IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Парламентарни избори в България (2017) Резултати Проучвания 2017 Проучвания 2020
    Партия / Коалиция (КП) Проценти ГАЛЪП АЛФА ТРЕНД ИМП АЛФА
    ДА България (Христо ИВАНОВ) 2,96% 2,30% 2,50% 2,30% 9,40%
    ДСБ, Съюз за Пловдив, БДО 2,54% 1,50% 2,00% 2,00%
    ВОЛЯ 4,26% 6,50% 6,80% 6,50% 9,60% 0,30%
    АБВ – Движение 21 1,59% 2,90% 4,50%
    ДПС 9,24% 8,10% 8,40% 9,00% 9,10% 9,90%
    БСП 27,93% 29,90% 29,10% 28,70% 29,00% 19,60%
    ГЕРБ 33,54% 29,90% 31,70% 29,70% 28,50% 20,50%
    ДОСТ 2,94% 0,90% 1,30%
    Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО 9,31% 11,90% 8,90% 9,90% 10,10% 3,80%
    Реформаторски блок – Глас народен 3,14% 4,30% 4,00% 3,40% 4,00%
    Слави Чалгата 14,90%
    Кюстендилската 4,60%
    90% с чалга и вакуум между ушите
    След като изберете отново същия цвят (1944-2020), да не протестирате пак (2021 - 2025)

П.П. Пита се в задачката: за кого ще гласува пропангандона
    Начков
    Last edited by barbaron; 05.10.2020, 20:01.

Коментар

• О-леле!

Твърдо две трети подкрепят протестите!
      Ами сега?!
      Моля да се обърне внимание, че това са данни на Алфа Рисърч, това не са някакви там кънчовци!

Кандидата е с 55 % неодобрение.

Правителството се харесва на 12,8 %
      НС на 7,6 %
      Ами сега?!
      Управляващите продължават да губят подкрепа

Другото ще си прочетете сами!
      Разбира се, визирам грамотните.

А сега вече трябва да се готвя за протест.
      Инвесторе, моя не ме банвайте, обещавам да подвия чинно лапичките и дори сега изнамерих някакъв транспортир, като възнамерявам да премеря ъгъла,който се образува между китката и лакетната/лъчевата кост!
      Ако постигна добър резултат, ще ме оставите ли?!
      Много ми е важно!
      Обаче, не обещавам, че ще спра с публикациите, за това поне трябва да сме наясно!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Току-що ми заявиха, че публикуваното от мен било СПАМ!

Аз пък им казах да с и гледат работата и твърдя, че не е спам, а споделяне на супер актуална и пареща политическа информация, съпроводена в повечето случаи с мои коментар.

Ако ме баннат - съжалявам, че не мога да отговоря по-подробно.

Принципна на протестите има подчертана линия на поведение - да н е се акцентира на неща, които биха могли да харесат някому, но за сметка н а друг.
        Ние сме протест - защото протестираме. Колкото се може повече и всички заедно, без да наблягаме на различията си!
        Не сме политически проект, че да с е кланяме на едни и същи божества и да мислим еднакво или поне сходно!

Принципно е напълно неприемливо да се употребява името на гееп заедно в едно изречение или на една страница с думата ценности.
        Има нещо вярно в казаното от теб и е жалко, защото думата евроценности се превърна в кодова парола за корупция, а в дълбочина става дума за божествени (християнски) и човешки стойности.

Никога не съм имал илюзии, че ще е лесно!
        Просто тези са напълно нетърпими и на всяка цена трабва да с и ходят!
        Аз съм за оставка, но не чуя ли от някого, че ще поемем като Вишеградската четворка /най-малко/ Протеста за мен е безразличен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Измамник важно е пачката да набъбва
          Ей тъй, като вземе Импореций сам да си говори, как да не се вдъхновиш

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
            Начев, има ли от проотестиращите някой, който се е обявил против евроценностите? Защото ако някой е за евроценностите той вече е корумпиран или очаква да бъде корумпиран. Евроценностите, като такива каквито ни ги навират в очите могат да впечатлят шепа пъпчиви активисти. Всички останали очакват да текат пари. Начев, няма на кого да ги изкажеш корумпираните. няма кой да им издърпа ушите и просто не знам на какво се надяваш.
            Току-що ми заявиха, че публикуваното от мен било СПАМ!

Аз пък им казах да с и гледат работата и твърдя, че не е спам, а споделяне на супер актуална и пареща политическа информация, съпроводена в повечето случаи с мои коментар.

Ако ме баннат - съжалявам, че не мога да отговоря по-подробно.

Принципна на протестите има подчертана линия на поведение - да н е се акцентира на неща, които биха могли да харесат някому, но за сметка н а друг.
            Ние сме протест - защото протестираме. Колкото се може повече и всички заедно, без да наблягаме на различията си!
            Не сме политически проект, че да с е кланяме на едни и същи божества и да мислим еднакво или поне сходно!

Принципно е напълно неприемливо да се употребява името на гееп заедно в едно изречение или на една страница с думата ценности.
            Има нещо вярно в казаното от теб и е жалко, защото думата евроценности се превърна в кодова парола за корупция, а в дълбочина става дума за божествени (християнски) и човешки стойности.

Никога не съм имал илюзии, че ще е лесно!
            Просто тези са напълно нетърпими и на всяка цена трабва да с и ходят!

Коментар

• Измамник важно е пачката да набъбва
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Начев, има ли от проотестиращите някой, който се е обявил против евроценностите? Защото ако някой е за евроценностите той вече е корумпиран или очаква да бъде корумпиран. Евроценностите, като такива каквито ни ги навират в очите могат да впечатлят шепа пъпчиви активисти. Всички останали очакват да текат пари. Начев, няма на кого да ги изкажеш корумпираните. няма кой да им издърпа ушите и просто не знам на какво се надяваш.

