IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    [COLOR=#FF0000][FONT=Roboto][SIZE=15px]Почти три години след катастрофата на малайзийския „Боинг” става ясно, че официален Киев е лъгал, твърдейки, че в момента на трагедията в зоната на така наречената негова антитерористична операция не е имало украински
    Нещо много им се събра на укропите, миналата година започнаха дела близките, онзи ден съда ги задължи да си платят борча от 3 милиарда на руснаците, сега това. Въобще някоя стрина да започва да прави бухти за следващия мегдан

    Коментар


    • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Ъхъ, тиква, пожарникар, комунист ... 11 години бъхти старите тюфлеци, където ви хване
      А ваш чехльо, добре че е направил визита и на мол, щото само това му се е получило от президентстването досега
      Искаш да кажеш че си гласувала за БХ??? Браво, надушвам че сме от една порода

      Коментар


      • Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение
        "Президент който много иска да ни скара с Турция и чрез директен натиск променя закони, за да /уж/ прецака една /неуспешна/ партия и да я върне отново в заглавията.
        Президент който се надява чрез скапана патриотична интрига да осуети създаването на правителство и да удължи периода на безвластие и шапкарщина.
        И началник на кабинета на президента, според когото "има едни десни дето ще си поврякат малко, ама те така или иначе си врякат".
        Безподобна червена канавка сте вие, господа."
        Не мога да разбера защо пциходесните са най врекливи и най приказливи. А когато стане време за работа, хич ги няма

        Коментар


        • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Колко и да се опитваш да разграничиш БХ от руските мафиотски игри у нас е напразно.
          То не бяха подаръци, че сме верни на гаспадаря, като каракачанско куче (в натура)
          То не бяха приказките, да не дразним батя.
          То не бяха заплахите против "създаването на флотилии зад гърба му" (ти да видиш) и как щял да праща собствените си министри на фронта.
          То не беше конфронтацията с Плевнелиев и последващото му отстраняване, също както на Трайчо или Хр. Иванов, който пък се осмели да наруши спокойствието на другия шишко - ортака на пееф от прокурватурата, дето "ти си го избра".
          Абе не ми говори.
          Хахаха, ти си болен, ама ментално, понеже каза че ходиш често в германия , следващия път върви на копф доктор. БАй Ху спря 3 проекта на руснаците от които щяха да спечелят милиони, а подари едно куче на путин. Е за това не го любят руснаците, ама то трябва малко да се чете
          Last edited by v_tin; 06.04.2017, 00:28.

          Коментар


          • Почти три години след катастрофата на малайзийския „Боинг” става ясно, че официален Киев е лъгал, твърдейки, че в момента на трагедията в зоната на така наречената негова антитерористична операция не е имало украински ракетни системи „Бук”. Специално внимание изисква факта, че информацията, която фактически унищожаваща от корен линията на защита на Киев (именно отсъствието на системи „Бук”), бе разпространена не от кой да е, а от известния антируски портал Bellingcat. Става дума за това, че западните пропагандисти за първи път публично уличиха Украйна в лъжа в хода на разследването на обстоятелствата около катастрофата на пътническия самолет, което отдавна е пропито от всевъзможни слухове и твърдения. Експертите на Bellingcat откриха информация, че в дните преди падането на полет MH17, ЗРК „Бук” на украинската армия се е намирал в Донбас, близо до линията на съприкосновение. Снимки с украинския „Бук” са публикувани в мрежата от капелана на ВСУ Михаил Гредил. Фотосите са съпроводени от геотагове, сочещи, че местоположението е Донбас. Украинската зенитно-ракетна система „Бук”, която се е намирала в контролирана от Киев зона на Донбас дни преди падането на МН17, е била на въоръжение на 223-ти зенитен полк на ВСУ. До този извод са достигнали експертите на Bellingcat, анализирайки боядисването на комплекса. По техни данни, въпросният ракетен комплекс с номер 210 е на въоръжение на 2-ри батальон на 223-ти зенитен полк на ВСУ. Заедно с това изданието е успяло да намери видео на прехвърлянето на този „Бук” до Миргород, заснето през април 2014 година. Снимките на комплекса, направени от Грендел, са с геолокация от Ясиноватски район, северно от Донецк. Направени са дни преди катастрофата с МН17. По този начин, признават експертите, украински „Бук” се е намирал в зоната на катастрофата на MH17. Boeing 777, летял от Амстердам за Куала Лумпур, се разби на територията на Донецка област на 17 юли 2014 година. Загинаха 298 души.

            Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/svyat/eksperti-n...ews502346.html

            Информацията за това, че украински „Бук” се намира в контролирана от Киев територия в Донецк в момента на трагедията с полет МН17 през 2014 година се е появила благодарения на военния капелан от Въоръжените сили на Украйна Михаил Гредил. През юли 2014 година, няколко дни преди катастрофата на МН17 Гредил е публикувал в социалните мрежи няколко снимки, като на една от тях се вижда украинският ракетен комплекс „Бук” на Втори батальон на 223-и зенитен полк на ВСУ. По данни на изданието Bellingcat, всичките снимки са имали геотаг, посочващ, че те са били направени в Ясиноватски район, северно от Донецк. Експертите твърдят, че снимките са се появили в социалните мрежи на 15 юли 2014 година - два дни преди катастрофата на малайзийския Боинг. По-късно Гредил е сменил геокординатите на снимките с района на Московска област в Русия. Въпреки това, на сайта на църквата, в който той е служил, е останала информация за това, че той заедно с други украински свещеници е посещавал военни части на ВСУ в източната част на Украйна през 2014 година. По-рано въз основа на снимките на Гредил журналистическата група на Bellingcat представи разследване, според което украински „Бук” се е намирал в района на Донецк в момента на катастрофата на MH17.

            Last edited by markov; 05.04.2017, 23:12.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Ъхъ, тиква, пожарникар, комунист ... 11 години бъхти старите тюфлеци, където ви хване
              А ваш чехльо, добре че е направил визита и на мол, щото само това му се е получило от президентстването досега

              За първи път в най-новата ни история партия печели парламентарни избори за четвърти пореден път.
              ГЕРБ е първата партия у нас, която след управление увеличава подкрепата си.
              Гербаджиите са и единствената формация, която не се е разцепила след десетгодишно съществуване.

              Прочети още на: http://www.dnes.bg/izbori-16/2017/04...echalba.337206

              Yeah

              Коментар


              • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Актовете на онова, възпитавано и облагородявано в Долна Митрополия нещо, което си избрахте и вече наричате фат ... президент и русофилската хунта около него са висша форма на погазване на правовия ред в една цивилизована държава..
                Бля бля бля.
                Президентът Радев е учил както в Долна Митрополия, така и във военно-въздушна акадения в САЩ. И е преминал по всички стъпала на кариерното израстване на офицера от ВВС.
                За разлика от Боко Тиквата, който веднъж при комунизма е предсрочно произведен в майор, защото като пожарникар старателно разгонваше демонстраците на турците в Шумен и Венец, демонстрации против насилствената смяна на имената им. Аз добре помня, понеже съм виждал софийските пожарни, оборудвани с мрежести щитове на прозорците, как разгонват с водни струи демонстрация на турците в Шумен на улицата до пазара. Усърдно е защитавал Боко Тиквата комунистическата власт, за да го произведат предсвочно в звание. Това беше висша награда за офицера по онова време. Не се случваше често, аз лично помня за 20 години служба само един офицер от моето поделение да е повишен предсрочно.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                  Очевидно е че някакъв герберастки чиновник се опитва да злепостави служебното правителство, а от там и Президента. Никакъв "законопроект" не е бил подготвян. И децата знаят, че служебно правителство няма право на законодателна инициатива, а особено добре го знае бившият конституционен съдия проф. Друмева.
                  А "фатмак" ще викаш на Боко Тиквата, който от майор, по политически причини беше произведен направо полковник, в нарушение на закона естествено. И после пак в нарушение на закона за две години беше произведен в две генералски звания.
                  А пък ген. Радев си е растял в звание и длъжност точно по закон и както го изисква кариерното израстване в съответствие със сподобностите му като офицер. Политическа кариера започва да прави едва след ОСТАВКА от армията.
                  За разлика от Боко Тиквата, майор по звание, генерал в политиката.
                  За съжаление тоя законопроект беше едно от малкото правилни неща напоследък по въпроса с гласуването. Абсолютно е логично хора които не живеят тук да нямат право да гласуват. В редица западни страни , примерно Великобритания това е прието.......живееш извън държавата определен срок , губиш си избирателното право , просто защото както и да гласуваш после няма да носиш последствията от избора си ....
                  За съжаление вместо да го приемат , популистите из всички партии ще го бламират.....
                  Last edited by markov; 05.04.2017, 22:10.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

