IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
    Каракачанов заминава утре в САЩ за подписване на договора за новите 8 Ф-16, на цена над 2 млрд лв.
    За това ли се взе новия заем от 5 млрд лв ??
    БХ търгува Турския Поток срещу покупката на тези самолети.
    Де факто, ще го оставят да го построи, така той ще е добре със Руснаците.
    Велик комбинатор ! Отвън си е оплел кошницата
    Зад гърба му са, Ердоган, Меркел, Путин, Херо.
    Само ние отвътре, можем да го изхвърлим заедно със стола на който се е вкоренил.
    Хм. Мислиш ли? Мен ми се чини, че къде по-успешно, е един със снайпер...
    ...Е, или с РПГ 7. Ама това опасно бе, може и хора наоколо да има.

Коментар

• Каракачанов заминава утре в САЩ за подписване на договора за новите 8 Ф-16, на цена над 2 млрд лв.
      За това ли се взе новия заем от 5 млрд лв ??
      БХ търгува Турския Поток срещу покупката на тези самолети.
      Де факто, ще го оставят да го построи, така той ще е добре със Руснаците.
      Велик комбинатор ! Отвън си е оплел кошницата
      Зад гърба му са, Ердоган, Меркел, Путин, Херо.
      Само ние отвътре, можем да го изхвърлим заедно със стола на който се е вкоренил.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Моментално, като по команда се подвключи Турция. Хора, това беше супер странно и крайно подозрително. Този конфликт трае десетилетия, а сега буквално от първия ден Турция впрегна войската. На мен това ми говори по един категоричен начин, че тя има пръст в подготовката на конфликта, иначе н е се връзва. Освен всичко друго, прехвърлиха твърде бързо калени мюсюлмански бойци от Сирия. Това е трудна задача - както административно, така и като инфраструктура и логистика. Това не са твои военни, на които даваш заповеди. Трябва издирване, контакти, оферти, преговори, договори. И пара, много пара трябва!

Активно започнаха да припяват пакистанците, също пратиха мюсюлмански бойци. Пакистан отколе е развъдник на такива, пък и те като държава отдавна са поле на изява на различни тайни и не съвсем служби.

Последва и една неприятна изненада. В хора се включи и Израел. Изненадата е едновременно голяма и не е. Отношенията в региона са мама-джаса! Израел и Турция се мразят, но най-големият враг на Израел е Иран, който пък е близък н Русия, която уж е близка с Турция, но последната мрази Иран (Сунити срещу шиити). Змийско кълбо - осми разряд.
        Никой не си прави илюзии, но зад всичко това без особено големи усилия могат да с е открият и слабо замаскираните служби на американците и НВ Кралицата. Те са винаги на този терен.

И горките арменци взеха да се усещат, че техните верноподанически вопли към т.н. велик запад не са хванали абсолютно никакъв дикиш и ако питаш същия този запад, по-добре арменците директно да поемат орално и с много висока скорост (ако питаме БХ - 200) рязаните манлихери на мюсюлманската сила на терен. Говорим за Нагорни-Карабах, разбира се. На самата територия на Армения има едно постоянно дислоцирано восково подразделение на Русия, май дори беше руска дивизия и там не се пипа.
        Ама пък НК, което е насред Азерб., са диви чукари и там ситуацията за водене на настъпателна битка е сложна и има риск от много жертви, а модерното общество е много чувствително към чувалите с тела.

Руската империя формално би трябвало да се обяви в защита на "християнските братя", ама Азербайджан също е бивша част от империята, та много н е трябва да с е ляга на тази кълка. Открито вземане н а страна не е добър вариант за руснаците и те ще се стараят да го избягват с всички мислими сили и средства.

Въпросът е какво прави една горка Армения в тази ситуация?
        Да приемем чисто Хипотетично, че руснаците вземат и изпратят дивизията си на маневри на руска територия? Напомням, че това няма да е лесно, доколкото двете страни нямат пряка граница, но азерите с радост ще ги пропуснат при проявено желание.
        24 часа по-късно турците и азерите, насъскани от САЩ и ГБ са в Ереван.
        Почвате ли да стопляте?!
        Защото аз съм напълно убеден, че на арменците още от първия ден на конфликта и особено след вкл. на Турция им е светнала една 500 ватова халогенна крушка в главите. А техните чутури са традиционно дебелички.

