IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Спасителеният изход за Борисов в тази ситуация е
    да поиска Оставката на Гешев.
    Решението е едно.ББ да се обади на шефа на полицията и да каже "Спазвайте закона, и си свършете работата"......След 5 дена няма да има никакъв помен от какъвто и да е "протест"

Коментар

• ПИК, не забравяйте да публикувате отговора на Христо Иванов!

Във връзка с въпроси, които ми е задал Christo Komarnitski, по повод последното ми живо включване от Орлов мост, да уточня:
      По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития.
      По същия начин, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета”, г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Имали сме няколко разменени реплики във връзка с тази история.
      Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата “изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо...”. Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети.
      Разбирам, че ако свидетел по “Осемте джудета” казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това преставлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла.
      Това е всичко, което аз мога да кажа по темata.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

КОЙ би имал полза, ако се стигне до окървавяването на протеста? Какво се случва с ПРАВОВАТА НИ СТРАНА Как ЕС би погледнал на подобно правителство, което окървавява протест
        Какви кървища ,кви окървавявания ,кви 5 лева.Дядо ти да не е бил комунист и да ти е разказвал некви битки хахахаа
        Първия път като им разбутаха циганията на Орлов мост, имаше ли кървища???????

Иди виж на Запад дали някой се моли или преговаря с престъпници.По две палки на тея по ербаб където са ,и ще се насерат в гащите.Адвоката на Божков от отровното трио в ареста 1г и край.Никой няма да чуе никога повече за "протести"

И полицията не стига че не си вършат работата,ами и има и кордон и ПАЗЯТ нарушителите на закона,за да не ги бият и пометат набързо.Тва ако не е абсурд,не знам кое е

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
          Борисов: Време е за моите решения

Последни дни за оствката на Борисов.
          1-предсрочни избори като не оставя тежнологично време на Божков да регестрира
          новата партия.което ще го лиши лично да участва и да добие имунитет и депутати.
          2-Снишаване схеми и друг председател с това управление/мечтата на симеонов и каракачанов/
          Създаване на новата партия на Божков той ще получи имунитет и ше се върне на бял кон и
          много депутати.Тогава ще има истински проблеми .при бай СТАВРИ.
          Полезният му ход е един от двата .
          Спасителеният изход за Борисов в тази ситуация е
          да поиска Оставката на Гешев.

Коментар

• Христо Иванов е изпаднал в паника, след като на целия народ стана ясно, че приема поръчки от боса на СИК Младен Михалев - Маджо. Профила му във Фейсбук се е напълнил с критични коментари, и той е започнал масово да ги трие. Също така е започнал да блокира всички неудобни хора, включая и тези, които просто са го попитали защо трие неудобните постинги.

Всичко това е взривило целия Фейсбук, в който са се появили стотици скрийншоти на изтрити коментари и блокирани хора.

Та въпросът на всички във Фейсбук е какво ще се случи, ако той стане премиер и така ли ще се саморазправя с всички неудобни за него хора? Това ли е неговата криворазбрана демокрация? И как смята да се отблагодари на мутрите, които в момента го финансират?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
              От вчера данните за "масивните и общодържавни протести" : 400 човека на кръст в Сф(395 по-точно).

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

В останалите градове :0 (КРЪГЛА НУЛА,ЗЙРО) .Ми те ако обяват акция за подкрепа на белия сокол (примерно) ще има повече хора хахаах

Въпроса е ,защо ни занимават кукловодите с 400 платени маймуми токова време вече,и втори въпрос защо ББ пълни памперса от 400 човека ????????? Защо ББ заповядва на полицията да не си върши работата ?Барикадите ако се махнат и не се позвлява "протестиращите" да вършат престъпления,до 5 дена с този така наречен пишман "протест" е свършено ! Полицията нали е независима ???? Защо "независимата" полиция допуска системно нарушване на обществения ред и незакони протести и блокади, извършвани от едни и същи 40 платени малоумника ? .Дали не се движим по некъв сценарии тука ????

Разбира се, че има сценарий! Виж как се досещаш!

Само за теб - ще ти го кажа!

Помисли, кое е добре за страната и за правителството;;; Помисли, каква е причината, както пишеш и ти горе: "Защо ББ заповядва на полицията да не си върши работата ?"

