IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Руското посолство в Берлин е получило отказ за консулски достъп до Алексей Навални, а Германия четири пъти е отхвърляла искане за сътрудничество по случая. Всичко това заяви руското външно министерство днес. Повод за изявлението бяха дебати в Бундестага през седмицата. То е в остър и цветист тон. Например бе препоръчано на "вдъхновителите на кампанията, целяща демонизиране на Русия" не друго, а "да се опомнят".

Москва използва и определението "лъжа". То е именно за твърденията на германски политици в Бундестага, че не проявява готовност за диалог в рамките на съществуващите специализирани двустранни механизми. „В това отношение напомняме, че германската страна продължава да игнорира предложенията за установяване на практическо сътрудничество в интерес на изясняване на обстоятелствата от така нареченото „отравяне“ на Навални в рамките на правна помощ и консултации. На 24 септември тази година Генералната прокуратура Русия вече е подготвила четвърто искане за правна помощ в това отношение, което е изпратено на германската страна. Продължаваме да настояваме да получим отговор на тези апели", заяви руското външно министерство. И припомни: "Пристигналите в Русия германски лекари получиха безпрепятствен достъп до Навални, резултатите от лечението му в болницата в Омск и подписаха документи за прехвърляне на пациента под тяхната професионална грижа".

Много интересно ако е бил отровен защо германците чакаха 10 часа за да запалят самолета и да го прехвърлят в клиниката

Коментар

• Моментално, като по команда се подвключи Турция. Хора, това беше супер странно и крайно подозрително. Този конфликт трае десетилетия, а сега буквално от първия ден Турция впрегна войската. На мен това ми говори по един категоричен начин, че тя има пръст в подготовката на конфликта, иначе н е се връзва. Освен всичко друго, прехвърлиха твърде бързо калени мюсюлмански бойци от Сирия. Това е трудна задача - както административно, така и като инфраструктура и логистика. Това не са твои военни, на които даваш заповеди. Трябва издирване, контакти, оферти, преговори, договори. И пара, много пара трябва!

Активно започнаха да припяват пакистанците, също пратиха мюсюлмански бойци. Пакистан отколе е развъдник на такива, пък и те като държава отдавна са поле на изява на различни тайни и не съвсем служби.

Последва и една неприятна изненада. В хора се включи и Израел. Изненадата е едновременно голяма и не е. Отношенията в региона са мама-джаса! Израел и Турция се мразят, но най-големият враг на Израел е Иран, който пък е близък н Русия, която уж е близка с Турция, но последната мрази Иран (Сунити срещу шиити). Змийско кълбо - осми разряд.
      Никой не си прави илюзии, но зад всичко това без особено големи усилия могат да с е открият и слабо замаскираните служби на американците и НВ Кралицата. Те са винаги на този терен.

И горките арменци взеха да се усещат, че техните верноподанически вопли към т.н. велик запад не са хванали абсолютно никакъв дикиш и ако питаш същия този запад, по-добре арменците директно да поемат орално и с много висока скорост (ако питаме БХ - 200) рязаните манлихери на мюсюлманската сила на терен. Говорим за Нагорни-Карабах, разбира се. На самата територия на Армения има едно постоянно дислоцирано восково подразделение на Русия, май дори беше руска дивизия и там не се пипа.
      Ама пък НК, което е насред Азерб., са диви чукари и там ситуацията за водене на настъпателна битка е сложна и има риск от много жертви, а модерното общество е много чувствително към чувалите с тела.

Руската империя формално би трябвало да се обяви в защита на "християнските братя", ама Азербайджан също е бивша част от империята, та много н е трябва да с е ляга на тази кълка. Открито вземане н а страна не е добър вариант за руснаците и те ще се стараят да го избягват с всички мислими сили и средства.

Въпросът е какво прави една горка Армения в тази ситуация?
      Да приемем чисто Хипотетично, че руснаците вземат и изпратят дивизията си на маневри на руска територия? Напомням, че това няма да е лесно, доколкото двете страни нямат пряка граница, но азерите с радост ще ги пропуснат при проявено желание.
      24 часа по-късно турците и азерите, насъскани от САЩ и ГБ са в Ереван.
      Почвате ли да стопляте?!
      Защото аз съм напълно убеден, че на арменците още от първия ден на конфликта и особено след вкл. на Турция им е светнала една 500 ватова халогенна крушка в главите. А техните чутури са традиционно дебелички.

На чия врата ще почука в тази ситуация Пашинян?! Национални интереси - това добре, ама тук говорим за териториална цялост и суверенитет!! Откъде може да дойде някакво разбиране, съдействие, помощ?!
      Хипотези, предложения??
      А какво ще правим с ценностите, в които се клеха преди има-няма 2-3 години!
      Те са за показ само пред наивници и манастири за невинни девици.