На чия врата ще почука в тази ситуация Пашинян?! Национални интереси - това добре, ама тук говорим за териториална цялост и суверенитет!! Откъде може да дойде някакво разбиране, съдействие, помощ?!
        Хипотези, предложения??
        А какво ще правим с ценностите, в които се клеха преди има-няма 2-3 години!
        Те са за показ само пред наивници и манастири за невинни девици.

Геополитиката е хищна и безмилостна!

В някакъв момент Руснаците ще кажат " аре стига вече " и бившите колонии ще се кротнат за да не изядат по някои шамар. Но преди да кажат стига ще оставят Азерите малко да понашамарят Арменците за назидание. Преди 2 години и там някаква полу-цветна революция си правиха. Сегашните управляващи в Армения са си чисти соросойди по генезис и приказваха за някакво еманципиране от Русия и водене на независима политика и сближаване с ЕС. Ма те Азерите и Турците само това чакат от 30 години , Руснаците да се почувстват отвратени от Арменците .......и май го дочакаха.
        Last edited by markov; 03.10.2020, 23:06.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Стойчо щом не са го били, значи леко е минал. Мръсна герберска подлога.
          И оня бойкотиквов министър, Христо соросоида щял пък да прави коалиция с гробарите. И тоя малоумник ще гледа парламента отвън. Хората са на площада щото мразят Тиквата и гробарите! Точка. Оставка и в затвора! Каква коалиция с простата кърджалиска п...ка? Тая и пачавра ще бъде пак председател на парламента? Направо ме е гнус. Дори голият охлюв има повече достойнство от герберските пачаври!
          е то танцьорки на пилон ни пишат конституцията и после се чудим що нищо не става.
          поцинкована кофа е шеф на пармамента - е къф да е
          пожарникар е мин,председател - еми ще гори държавата боклуците на цял свят
          милиционер ни е главен прокурор - и се чудим що рекетират и крадат бизнеси ..
          Абе има ли един дето да работи това за което е учил?
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            В началото на протестите писах че нашите тука вървят по пътя на Антифа и БЛМ, където са готови да протестират срещу всичко и срещу всички и нищо не е достатъчно добро, че да не протестираме срещу него.

Валерката па ги сравни с червените кхмери и каза, че хвърляли яйца щото нямали калашници. При наличието на калашници щели да стрелят.

Вчера случайно да не опровергават Валерката (и мен) протестиращите хвърляли яйца срещу политолога Стойчо Стойчев, който излизал от БНТ след участие в предаването Панорама.

Не го познавам, не знам какви позиции защитава, нито съм гледал снощното предаване. Но той не е политик. Защо трябва да се замерва с яйца. Предполагам щото е казал нещо дето не се харесва на протестиращите. Или па са нямали по-подходящ, срещу който да си изхвърлят яйцата дето са ги носили.

Да не говорим какъв рев се надигна срещи Христо Иванов като каза, че ще се коалират с ГЕРБ ама без Баце.
            Стойчо щом не са го били, значи леко е минал. Мръсна герберска подлога.
            И оня бойкотиквов министър, Христо соросоида щял пък да прави коалиция с гробарите. И тоя малоумник ще гледа парламента отвън. Хората са на площада щото мразят Тиквата и гробарите! Точка. Оставка и в затвора! Каква коалиция с простата кърджалиска п...ка? Тая и пачавра ще бъде пак председател на парламента? Направо ме е гнус. Дори голият охлюв има повече достойнство от герберските пачаври!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Моментално, като по команда се подвключи Турция. Хора, това беше супер странно и крайно подозрително. Този конфликт трае десетилетия, а сега буквално от първия ден Турция впрегна войската. На мен това ми говори по един категоричен начин, че тя има пръст в подготовката на конфликта, иначе н е се връзва. Освен всичко друго, прехвърлиха твърде бързо калени мюсюлмански бойци от Сирия. Това е трудна задача - както административно, така и като инфраструктура и логистика. Това не са твои военни, на които даваш заповеди. Трябва издирване, контакти, оферти, преговори, договори. И пара, много пара трябва!

