Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Допълвам се ...за протокола ... , лъжите, кражбите и биографичните ко мо не та ...
Това коренно променя версията на експосланичката ни, че всичко е станало случайно заради телефонен разговор
Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова не е била задържана веднага след инцидента с откраднатата козметика във Варшава, а едва три дни по-късно – това сочат данни на полската полиция, които бяха оповестени днес.
http://vevesti.bg/112282/elena-popto...ata-kozmetika/
Като хиени сте...
Ай, вземете си впрегнете хейтърството и злобата, та санким видим поне част от виновниците, които окрадоха цяла Банка
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Ми да ги извършват вече тия "съществени промени, полезни за България." Какво се мотат вече толкова години....
Още повече, едва ли ще има и дърважна икономика тогава, малкото останало сега се досъсипва... пък после ще се мисли...
Коментар
-
Хаххахха, на сбъркан реднек от Минеаполис му се видели съмнителни от пръв поглед, а в БГ шараните 30 години гласуват за тях ... ще ни уморите от смях
Варшавският тараш прави съмнителна и тази случка, та май не е крив Марков.
Това коренно променя версията на експосланичката ни, че всичко е станало случайно заради телефонен разговор
Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова не е била задържана веднага след инцидента с откраднатата козметика във Варшава, а едва три дни по-късно – това сочат данни на полската полиция, които бяха оповестени днес.
http://vevesti.bg/112282/elena-popto...ata-kozmetika/Yeah
- 1 like
Коментар
-
Пфф, госин другарю гигов, не може ли да формулираш нещо по-актуално ... Отдавна си ме питал и пак повтарям, че гласувам за герб от 2011. Преди да заработи тяхното правителство през 2009 и да разчистят големия руски шлем даже не съм очаквала, че могат да реализират нещо смислено. То и аз си мислех, че лели гласуват по лични симпатии.
През 2013 обичайните мошеници от бсп, дпс, атака, прокуратура и медии изведнъж забравиха разногласията помежду си и изиграха театър, извършвайки чудовищната манипулация. Погазиха всички морални норми при структурирането и избора на ръководни органи, правителство и т. н., само за да вземат властта. Прокуратурата започна разследване срещу президента Росен Плевнелиев за държавно предателство по сигнал на хаховеца бареков... И до днес всички продължават да прилагат всевъзможни трикове, за да злепоставят и отстранят единствените, които имат подкрепата на ЕС и доказан капацитет, желание и воля да извършат съществени промени, полезни за България.
И намеците ти за напомадените тетки не са актуални, ама щом ти харесва, развивай си тая теория. За мен е все тая
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Че ти гласуваше за сикаджийския рекетьор о през 2005та за кмет, и през 2009та за премиер, пък тогаз руснаците бяха първи приятели на САЩ и нямаше никакво плюене срещу тях. Просто застаряващите матрони изпитват силна тръпка към бандитчето от Банкя.
Пфф, госин другарю гигов, не може ли да формулираш нещо по-актуално ... Отдавна си ме питал и пак повтарям, че гласувам за герб от 2011. Преди да заработи тяхното правителство през 2009 и да разчистят големия руски шлем даже не съм очаквала, че могат да реализират нещо смислено. То и аз си мислех, че лели гласуват по лични симпатии.
През 2013 обичайните мошеници от бсп, дпс, атака, прокуратура и медии изведнъж забравиха разногласията помежду си и изиграха театър, извършвайки чудовищната манипулация. Погазиха всички морални норми при структурирането и избора на ръководни органи, правителство и т. н., само за да вземат властта. Прокуратурата започна разследване срещу президента Росен Плевнелиев за държавно предателство по сигнал на хаховеца бареков... И до днес всички продължават да прилагат всевъзможни трикове, за да злепоставят и отстранят единствените, които имат подкрепата на ЕС и доказан капацитет, желание и воля да извършат съществени промени, полезни за България.
И намеците ти за напомадените тетки не са актуални, ама щом ти харесва, развивай си тая теория. За мен е все таяYeah
- 1 like
Коментар
-
В момента на политическият пазар се промотират тежката артилерия БСП и техният клонинг ГЕРП,избирай Факи и недей
да се ошумоляваш.Имаме си и коректив в лицето на патриотите ,но зависи от процентите които ще
вземат.Last edited by Grosss; 01.03.2017, 23:04.
Коментар
-
Хаххахха, на сбъркан реднек от Минеаполис му се видели съмнителни от пръв поглед, а в БГ шараните 30 години гласуват за тях ... ще ни уморите от смях
Варшавският тараш прави съмнителна и тази случка, та май не е крив Марков.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Е кво праи просто уволнява герпаджийските калинчовци...и назначава други калинчовци дето след изборите ше бъдат уволнени.И те така.Всяка партия си има номенклатурчици и чакат да докопат кокала за да разпределят порциите да уредят техните близки с топли местенца в държавната администрация и фирмите си с тлъсти държавни поръчки.Докато не дое отново Червената армия или Турския аскер промяна няма да има.И те тва и те така.Пред фесовете предпочитам руснаците
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletantКато гледам и слушам какво прави служебният кабинет се чудя дали не тече Костинброд 2?
Гиговчо, обясни, моля те!
ПП Под моя пост модератор ли пише или певица от Димитровград?Last edited by national power; 01.03.2017, 21:20.
Коментар
-
непреодолима пречка да развеете руски байрак,Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Не сме изпростели дотам, че да гласуваме за сикаджийския бандит и рекетьор Боко Тиквата като тебе.
Ако се появи някой аугусто, направи си партия и структури и добие сериозен шанс да реализира програма, според която безродните лъжци, крадци и убийци да тежат само на дърветата, може да се преориентирам
Yeah
- 1 like
Коментар
Коментар