If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хора, след няма и месец идат най-важни избори, поне за България са парламентарните. Вие Путин-Байдън-Тръмп и обратно. Пука им на тях де е е България.
Кажете за кой ще гласувате, че аз уж за грамотен човек се имам, и още нямам идея. Всичко от роднина-милиционер нагоре.
Я кво четем, я кво четем,
на руснаците които не са се ваксинирали, ще отказват медицинска помощ.
Не може да не им се признае, това е чудесен начин за справяне с демографските проблеми.. Москвичам без антител прекратят оказывать плановую медицинскую помощь
Плановая медицинская помощь в столице будет оказываться только при наличии у пациентов антител к коронавирусной инфекции. Об этом, как сообщает «Интерфакс», объявил в пятницу столичный департамент здравоохранения.
По данным оперативного штаба, за минувшие сутки в столице зафиксировано 9052 случая Covid-19 - рекорд с начала пандемии. Число заболевших по России превысило 14 тысяч человек за сутки впервые с февраля.
А-ха-ха-ха-хаааа!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Честно казано тоя не го знам кои е и не ме вълнува особено.
Но винаги съм си мислел че може някои в Русия наистина да ви е началник и чрез нескопосаната ви пропаганда да се търси обратен ефект.....
Е как да не го знаеш, Пригожин, повара на путя, началника на тролските фабрики?
Абе марков, четем че началника ви скимти САЩ да вдигнели санкциите от него че му пречело на бизнеса.
Кво стана сега, помагат ли санкците или не помагат, че нещо се обърках? Пригожин попросил Минфин США снять санкции
Честно казано тоя не го знам кои е и не ме вълнува особено.
Но винаги съм си мислел че може някои в Русия наистина да ви е началник и чрез нескопосаната ви пропаганда да се търси обратен ефект.....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Абе марков, четем че началника ви скимти САЩ да вдигнели санкциите от него че му пречело на бизнеса.
Кво стана сега, помагат ли санкците или не помагат, че нещо се обърках? Пригожин попросил Минфин США снять санкции
Российский предприниматель и глава компании «Конкорд» Евгений Пригожин обратился в управление по контролю за иностранными активами Министерства финансов США (OFAC, отвечает за правоприменение в области ограничительных мер - прим. ТАСС) с заявлением о снятии с него санкций. Об этом в пятницу сообщила пресс-служба «Конкорда» в «ВКонтакте».
Пригожин указал, что санкции против него введены «необоснованно, с превышением полномочий и на основании произвольных непредсказуемых действий, нарушающих конституционные принципы». Он добавил, что санкции ограничивают его права и свободы...
Горкичкия, нарушавали му се правата...
Ха-ха-хаааа!
Вържи си потурите и цървулите с нов канап и продължавай да се тревожиш за "бедните" американци
"Битието поражда съзнанието" ......това обяснява защо мислиш за потури и цървули.
Очаквам скоро и за арабески да проговориш щото в Френската ислямска република това ви е бъдещето.....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Тук барбарона да обясни ......що в САЩ има 40 милиона на купони за храна.....
В цивилизования свят, включително и в САЩ,
в критични периоди (КОВИД) раздават пари на народа,
защото няма крадливи убийци, които прахосват милиарди за кичозни дворци.
Коментар