Първоначално изпратено от markov
Валутния курс по ППС, поне откакто татарката Набиулинна е шефка на РЦБ, е 2-3 пъти по-нисък от номиналния курс... Но РЦБ банка играе много сложна игра, на мене ми прилича на двойна игра, като не е ясно дали РЦБ е в отбора на Батко или в отбора на Русия. Например да не забравяме, че СБЕР има за принципал РЦБ, а не на Министерство на финансите
Но в един момент туземците отказват да си продават богатствата за стъклени топчета и тогава избухва войната между белите и индианците. Русия на Путин 20 и кусур години работи денонощно, за да се стигне до този момент. Батко тоя път има избор или да го бухат као шнембе у дзид или да приеме условията на Русия по гарантирането на безопасността
Аз мога да дам друг пример, с който ЕС граби туземците... България внася в хазната на ЕС всяка година вноска, която се гласува от парламента или България внася 1 евро, което струва 1 евро.... България получава от ЕС 1евро, което струва около 0,35евро. До тази стойност съм стигнал с едни приятели, които работят в РА и се занимават с администриране на еврофондовете. Логиката е следната тези средства се изразходват нецелесъобразно при завишени стойности на придобиваните активи, както и за неефективни дейности, граничещи с евроидиотизма.... Но за съжаление ние сме от туземците, които ще си теглят кротко ЕвроЯрема. Европейското робство е много по-жестоко и подло от турското робство, народ преживял 500години турско робство, ще загине за 50години евроробство.
Коментар