IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Единственият проблем е когато си съставяш мнението по фалшивки.
    И проблемът не е че ти примерно си се поддал а че фалшивките оказват влияние на непредубедени хора
    Ще продъжа по-късно...

Кое е "фалшивка"?

Истината е една: имаме много министър-председател циник и лицемер, на когото слугува т.нар. "независима" прокуратура.

Никой не е в състояние да наложи някому лъжа вместо истината, която не подлежи на съмнение.

Най-реалното отражение на истината се изразява в загубата на електорат от ГЕРБ! Отливът на гласоподаватели от ГЕРБ е явен! Много от напускащите се преориентират към други формации, вкл. - на Христо и Цецо...

Истини!

Коментар

Не съм те напсувал а те нарекох измамник и лъжец.
      Показах и защо.
      Самият факт за "ме напсува" напълно потвърждава определението ми за теб.
      изтъкан си от лъжи начев. Източниците ти са фалшиви, както и ти самият.
      И това ще го изтрият, но факта не могат да изтрият.
      Потвърждавам - източниците и информацията от Начев са изтъкани от ЛЪЖИ !!!

Last edited by X_Y; 05.10.2020, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

А ти пък - кой си, за да се интересуваш от него?

Защо не питаш КОИ са публичните личности в тая страна! Изместваш темата към един обикновен избирател, който има право да държи сметка на ония, които е избирал!

Ми - кой пък да е Начев! Човек от многото (ТИ) избиратели! Боко пита ли КОЙ гласува за него? Не! Радва се за това, че някой е дал гласа си за него, нали!

А сега вече питаш: кой си ти! С какво основание питаш? Ние виждаме кой е Начев! И не е необходимо Начев да се отчита на всяка мижитурка!

Е, трябва ли да бъда някой, за да имам право на глас!
        Единственият проблем е когато си съставяш мнението по фалшивки.
        И проблемът не е че ти примерно си се поддал а че фалшивките оказват влияние на непредубедени хора
        Ще продъжа по-късно...
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Начев, нали осъзнаваш, че твоят комфорт в тази тема го осигурявам аз, оставяйки те без коментар да публикуваш десетки линкове от сайтове с фалшиви новини. Искаш ли отново да се върна и да удавя темата с линкове от Пик например?

Не го забравяй това и не се престаравай в лъжите си, защото паничката може пак да се обърне.

Оставка на предателя Радев и затвор след това !!!
          Last edited by Mateev; 05.10.2020, 16:28.

Коментар

• Христо Иванов от Брюксел: Родината ни не е Гешев, България не е Борисов, не е мафията

Иванов е в седалището на Европейския парламент заради очаквания днес дебат за върховенството на закона в България. Обръщението му беше в присъствието на представители на партията му с участието на евродепутата Радан Кънев и завърши със скандирания „Оставка“.

От своя страна Радан Кънев заяви, че ако дебатът за България се състои като част от обсъждането на върховенството на закона в целия ЕС, то заслугата за това е на протестиращите българи, при това не само у нас, а и в европейските градове.

"Когато става въпрос за разследване на опоненти на властта това е с обществен интерес и се прави публично. Когато става дума за разследване на Борисов то се случва в тайна, за да може доказателствата да бъдат смачкани и замазани", така определи лидерът на „Да, България действията на прокуратурата у нас.

Христо Иванов също така заяви, че вероятно ще се чуят много изказвания от управляващите, които ще обвиняват него и Кънев, че говорят против държавата ни в Европа.

„Нашата родина не е Гешев, България не е Борисов, не е мафията“, отговори в аванс на тези обвинения Христо Иванов.

Коментар

• Тайфур Хюсеин: България е единствената страна от ЕС, която връща в Турция опозиционери на Ердоган

Снощи засякох частично добър филм по Б ТВ Синема - Обетът.
              На фона на събитията около началото на ПСВ, сюжетът засягаше геноцида върху арменския народ в условията на разпадащата се Османска империя.

Без да прави връзка с филма, снощи на протеста Бабикян съвсем щрихирано разказа елементи от своята лична семейна история и обясни как неговите прародители са избягали от зверствата на турците и са намерили убежище в България, където са били радушно и с огромно разбиране посрещнати от българския народ.
              И тогава той реторично попита: нима в условията на национална катастрофа на България, на българският народ му е било по-лесно да посрещне и приюти бежанци, които са спасявали живота си от жестоки гонения.
              България си лепна страшно петно с предавено на гонените от режима в Турция.