Активно започнаха да припяват пакистанците, също пратиха мюсюлмански бойци. Пакистан отколе е развъдник на такива, пък и те като държава отдавна са поле на изява на различни тайни и не съвсем служби.

Последва и една неприятна изненада. В хора се включи и Израел. Изненадата е едновременно голяма и не е. Отношенията в региона са мама-джаса! Израел и Турция се мразят, но най-големият враг на Израел е Иран, който пък е близък н Русия, която уж е близка с Турция, но последната мрази Иран (Сунити срещу шиити). Змийско кълбо - осми разряд.
              Никой не си прави илюзии, но зад всичко това без особено големи усилия могат да с е открият и слабо замаскираните служби на американците и НВ Кралицата. Те са винаги на този терен.

И горките арменци взеха да се усещат, че техните верноподанически вопли към т.н. велик запад не са хванали абсолютно никакъв дикиш и ако питаш същия този запад, по-добре арменците директно да поемат орално и с много висока скорост (ако питаме БХ - 200) рязаните манлихери на мюсюлманската сила на терен. Говорим за Нагорни-Карабах, разбира се. На самата територия на Армения има едно постоянно дислоцирано восково подразделение на Русия, май дори беше руска дивизия и там не се пипа.
              Ама пък НК, което е насред Азерб., са диви чукари и там ситуацията за водене на настъпателна битка е сложна и има риск от много жертви, а модерното общество е много чувствително към чувалите с тела.

Руската империя формално би трябвало да се обяви в защита на "християнските братя", ама Азербайджан също е бивша част от империята, та много н е трябва да с е ляга на тази кълка. Открито вземане н а страна не е добър вариант за руснаците и те ще се стараят да го избягват с всички мислими сили и средства.

Да приемем чисто Хипотетично, че руснаците вземат и изпратят дивизията си на маневри на руска територия? Напомням, че това няма да е лесно, доколкото двете страни нямат пряка граница, но азерите с радост ще ги пропуснат при проявено желание.
              Почвате ли да стопляте?!
              Защото аз съм напълно убеден, че на арменците още от първия ден на конфликта и особено след вкл. на Турция им е светнала една 500 ватова халогенна крушка в главите. А техните чутури са традиционно дебелички.

На чия врата ще почука в тази ситуация Пашинян?! Национални интереси - това добре, ама тук говорим за териториална цялост и суверенитет!! Откъде може да дойде някакво разбиране, съдействие, помощ?!
              Хипотези, предложения??

За Турция Азърбайджан е същото каквото за нас Македония,едно и също племе са.Колкото за Армения не ги мисли за толкова безмощни,в цял
              свят евреи управляват банките и финансите с едно изключение Франция и там арменците са начело.В двата народа има много българска кръв
              така ,че не можем да заемаме страна,ще се бият ще се бият и накрая ще се кротнат.

Коментар

• Другарю Партиен Секретар Имхотеп, нали ни казахте, че сте така млад (на възраст)...

Днес много млади, възрастни и ДОРИ НЕЗРЯЩИ - се включиха в един МАРАТОН по маршрута: село Железница - Черни връх - Владая... по ПРОЕКТ на СТОЛИЧНА ОБЩИНА!

Нищо работа, като за вас, Другарю Партиен Секретар Имхотеп, още повече, че вие трябва да давате ЛИЧЕН ПРИМЕР в подобни инициативи, в подкрепа на ВАШАТА управляваща партия ГЕРБ!

Нали нямаме разногласия по подобна фармулировка, Другарю Партиен Секретар Имхотеп?

Вие в коя група бяхте? Май ви нямаше?

Нали МОЖЕТЕ да ни пуснете все пак някоя снимка, за да видим как изглежда Черни връх от обектива на вашата "младежка" камера на този Високопланински маратон ДНЕС?

Нали няма да ни кажете, че точно днес, на това събитие - сте "помпали мускули" (седалищните ви!), "младежо"....

Коментар

• В началото на протестите писах че нашите тука вървят по пътя на Антифа и БЛМ, където са готови да протестират срещу всичко и срещу всички и нищо не е достатъчно добро, че да не протестираме срещу него.

Валерката па ги сравни с червените кхмери и каза, че хвърляли яйца щото нямали калашници. При наличието на калашници щели да стрелят.

