Масата от избирателите предпочетоха да изпратят в парламента същите посредствени личности, гарнирани с аптекаро-бензинаджия, отколкото хора с идеи и познания, които биха могли да свършат нещо полезни за обществото .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Интернета ли бе ...?
Евала старши...голям си.... !!!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИзмислих нещо през 1982, което 2 милиона българи разбраха и направиха 20 години по-късно
Евала старши...голям си.... !!!
- 1 like
Коментар
-
Много ми е забавен плешивия господин от Учиндол, ще вдига народа на протест, ако не му приемат въпросите от референдума. "Два милиона и половина подкрепили", какво подкрепили? Много ясно, че ще подкрепят. Аз предлагам нов референдум с въпрос: "Искате ли да избесим всички политици на жълтите павета?" Сигурен съм, че ще получи този въпрос над 90% подкрепа. Та така и неговите популистки въпроси.Last edited by johny-bravo; 27.03.2017, 18:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи кат можеш да мислиш кво измисли????Е тва са членовте на седерастията с мозък на кокошка и с голяи усти
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Не го взимай навътре, но Московски вероятно ще е министър и леля Цецка ще влезе в НС . Тъкмо няма да търсят нов председател ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Ми вие не го ли бяхте направили министър???.....е поне, докато не почна да говори против фирмите на байХ и пееф за южен паток.
Също, като Христо Иванов, който след опит за реформа на цацаратурата стана неудобен за тримата шишковци.
м?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАко можеше да четеш и мислиш, нямаше да пишеш глупости
"Кожев скептически относился к построению социализма в Советском Союзе, называя его внутреннюю политику катастрофической, а претензии на статус бесклассового государства смехотворными. Кроме того, он неоднократно называл СССР единственной страной, продолжающей жить в условиях капитализма XIX века, называя партийную элиту буржуазией и сравнивая индустриализацию с «аналогичным» периодом европейской истории 1847—1887 («так называемая советская культура является крайне упрощенной репликой французской цивилизации, остановившейся в своем развитии где-то в 1890 году и приспособленной к уровню двенадцатилетнего ребенка»)."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Ми вие не го ли бяхте направили министър???.....е поне, докато не почна да говори против фирмите на байХ и пееф за южен паток.
Също, като Христо Иванов, който след опит за реформа на цацаратурата стана неудобен за тримата шишковци.
м?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКакъв народ сме Минке, какъв народ!
Като прибавиш най-новият факт,че есЪ се разпадна,остава да рониш сълзи Минке,че пари нема - действайте!(с дупе ли да плащаме....допяваше Годжи).
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКак бе , излезе че руски комунисти са идеолози на ЕС ....това без значение ли е?
И той ли ще приключи като СССР ?
"Кожев скептически относился к построению социализма в Советском Союзе, называя его внутреннюю политику катастрофической, а претензии на статус бесклассового государства смехотворными. Кроме того, он неоднократно называл СССР единственной страной, продолжающей жить в условиях капитализма XIX века, называя партийную элиту буржуазией и сравнивая индустриализацию с «аналогичным» периодом европейской истории 1847—1887 («так называемая советская культура является крайне упрощенной репликой французской цивилизации, остановившейся в своем развитии где-то в 1890 году и приспособленной к уровню двенадцатилетнего ребенка»)."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеБулгаристан няма да се оправи..... никога!!! постепенно ще се претопи и залезне....
в никоя друга държава няма такива дебили
Коментар
-
Булгаристан няма да се оправи..... никога!!! постепенно ще се претопи и залезне....
в никоя друга държава няма такива дебили
Коментар
-
След вчерашната изборна тривиалка днешната "декларация"на учиндолския сноумен ме хвърля в размисъл дали да очакваме скоро за гост Алексей Навални във "Вечерний ургант" по битиви?
Руснака поне има смелостта да си цапа марковите дрешки с дубинките на ОМОН,а пък нашия не стига по-далеч от словестните дуели!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар