IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    В момента слушам ... нещо като предизборен дебат по икономически въпроси и сигурност по БНТ и разбрах, че Реформаторите залагат в програмата си
    намаляване на ДДС
    увеличаване прага за регистрация на фирми по ЗДДС

Какво мислите по 2та точка, особено?
    Големи измами. А ти какво мислиш? Кой каквото и да ви обяснява знайте, че става дума за пари. Лъжат и мажат, а истината е КУРнелия и Радев започнаха със безочливите ДС назначения от ден 1ви. Българина обича да го клатят и като започнат да се получават нещата си мисли, че другите са можели да направят повече. Сигурен съм, че аз ако бях на власт между 2001 и 2008 щах да имам същите успехи като невестулката и сие. Знаем си ги идват на власт парите от Европа секват защото крадат ама яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Допълвам се ...за протокола ... , лъжите, кражбите и биографичните ко мо не та ...

Това коренно променя версията на експосланичката ни, че всичко е станало случайно заради телефонен разговор

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова не е била задържана веднага след инцидента с откраднатата козметика във Варшава, а едва три дни по-късно – това сочат данни на полската полиция, които бяха оповестени днес.

http://vevesti.bg/112282/elena-popto...ata-kozmetika/
      Еее, стига де, колко дни дъвчите една кокошкарска история
      Като хиени сте...

Ай, вземете си впрегнете хейтърството и злобата, та санким видим поне част от виновниците, които окрадоха цяла Банка

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Ми да ги извършват вече тия "съществени промени, полезни за България." Какво се мотат вече толкова години....
        Към 2020та, когато спират парите от европейските фондове и няма да има какво да се усвоява ) ще бъдат принудени да обърнат сериозно внимание на парите преразпределяни от държавния бюджет
        Още повече, едва ли ще има и дърважна икономика тогава, малкото останало сега се досъсипва... пък после ще се мисли...

Коментар

Хаххахха, на сбъркан реднек от Минеаполис му се видели съмнителни от пръв поглед, а в БГ шараните 30 години гласуват за тях ... ще ни уморите от смях

Варшавският тараш прави съмнителна и тази случка, та май не е крив Марков.
          Допълвам се ...за протокола ... , лъжите, кражбите и биографичните ко мо не та ...

Това коренно променя версията на експосланичката ни, че всичко е станало случайно заради телефонен разговор

Бившият ни посланик в САЩ Елена Поптодорова не е била задържана веднага след инцидента с откраднатата козметика във Варшава, а едва три дни по-късно – това сочат данни на полската полиция, които бяха оповестени днес.

http://vevesti.bg/112282/elena-popto...ata-kozmetika/
          Yeah

Коментар

Пфф, госин другарю гигов, не може ли да формулираш нещо по-актуално ... Отдавна си ме питал и пак повтарям, че гласувам за герб от 2011. Преди да заработи тяхното правителство през 2009 и да разчистят големия руски шлем даже не съм очаквала, че могат да реализират нещо смислено. То и аз си мислех, че лели гласуват по лични симпатии.
            През 2013 обичайните мошеници от бсп, дпс, атака, прокуратура и медии изведнъж забравиха разногласията помежду си и изиграха театър, извършвайки чудовищната манипулация. Погазиха всички морални норми при структурирането и избора на ръководни органи, правителство и т. н., само за да вземат властта. Прокуратурата започна разследване срещу президента Росен Плевнелиев за държавно предателство по сигнал на хаховеца бареков... И до днес всички продължават да прилагат всевъзможни трикове, за да злепоставят и отстранят единствените, които имат подкрепата на ЕС и доказан капацитет, желание и воля да извършат съществени промени, полезни за България.

И намеците ти за напомадените тетки не са актуални, ама щом ти харесва, развивай си тая теория. За мен е все тая
            Ми да ги извършват вече тия "съществени промени, полезни за България." Какво се мотат вече толкова години....

Коментар

• В момента слушам ... нещо като предизборен дебат по икономически въпроси и сигурност по БНТ и разбрах, че Реформаторите залагат в програмата си
              намаляване на ДДС
              увеличаване прага за регистрация на фирми по ЗДДС

Какво мислите по 2та точка, особено?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Че ти гласуваше за сикаджийския рекетьор о през 2005та за кмет, и през 2009та за премиер, пък тогаз руснаците бяха първи приятели на САЩ и нямаше никакво плюене срещу тях. Просто застаряващите матрони изпитват силна тръпка към бандитчето от Банкя.