                    Ама, Друмева си признава участието. По-заплетено е от твоята версия. Макар и тя интересна. Винаги съм твърдял, че историята преминава през множество индивиди и не може й хванеш края.
                    Не знам каква е истината, ама е АБСОЛЮТНО ясно, че никаква законодателна инициатива не може да се претвори в закон без Народно събрание. Такова сега няма, а бъдещото НС ще бъде доминирано от ГЕРБ, така че дори настоящето служебно правителство да приеме законопроект всички ние да ходим без долни гащи, то само ГЕРБ може да го превърне в закон.
                    В този смисъл взякакви законодателни инициативи на служебно правителство са безпредметни.
                    Това е просто провокация на герберастите, да злепоставят президента.

                    Впрочем... какво лошо има да се премахне двойното гражданство и право на гласуване извън страната да имат само командировани ОТ ДЪРЖАВАТА и само на територията на дипломатическите представителства? Да се отнася и за тези на територията на ЕС. Ако работещите в ЕС толкова искат да гласуват, да си дойдат в България. 200-300 евро. И таман ще си видят роднините.

                    Що трябва някакъв изселник в Турция или в САЩ да гласува за това кой да управлява държавата в която аз работя, а не той, в която аз плащам данъци, а не той.
                    И в крайна сметка АЗ ще тегля последствията от управлението, което съм избрал, а не той.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                      Очевидно е че някакъв герберастки чиновник се опитва да злепостави служебното правителство, а от там и Президента. Никакъв "законопроект" не е бил подготвян. И децата знаят, че служебно правителство няма право на законодателна инициатива, а особено добре го знае бившият конституционен съдия проф. Друмева.
                      А "фатмак" ще викаш на Боко Тиквата, който от майор, по политически причини беше произведен направо полковник, в нарушение на закона естествено. И после пак в нарушение на закона за две години беше произведен в две генералски звания.
                      А пък ген. Радев си е растял в звание и длъжност точно по закон и както го изисква кариерното израстване в съответствие със сподобностите му като офицер. Политическа кариера започва да прави едва след ОСТАВКА от армията.
                      За разлика от Боко Тиквата, майор по звание, генерал в политиката.
                      Излиза, че щом са така добре информирани, значи умишлено и злонамерено тъпчат правилата в услуга на КОЙ.

                      Няма цивилизована държава, в чиято конституция да не е залегнал принципът на разделение на властите. Така е и в България. Актовете на онова, възпитавано и облагородявано в Долна Митрополия нещо, което си избрахте и вече наричате фат ... президент и русофилската хунта около него са висша форма на погазване на правовия ред в една цивилизована държава. Когато редът се тъпче безогледно от висока инстанция, започва да безчинства и маргиналитета. Така животът на цялото общество се подчинява на гьостерицата, превръща страната в руско-азиатска кочина и я отдалечава от цивилизованите европейски държави. Нищо сложно ... Кой разбрал, разбрал.
                      Yeah

