IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ехееееееееееееее, Тошкооо, светци са даже, икони....
    НалЭ. ;-) Прочее, да съм казвал, че им вярвам? Привлякоха някои определено авторитетни личности но, до там. Трябва много да се постараят и, дори така, без пределено ясни доказателства за промяната, която тръбят, че била настъпвала, не разполагат с гласа ми. Те знаят, защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Сганчица, гледай интересна работа: при тази партия, олигарсите са по върховете. При другите, по "върховете" е слугинажът, а кой точно дърпа конците, остава зад кадър. Излиза че, дори или лоши, от тази партия, са по-прозрачни. Или ще отречеш?
      Hahahhahahhahah
      Логично! ......като за милюцонер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Сганчица, гледай интересна работа: при тази партия, олигарсите са по върховете. При другите, по "върховете" е слугинажът, а кой точно дърпа конците, остава зад кадър. Излиза че, дори или лоши, от тази партия, са по-прозрачни. Или ще отречеш?
        Ехееееееееееееее, Тошкооо, светци са даже, икони....
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Дай 2-3 имена на олигарси от НР. Мартин Димитров? Или Радан? Или Трайков?

А сега погледни "партията" за която ще гласуваш.
          ТАМ на челни места са гергов, банев, божков, ковачки, овчаров, златев и сие........все бедни пролетариЙЙЙ .

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

На кой му пука за шибаната Русия,............абсолютно на ниКОЙ, лошото е,че тя все се вре дето не и е работа.

Нова Република е нова партия на олигарсите.Виждам много богаташи (КОИ?) познати искащи и призоваващи да се гласува за тази партия/ Защо? Нова Република ще краде като за световно и ще пълни джобовете на олигарсите (КОИ?). Един голям и за тях.
            Дай 2-3 имена на олигарси от НР. Мартин Димитров? Или Радан? Или Трайков?

А сега погледни "партията" за която ще гласуваш.
            ТАМ на челни места са гергов, банев, божков, ковачки, овчаров, златев и сие........все бедни пролетариЙЙЙ .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
              Според медия Румен Йорданов Петков, който до 2014г. беше член на БСП, неотдавна е казал за БСП, че БСП са доказали, че лъжата е форма на съществуване. Може би Румен Петков е искал да каже, че за БСП лъжата е форма на съществуване.

Една моя позната неотдавна каза, че на предстоящите парламентарни избори в България хората няма да гласуват за БСП, защото хората са разбрали, че по време на управлението на комунистите в България, комунистите са извършили геноцид над българската нация.

http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
              Ти ми кажи, Питанка, в коя партия партийците НЕ СА шменти-капелисти? Твоите познати са ясни но, има и други познати, що не щат ГЕРБ и др. тарикати да ги извозват. Ха кАжи, с тях какво правим? Че преди две недели бяха 51% и не ми се вярва да са намалели. Колкото и дивотии и упражнения в пране на мозъци да ни сипват по медиите.

Коментар

• Аз ще гласувам за БСП щото Борисов трябва да се опомни, тръгнал е към някаква форма на мек диктат мухльото. Поне ако е диктатор да мачка,а не обръчите от фирми около ГЕРБ да продължават да крадат европроекти и втората причина поради която ще гласувам за БСП е,лична и тя е ,че по-време на мутренското управление на ГЕРБ аз се чувствам по-беден отколкото преди. ГЕРБ отивайте на БОКЛУКА смешници комунистически. В ГЕРБ са най-големите крадци и синчета на партиини секретари и милиционери. Доносници

Нова Република е нова партия на олигарсите.Виждам много богаташи познати искащи и призоваващи да се гласува за тази партия/ Защо? Нова Република ще краде като за световно и ще пълни джобовете на олигарсите. Един голям и за тях.

[/QUOTE]

+50%.
                Защото, АЗ няма да гласувам за партии, а за личности. Който си мисли, че ще ме привлече с цветове и обещания, има да взема. Филма го гледаме от 89-та насам и трябва да съм идиот - а, предполагам, и останалите българи - ако се връзвам на обещания без фактически, на материален носител, нотариално заверен документ, въз основа на който, мога да си отзова избраника. Без такъв механизъм, все едно кой и с кого е влязъл, Машината ги мачка и ги корумпира, лека-полека.
                И е опростенческо и опростачващо твърдението, че политиката износвала и че тя снижавала рейтинга на избраника. Снижава се на този, който
                1. Е предавал избирателите си.
                2. Се е корумпирал и това някакси е станало ясно.
                3. който е в постоянен компромис със съвеста си и финикийските знаци.
                и т.н.
                Трудно се устоява но, Е възможно. Няма сами да се дадат. Няма да приемат фактическо отделяне от Кокала. щото са там на хранилка. Ако не всички, поне 90%. Достатъчно, за да си плюят в гагите и някой, който е читав, ако не друго, поне да бъде изолиран. Йебем си политиката, ако тъй.
                А тя, без "ако", ни йебе нас.
                Честито, българи.
                Last edited by aleks262; 02.03.2017, 11:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Бесепе имат експерти, те ще ви разкрият всички виновници за кражбите по високите етажи
                  Наричат го нашият Джеймс Бонд.

