IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Бе тук не трябва да се пишат важни неща около пет-шест сутринта. Всичко изчезва безследно.
    Зависи и от градуса, велики Фараоне

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак
      France 2: Планът на Макрон за борба с радикалния ислямизъм не убеди французите

Демокрация , какво да се прави

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        ... Найденов, Карадочева и Цанев. <дрън-дрън-дрън>
        Интервю на Явор Стаматов със Стефан Цанев за предаването „Неделя 150“
        Стефан Цанев: Този протест отблъсква интелектуалците,
        с простотия се бори простащина

„Този протест отблъсква интелектуалците по две причини – поради своите средства, които не са много естетични, да кажа много меко. Не може срещу
        простотията да се бориш с простащина – тези средства, които използваха като вид на протест – замеряне с яйца, с развалени продукти. Малцина помнят понеже са по-млади, но същите атрибути се използваха против враговете на народа, когато разкулачваха 50-те г. на миналия век. Заобикаляха къщите с тъпаните, с ковчезите, на които беше изписано името на човека, когото разобличават, и му казваха: влизай в ковчега или в ТКЗС-то. Това повторение, не знам който откъде го е изкопал, може би бащата на някого, участвал в тези ремсистки хайки. Това ми напомня доста, защото и нашата къща бе заобиколена по този начин. Политиците бъркат в България много, че те не се състезават с идеи, а се оплюват един друг. Лошата дума е бумеранг – тя се връща към този, който е изрича“, коментира Цанев.

Според него втората причина, поради която протестът отблъсква интелектуалците, е перспективата на протестите: „Защото е ясно срещу кого са насочени, а никъде не стана ясно към какво - какво ще стане след тези протести?“.

„Има един показателен случай – когато приемат Търновската конституция през 1879 г.,
        Дондуков-Корсаков присъства на веселието по този случай и запитал Антим I: „Ваше блаженство, след като България вече е свободна, освободихме ви от турците, защо не се радвате, защо сте тъй умислен?“. „Ваше сиятелство – отговорил Антим I, вие ни освободихте от турците, това е хубаво, но си мисля – а кой ще ни освободи от вас?“, разказа писателят пред БНР.

„Съвременната демокрация е измислила своите цивилизовани средства – това са изборите и нищо друго…Изключително сложно ще бъде, ако не се организират младите хора, за съжаление не може без партия. В България има нужда действително от една нова лява партия, но не тази, която се нарича
        Българска социалистическа партия, тя носи върху раменете си греховете на старата, която наследи - БКП“, подчерта Цанев.

„Свободата и щастието не могат да се постигнат със
        злост, с омраза, простащина, със заплахи, бесилки, ковчези и черни знамена. Трябва да намерим сили да се обичаме един друг“, обърна се задочно Стефан Цанев към протестиращите и към тези, към които са насочени антиправителствените демонстрации.

https://bnr.bg/post/101347165/stefan...na-perspektiva

Коментар

На политически въпроси ще се върна в обедната почивка.

Сега искам само да благодаря на Инвестора. Ей, Вашата също не е лесна.
          Веднага след постинга ми нощес, онова лице ме напсува.
          Видях!
          Махнали сте го, ама аз видях!
          При такива бисери, моментално следва Print screen, плюс преместване в Pocket

После пак е беснял нещо сутринта, което не съм видял, но вече е имало само обикновено триене.
          Винаги съм го подозирал, че има някакви необявени контакти и е със специален статут пред модературата. Малко не се връзва с премахването и изтриването, но аз ще разбера истината.

Спорен ден!
          Не съм те напсувал а те нарекох измамник и лъжец.
          Показах и защо.
          Самият факт за "ме напсува" напълно потвърждава определението ми за теб.
          изтъкан си от лъжи начев. Източниците ти са фалшиви, както и ти самият.
          И това ще го изтрият, но факта не могат да изтрият.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Дубрутрьо велики фараоне
            Бе тук не трябва да се пишат важни неща около пет-шест сутринта. Всичко изчезва безследно.

Коментар

• https://www.dnevnik.bg/politika/2020...t_s_trudnosti/

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Ха дубрютрю,

Дубрутрьо велики фараоне

Коментар

Тръмп е напуснал болницата за кратко, за да се види със симпатизанти
                  Оздравявай, бай Дончо!
                  Първо трябва да натепеш яко краставите магарета, че иначе много лошо!
                  После можем да си поговорим и да си кажем кривиците в очите. По човешки, пък да ги изправим!
                  Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Her. не се поддавай на провокации. Знай своя род и език дет се вика, т.е. да си със собствено мнение. Мойто е, че Русия не ни заплашва, колкото Ердоганчо. Той се взе много насериозно и му пожелавам да продължава все така агресивно, за да го забележат и му свият сърмите. То не бяха провокации с либия, египет, сирия, гърция, даже с израел в един момент, ...вече и с карабахите. ..познай кой е следващия в списъка
                    су35 са къде-къде по-на-сметка от f35
                    Сам Ердо взе с400...интереса клати феса
                    Te и жигулитата са по на сметка от шевролетите ама ей на, в Европа даже не се продават жигулита.

Коментар

• Не че ми пука, ама пише че арменците свалили 130 израелски дрона

Коментар

• Ха дубрютрю,

Коментар

Ген. Съби Събев: България трябва да мисли вече за изтребители F-35, съществуват сериозни заплахи от страна на Русия в Черноморския регион

Ето, крайно време беше да каже някой истината.
                          За какво и беше на малка България да се хвърля на най-модерното, на последния писък, още неизлязъл от производство

Че отгоре на това и по-скъп от ф35.
                          Поляците взеха ф35 на по-сгодна цена от бл. 70. Искаме и ние!
                          За какво ни е чак пък толкова модерен самолет. 70 делено на 35 е равно на 2.
                          Следователно бл. 70 е два пъти по-добър Аре нЕма нужда чак толкова
                          Her. не се поддавай на провокации. Знай своя род и език дет се вика, т.е. да си със собствено мнение. Мойто е, че Русия не ни заплашва, колкото Ердоганчо. Той се взе много насериозно и му пожелавам да продължава все така агресивно, за да го забележат и му свият сърмите. То не бяха провокации с либия, египет, сирия, гърция, даже с израел в един момент, ...вече и с карабахите. ..познай кой е следващия в списъка
                          су35 са къде-къде по-на-сметка от f35
                          Сам Ердо взе с400...интереса клати феса

Коментар

• Как с "рестарта" на системата ГЕРБ избегна служебно правителство

Майстор градил къща.
                            Тъкмо направил покрив и кво да види - ами тя къщата трябва да се бута.
                            Отишъл при чорбаджията и рекъл: Чорбаджи, ще трябва да бутаме и да почваме наново! Вервай ми, този път няма да има грешки. Давай аванса и кажи, кога почваме

Коментар

• Журналист: Борисов тегли шута на създателите си безобразно. Държи се като бито куче

Коментар

• Ген. Съби Събев: България трябва да мисли вече за изтребители F-35, съществуват сериозни заплахи от страна на Русия в Черноморския регион

Ето, крайно време беше да каже някой истината.
                                За какво и беше на малка България да се хвърля на най-модерното, на последния писък, още неизлязъл от производство

Че отгоре на това и по-скъп от ф35.
                                Поляците взеха ф35 на по-сгодна цена от бл. 70. Искаме и ние!
                                За какво ни е чак пък толкова модерен самолет. 70 делено на 35 е равно на 2.
                                Следователно бл. 70 е два пъти по-добър Аре нЕма нужда чак толкова

Коментар

Working...
                                X