А бе оная пиарка на Тиквата, Шехеразадата, защо я изгони сикаджийския бандит? Нали му беше толкоз вярна? Да не се окаже истина мълвата, че същата умница е направила "ония" снимки с милионите в Тиквеното шкафче? И някой ги е отмъкнал и ги пуска по медиите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеФантазьор
А с Гешев какво става
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИнтересно, че толкова хора се мотат без работа по улиците, пък не чух за един доброволец, да гаси пожара край Елхово.Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеФантазьор
А с Гешев какво става
Резидента, руския агент, ще стои там докато може, защото в деня в който му свърши мандата (например на 20.01 в десет сутринта) в десет нула пет вече ще е в колата за арестанти.
Това щд свърши Гешев, и да му пожелаем успех.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Един тунел шеста година го правят...
- 1 like
Коментар
-
"Да разлаем кучетата", стар, но хубав филм за неделната вечер
https://www.dokumentalni.com/archives/3212
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мене има един много добър вариант за разрешаване на така създалата се обстановка, който ще удовлетвори цялото общество:
1. Всички катунари и други, участвали в организирана престъпна група - в затвора
2. Импийчмънт на президента от страна на Народното събрание или ако Радев е мъж - да си подаде оставката
3. Оставка на правителството
4. Саморазпускане на Народното събрание
5. Нови предсрочни избори както за Президент, така и за Народно събрание. Може да се икономиса бюджет, ако се направят в един и същи ден.Last edited by Mateev; 09.08.2020, 20:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
За нищо на света,при никакви обстоятелства и в никакъв случай не трябва да се дава оставка !
Не може да се предава вота на 1 000 000 +++ заради 50-100 платени олигофрена буквално. Освен ако кукловодите не са му дали заповед.В такъв случай по- добре направо да емигрираме( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
А защо тогава Борисов не раздаде по 200 евро на всеки протестиращ за да спрат протестите срещу него? Какво са за Бойко 200 евро? - Нали има чекмеджета натъпкани с милиони евра?
Коментар
-
За нищо на света,при никакви обстоятелства и в никакъв случай не трябва да се дава оставка !
Не може да се предава вота на 1 000 000 +++ заради 50-100 платени олигофрена буквално. Освен ако кукловодите не са му дали заповед.В такъв случай по- добре направо да емигрираме
Коментар
-
И доколкото ми каза един познат който е бил там ,са им дали по 100лв /човек допълнително.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОставка!
Не може да се предава вота на 1 000 000 +++ заради 50-100 платени олигофрена буквално. Освен ако кукловодите не са му дали заповед.В такъв случай по- добре направо да емигрираме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСега пък терористите са блокирали прохода на републиката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНа мен пък един мслоумник - бх, вече десета година ми е блокирал магистрала Хемус, та вися в диви задръствания защото той иска да краде и с гъзъ си. Оставка!
Коментар
Коментар