Та, питам те: КОЙ би имал полза, ако се стигне до окървавяването на протеста? Какво се случва с ПРАВОВАТА НИ СТРАНА - при подобни действия на полицията? Как ЕС би погледнал на подобно правителство, което окървавява протест, защото някакви си /400/ били протестирали и не спазвали правилата за движение??? /да де - пречеха и на други, за да стигнели навреме на работа..., а то при тия тапи по Сф.-улици - всички сутрин си бяха навреме по работните места/... И за това - кръв и сблъсъци?

И - сега следва друг логичен въпрос:

Като умен политик, който се занимава с преразпределението на едни пари /особено напоследък/ - дали пък ББ не е измислил хитрото си решение?...

.................................................. .

Тук постоянно се говори, как Божков плащал по 100 лв. на протестиращ... Нали не греша, че това е част от твоето мнение?

Е, какво се случва, ако ББ, пък от своя страна - им плаща /например/ - по 200 лв., за да не излизат на протестите?

Аз само питам!

Това трябва да е ОСНОВАТЕЛНА причина, за да намаляват /СПОРЕД ТЕБ/ - и протестърите, нали?

Е, ако са останали 400 човека - на тях може да им се плати дори по-високо...

Само на теб казах, "дали не се движим по нЕкЪв сценарий тука" - както сам пишеш горе...

............................................

Гаранция, че утре ще останат НЕ ПОВЕЧЕ от 100 човека... ... /а Божков - с неговите смешни парички ще бъде сразен!/

Коментар

• "Капитал и смърт" - един филм за арсен, смърт и пари. Един филм за истинската олигархия и мафия. За кукловодите и куклите. Има защо хора като собственика на "Капитал" и "Дневник" да се страхуват от Главния прокурор и да искат оставката му!
                Пред камерата на Канал 3 говорят десетки свидетели - жителите на Меричлери и Ветово, еколози, общински съветници, председателят на общинския съвет, кметът на Ветово, новият управител на заводите

Коментар

• Борисов: Време е за моите решения

Последни дни за оствката на Борисов.
                  1-предсрочни избори като не оставя тежнологично време на Божков да регестрира
                  новата партия.което ще го лиши лично да участва и да добие имунитет и депутати.
                  2-Снишаване схеми и друг председател с това управление/мечтата на симеонов и каракачанов/
                  Създаване на новата партия на Божков той ще получи имунитет и ше се върне на бял кон и
                  много депутати.Тогава ще има истински проблеми .при бай СТАВРИ.
                  Полезният му ход е един от двата .
                  Last edited by superexpert; 10.08.2020, 09:42.

Коментар

• Олигарсите и мутрите лека полека си заминават. Не става за 1 ден, но 90-те се стреляха по улиците. Последната стрелба беше преди години в Слънчака кога се стреляха Митьо Очите с още някой си.

В момента нещата са доста по-рафинирани отколкото през 90-те. Не е чат толкова силово и толкова видно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Добре че те знам откак беше голем инвеститор едно време.
                      Мàни-мàни, групата на монтитата

И тебе те знаем, сладуране. Скрий се.

Коментар

• От вчера данните за "масивните и общодържавни протести" : 400 човека на кръст в Сф(395 по-точно).

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

В останалите градове :0 (КРЪГЛА НУЛА,ЗЙРО) .Ми те ако обяват акция за подкрепа на белия сокол (примерно) ще има повече хора хахаах

Въпроса е ,защо ни занимават кукловодите с 400 платени маймуми токова време вече,и втори въпрос защо ББ пълни памперса от 400 човека ????????? Защо ББ заповядва на полицията да не си върши работата ?Барикадите ако се махнат и не се позвлява "протестиращите" да вършат престъпления,до 5 дена с този така наречен пишман "протест" е свършено ! Полицията нали е независима ???? Защо "независимата" полиция допуска системно нарушване на обществения ред и незакони протести и блокади, извършвани от едни и същи 40 платени малоумника ? .Дали не се движим по некъв сценарии тука ????
                        Last edited by petrg5s; 10.08.2020, 08:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Няма нужда от вяра. Техническа експертиза на сайта "Биволъ" е доказал тяхната автентичност......
                          Да, бе да - а пък техническата експертиза на сайта "Крава" е доказала, че бивола е импотентен, а снимките - фотошопнати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Ето ся, Христо Иванов се гласи за премиер, а Маджо дава благословия...