Вижте, как многопластово се засичат темите, събитията, личностите.
              Поради същите събития, на горкото Цветенце му излезе името ПКП, щото то, горкото, не правело разлика между етническо прочистване и геноцид.
              Моля, полюбувайте се отново!

Коментар

Цанев е така да се каже единственият жив класик, ми ти кой си?

А ти пък - кой си, за да се интересуваш от него?

Защо не питаш КОИ са публичните личности в тая страна! Изместваш темата към един обикновен избирател, който има право да държи сметка на ония, които е избирал!

Ми - кой пък да е Начев! Човек от многото (ТИ) избиратели! Боко пита ли КОЙ гласува за него? Не! Радва се за това, че някой е дал гласа си за него, нали!

А сега вече питаш: кой си ти! С какво основание питаш? Ние виждаме кой е Начев! И не е необходимо Начев да се отчита на всяка мижитурка!

Е, трябва ли да бъда някой, за да имам право на глас!

Коментар

• Задава ли се руско-турски конфликт в Нагорни Карабах?

Вътре в самата Турция положението са натяга от ден н а ден.

Не може да с е изключи, че в определен момент тяхната върхушка ще бъде готова на крайни действия. Отколешен прийом е насочване и нагнетяване на напрежение навън, което да намали натиска вътре в системата. Този номер е игран още в древен Египет, в елинистичните държави, силно типичен е за Римската Империя.

Вече не знам къде го прочетох, но гърците по някакъв способ вече със сигурност са засекли действащите радарните установки на С400, които Москва достави на Анкара. Напълно основателно това поражда напрежение и страх - гръцките ВВС може да бъдат подложени на огромен риск.

В района става рисково.

Коментар

• Геппаджииииииииии, мутрииииииииииии!

Как пропуснахте вие обстоятелството, че Кеца, Боги и Цанев са подписали писмото, вееее?!

Вие нямате ли младежко гепп, което винаги е готово денонощно да дежури, когато трябва да се реализират стратегическите интереси на партията.

Едно време ЦВ. ги строяваше три дни преди срока за подаване на документи за изборите, че да дежурят денонощно и да подадат първи. В това имаше дълбока символична сила и смазващо послание: Ние сме гарантирано първи, другите партии няма нужда да се абят, щото участието им в избори така или иначе е пълна загуба на време.

Така и сега - просто трябваше да организирате революционни, младежки геппаджииски постове. Първо пред местообитанията на персонажите. На второ място - пред офисите на близките нотариуси. На трето място - на ключови места в София, където да има изнесени пунктове за наблюдение.
                    Много важно щеше да бъде - да се наблюдава и Драгалевци, щото и тримата са хора на Командира и можеше заедно да измислят някоя свинщина.

Опущихте работата!
                    Ей, за нищо не ставате!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Няма връзка!
                      За какво става дума, че и в цвят, при това!
                      Тези думи му прилягат на Цанев, не ме изненадват, не ги оспорвам!
                      Защо отговаряш след мое цитиране, което всъщност е твоя фраза?
                      С кого спориш? Кого манипулираш?Ако е с мен, пак си се объркал!
                      Всички знаят, ясно и категорично беше споделено и от мен - Цанев не е подписвал онова. Няма и да подпише.
                      За какво говорим тогава?!

Човекът е избрал да живее сред нафталин и да маже с газ за горене против масираното присъствие на призраци около него.
                      Това си е негов избор.

Нека да мине тази седмица, да огледаме имената на подписалите, а ти междувременно ще събереш имената на неподписалите.

Т. Ушев много смислено и разбираемо е описал душевните нагласи н а този род хора и е обяснил, защо "гилдията" принципно реагира по-бавно или има някакви резерви.

Моля, посочете ми подходяща литература, силно ме вълнуват процесите от 1948 до 1956 г. Тогава е протекла вашата невръстна младост и се предполага, че сте се интересували и сте споциалист.
                      Настоящият период е просто сив и скучен, напълно безинтересен ми е!