Геополитиката е хищна и безмилостна!

Коментар

• Няма ли гепаджииииииии тук, бе!

Два дена ви калесвам да напишете поне няколко реда за конфликта в Кавказ!

Аз вече ви подадох няколко страници, които написах в антрактите между схватките с подъл и жесток враг.

Ерго, искам да покажа, че дори и в потенциално рискова ситуация, когато вниманието ти е съсредоточено на друго място, пак може да развиеш някаква теза. Няма да четете в ООН, само за домашно инвесторско ползване е предназначението.
        Вие, геппаджиите нали сте умни копелета, просветени, отговорни, запознати, държавни мъже!

Що не мъцка никой?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Истината боли, а?
          За твоите безобразия става дума.
          Ти кога най-сетне ще се научиш да четеш текст с разбиране!

Тя цялата ви партия гепп ако бъде подложена на такъв изпит, директно заминава в канализацията.

Кажете, моля, прочетохте ли за ОСТРИЕТО Атанасова.
          Как мислите, т я ще прокара ли геппаджийската конституция?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Руска фирма заведе дело в опит да си върне заем в размер на 10.8 млн. долара от крайнодясната партия на Марин льо Пен. Заемът е бил даден през 2014 г., за да бъдат финансирани няколко кампании във Франция.

Самата
            Льо Пен никога не е прикривала симпатията си към руския президент Владимир Путин и не веднъж е посещавала Москва за срещи с представители на Кремъл. Тя е критик и на западните санкции наложени на Москва заради анексията на полуостров Крим и подкрепата, оказана на сепаратистите в Източна Украйна.
            Срещу кого е иска барби, срещу путин или срещу пенка. Ако е срешу пенка- да връща парите, ако е срещу путин продължавай да ни информираш

Коментар

Успокой се начев, да не подскочи кръвното че е опасно.
              Ся максимум два реда четеше твоят приятел мажната, дето го изритаха за несправяне и на който иззе функциите тук във форума. Имай в предвид че логореята помага дотолкова че да откажеш някой да чете до края, но съм сигурен че тези които раздават пачките четат...
              Също не забравяй че кредитните линии са хубави, но кредита трябва да се и връща, обикновено със сочна лихва,
              Руска фирма заведе дело в опит да си върне заем в размер на 10.8 млн. долара от крайнодясната партия на Марин льо Пен. Заемът е бил даден през 2014 г., за да бъдат финансирани няколко кампании във Франция.

Самата
              Льо Пен никога не е прикривала симпатията си към руския президент Владимир Путин и не веднъж е посещавала Москва за срещи с представители на Кремъл. Тя е критик и на западните санкции наложени на Москва заради анексията на полуостров Крим и подкрепата, оказана на сепаратистите в Източна Украйна.

Коментар

Не те правят ...
                Расстрельный список Путина
                За убийством Немцова стоит не путинский режим, а сам Путин. Я уверен, что без его приказа или согласия Бориса Немцова в Москве никто не посмел бы тронуть. Немцов был убит прежде всего потому, что оставался единственным всемирноизвестным открытым оппонентом Путина в самой России, осуждавшим Путина [COLOR=#0000FF][B]в том числе и за оккупацию Крыма, и вторжение в Восточную Украину.
                И Така, кога да очакваме делото дневални срещу путин. Или жената на пазара не казва такива неща

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev

Това е апел до алекс9876

Другарко модератор Алекс, сутринта изтрихте голям мой постинг, където се съдържаха далеч по-безобидни думички.

В навалицата унищожихте важна информация, която представляваше сигурно 90 % от съдържанието на постинга.
                  Доста неудобна информация.
                  Сигурно вие лично не знаете, но вече не публикувам нищо, което предварително да не е било архивирано. Ял съм ви попарата.

Лицето Имхотеп се обръща по същия безобразен начин към колегата безимен и на тази, и на предходната странаци и по-назад.

Как може да приемате това за нормално.

Излиза, че не ви интересуват нашите лични отношение и формата на общуване, май се борите срещу нещо друго?!

Обяснете, моля!
                  Истината боли, а?
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Прекрасно знаеш, че аз съм безскрупулно и користно копеле, което не си мърда пръста без заплащане.
                    Искаш ми вътрешна информация, която мога да споделя само с моя възложител (Чери).
                    Понеже съм безпринципен, айде мога да затвора едното око, но в никакъв случай не и базплатно!... ти колко даваш?

