Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
От много отдавна не мога да прочета никакъв смислен и аналитичен коментар от гепповци, вече не дават и линкове към някакви алтернативни източници/автори. Буквално са в състояние на ступор и трескаво оглеждане за някакви детайлчета, чрез които могат да злепоставят свои "врагове", но врагове от форума. Добре, ОК, всичко е ясно, никой не се крие и не преиначава чувствата си. Мразим се взаимно до състояние на невъзможност да се гледаме (си пишем). Обаче, ако приемем, че по някакъв начин са хванали мен в някаква издънка, а аз въобще няма да се съглася, че е имало издънка, то тогава това по никакъв начин не доказва политическа състоятелност.
Дори да приемем, че с нещо са ме били, това не е политическа победа, това не аргументира и не доказва теза.
Единствената теза, която е крайно уродлива и цинична, беше изречена в самото начало на кризата от Матеев и беше примерно нещо от рода, а именно: гепп са крадливи, лъжливи, прости, корумпирани, ама дай да ги оставим да крадат, лъжат и безчинстват, щото след тях (поне за определено време) ще е по-лошо.
Аз имам грехове, признавам си! На последните парламентарни, скърцайки със зъби от безпомощност, гласувах за патриотите, защото ми беше непоносима мисълта, че дори и част от гласа ми би отишла за гепп.
Не желая да дразня никого, но съм изричал и съждение, че ако сега Нинова трябва да ни стане премиер, ами то по-добре БХ да си остане до март догодина.
Ето ти подходящ повод - искам да те питам нещо. Това, че се бием по повод на разни конкретни случаи и детайли, това е ясно, но аз не искам да губя фокус и по голямата картина. Използвам случая, че си жена и по естествен начин имаш в някаква степен различна гледна точка. Миксът от рацио и емоционална интелигентност при мъжете и жените е различен, пък ти си ни единственото момиченце в момента и трябва да те пазим и уважаваме.
Аз вече въобще не мога да разбера - защо застават в подкрепа на БХ?! Наистина ли вярват, че този човек и тези около него имат идея и ресурс как да изведат обществото нанякъде?!
Имали сме с доста сходни групи форумци някакви исторически противопоставяния - за императорската армия, за турците, за филите и фобите, за ВСВ, за комунистите и "комунистите" и др. разни.
гепп са символ на безидейност, безпътица, корист, простотия, кражби, безпринципност, схеми, лъжи, хитрувания, корупция, скандали безкрайни, сами членове и наследници на комунисти и самите те "комунисти" от най-вредния вид, че и какво ли още не.
Аз н е мога да разбера - кого и защо подрепят нашите форумни врази?!
Не мога да разбера за какво става дума въобще?
Твърденията, че Радев бил руски агент са абсолютно малоумни, чак не искам да ги вкарвам като мотив във въпроса. Дори да приемем, че сред екипа му има някаква мърша - какво би доказало това?! Ами за толкова много години - гепп уж "чистят" десетки и стотици калинки, суджуци и мърши, ама то свършване няма! Защо се игнорира този факт?
Защо се игнорират снимки, видеа и записи, след като и на слепият и на глухият
е ясно, че това е автентична истина от най-чист вид? Абе, защо според теб няма нито един нормален, който да изкрещи и да счупи кривите огледала?!
Президентът вижда и вярва, че тези съсипват и т.н. и си казва мнението човекът. Като вижда и вярва - какво би могъл да направи нормален човек?! Да мълчи и да замазва?! Абсурд! Още през 90-те КС излезе с едно категорично решение, че президентът има право на политически изявления и позиции. Това, че трябвало да бъде благ обединител и да усмирява немирници, това са абсолютно смахнати приказки.
Излишно е да си задаваш въпроси за "деянията" на младия човек от протеста. В повечето случаи няма конкретни деяния, които дават основание за арест.
В един момент редиците на полиция и протестиращи се допират и тогава полицаите започват да берат. Който им падне!
Въобще не са необходими повече доказателства, че внедрените провокатори си донесоха материалите за изпълнения на проекта, с който бяха натоварени, пък после бяха пропуснати обратно поживо-поздраво.
Коментар