IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    От лагера на гепардите вчера дойде радостно, възбудено жуженеV
    "Най-накрая хванахме тоА мръсник начев и ще го заврем в кучи гъз защото мръсникът му мръсен по най-мръснишки начин е публикувал постинг във връзка със статия на Енчев нейде из фейса, където се съдържала манипулирана снимка."

Гепардите се направиха на улави и смахнати, прескочиха услужливо и удобно обстоятелството, че мръсникът сам е изразил огромни съмнения относно снимката и дори открито е пожелал тя да бъде доказана като фейк. Гепарди, кво да ги правиш!

Психологическата обработка и манипулация си служат често с един елементарен прийом. Умишлено и принудено придърпват вниманието върху някакъв детайл - често незначителен, войнствено му придават решително значение и вкарват цялата процедура в един коловоз, при което същината на проблема се губи.

За какво иде реч, обаче?

Ето още едно мнение: Икономист за снимка с протестиращ: Забележете какво се е случва с врата му, с краката му, с ръцете му

Случката с Дж. Флойд ряпа да яде. Логиката е много проста - американският полицай дори и да е знаел, че го снимат, хабер си е нямал за обстоятелството, че и той и жертвата му (която не е било планирано да стане жертва), ще станат известни в цял свят.
    Обратното - след случката с Флойд вече цял свят е вперил очи в случващото се и подходите и маниера на полицията, предполага се много обосновано, че полицаите от всички страни и особено техните началници са се замислили, анализирали, дали са спешни разпореждания. Да, може в цял свят да е било така, но не и в нашата страна.
    Въпреки наличието на сериозни причини, въпреки привлеченото световно внимание, тук нищо не е мръднало на сантиметър!

Три хуманоидни киборга доказано употребяват ненужна сила. Извити по крайно болезнен начин са ръцете и краката на едно момче, чийто възможности за съпротива срещу онези са направо смешни. А коляното на най-големия бабаит е доказано върху врата на жертвата.

Удри по мръсника начев, гад мръсна!
    Всичко гледат да очернят и омаскарят, не е само Начев.
    Удри таз геппаджийска сбирщина, удри по крадливите кучета,
    да се махнат отведнъж и завинаги
    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Липсва точка 3
      Абе, Фък!
      Колко е часът в Щатите в този момент

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Мерси, чудесна статия, поставя точките над i
        Ама аз тази статия не съм я постнал заради теб.
        Ние с теб се мразим и се игнорираме, май вчера ти го припомних пак?!

Разгеле е станала приказка, пък преди малко писах нещо по една тема, в която видна роля играеше един мръсник, та това ми даде повод да се размисля: Кой беше мръсникът, кой мерзавецът от нас?
        Да не съм ги объркал
        Аз съм игнориращ, не обиждащ

Коментар

• От лагера на гепардите вчера дойде радостно, възбудено жуженеV
          "Най-накрая хванахме тоА мръсник начев и ще го заврем в кучи гъз защото мръсникът му мръсен по най-мръснишки начин е публикувал постинг във връзка със статия на Енчев нейде из фейса, където се съдържала манипулирана снимка."

Гепардите се направиха на улави и смахнати, прескочиха услужливо и удобно обстоятелството, че мръсникът сам е изразил огромни съмнения относно снимката и дори открито е пожелал тя да бъде доказана като фейк. Гепарди, кво да ги правиш!

Психологическата обработка и манипулация си служат често с един елементарен прийом. Умишлено и принудено придърпват вниманието върху някакъв детайл - често незначителен, войнствено му придават решително значение и вкарват цялата процедура в един коловоз, при което същината на проблема се губи.

За какво иде реч, обаче?

Ето още едно мнение: Икономист за снимка с протестиращ: Забележете какво се е случва с врата му, с краката му, с ръцете му

Случката с Дж. Флойд ряпа да яде. Логиката е много проста - американският полицай дори и да е знаел, че го снимат, хабер си е нямал за обстоятелството, че и той и жертвата му (която не е било планирано да стане жертва), ще станат известни в цял свят.
          Обратното - след случката с Флойд вече цял свят е вперил очи в случващото се и подходите и маниера на полицията, предполага се много обосновано, че полицаите от всички страни и особено техните началници са се замислили, анализирали, дали са спешни разпореждания. Да, може в цял свят да е било така, но не и в нашата страна.
          Въпреки наличието на сериозни причини, въпреки привлеченото световно внимание, тук нищо не е мръднало на сантиметър!