Пфф, госин другарю гигов, не може ли да формулираш нещо по-актуално ... Отдавна си ме питал и пак повтарям, че гласувам за герб от 2011. Преди да заработи тяхното правителство през 2009 и да разчистят големия руски шлем даже не съм очаквала, че могат да реализират нещо смислено. То и аз си мислех, че лели гласуват по лични симпатии.
                През 2013 обичайните мошеници от бсп, дпс, атака, прокуратура и медии изведнъж забравиха разногласията помежду си и изиграха театър, извършвайки чудовищната манипулация. Погазиха всички морални норми при структурирането и избора на ръководни органи, правителство и т. н., само за да вземат властта. Прокуратурата започна разследване срещу президента Росен Плевнелиев за държавно предателство по сигнал на хаховеца бареков... И до днес всички продължават да прилагат всевъзможни трикове, за да злепоставят и отстранят единствените, които имат подкрепата на ЕС и доказан капацитет, желание и воля да извършат съществени промени, полезни за България.

И намеците ти за напомадените тетки не са актуални, ама щом ти харесва, развивай си тая теория. За мен е все тая
                Yeah

Коментар

• В момента на политическият пазар се промотират тежката артилерия БСП и техният клонинг ГЕРП,избирай Факи и недей
                  да се ошумоляваш.Имаме си и коректив в лицето на патриотите ,но зависи от процентите които ще
                  вземат.
                  Last edited by Grosss; 01.03.2017, 23:04.

Коментар

Хаххахха, на сбъркан реднек от Минеаполис му се видели съмнителни от пръв поглед, а в БГ шараните 30 години гласуват за тях ... ще ни уморите от смях

Варшавският тараш прави съмнителна и тази случка, та май не е крив Марков.
                    Ако трябва да избираш между копие и оригинал на какво би се спряла?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Е кво праи просто уволнява герпаджийските калинчовци...и назначава други калинчовци дето след изборите ше бъдат уволнени.И те така.Всяка партия си има номенклатурчици и чакат да докопат кокала за да разпределят порциите да уредят техните близки с топли местенца в държавната администрация и фирмите си с тлъсти държавни поръчки.Докато не дое отново Червената армия или Турския аскер промяна няма да има.И те тва и те така.Пред фесовете предпочитам руснаците
                      Мисля си,че с тоя пост на Бате Пешо темата "Политика" в България е напълно изчерпана.....

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant
                        Като гледам и слушам какво прави служебният кабинет се чудя дали не тече Костинброд 2?
                        Гиговчо, обясни, моля те!

ПП Под моя пост модератор ли пише или певица от Димитровград?
                        Е кво праи просто уволнява герпаджийските калинчовци...и назначава други калинчовци дето след изборите ше бъдат уволнени.И те така.Всяка партия си има номенклатурчици и чакат да докопат кокала за да разпределят порциите да уредят техните близки с топли местенца в държавната администрация и фирмите си с тлъсти държавни поръчки.Докато не дое отново Червената армия или Турския аскер промяна няма да има.И те тва и те така.Пред фесовете предпочитам руснаците
                        Last edited by national power; 01.03.2017, 21:20.

Коментар

• Хайде малко да се успокоите, за да не се трием на кило!

Ч.Б.М!

Коментар

непреодолима пречка да развеете руски байрак,
                            Че ти гласуваше за сикаджийския рекетьор о през 2005та за кмет, и през 2009та за премиер, пък тогаз руснаците бяха първи приятели на САЩ и нямаше никакво плюене срещу тях. Просто застаряващите матрони изпитват силна тръпка към бандитчето от Банкя.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Не сме изпростели дотам, че да гласуваме за сикаджийския бандит и рекетьор Боко Тиквата като тебе.
                                Докато Европа е с пожарната и докато той е единствена дебела и непреодолима пречка да развеете руски байрак, да окрадете хората и да се окопаете във властта, ще гласувам за него. И не ме е грижа дали пенции и фатмаци ме намират проста
                                Ако се появи някой аугусто, направи си партия и структури и добие сериозен шанс да реализира програма, според която безродните лъжци, крадци и убийци да тежат само на дърветата, може да се преориентирам
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X