IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
    Виж са, начев, да те светнем за Навалний, а и за Немцовий.
    И двамата се врат между шамарите на руските олигарси, вътрешни и задгранични, на основата на корупцията в Русия.
    Немцовий играеше в нечий олигархичен отбор пряко чрез политическата корупция, и от други олигархични отбори, естествено, го гръмнаха.
    Навалний сащо е в играта с корупцията, само че като ужким антикорупционер. Но е такъв само срещу едни отбори, а срещу други – совсем нет и даже наоборот. Същински нашенски Главен прокурор, да ти кажа, само че на ужким обществена основа. И, естествено, отсрещния отбор го удари.
    И двамата се заиграваха и със Запада като антипутинисти, мислейки това да ги обезпечи със сигурност, ако не и с пари... но криви ин ги излезоа сметките нещо...
    Айдеее, още една радиоточка ни пробутва легендата за Навалний и Немцов,
    фабрикувана в
    лабораториите на ФСБ (КГБ) под "мъдрото" ръководство на Путин

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

В бъдеще използвай някакъв КОД,

Всичко е кодирано!

Животът е сцена, а ние актьори.

Да живеят кодовете!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Руската вътрешна тематика я познавам (за съжаление) малко по-слабо. Особено на ниво личности и биографии.
        Ей-сега препращам становището ти на Барбата и Факю, те завеждат руската секция и ще им бъде най-полезно от професионална гледна точка
        Абсолютно.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

..
          Друго си е да те светнат!

И горе във главата,
          Разрежда се тъмата!

Руската вътрешна тематика я познавам (за съжаление) малко по-слабо. Особено на ниво личности и биографии.
          Ей-сега препращам становището ти на Барбата и Факю, те завеждат руската секция и ще им бъде най-полезно от професионална гледна точка
          Обаче, друго излиза наяве.
          Без да съм запознат с подробностите, аз съм се ориентирал по нюх по-добре в картинката.
          Е, отчасти, де! Свалих подозренията от Кремъл, ама ги нахендрих на НВ Кралицата, а съм игнорирал вътрешния фактор.

Професионалистите по Русия от форума се наакаха по всички линии

Коментар

Ама, много объркано момче си ти!

Правя подходяща, дори находчива асоцицая с някакъв културен (почти) артефакт.
            Същият (Оркестър без име) не е бил споменаван въобще тук, а ако е бил (не помня), то е било преди години.

След като ми отговаряш с фраза от същия филм (която, апропо, няма връзка), много близко до акъла е, че зациклилият си ти!
            Ама пък и аз - какво съм взел да т и обяснявам, чунким ша ме разбереш?!
            Надежда тука всяка оставете!

Обяснявам като н а малко дете: намираш нещо различно - друг филм, друг, жанр, друг литературен род и ми отговаряш. Тогава ще с и в играта, сега не си!

Аз вече съм убит, пет часа съм бил на крака!
            начев, аз винаги съм в играта.
            А това че си убит, не се дължи на това че си бил 'нам колкоси часа на крака.
            То винаги е било така!

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Край, всичко е.....
              ..............
              На площада е интересно. Има и революционерки

Традиционно, най-голямото струпване на хора ще бъде между 19,00 и 20.00.
              Поне така беше миналия път.
              Мутрииииииииииии, вън!

Начев, малко (или повече) СЪМ първосигнален. Ти пишеш верни неща. Чета всичко. Съгласен съм с написаното. В многото случаи - не пускам отговор, за да не губя времето на околните.

Съм (много често) на страната на гузния, който бягаЛ негонен! Това - кога? Това (с гузния, бягащ) - при стигане до революционерКите (на площада, където е интересно и по причина тяхното присъствие)!

Аз, като един от регистриращите твоите сигнали, длъжен съм да ти заостря вниманието върху този факт, Начев!

В бъдеще използвай някакъв КОД, когато стигнеш до хващащите око революционерКи (на площада)... По няколко причини. Да кажем някои от тези причини: женени сме (опа!)..., имаме гаджета в млада възраст (опа!)..., разни други причини (фамилиите ни четат тук - опа!)...

Да не изброявам, че и политическите противници - и те се опитват да ни свалят с разни другарки от техните редове (опа!)..., зер други опции не са им останали вече за "дискредитирането" ни (яйца, домати, пенсионна възраст, чорапи ...) - НИЩО не помага!

Така де: вече си водят в България (от странство!) примамката! Дали им се отваря парашута? Те си вярват! Блажени вярващите: тяхно ще е царството небесно! (това не е лицемерие)

И ти, Начев - не падаш по-долу (с революционерКите, които стават все повече, а и все по-хубави!) Така де: женен бил човек..., гадже си имал... Хайде, холан! Сефте комендантски!