Три хуманоидни киборга доказано употребяват ненужна сила. Извити по крайно болезнен начин са ръцете и краката на едно момче, чийто възможности за съпротива срещу онези са направо смешни. А коляното на най-големия бабаит е доказано върху врата на жертвата.

Удри по мръсника начев, гад мръсна!
          Last edited by nachev; 07.09.2020, 11:34.

Коментар

Подвигнатото от теб ми дава повод да си спомня за една добра статия от Редута, която четох онзи ден.
            Какво направи и кому какво даде БХ преди предстоящата имплозия:
            Борисов им беше ценен
            Мерси, чудесна статия, поставя точките над i

"Борисов им (ДС/КГБ, бел.ред.) беше ценен By Владимир Шопов Posted on 05.09.2020
            Днес повече отвсякога, Борисов прилича на инсталация, а не на субект.
            ...
            Всъщност, с него бе уцелена може би най-ефективната и работеща политическа формула, която предлагаше на много групи в обществото по нещо и осигуряваше нужния параван за неговите създатели.
            • На възрастните, щипка носталгия.
            • На най-червените от тях, образът на охранителя на Тодор Живков.
            • На част от жените, мускулатура.
            • На русофилите, мили думи за Русия и поклон пред Путин.
            • На червения бизнес, схемите на българската енергетика.
            • На еврофилите, евро смирение и фондове.
            • На прагматиците, ниски данъци.
            • На ортаците, обществени поръчки.
            • На чираците, пример, че могат да станат първи.
            • На простаците, лафове.
            • На кибиците, шоу.
            • На притеснените, защита от фалшиви заплахи.
            • На опортюнистите, надежда, че и те ще зачакат от келепира.
            • На наивните, поклони пред икони.
            • На доста от интелектуалците, посещения на „червеното килимче“.
            • На много политици, моментна илюзия за влияние и значимост.
            • На партийната прислуга, благинки според мястото в хранителната верига.
            • На техните околни, надеждата, че ще дойде и техния ред.
            • На Европа, премерено послушание.
            • На голяма част от нацията, институционализирано подобие.
            • И, разбира се, много концесии и други неща.
            Няма съмнение, че този микс бе много по-работещ и устойчив
            от десетките други инженерни полит проекти на последните десетилетия.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              malkia Muk:
              "Начев, това се знае, но не от всички и е добре да се припомни.:
              Акцентирам в две направления: /всеки да си прави изводите/"

1. Биков е най-обикновен политически хамелеон иначе казано по народному отрепка-гьосурат, поне такива са делата му.
              2. Не бае Тодар, а Цара,- господина от Мадрид стартира кариерата на Бацето, като от пожарникар и бодигард го извиси неправомерно в "генерал" и секретар на мвр.
              Липсва точка 3
              3. Царчето си го докараха задкулисните от ДС / КГБ за да баламосва материала [/QUOTE]

Велик е бае Тодар, а БХ е неговият наместник.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• malkia Muk:
                "Начев, това се знае, но не от всички и е добре да се припомни.:
                Акцентирам в две направления: /всеки да си прави изводите/"

1. Биков е най-обикновен политически хамелеон иначе казано по народному отрепка-гьосурат, поне такива са делата му.
                2. Не бае Тодар, а Цара,- господина от Мадрид стартира кариерата на Бацето, като от пожарникар и бодигард го извиси неправомерно в "генерал" и секретар на мвр."

Липсва точка 3
                3. Царчето си го докараха задкулисните от ДС / КГБ за да баламосва материала
                Last edited by barbaron; 07.09.2020, 11:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

Начев, това се знае, но не от всички и е добре да се припомни.:
                  Акцентирам в две направления: /всеки да си прави изводите/
                  2. Не бае Тодар, а Цара,- господина от Мадрид стартира кариерата на Бацето, като от пожарникар и бодигард го извиси неправомерно в "генерал" и секретар на мвр.
                  Когато човек говори истината, кво да възразяваш
                  Прав си Мук!

Единият беше повод да го забележат, а другият игра ролята на ракета носител.
                  Аз нямам пълна яснота единствено по един въпрос - кой точно шушна на Цара и му даде тоя съвет. Знам, че не е шушнато от само една страна, а от доста посоки. Също съвети са давани отвън и най-вероятно те са надделели.
                  Е, някой ден се някой ще разбере.