Коментар

• Аз ще гласувам за БСП щото Борисов трябва да се опомни, тръгнал е към някаква форма на мек диктат мухльото. Поне ако е диктатор да мачка,а не обръчите от фирми около ГЕРБ да продължават да крадат европроекти и втората причина поради която ще гласувам за БСП е,лична и тя е ,че по-време на мутренското управление на ГЕРБ аз се чувствам по-беден отколкото преди. ГЕРБ отивайте на БОКЛУКА смешници комунистически. В ГЕРБ са най-големите крадци и синчета на партиини секретари и милиционери. Доносници

Нова Република е нова партия на олигарсите.Виждам много богаташи познати искащи и призоваващи да се гласува за тази партия/ Защо? Нова Република ще краде като за световно и ще пълни джобовете на олигарсите. Един голям и за тях.
                    Last edited by aleks262; 02.03.2017, 11:29.

Коментар

• Според медия Румен Йорданов Петков, който до 2014г. беше член на БСП, неотдавна е казал за БСП, че БСП са доказали, че лъжата е форма на съществуване. Може би Румен Петков е искал да каже, че за БСП лъжата е форма на съществуване.

Една моя позната неотдавна каза, че на предстоящите парламентарни избори в България хората няма да гласуват за БСП, защото хората са разбрали, че по време на управлението на комунистите в България, комунистите са извършили геноцид над българската нация.

http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230

Коментар

• НСИ публикува данни, според които през декември 2016г. производството на дизелово гориво в България се е увеличило с 32,9 % спрямо декември 2015г.

Това е поредната много добра новина за България.

Да ви напомня, че през 2016г. брутният вътрешен продукт на България се е увеличил с над 3 % спрямо 2015г.

Коментар

• Казаното от РБ за увеличаване прага за регистрация на фирми по ЗДДС
                          беше анонсирано като задължително условие за подписване на коалиционно споразумение в бъдещо управление

Самият Горанов имаше такава идея през 2015та - за увеличаване на прага за регистрация на около 200хил.лв

Интересно ми е, какви са вижданията в един ...финансов форум

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Въпросът ми е за Реформаторите, прокламиращи дясна политика и залагането в програмата им на

увеличаване прага за регистрация на фирми по ЗДДС

Имаш ли мнение по този въпрос
                            Ми.... те с 3% подкрепа да не кажа и по-малко какво реално биха могли да променят? Все трябва да се съобразят с този или онзи. В частност с баце Б. И защо да се вдига прага по ДДС? Идеята е да може по-лесно уж по-малки фирми да си въртят бизнеса? Ами и сега като имаш 30 фирми и го следиш изкъсо не минаваш с никоя на ДДС. Стигне 40к оборота и айде започва се с другата. Реално мисля че мищо няма да се промени, само ще се намали броя на фирмите с които се оперира в даден момент. Ефект към по малко бюрокрация едва ли. И броя проверки от НАП спрямо числото собственици на фирми вероятно ще се запази.
                            Last edited by Petar; 02.03.2017, 00:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

Големи измами. А ти какво мислиш? Кой каквото и да ви обяснява знайте, че става дума за пари. Лъжат и мажат, а истината е КУРнелия и Радев започнаха със безочливите ДС назначения от ден 1ви. Българина обича да го клатят и като започнат да се получават нещата си мисли, че другите са можели да направят повече. Сигурен съм, че аз ако бях на власт между 2001 и 2008 щах да имам същите успехи като невестулката и сие. Знаем си ги идват на власт парите от Европа секват защото крадат ама яко.
                              Въпросът ми е за Реформаторите, прокламиращи дясна политика и залагането в програмата им на

увеличаване прага за регистрация на фирми по ЗДДС

Имаш ли мнение по този въпрос

Коментар

• Бесепе имат експерти, те ще ви разкрият всички виновници за кражбите по високите етажи
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X