IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение

Само че от картинката ти се губи факта, че тези олигарси са в затвора, за да могат други олигарси, сега на гребена на вълната, да им завземат бизнеса или да ги унищожат, просто за да не им се пречкат. А това, че търкат наровете без присъди толкова време е още по-притеснително, защото или потвърждава тезата прокуратура-бухалка или другата теза прокуратура-некадърна. Накрая се обзалагам, че парите за обезщетения за липса на правосъдие и неправомерни действия пак ще дойдат от нашия джоб.
    За съжаление мисля че си прав.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Като стана въпрос за злато,аз знам един който тези който искат да дойдат на власт сега през задния вход,го направиха олигарх.Та тоя олигарх винаги се хранеше със ЗЛАТНИ прибори.В момента, благодарение на ГЕРБ и Гешев търка наровете в нечовешка мизерия ,а жена му направи опит за самоубиство наскоро. Само заради това во воеки веков аз ше гласувам за тях,зашото виждам РЕЗУЛТАТИТЕ...Аз, и още над 1 000 000 хора искаме тези олигарси в затвора,а не да са на власт и да крадат от нас
      Само че от картинката ти се губи факта, че тези олигарси са в затвора, за да могат други олигарси, сега на гребена на вълната, да им завземат бизнеса или да ги унищожат, просто за да не им се пречкат. А това, че търкат наровете без присъди толкова време е още по-притеснително, защото или потвърждава тезата прокуратура-бухалка или другата теза прокуратура-некадърна. Накрая се обзалагам, че парите за обезщетения за липса на правосъдие и неправомерни действия пак ще дойдат от нашия джоб.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Като стана въпрос за злато,аз знам един който тези който искат да дойдат на власт сега през задния вход,го направиха олигарх.Та тоя олигарх винаги се хранеше със ЗЛАТНИ прибори.В момента, благодарение на ГЕРБ и Гешев търка наровете в нечовешка мизерия ,а жена му направи опит за самоубиство наскоро. Само заради това во воеки веков аз ше гласувам за тях,зашото виждам РЕЗУЛТАТИТЕ...Аз, и още над 1 000 000 хора искаме тези олигарси в затвора,а не да са на власт и да крадат от нас
        Не един. Още 5 милиона. Със сигурност.

Коментар

• Искам да кажа на тролчето, което се е регистрирало тук само преди 6 дни, че тежестта да докаже че снимките са лъжа е на тоя, който е уличен с тях. А е уличен, че има бандитски пари именно сикаджията от Банкя.
          Той трябва да даде на независима експертиза тези снимки, а не да разправя лакърдии.

Всъщност и герберските тролове ЗНАЯТ, че снимките и видеото с еврата и златото са истински, ама нали им плащат да отричат. Не случайно в последните дни се появиха нови тролчета в тази тема.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Гешев просто ще си подаде оставката
            Тва пък съм 1 млн % сигурен ,че няма как да стане !

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Севда тиви.простотия след простотия.Най вероятното развитие на нещата е оставка на БХ и избори...А БХ губи следващите президентски избори.Ти и колегите ти от Севда тиви оставате без работа.И истинският Матеев те съди и отиваш у затвора щото си измамник и се представяш с чужда самоличност...Аз имам много приятели в Габрово и ще го намерим този човек за видя дали подозира че някакъв гербаджийски пишлигар петни името му...Ти си измамник
              Ще те разочаровам. Простотиите са си простотии, Матеев е в оригинал. Деградирал е тотално, също като теб. Абе, лика-прилика сте си.

Коментар

• Като стана въпрос за злато,аз знам един който тези който искат да дойдат на власт сега през задния вход,го направиха олигарх.Та тоя олигарх винаги се хранеше със ЗЛАТНИ прибори.В момента, благодарение на ГЕРБ и Гешев търка наровете в нечовешка мизерия ,а жена му направи опит за самоубиство наскоро. Само заради това во воеки веков аз ше гласувам за тях,зашото виждам РЕЗУЛТАТИТЕ...Аз, и още над 1 000 000 хора искаме тези олигарси в затвора,а не да са на власт и да крадат от нас

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  провериха от БиволЪ и чисти кат планински кристали, няма монтаж
                  Чудно как само от Бивол(знаем кой стой зад него и има ли изгода този някой да лъже за тези снимки ) и НИКОЙ друг ,камо ли пък НЕЗАВИСИМА лаборатория или институция,не потвърждава че нямало монтаж, а а това била самата гола и непорочна истина в него момент

Аз само ще питам,някой имал ли е златни кюлчета първо,и второ защо ще си ги държи в някво си чекмедже ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Няма нужда от вяра. Техническа експертиза на сайта "Биволъ" е доказал тяхната автентичност.
                    И НИКОЙ не е доказал, че не са истински. Има само празни приказки на лъжеца от Банкя, но страхливецът не смее да ги даде на независима експертиза. Само е заръчал на проКУРВАтурата да разследва КОЙ е направил снимките. С което де факто признава, че са истински.
                    НИКОЙ и не трябва да доказва, че нещо не е така.
                    И да,баш пък точно няква "експертиза" от сайта Бивол може да се счита за достоверна хахахаха
                    Отделно всеки с даже и минимални познания по Фотошоп ще ти каже, че няма как да се докаже каквото и да е.

