IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Управляващите обсъждат със САЩ закупуване на още осем изтребители F-16

Не си измислям!

Обществена тайна е, че отдавна има опит за внушение върху ръководството на ВВС, доколкото върху министерството на отбраната дори няма необходимост да се правят внушения, че да приплачат за още.
    Доставка 2036 година, с право на петкратно удължаване на срока.

Коментар

• Огледайте се: ДПС е навсякъде

Ама .... как така ДПС, бе?!

Нали уж беше гепп навсякъде?!
      Защо ги търпят?

А-а, да, да, да! Сега ми се задържа погледът върху една думичка: ЗАВИСИМОСТИ!
      Чета по диагонал и обикновено на хващам смисъла

Коментар

• Карадайъ: С анти-ДПС постановки идват на власт, с анти-ДПС кампанията ще си отидат от властта!

На кого говори Карадайъ?
        Кому предстои да си ходи от власт?

Порсветените наблюдатели по тема политика са призвани да наблюдават внимателно.
        До вчера буквално имаше чисто формална причина да се стои в парламента. Заради ИК!

Сега имаме президентско вето.
        Ще съборят ли ветото? Твърде вероятно, но не е задължително, че играта е тънка!

След като мине процедурата по ветото, истинската опозиция вече няма работа в този парламент.

Формално сега опозиция са - БСП, ДПС и Марешки.

Наблюдавайте поведението им и размишлявайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Той засега не е вкарал още никого в затвора. Лежат си по арестите, защото не могат да ги осъдят. Ако дойде една лейди Макбет, ни един няма да остане отвън при един по-съвременен прочит на нейната история.
          Може Гешев никого да не е вкарал в затвора, но отдавна работи в тая посока. Ще го запомним като работещият от Правителствената резиденция!

Кьовеши е жена и тя не знае как се работи! Дори не подозира, че би била много по-продуктивна в работата си, ако обитаваше Правителствена резиденция...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Никога не съм снемал подкрепата си от Корнелия Нинова и продължавам да я подкрепям в усилията й да превърне БСП в силна опозиция. Без силна опозиция всяка демокрация залинява. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

Ае някой с мускул между ушите няма ли да направи едно коментче?

А ти, мошенико, кога ще почнеш да ми плащаш отчисления, както се разбрахме по договор, за правото да използваш съчетанието Междуушен мускул.
            Няма аз да ви измислям нови думички, а вие след това да серете наготово.
            Това го няма никъде!
            Пара, искам да видя пара!

Ето, днес има тема. Изходи се по нея!
            Ще плати ли авансово България и втората партида Ф160, бл. 700?
            Вярно ли е, че по вече платената доставка има двугодишно едностранно удължаване на срока на доставка, което по договор било разрешено?
            Колко пъти имате право да удължавате скока н адоставка едностранно? Пак по договор, де!

Като на американски гражданин, на теб ти иде да се изказваш по американски въпроси, българските остави на нас!

Коментар

Той засега не е вкарал още никого в затвора. Лежат си по арестите, защото не могат да ги осъдят. Ако дойде една лейди Макбет, ни един няма да остане отвън при един по-съвременен прочит на нейната история.
              Той е главен прокурор от няколко месеца. Може би му трябва малко време?
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми Гешев не прави ли подобни номера?

Коментар

• Никога не съм снемал подкрепата си от Корнелия Нинова и продължавам да я подкрепям в усилията й да превърне БСП в силна опозиция. Без силна опозиция всяка демокрация залинява. Това заяви пред журналисти президентът Румен Радев.

Ае някой с мускул между ушите няма ли да направи едно коментче?

Коментар

Това би било вярно, ако съветската империя беше се разпаднал. Но тя не е. В този смисъл това си е нейна вътрешна работа. Отиди в бившите съветски републики да видиш колко са бивши. Имах тази чест и то многократно. СССР е по-жив от всякога, вервай ми. Те Източна Европа не са пуснали, та камо ли републиките. Затова сме свидетели днес на Орбан, Качински, Борисов и Земан. Само Кьовеши успя да вкара разни хора в затвора, ама защото прави женски номера.
                    Ми Гешев не прави ли подобни номера?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Напомням на
                      червената сган:
                      • Приднестровье - това е Молдова.
                      • Абхазия и Южная Осетия - това е Грузия.
                      • Крым - това е Украина.
                      Всичките тези територии бяха заграбени със сила,
                      противно на международното право,
                      с нарушаване на приетите вече държавни граници
                      И навсякъде е взела участие
                      русия.
                      Това би било вярно, ако съветската империя беше се разпаднал. Но тя не е. В този смисъл това си е нейна вътрешна работа. Отиди в бившите съветски републики да видиш колко са бивши. Имах тази чест и то многократно. СССР е по-жив от всякога, вервай ми. Те Източна Европа не са пуснали, та камо ли републиките. Затова сме свидетели днес на Орбан, Качински, Борисов и Земан. Само Кьовеши успя да вкара разни хора в затвора, ама защото прави женски номера.

Коментар

• Правителството на Борисов е предпоследно по доверие в ЕС

Във всяко отношение - твърдо на дъното!

Коментар

• В чужбина Борисов има имиджа на проевропейски политик. В действителност обаче в България той изгради режим, който засенчва дори антидемократичното развитие в Унгария и Полша, пише германският наблюдател Кено Ферзек.

В чужбина Борисов има имиджа на проевропейски политик. В действителност обаче в България той изгради режим, който засенчва дори антидемократичното развитие в Унга...

dw.com

"Борисов изгради режим, който засенчва дори антидемократичното развитие в Унгария и Полша"

Коментар

• Напомням на
                            червената сган:
                            • Приднестровье - това е Молдова.
                            • Абхазия и Южная Осетия - това е Грузия.
                            • Крым - това е Украина.
                            Всичките тези територии бяха заграбени със сила,
                            противно на международното право,
                            с нарушаване на приетите вече държавни граници
                            И навсякъде е взела участие
                            русия.
                            Last edited by barbaron; 29.09.2020, 14:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                              Улицата у нас не сваля правителства - падат, ако не изпълнят руски проект

https://faktor.bg/bg/articles/politi...t-ruski-proekt
                              Така вече ми харесваш!

Започваш деня с фактор!
                              После пик,
                              После 7дни българия

Основно аз съм ви ги препоръчал тези сайтове, че да може да с е борите с мен. Иначе скука!
                              И гледай много да не се изказваш лично!

Защото аз съм отделил от парите на Чери, които щедро ме бият напоследък и съм си купил от инвестора правото да разполагам с 90 % от мястото в темата Политика

Че играе баданарката

Пенетрати, този материал го пратете на др. Мустафа и застанете с категорично становище, че е крайно време да бъде изчистена проклетата територия от Троянските коне на ссср.

Коментар

• Улицата у нас не сваля правителства - падат, ако не изпълнят руски проект

https://faktor.bg/bg/articles/politi...t-ruski-proekt

Коментар

Working...
                                X