На видеото Христо Иванов заговорничи с депутата от НДСВ Димитър Ламбовски.
                            последният го поздравява като бъдещ премиер. Веднага става ясно защо, работата е уговорена с групировките...

Разбира се че е уговорена, едните мутри ще вземат властта от другите мутри . В това аз никога не съм се съмнявал, а България никога няма да се оправи, защото народа се възхищава на мутрите, на властта, на парите, но не и на интелекта. За нашия народ интелекта и знанието са мръсни думи.
                            Те си го избираха Борисов в продължение на 10 години и когато Борисов реши наистина да се бори с мутрите (защото уж народа така иска), народеца реши, че не е редно (незаконно било) и сега ще спасява мутрите от затвора.

Иначе новите ще се борят със старите мутри, точно толкова колкото и Борисов се "пребори", защото народа си ги обича и ако нещата станат напечени, ще ги свали.... защото мутрите в България са "свещенни крави" и трябва да се пазят.

За първи път в България има истинска борба срещу мутрите, но народа явно не иска това, той не иска Борисов да започне да вкарва в затвора мутрите. Една от най-знаковите мутри на прехода, Васил Божков е в изгнание, друга знакова мутра Николай Банев е в ареста, но народа в момента драпа със зъби и нокти да ги спасява. Честно казано на мен ми е напълно достатъчно тия мутри да са извън играта, но не... народеца ще връща Божков на "бял кон" , а Банев можеби ще го изкарат най-малкото "политически затворник" или мъченик.

Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            Само че от картинката ти се губи факта, че тези олигарси са в затвора, за да могат други олигарси, сега на гребена на вълната, да им завземат бизнеса или да ги унищожат, просто за да не им се пречкат. А това, че търкат наровете без присъди толкова време е още по-притеснително, защото или потвърждава тезата прокуратура-бухалка или другата теза прокуратура-некадърна. Накрая се обзалагам, че парите за обезщетения за липса на правосъдие и неправомерни действия пак ще дойдат от нашия джоб.

Какво значение има кои олигарси ще отидат в затвора, то по твоята логика трябва да ги пазим като "свещени крави".... тъй ли?! Винаги ще има процедурни грешки, дори да дойдат най-перфектните прокурори и съдии, защото тия хора имат милиарди и винаги ще намерят дорбри адвокати, които от мухата ще направят слон и дори Господ да слезе на Земята, тия адвокати на дявола ще успеят да защитят "свещените крави", ще ги изкарат най-хрисимите хора, жертви на обстоятелствата, дори да има най-неоспоримите доказателства срещу тях. Всичко зависи от адвокатите, без значение от престъплението. А в България адвокатите нямат морал и за достатъчно пари и най-големия изрод ще го спасят от затвора и ще го изкарат "жертва на закона". В България ако знаеш на кой да бутнеш пари, присъдата ти се превръща от ефективна в условна. А най-богатите мутри от прехода имат връзки, които стигат до леглото и нощното шкафче на премира (те вече демонстрираха тези си възможности). На зло куче зъл прът, нека се "жалят" на Европа после, нека "Европа" да ги пусне от затвора.
                            Last edited by Xman1; 10.08.2020, 02:04.

Коментар

• Ето ся, Христо Иванов се гласи за премиер, а Маджо дава благословия...

На видеото Христо Иванов заговорничи с депутата от НДСВ Димитър Ламбовски.
                              последният го поздравява като бъдещ премиер. Веднага става ясно защо, работата е уговорена с групировките...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение

Само че от картинката ти се губи факта, че тези олигарси са в затвора, за да могат други олигарси, сега на гребена на вълната, да им завземат бизнеса или да ги унищожат, просто за да не им се пречкат. А това, че търкат наровете без присъди толкова време е още по-притеснително, защото или потвърждава тезата прокуратура-бухалка или другата теза прокуратура-некадърна. Накрая се обзалагам, че парите за обезщетения за липса на правосъдие и неправомерни действия пак ще дойдат от нашия джоб.
                                Добре че те знам откак беше голем инвеститор едно време.
                                Мàни-мàни, групата на монтитата

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X