Когато става въпроса за подобни флашки и пъртенки,и то толкова изтъркани вече и направо със смешна достоверност, хората е добре да си използват мозъчните гънки и да мислят.Ако имат нещо между ушите де.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Снимките бяха допълнени и с видео все от премиерската спалня, а самите снимки ги провериха от БиволЪ и чисти кат планински кристали, няма монтаж
                      Пък сега, жената, обитаваща спалнята на премиера, ако е носила чанти с пари и ги е вкарвала в чекмеджето му, не знам
                      Но си е притеснително, тя може кюлчета ей така да си е вкарвала, но пък какви ли новини е изкарвала от него, щом на котка и мишка са си играли
                      Ай сега и ти не вдяваш. Това може да е спалнята на Боко но парите не са негови. Парите са на Станишев.
                      Останали са в това чекмедже от времето като беше премиер 2005-2009 година. Боко просто от как живее в този апартамент не си е отварял шкафчето.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Верно е фантазьор.
                        Резидента, руския агент, ще стои там докато може, защото в деня в който му свърши мандата (например на 20.01 в десет сутринта) в десет нула пет вече ще е в колата за арестанти.

Това щд свърши Гешев, и да му пожелаем успех.

Гешев просто ще си подаде оставката и ще изчезне..А ти оставаш безработен

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          Според мене има един много добър вариант за разрешаване на така създалата се обстановка, който ще удовлетвори цялото общество:

1. Всички катунари и други, участвали в организирана престъпна група - в затвора
                          2. Импийчмънт на президента от страна на Народното събрание или ако Радев е мъж - да си подаде оставката
                          3. Оставка на правителството
                          4. Саморазпускане на Народното събрание
                          5. Нови предсрочни избори както за Президент, така и за Народно събрание. Може да се икономиса бюджет, ако се направят в един и същи ден.
                          Севда тиви.простотия след простотия.Най вероятното развитие на нещата е оставка на БХ и избори...А БХ губи следващите президентски избори.Ти и колегите ти от Севда тиви оставате без работа.И истинският Матеев те съди и отиваш у затвора щото си измамник и се представяш с чужда самоличност...Аз имам много приятели в Габрово и ще го намерим този човек за видя дали подозира че някакъв гербаджийски пишлигар петни името му...Ти си измамник

Коментар

• Дами и господа,виждам че емоциите на една чст от вас вземат връх,но не се поддавайте на примитивната провокация,която е,че сегашните протести са организирани и управлявани от борисоф и ко!

Всичко е дотолкова съшито с бели конци,че дори само от официалните линкове можете да разберете кой е дирижьора и защо милицията си играе на "разпусни" - "разпъни"палатка с т.нар. протестъри!

Вероятно доста от вас не са свикнали да работят с информация,но ....или ще трябда да се научат,или ще трябва да продължат да се съсипват първосигнално!
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s

Ако наистина вярваш че "онея" снимки са истински и шкафчетата са пълни с милиарди евра и кюлчета злато се търклят наляво надясно,по- добре иди се самоубии някъде.Ще си спестиш мъките и терзанията.Или се запиши в чакащите за трансплантация на мозък(или на цяла глава),но все още е в много раннен стадии технологията, и едва ли ще те огрее
                              Снимките бяха допълнени и с видео все от премиерската спалня, а самите снимки ги провериха от БиволЪ и чисти кат планински кристали, няма монтаж
                              Пък сега, жената, обитаваща спалнята на премиера, ако е носила чанти с пари и ги е вкарвала в чекмеджето му, не знам
                              Но си е притеснително, тя може кюлчета ей така да си е вкарвала, но пък какви ли новини е изкарвала от него, щом на котка и мишка са си играли

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s

Ако наистина вярваш че "онея" снимки са истински и шкафчетата са пълни с милиарди евра и кюлчета злато се търклят наляво надясно,по- добре иди се самоубии някъде.Ще си спестиш мъките и терзанията.Или се запиши в чакащите за трансплантация на мозък(или на цяла глава),но все още е в много раннен стадии технологията, и едва ли ще те огрее
                                Няма нужда от вяра. Техническа експертиза на сайта "Биволъ" е доказал тяхната автентичност.
                                И НИКОЙ не е доказал, че не са истински. Има само празни приказки на лъжеца от Банкя, но страхливецът не смее да ги даде на независима експертиза. Само е заръчал на проКУРВАтурата да разследва КОЙ е направил снимките. С което де факто признава, че са истински.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X