Подвигнатото от теб ми дава повод да си спомня за една добра статия от Редута, която четох онзи ден.
                  Какво направи и кому какво даде БХ преди предстоящата имплозия:

Борисов им беше ценен

Коментар

Вчера Еден Азар ми припомни за гнуснявите прераждания на някои персонажи, които при "драматични обстоятелства" и привидно "необяснимо" приставаха през годините на БХ (и не само на него, де), та исках да видя нещо и от приноса на видния Тома Биков.
                    Със сигурност има и други материали и източни;ци, но първо това ми излезе като по-пресно. Персонажът с нищо не ме е убедил, че заслужава да му посветя повече от 5-те минути, които вече похарчих!
                    Как БХ правеше през годините свои отявлени врагове в свои предани защитници и съратници?!
                    Кажета бе, хора!

Някакъв блог е, не може да се счита за надеждна информация.
                    Моля, опровергайте обосновано, че всичко това не е вярно и човекът Биков е истински, примерен и добър човек. Аз вече съм загубил вяра в човека, но понякога изпадат разни дребни зрънца, примери, случаи, които ме карат да се дивя и самоукорявам.

Преди определен брой години г-н Биков е писал нещо по темата
                    Начев, това се знае, но не от всички и е добре да се припомни.:
                    Акцентирам в две направления: /всеки да си прави изводите/
                    търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Вчера триха Заки с обвинения в изказвания съдържащи някакви расистки елементи. Нямаше такова нещо в тезата.
                      И мене ме затриха - очевидно със същите основания, макар че официално се позоваха на цитиране на изтрит постинг:
                      New York Times ‘News Analysis’: Trump ‘Defender of White America’

Хубав повод да приканя - прочетете, погледнете снимката, помислете и си задайте някои въпроси относно случващото се на този свят.
                      И не разрешавайте да ви внушават каквото и да е.

Коментар

• Вчера Еден Азар ми припомни за гнуснявите прераждания на някои персонажи, които при "драматични обстоятелства" и привидно "необяснимо" приставаха през годините на БХ (и не само на него, де), та исках да видя нещо и от приноса на видния Тома Биков.
                        Със сигурност има и други материали и източни;ци, но първо това ми излезе като по-пресно. Персонажът с нищо не ме е убедил, че заслужава да му посветя повече от 5-те минути, които вече похарчих!
                        Как БХ правеше през годините свои отявлени врагове в свои предани защитници и съратници?!
                        Кажета бе, хора!

Някакъв блог е, не може да се счита за надеждна информация.
                        Моля, опровергайте обосновано, че всичко това не е вярно и човекът Биков е истински, примерен и добър човек. Аз вече съм загубил вяра в човека, но понякога изпадат разни дребни зрънца, примери, случаи, които ме карат да се дивя и самоукорявам.

Преди определен брой години г-н Биков е писал нещо по темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                          Репортаж от джипката - новия жанр
                          http://glasove.com/categories/novini...h-ot-dzhipkata
                          Да, материалът е интересен.
                          Известно време не бях влизал в Гласове и ти ми даде хубав повод, за което благодаря, та мернах една статия от Чичо Фичо. Далеч от България, но изненадващо информиран, слага много точни акценти, убийствени акценти, а пък си има човекът и безспорен талант на публицист:

От 2 септември имаме гражданска война на мутрорежима срещу българския народ

Коментар

• Репортаж от джипката - новия жанр
                            http://glasove.com/categories/novini...h-ot-dzhipkata

Коментар

• Предупреждавам ви с бан. Спрете да се заяждате и обиждате. Важи и за двамата.
                              रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                                Бацето никакъв го няма, освен по фейсбук. Президент Радев спокойно броди из селата около Пловдив, а баце не смее да се покаже. Дори за праненствата в Пловдив не се коментира дали ще присъства, освен че геппаджиите ще пратят там "простата кърджалийска п..."
                                То се видя, че си имаме министър-председател, който се крие като плъх.
                                Дано само в близките години на комшиите да не им хрумне да предявят претенции към територията ни, защото стане ли напечено Бойко Методиев първи ще офейка...

Вече за всички е очевидно, че Борисов е неспособен да се справи с безредиците, протестите и недоволството в страната, както и с икономическата криза от корона-вируса, а в момента гледа само как да си спаси собствения(дебел) задник
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X