Ходи ли до Сити за да ти обяснят за акредитива? друга форма на плащане е категорично неприемлива, не и в твоя случай!

Знам, че ме будалкаш! Няма да платиш и цент!

Мога да споделя само за снощи. 600 човека. Ходихме на гости на Кошлуков. Надявахме се на по едно кафе, но той каза, че не знае какво е това и директно извади бутилка
                    Никога не съм твърдял че ще давам пари. Но виж, като мине всичко може да почерпа.

Кво'ш кайш да идеме на гости на барбата? Кат' минат патакламите с избори и вируси?

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Стара ти е информацията.
                      Не са свършили парите, няма никакви караници!
                      Обратното, има открита неограничена кредитна линия.
                      Ще има бой до последно.
                      Знам, че четеш писма, които са до 2 реда. След това ти е вече отегчително. Аз защо да ти пиша, обясни!?
                      Анализът на д-р Филипов за БХ прочете ли.
                      Как не изпитваш и капка неудобство да с е именуваш гепаджия след тези думи?!

Пращаме професора в понеделник до Брюксел - естествено бизнескласа, за сметка на Чери.
                      Професорът говори 4 езика и ще има много срещи с евродепутати, включително преди дебатите в пленарна зала.
                      Може би ще има и пресконференция.
                      Успокой се начев, да не подскочи кръвното че е опасно.
                      Ся максимум два реда четеше твоят приятел мажната, дето го изритаха за несправяне и на който иззе функциите тук във форума. Имай в предвид че логореята помага дотолкова че да откажеш някой да чете до края, но съм сигурен че тези които раздават пачките четат...
                      Също не забравяй че кредитните линии са хубави, но кредита трябва да се и връща, обикновено със сочна лихва,
                      А за пресконференцията съм сигурен че ще разкажеш.

Коментар

Не ми се вярва да си математик, защото ти липсва логиката
                        [/B][/LIST]
                        Ти като си математик, още чакам да кажеш колко са дебели въжетата на кузя

Коментар

Начев оставете Кавказ на мира. Кажете за въстанието довечера. Ще подава ли БХ оставка или за него вашите терзания са едно нищо?
                          Чувам че тримата глупаци са се сдърпали нещо и са се разделили? Винаги така става като свършат парите.
                          Стара ти е информацията.
                          Не са свършили парите, няма никакви караници!
                          Обратното, има открита неограничена кредитна линия.
                          Ще има бой до последно.
                          Знам, че четеш писма, които са до 2 реда. След това ти е вече отегчително. Аз защо да ти пиша, обясни!?
                          Анализът на д-р Филипов за БХ прочете ли.
                          Как не изпитваш и капка неудобство да с е именуваш гепаджия след тези думи?!

Пращаме професора в понеделник до Брюксел - естествено бизнескласа, за сметка на Чери.
                          Професорът говори 4 езика и ще има много срещи с евродепутати, включително преди дебатите в пленарна зала.
                          Може би ще има и пресконференция.

Коментар

Мокрите сънища на баба съни(тя бе) и Начев
                            1) БСП
                            2) Слави Чалгата
                            3) ГЕРБ
                            ...
                            101) Демократична България
                            Реалността е друга обаче.
                            Подредбата е следната:

1. ГЕРБ.
                            2. Може би Слави.
                            3. Може би ДПС.
                            ...
                            Тези с 'може би' отпред могат произволно да си сменят местата.
                            Барби не виждам за съжаление ХБ да прескочи там колко беше бариерата. Едно време един познат се изживяваше като мутра и разправяше че маргините и маджо били мръсни копелета и никак не са ги обичали.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Съни, взе ми думата от устата!

Сега мисля, че Цецо може да ги прати и на четвъртото място, защото той им засмуква електората, досущ като Черна дупка тоя човек, беее!
                              Не мисля че цецоууу ще влезе

Коментар

Начев, разкажи за въстанието довечера.
                                Прекрасно знаеш, че аз съм безскрупулно и користно копеле, което не си мърда пръста без заплащане.
                                Искаш ми вътрешна информация, която мога да споделя само с моя възложител (Чери).
                                Понеже съм безпринципен, айде мога да затвора едното око, но в никакъв случай не и базплатно!... ти колко даваш?

Ходи ли до Сити за да ти обяснят за акредитива? друга форма на плащане е категорично неприемлива, не и в твоя случай!

Знам, че ме будалкаш! Няма да платиш и цент!

Мога да споделя само за снощи. 600 човека. Ходихме на гости на Кошлуков. Надявахме се на по едно кафе, но той каза, че не знае какво е това и директно извади бутилка

Коментар

Working...
                                X