Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Сганчица, гледай интересна работа: при тази партия, олигарсите са по върховете. При другите, по "върховете" е слугинажът, а кой точно дърпа конците, остава зад кадър. Излиза че, дори или лоши, от тази партия, са по-прозрачни. Или ще отречеш?
Логично! ......като за милюцонер.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Сганчица, гледай интересна работа: при тази партия, олигарсите са по върховете. При другите, по "върховете" е слугинажът, а кой точно дърпа конците, остава зад кадър. Излиза че, дори или лоши, от тази партия, са по-прозрачни. Или ще отречеш?The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Дай 2-3 имена на олигарси от НР. Мартин Димитров? Или Радан? Или Трайков?
А сега погледни "партията" за която ще гласуваш.
ТАМ на челни места са гергов, банев, божков, ковачки, овчаров, златев и сие........все бедни пролетариЙЙЙ .
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
На кой му пука за шибаната Русия,............абсолютно на ниКОЙ, лошото е,че тя все се вре дето не и е работа.
Нова Република е нова партия на олигарсите.Виждам много богаташи (КОИ?) познати искащи и призоваващи да се гласува за тази партия/ Защо? Нова Република ще краде като за световно и ще пълни джобовете на олигарсите (КОИ?). Един голям и за тях.
А сега погледни "партията" за която ще гласуваш.
ТАМ на челни места са гергов, банев, божков, ковачки, овчаров, златев и сие........все бедни пролетариЙЙЙ .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеСпоред медия Румен Йорданов Петков, който до 2014г. беше член на БСП, неотдавна е казал за БСП, че БСП са доказали, че лъжата е форма на съществуване. Може би Румен Петков е искал да каже, че за БСП лъжата е форма на съществуване.
Една моя позната неотдавна каза, че на предстоящите парламентарни избори в България хората няма да гласуват за БСП, защото хората са разбрали, че по време на управлението на комунистите в България, комунистите са извършили геноцид над българската нация.
http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
Коментар
-
Аз ще гласувам за БСП щото Борисов трябва да се опомни, тръгнал е към някаква форма на мек диктат мухльото. Поне ако е диктатор да мачка,а не обръчите от фирми около ГЕРБ да продължават да крадат европроекти и втората причина поради която ще гласувам за БСП е,лична и тя е ,че по-време на мутренското управление на ГЕРБ аз се чувствам по-беден отколкото преди. ГЕРБ отивайте на БОКЛУКА смешници комунистически. В ГЕРБ са най-големите крадци и синчета на партиини секретари и милиционери. Доносници
Нова Република е нова партия на олигарсите.Виждам много богаташи познати искащи и призоваващи да се гласува за тази партия/ Защо? Нова Република ще краде като за световно и ще пълни джобовете на олигарсите. Един голям и за тях.
[/QUOTE]
+50%.
Защото, АЗ няма да гласувам за партии, а за личности. Който си мисли, че ще ме привлече с цветове и обещания, има да взема. Филма го гледаме от 89-та насам и трябва да съм идиот - а, предполагам, и останалите българи - ако се връзвам на обещания без фактически, на материален носител, нотариално заверен документ, въз основа на който, мога да си отзова избраника. Без такъв механизъм, все едно кой и с кого е влязъл, Машината ги мачка и ги корумпира, лека-полека.
И е опростенческо и опростачващо твърдението, че политиката износвала и че тя снижавала рейтинга на избраника. Снижава се на този, който
1. Е предавал избирателите си.
2. Се е корумпирал и това някакси е станало ясно.
3. който е в постоянен компромис със съвеста си и финикийските знаци.
и т.н.
Трудно се устоява но, Е възможно. Няма сами да се дадат. Няма да приемат фактическо отделяне от Кокала. щото са там на хранилка. Ако не всички, поне 90%. Достатъчно, за да си плюят в гагите и някой, който е читав, ако не друго, поне да бъде изолиран. Йебем си политиката, ако тъй.
А тя, без "ако", ни йебе нас.
Честито, българи.Last edited by aleks262; 02.03.2017, 11:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Бесепе имат експерти, те ще ви разкрият всички виновници за кражбите по високите етажи
Коментар
-
Аз ще гласувам за БСП щото Борисов трябва да се опомни, тръгнал е към някаква форма на мек диктат мухльото. Поне ако е диктатор да мачка,а не обръчите от фирми около ГЕРБ да продължават да крадат европроекти и втората причина поради която ще гласувам за БСП е,лична и тя е ,че по-време на мутренското управление на ГЕРБ аз се чувствам по-беден отколкото преди. ГЕРБ отивайте на БОКЛУКА смешници комунистически. В ГЕРБ са най-големите крадци и синчета на партиини секретари и милиционери. Доносници
Нова Република е нова партия на олигарсите.Виждам много богаташи познати искащи и призоваващи да се гласува за тази партия/ Защо? Нова Република ще краде като за световно и ще пълни джобовете на олигарсите. Един голям и за тях.
Last edited by aleks262; 02.03.2017, 11:29.
- 1 like
Коментар
-
Според медия Румен Йорданов Петков, който до 2014г. беше член на БСП, неотдавна е казал за БСП, че БСП са доказали, че лъжата е форма на съществуване. Може би Румен Петков е искал да каже, че за БСП лъжата е форма на съществуване.
Една моя позната неотдавна каза, че на предстоящите парламентарни избори в България хората няма да гласуват за БСП, защото хората са разбрали, че по време на управлението на комунистите в България, комунистите са извършили геноцид над българската нация.
http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
Коментар
-
НСИ публикува данни, според които през декември 2016г. производството на дизелово гориво в България се е увеличило с 32,9 % спрямо декември 2015г.
Това е поредната много добра новина за България.
Да ви напомня, че през 2016г. брутният вътрешен продукт на България се е увеличил с над 3 % спрямо 2015г.
Коментар
-
Казаното от РБ за увеличаване прага за регистрация на фирми по ЗДДС
беше анонсирано като задължително условие за подписване на коалиционно споразумение в бъдещо управление
Самият Горанов имаше такава идея през 2015та - за увеличаване на прага за регистрация на около 200хил.лв
Интересно ми е, какви са вижданията в един ...финансов форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Въпросът ми е за Реформаторите, прокламиращи дясна политика и залагането в програмата им на
увеличаване прага за регистрация на фирми по ЗДДС
Имаш ли мнение по този въпросLast edited by Petar; 02.03.2017, 00:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
Големи измами. А ти какво мислиш? Кой каквото и да ви обяснява знайте, че става дума за пари. Лъжат и мажат, а истината е КУРнелия и Радев започнаха със безочливите ДС назначения от ден 1ви. Българина обича да го клатят и като започнат да се получават нещата си мисли, че другите са можели да направят повече. Сигурен съм, че аз ако бях на власт между 2001 и 2008 щах да имам същите успехи като невестулката и сие. Знаем си ги идват на власт парите от Европа секват защото крадат ама яко.
увеличаване прага за регистрация на фирми по ЗДДС
Имаш ли мнение по този въпрос
Коментар
Коментар