Вчера случайно да не опровергават Валерката (и мен) протестиращите хвърляли яйца срещу политолога Стойчо Стойчев, който излизал от БНТ след участие в предаването Панорама.

Не го познавам, не знам какви позиции защитава, нито съм гледал снощното предаване. Но той не е политик. Защо трябва да се замерва с яйца. Предполагам щото е казал нещо дето не се харесва на протестиращите. Или па са нямали по-подходящ, срещу който да си изхвърлят яйцата дето са ги носили.

Да не говорим какъв рев се надигна срещи Христо Иванов като каза, че ще се коалират с ГЕРБ ама без Баце.

Нищо не е достатъчно добро. Искаме още и още, ама не знаем какво точно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

..........

И ето пак в поста ви - ще сте радостен да достигнете тази възраст - ами тази възраст няма как вече да достигнете, времето не тече назад.
                    Очевидна е обаче празнотата в ежедневието ви. Мятането на яйца и домати (не закупени със собствената пенцийка) е комай единствената разтуха в живота ви и ви дава някакъв моментен смисъл в тъпото ви ежедневие.
                    Следващия път си носете една кесийка и сложете няколко домата и яйза за в къщи. Препоръка е.
                    И стойте малко по-настрани, за вашата възраст е по-добре да не сте в центъра на метежчето.
                    Запиши си го някъде.

Е, другарю вмирисан зелен чорап Безсмислен, приятно изкарване на вечерта.

Другарю Партиен Секретар Имхотеп, уважаемий!

Готов съм да сключа с вас облог - по ваша преценка - над 100 К. (валутата определете вие) - за това, че:

1. Аз НЕ съм пенсионер.

2. Аз не съм на възраст 70 години.

3. Моята майка е жива и здрава, пенсионерка.

.....................

Разбирате ли, Другарю Партиен Секретар Имхотеп, че моите протести са обусловени от мизерното положение на българския пенсионер, на последно място в ЕС вече, повече от 10-те години на управление на ТВОЕТО правителство...

За причините, поради които ОЩЕ не желая Боко да е на власт - вече знаеш...

.......................

Хайде, казвай параметрите на баса, да излъчим секундантите и да доказваме КОЙ лъже!

Коментар

Почвате ли да стопляте?!

Хипотези, предложения??

Прочетох го начев. Голям тюрлюгювеч си забъркал. Никаква стойност, просто да заема място.
                      Е може ли така? Очакванията ми са много по-големи?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Трябва вате, ти обаче и мускул нямаш между ушите.

Коментар

• https://www.mediapool.bg/frankfurt-v...N8nT4-Z82I0PBw

Франкфурт ще раздава и отнема лицензи на бг банки

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Начев време ли е да тръгваш, тупка ли сърцето?

Коментар

• Начев време ли е да тръгваш, тупка ли сърцето?

Коментар

• Край, всичко е прономеровано, прошнуровано, аз оставям Алекс тук д а с е вихри.
                                Бързо трябва да с и проверя бойното снаряжение, щото май каската ми я пукнаха на миналото въстание

Не се ослушвайте, не карайте децата ви да се срамуват от вас. Грабвайте знамената и на пл. Независимост!

Геппаджиите се вече тотално дискредитирани и объркани.
                                Днес в суматохата май пропуснах да изтъкна, но хипотезата ми от вчера се оказа напълно вярна. Всичките приказки н а БХ за това, че получил пълно разбиране и подкрепа от ЕНП в лицето на Туск, който се бил обявил за провеждане на редовни избори се оказаха пълна лъжа.
                                Макар и дипломатично (което всъщност е напълно безалтернативно) Туск е казал, че страната се нуждае от сериозни реформи, че положението с медиите е тревожно и че е нормално, наболелите проблеми да се решат след избори. Не е уточнявал - какви точно!

Новобранците да са готови за едно дълго и протяжно събиране на хората на площада. Такива сме си! Ако в 17.00 не видят достатъчно народ, това нищо не значи. На площада е интересно. Има и революционерки

Традиционно, най-голямото струпване на хора ще бъде между 19,00 и 20.00.
                                Поне така беше миналия път.
                                Мутрииииииииииии, вън!

Коментар

Working...
                                X