А най-пък г и обичам умниците, които ме отварят за неща, които аз правя, а те само са чули през пет ръце, че съществуват. Цанев е най-големият специалист по плановете на протестиращите и относно липсата им на всякакви идеи за бъдещето на тази страна.

Вземи си го цанев в Париж и си организирайте колоквиум на тема: през 1956 г. са направени две замервания - преди пленума и след него. Обект на замерванията е бил един и същи крокодил от зоологическата градина. Въпросът е, в кой от двата момента крокодилът е бил по-дълъг, отколкото зелен?!
                      Цанев е така да се каже единственият жив класик, ми ти кой си?

Last edited by X_Y; 05.10.2020, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Интервю на Явор Стаматов със Стефан Цанев за предаването „Неделя 150“
                        Няма връзка!
                        За какво става дума, че и в цвят, при това!
                        Тези думи му прилягат на Цанев, не ме изненадват, не ги оспорвам!
                        Защо отговаряш след мое цитиране, което всъщност е твоя фраза?
                        С кого спориш? Кого манипулираш?Ако е с мен, пак си се объркал!
                        Всички знаят, ясно и категорично беше споделено и от мен - Цанев не е подписвал онова. Няма и да подпише.
                        За какво говорим тогава?!

Човекът е избрал да живее сред нафталин и да маже с газ за горене против масираното присъствие на призраци около него.
                        Това си е негов избор.

Нека да мине тази седмица, да огледаме имената на подписалите, а ти междувременно ще събереш имената на неподписалите.

Т. Ушев много смислено и разбираемо е описал душевните нагласи н а този род хора и е обяснил, защо "гилдията" принципно реагира по-бавно или има някакви резерви.

Моля, посочете ми подходяща литература, силно ме вълнуват процесите от 1948 до 1956 г. Тогава е протекла вашата невръстна младост и се предполага, че сте се интересували и сте споциалист.
                        Настоящият период е просто сив и скучен, напълно безинтересен ми е!

А най-пък г и обичам умниците, които ме отварят за неща, които аз правя, а те само са чули през пет ръце, че съществуват. Цанев е най-големият специалист по плановете на протестиращите и относно липсата им на всякакви идеи за бъдещето на тази страна.

Вземи си го цанев в Париж и си организирайте колоквиум на тема: през 1956 г. са направени две замервания - преди пленума и след него. Обект на замерванията е бил един и същи крокодил от зоологическата градина. Въпросът е, в кой от двата момента крокодилът е бил по-дълъг, отколкото зелен?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аха. Правилно. Ей сега ти повярвахме.
                          За теб пък съвсем ми е през ... дали си повярвал

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Зависи и от градуса, велики Фараоне
                            Ти си класна дама прецакано,
                            Абе не бях пил. дойде ми в повече определението че само фейк сайтчетата на начев са истината а всичко останало е помия.
                            Например ония интелектуалци подписали някаква декларация. Оказва се че са "подписали" и хора които даже не са знаели за това.
                            Например Стефан Цанев.
                            Твоят приятел обаче, провел едно разговорче с някакъв лумпен на метежчето и оня му казал в общи линии "бе не е верно".
                            За него обаче това е достатъчно, нищо че самите Стефан Цанев, Васил Найденов, са казали че не са подписвали.
                            Та не беше от градус някакъв. Също така описах кръгът 'Зелен Чорап', на който според мен приятелят ти е член. А този кръг се различава от кутевчетата единствено по възрастта си. Приятелят ти обаче беше много възбуден и тази сутрин получихме поредната порция "новини" от фалшиви сайтове, примесени с някои истински новини. Така работи една северноварварска пропагандна машина, а кръгът Зелен Чорап са техни добри ученици.
                            Та такива работи, прецакано,

Коментар

• https://politikata.net/481834/- хахаха, аааа битч, факкккккк битч

Коментар

Не съм те напсувал а те нарекох измамник и лъжец.
                                Показах и защо.
                                Самият факт за "ме напсува" напълно потвърждава определението ми за теб.
                                изтъкан си от лъжи начев. Източниците ти са фалшиви, както и ти самият.
                                И това ще го изтрият, но факта не могат да изтрият.
                                Аха. Правилно. Ей сега ти повярвахме.

Коментар

Working...
                                X