РеволюционерКите РЕАЛНО присъстват в нашия живот!

Другото са халюцинации от нета, по-често от типа: "Обикновено съм стройна и висока, но днес не зная какво ми стана!"

Поздрави, Начев и внимателно с кода в бъдеще!

Зная, че с теб се разбираме с намигване (постът ми е за другите, които анализират буква по буква - разни партийни секретари от ГЕРБ!)

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

начев зацикляте на едно място. Твоят приятел мажната четеше до два реда, за което и го изгониха. Все пак може да му благодариш, взе неговата работа и трябва да кажа че се справяш по-добре.
                Видно е обаче че работата ти наподобява малко бира-скара от онова време, за което Радичев казваше

Ша ме цака с топла бира тоя!

С топла бира цакаш начев,
                Ама, много объркано момче си ти!

Правя подходяща, дори находчива асоцицая с някакъв културен (почти) артефакт.
                Същият (Оркестър без име) не е бил споменаван въобще тук, а ако е бил (не помня), то е било преди години.

След като ми отговаряш с фраза от същия филм (която, апропо, няма връзка), много близко до акъла е, че зациклилият си ти!
                Ама пък и аз - какво съм взел да т и обяснявам, чунким ша ме разбереш?!
                Надежда тука всяка оставете!

Обяснявам като н а малко дете: намираш нещо различно - друг филм, друг, жанр, друг литературен род и ми отговаряш. Тогава ще с и в играта, сега не си!

Аз вече съм убит, пет часа съм бил на крака!

Коментар

Дано нашият боклук не направи тази прототия!
                  Миналият път сделката мина през НС и през решение на МС. В момента въобще не знам дали МС има някакви заседания - нали БХ е партизанин.

Ако направят и тази простотия, в следващ ден от недалечното бъдеще някой ще г о отнесе.
                  Ще го отнесат руските агенти и тролове че не са успели да предотвратят сделката и да купят грипен.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                    Каракачанов заминава утре в САЩ за подписване на договора за новите 8 Ф-16, на цена над 2 млрд лв.
                    За това ли се взе новия заем от 5 млрд лв ??
                    БХ търгува Турския Поток срещу покупката на тези самолети.
                    Де факто, ще го оставят да го построи, така той ще е добре със Руснаците.
                    Велик комбинатор ! Отвън си е оплел кошницата
                    Зад гърба му са, Ердоган, Меркел, Путин, Херо.
                    Само ние отвътре, можем да го изхвърлим заедно със стола на който се е вкоренил.
                    Дано нашият боклук не направи тази прототия!
                    Миналият път сделката мина през НС и през решение на МС. В момента въобще не знам дали МС има някакви заседания - нали БХ е партизанин.

Ако направят и тази простотия, в следващ ден от недалечното бъдеще някой ще г о отнесе.

Коментар

Хе-хе!
                      Абе, два дена ви калесвах да споделите нещо.
                      Мълчахте като наакани дечица, на които мама ще се кара!

Помниш ли онзи култов стар \Бг филм - Оркестър без име.
                      Имаше една сцена на плажа, на която се играят карти.
                      Главен герой в сцената е Радичев (баба Тонка).
                      Помниш ли какво казва той?
                      Не помниш, разбира се!
                      Ти нищо не помниш, а и можеш да си задържиш вниманието върху един постинг за два-три реда.

За да разбереш, че съм човек, помагам:

Алооо, кибиците... настрана, ако обичаш!

Когато майсторите разиграват картите, кибиците мълчат!
                      начев зацикляте на едно място. Твоят приятел мажната четеше до два реда, за което и го изгониха. Все пак може да му благодариш, взе неговата работа и трябва да кажа че се справяш по-добре.
                      Видно е обаче че работата ти наподобява малко бира-скара от онова време, за което Радичев казваше

Ша ме цака с топла бира тоя!

С топла бира цакаш начев,
                      Last edited by X_Y; 04.10.2020, 10:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

В някакъв момент Руснаците ще кажат " аре стига вече " и бившите колонии ще се кротнат за да не изядат по някои шамар. Но преди да кажат стига ще оставят Азерите малко да понашамарят Арменците за назидание. Преди 2 години и там някаква полу-цветна революция си правиха. Сегашните управляващи в Армения са си чисти соросойди по генезис и приказваха за някакво еманципиране от Русия и водене на независима политика и сближаване с ЕС. Ма те Азерите и Турците само това чакат от 30 години , Руснаците да се почувстват отвратени от Арменците .......и май го дочакаха.
                        Предлагах два дни на геппаджиите да споделят размисли по темата, ама се оказаха плахи и несигурни момчета. Освен това крайно неинформирани.

Тогава написах аз нещо, ама в антрактите - ставам и давам един откос с автомата, щото ме бяха накачулили няколко парчета, после сядам в окопа и пиша нещо за Армения.

Материалът е в 5-6 части - началото ще намериш в предните дни??, или по-скоро вчера.
                        Писах на части според възможностите.

Странно е, че без да съм ползвал същите думи, давам някакви сходни оценки като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Прочетох го начев. Голям тюрлюгювеч си забъркал. Никаква стойност, просто да заема място.
                          Е може ли така? Очакванията ми са много по-големи?

Хе-хе!
                          Абе, два дена ви калесвах да споделите нещо.
                          Мълчахте като наакани дечица, на които мама ще се кара!

Помниш ли онзи култов стар \Бг филм - Оркестър без име.
                          Имаше една сцена на плажа, на която се играят карти.
                          Главен герой в сцената е Радичев (баба Тонка).
                          Помниш ли какво казва той?
                          Не помниш, разбира се!
                          Ти нищо не помниш, а и можеш да си задържиш вниманието върху един постинг за два-три реда.

За да разбереш, че съм човек, помагам:

Алооо, кибиците... настрана, ако обичаш!

Когато майсторите разиграват картите, кибиците мълчат!
                          Last edited by X_Y; 04.10.2020, 10:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

За Турция Азърбайджан е същото каквото за нас Македония,едно и също племе са.Колкото за Армения не ги мисли за толкова безмощни,в цял
                            свят евреи управляват банките и финансите с едно изключение Франция и там арменците са начело.В двата народа има много българска кръв
                            така ,че не можем да заемаме страна,ще се бият ще се бият и накрая ще се кротнат.
                            Добро сравнение, аз не съм го казал така удачно като теб. Предлагам да ми разрешиш да го ползвам в бъдеще

Коментар

• Който убедено не е съпреживял такъв дух, той е ограбен от живота!

Обаче, стопиха ми лагерите. Реален старт на протеста - около 19-00. Край на изяви на оратори - малко след 21.30.
                              Площадът беше пълен, но не така гъсто натъпкан, както се случи на 22.09.
                              За брой митингуващи няма да говоря. При натъпкан площад реално няма начин да прецениш броя на присъстващите. Трябва си дрон и софтуер. Те също не са надеждни - дават някаква моментна картина, която подвежда. Процесът на прииждане и заминаване е постоянен.
                              Пикът на хора заедно на конкретното пространство е около 20.00.
                              Към 21,30 половината вече си бяха отишли, а към 17.00 практически още не са започнали да идват, но и двата момента формално са част от митинга и точно това са миговете, които регистрират матеевци и фъковци, че да лалат захласнати като изпуснати на главите си.

Абе, глуповато си е, но понеже това е върховен приоритет за мнозина, пак ще припомня една приказка на Баббикян. По полицейски данни - протестната площ е 17 декара. Лесно може да се изчисли по графиката в маповете, но няма да съм аз този - за мен тази информация е второстепенна.
                              Гъстотата е много варираща. Аз избирам място, от което се чува и вижда всичко и на 22.09. убедено твърдя, че на това най-удачно място в един момент се събраха около 6 бр. на м2. - рамо до рамо, чак неприятно
                              По ъглите е било 1 човек на 2 м2.
                              Днес на същото мое място имаше най-много 4 бр. м2. На пътното платно беше по-рядко.

Хайде, математици, хващайте оръдията на труда!

Коментар

Навални е ценен за Русия жив.

И двамата се врат между шамарите на руските олигарси, вътрешни и задгранични, на основата на корупцията в Русия.

Немцовий играеше в нечий олигархичен отбор пряко чрез политическата корупция, и от други олигархични отбори, естествено, го гръмнаха.

Навалний сащо е в играта с корупцията, само че като ужким антикорупционер. Но е такъв само срещу едни отбори, а срещу други – совсем нет и даже наоборот. Същински нашенски Главен прокурор, да ти кажа, само че на ужким обществена основа. И, естествено, отсрещния отбор го удари.

И двамата се заиграваха и със Запада като антипутинисти, мислейки това да ги обезпечи със сигурност, ако не и с пари... но криви ин ги излезоа сметките нещо...
                                Last edited by R1a1; 03.10.2020, 23:52.

Коментар

Working...
                                X