Коментар

• А-аааааааа, етоооооооооо!

Най-накрая намерих нова публикация в Инфакто! Някога др. Калина ползваше финансиране, което водеше до някакви съмнителни, с потенциална руска намеса източници, и пишеше правилно. Доста беше люта! Ама после и отрязаха парите и тя превърна плюенето по Президента Радев в свое основно занимание.

Хе-хе, как смятате, ако дадем на кохортата на матеев и сие задача да се сетят - кой плаща за тези материали, дали смятате за достатъчно реалистично, че т е ще с е сетят за източника на парите.

Малко е съмнителна ситуацията.
                  Е, понеже др. Андролова е желан гост и в оПИКания сайт, дано да оценят Инфакто за приемлива медия!
                  Щото, нали си ме знаете мене, малко мръсник си падам и обичам да поствам разни съмнителни ... абе какво ти съмнителни, направо лъжливи медии
                  От друга страна, много държа на мнението н а кохортата за мен и ако с е изложа с негоден източник, сън н е ме хваща

Ах, др. Калина, що ме вкарваш в беля?!

САЩ между разума и неолибералната ексцесия

Коментар

• ЕНП дава трибуна само на “защитниците на България“ в дебата за върховенството на правото

Още една подозрителна и крайно потенциално лъжлива медия от обора на начев!

Един окаян нещастник преди време дори се изненада, че била хоствана в САЩ!
                    Господи, ела си прибери вересиите!

Коментар

• Ето това вече е една изявено патриотична позиция:

Корупцията е допустима,
                      но ... караницата "ТВЪРДО НЕ"!

Джамбазки: Брюксел не може да се кара на България за корупцията

Много съжалявам, че преди малко изразих подозрения за качеството на медията, сега щеше да ми свърши много добра работа!

Коментар

• Още един АМА КРАЙНО ПОДОЗРИТЕЛЕН САЙТ!
                        Мен ако мъ пиатте, той си е направо разпространител на фалшиви новини.
                        В Габроу така се говорело, вервайте ми!
                        ЕНП няма да даде думата на Радан Кънев в дебата за България

Ами, да!
                        Това не ви ли звучи като фалшива новина?!
                        Най-голямото европейско политическо семейство няма да разреши на свой представител да с е изкаже за ситуацията в България.
                        Определено е много топло, горещо е направо.

Добре, че източникът е несигурен, иначе щях да си глътна езика!

Коментар

• България

А ако този път Сърбия върне Цветан Василев?

О-леле, о-леле!

Ако стане някоя грешка и Цецо цъфне в България, да видите само цирк!
                          Много хора ще бъдат завлечени от него и заедно с него на едно дълго и призрачно пътуване.

Само медията да беше по-надеждна!

Коментар

• България

Германски медии: "Залезът на Бойко Борисов е видим чак в Брюксел"

Според мен тази медия е малко съмнителна, а цитираните вътре германски медии са направо треторазредни.
                            В тази връзка, моля разтворете максимално широко ветрилото на вашите сетива и критичност, пък едва тогава пристъпете към четене.

Ако имате и най-малки колебания, може да се допитате до матеев, пък една тогава д ачетете!

Коментар

• Генерали, офицери, адмирали, интелектуалци и общественици поискаха оставката на Каракачанов заради самолетите

Едно към едно!
                              Казва го очевидец!

Ако искате лъжи и духовна бедност и пустота, четете оПИКания сайт и слушайте долните приказките на славещите го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                                Начев, нали ]
                                Ти на мен нищо не може да ми осигуриш!

Грижи се за собственото си реноме и комфорт, а най-добре ще направиш да си пишеш в "твоята" тема.
                                Нямаш абсолюто никакви ползи от срещи с мен.
                                А аз предпочитам да не знам за твоето съществуване - тъй че, моля те, н е ми се ври в краката. Напълно безинтересен си ми.

Форумците сами ще си изберат, кого да четат - мен и моите лъжливи източници на информация или теб и оПИКания сайт.
                                Няма да ги изброявам "моите" сайтове - те са видни за всички! Може само да изпитвам жал, че не знаеш нищо за тях. Тъжно е светът да започва и завършва с оПИКаното царство.

Обидните думи, които употребяваш за мен ме забавляват безумно.
                                Може да го правиш и на лични съобщения, доколкото тук по принцип (и на уж) обидните думи са забранени, а това вече не може да се игнорира, защото много подробно съм обяснил на инвестора за долния ти маниер да редуваш употребата на преки и косвени обиди.
                                Ако обърнат внимание, може да ти махнат от списъка на потенциалните началници на "лични" теми, което отколе ти е голяма мечта.
                                Да не говорим пък, че си напълно узрял за премахване от форума, поради безобразен език.
                                Няма да има деликатност за теб - простащина и обида няма да с е толерират.

Може да си пропуснал. Жената, ръководеща "протеста" в Габрово, нарече града "силно гербаджийски" и го сравни с призрачен.
                                Липса н а хора, вечер дори по улиците няма никой, рядко светели дори лампи. Очевидно онова момче ви е осмукало мозъците, а вие (уж първенците) сте размазали (с 200) де що мърда. Имам лоша новина - София не е Габрово!

Иди да пишеш при Недялко - там един на друг ще си утолявате глада с ректални изненади.
                                Last edited by X_Y; 05.10.2020, 17:07.

Коментар

Working...
                                X