвам да го обясня на моя скъп и едновременно нетърпим приятел Барби: Нека за известно време поне се изтрайваме, ще има време пак да се разделим и да се бием на корем.
Ако едни избори не оставят след себе си лепкаво и отвратително чувство за измама, просто трябва да ги приемем. Няма друг изход и избор. Обществото не е излязло на нова орбита на организация. Сутринта писах нещо на Пинокио, виж по-назад, че да не се повтарям.
Искам да завърша с една великолепна приказка, която Съни каза преди примерно 2 седмици:
Керван от търговци, Планинска клисура, Нощ, Студ. Мизансценът е това.
Следва нападение на разбойници.
Какви са нормалните действия и в каква последователност да се извършат?
Нормално е ти и съседът да подадете гръб един н а друг, да извадите шашките и да отблъснете разбойниците.
Ненормално е в този момент да скръстиш ръце и да започнеш да с и мислиш, че същият този те влудява с приказките си цял ден!
Съни го каза в един ред, ама аз на един ред не мога
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеГосподине, дай още малко усилие!
Последний напън веке е настал!
ПГрупа на БСП днес се разцепила.
Противоречива е информацията - говорят за 4 до 6 напуснали.
Къде спите, слепоци!
Натиск си трябва!
Sturm und Drang!
Още малко и аритметиката за Конституцията на БР може и да излезе!
Събудете се, излезте от дупките, намачкайте враговете на Републиката и Демокрацията!
Морковът тряба да е бил гоУем!От друга страна, в една песен се пее, че веднъж се живее!
А и с какво помним бившите политици? Най-много - с цинизмите... Цинизмът, да ти плати политически противник - е нещо почти загадъчно-необяснимо, рядко срещано, почти колкото хвърлянето на дюшеш в таблата...
Коментар
-
Европа ще отсече краката на българската мафия. Това обяви проф. Минеков от ”Отровното трио” по повод обявяването на протеста ”Велико народно въстание IV”.
"Имайте предвид, че след нашето събиране това ще се види отново в Европа", посочи той.
"На 3-ти октомври нашето въстание продължава", заяви Минеков.
"Трябва да покажем нашета съвест, нашата енергия, дори и желанието да ги премахнем, тези, трябва да бъде яростно", категоричен бе той.
Вижте още какво пише професорът във фейсбук:
"Държавата е малка, тайните не са възможни, всички сме братовчеди.
В условия на секретност е започнато дело в специализирания наказателен съд за измяна /опит за преврат срещу законна власт/.
Бидейки създатели и организатори на протеста лесно можем да се досетим каква е целта. Нито за миг не сме се съмнявали, че сме проследявани, прослушвани и проверявани...
За това, че продаваме калашници на женския пазар, за намерен хашиш в ушите и за изнасилените деца в 22 детска градина няма да стане дума. Обвиненията ще бъдат корпулентно банални и елементарни. Очаквани от жадна публика конспирации ще бъдат предложени от каскетни сервитьори.
Успокояващо е, че това се върши от прости хора с примитивен, тоягаджийски разум без да съзнават проблемите от подобно действие. Слава Богу, че насреща няма интелигентни и добре обучени от хунтата хиени.
С нега и томление се надявам, че тази акция ще бъде реализирана. Агонията ще приключи за миг.
Дано, дано, данооо...
Продължаваме. Всеки ден ще сме на площада.
На 03.10 цялата страна и всички българи в чужбина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНачев, ти не знаеш ли, че джендърите много лъжат освен всичко друго..
Изпокрили са се като мишки, само некЪф стон се чува изпод земята:
Мръсник, това да не ти е бащиния?!
Приватизирал темата!
Лош начев!
А аз постоянно ги поощрявам да пишат, дори съм им посочил сайтовете, откъдето могат да вадят материали, щото сами не могат да ги намерят, а какво да говорим за хипотезата сами да измислят нещо.
Онзи лъжедемократ и мошеник, който ми краде фенси думичките, преди малко вика, че сайтът "Свободна Европа" бил путински, ама регистриран в САЩ за парлама
Коментар
-
Повечето хора изглежда са предубедени спрямо нея, аз не и я харесвам, а втория линк за бъдещето и коалиция по отношение нуждите на хората е най вярната политика според мен и напълно съвпада с моите възгледи, дотолкова доклкото мен не ме интересува леви ли са, десни ли са, център ли са, а само условията в които живеем.
Коментар
-
Господине, дай още малко усилие!
Последний напън веке е настал!
ПГрупа на БСП днес се разцепила.
Противоречива е информацията - говорят за 4 до 6 напуснали.
Къде спите, слепоци!
Натиск си трябва!
Sturm und Drang!
Още малко и аритметиката за Конституцията на БР може и да излезе!
Събудете се, излезте от дупките, намачкайте враговете на Републиката и Демокрацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеда изглежда си ме изпреварил начев, но пък ето нещо друго от Т. Дончева. Харесвам много това, което казва за моментната ситуация, анализа (първи линк) и бъдещето и визия, как да си вземем обратно държавата (втория линк). Много директна и много точна във всяко свое интервю:
https://www.youtube.com/watch?v=5cfeV5qQVk0
https://www.youtube.com/watch?v=fzZM_EoxBRc
Как да кажа, Дончева винаги ми светва една лампа: Внимание!
Обаче, трябва да и се признае, че принципно има много подредена и ясна мисъл.
Надявам се, че вече всички сме в категорията на гърмяните зайци - залавям се, че подхождам с пълно недоверие и всички тестващи рецептори са н а макс, пък в процеса на четене започвам да отсявам: Съгласен, Несъгласен, Това е интересно и трябва да се провери и н а друго място, Това е боклук и за нищо не става.
Такива работи.
Коментар
-
да изглежда си ме изпреварил начев, но пък ето нещо друго от Т. Дончева. Харесвам много това, което казва за моментната ситуация, анализа (първи линк) и бъдещето и визия, как да си вземем обратно държавата (втория линк). Много директна и много точна във всяко свое интервю:
https://www.youtube.com/watch?v=5cfeV5qQVk0
https://www.youtube.com/watch?v=fzZM_EoxBRc
Коментар
Коментар