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                        Очевидно е че някакъв герберастки чиновник се опитва да злепостави служебното правителство, а от там и Президента. Никакъв "законопроект" не е бил подготвян. И децата знаят, че служебно правителство няма право на законодателна инициатива, а особено добре го знае бившият конституционен съдия проф. Друмева.
                        А "фатмак" ще викаш на Боко Тиквата, който от майор, по политически причини беше произведен направо полковник, в нарушение на закона естествено. И после пак в нарушение на закона за две години беше произведен в две генералски звания.
                        А пък ген. Радев си е растял в звание и длъжност точно по закон и както го изисква кариерното израстване в съответствие със сподобностите му като офицер. Политическа кариера започва да прави едва след ОСТАВКА от армията.
                        За разлика от Боко Тиквата, майор по звание, генерал в политиката.
                        Ама, Друмева си признава участието. По-заплетено е от твоята версия. Макар и тя интересна. Винаги съм твърдял, че историята преминава през множество индивиди и не може й хванеш края.

                        Коментар


                        • "Президент който много иска да ни скара с Турция и чрез директен натиск променя закони, за да /уж/ прецака една /неуспешна/ партия и да я върне отново в заглавията.
                          Президент който се надява чрез скапана патриотична интрига да осуети създаването на правителство и да удължи периода на безвластие и шапкарщина.
                          И началник на кабинета на президента, според когото "има едни десни дето ще си поврякат малко, ама те така или иначе си врякат".
                          Безподобна червена канавка сте вие, господа."

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Написани са от правния секретар на фатмака проф. друмева.
                            Очевидно е че някакъв герберастки чиновник се опитва да злепостави служебното правителство, а от там и Президента. Никакъв "законопроект" не е бил подготвян. И децата знаят, че служебно правителство няма право на законодателна инициатива, а особено добре го знае бившият конституционен съдия проф. Друмева.
                            А "фатмак" ще викаш на Боко Тиквата, който от майор, по политически причини беше произведен направо полковник, в нарушение на закона естествено. И после пак в нарушение на закона за две години беше произведен в две генералски звания.
                            А пък ген. Радев си е растял в звание и длъжност точно по закон и както го изисква кариерното израстване в съответствие със сподобностите му като офицер. Политическа кариера започва да прави едва след ОСТАВКА от армията.
                            За разлика от Боко Тиквата, майор по звание, генерал в политиката.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                              Изобщо не съм коментирал уволнението и дали е правомерно. Коментирах, че уволненият ПРАВИЛНО е бил лишен от служебен номер. Щеше да е незаконно да му оставят служебния телефон.

                              И е безпределно ясно, че служебно правителство няма работа да пише такива законопроекти и да ги предлага в НС. То и няма НС. Разбира се, че и служебното правителство може в техническо отношение да подготвя проекти за зконодателни промени, а редовното правителство ще ги предложи, ако реши, на следващото НС.
                              Гафът е че чиновник е публикувал нещо, което не е имал право да публикува, а не че някой служебен министър се е опитал да облекчи работата на следващото правителство, подготвяйко проект.

                              Пък Чехльо е твоят бивш президент, назначен от Боко Тиквата, а нашият е горд генерал, постигнал всичко със собствените си способности, воля и усърдие.
                              Очевидно на избирателите на гордия чехъл трябва да се обяснява бавно и много много много ... просто.
                              Аз пък коментирах, че скоростното лишаване от служебен телефон, за да не се говори с журналисти /както съм цитирала/ е нелепо, а не че на уволненото лице не трябва да му се отнема служебния телефон изобщо. Текстовете, публикувани за обществено обсъждане, са били съгласувани с министър, заместник-министър и са по настояване на президентството. Написани са от правния секретар на фатмака проф. друмева.

                              Служебният кабинет сътворил и законопроект за служителите на НАТО в Бг. Някои вече сравняват продуктивността му с крава рекордьорка
                              Yeah

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

                                Уволнението му е скандално и в 21 век спирането на телефона не може да ограничи или спре истината, че нарочват Любо Талев за жертва. Ченгеджийски номера - експерт прескочил министъра и зам. министъра и през главите им качил бил проекта. Айде стига с глупостите. Талев е от екипа на Захариева и е професионалист. А Чехльо няма мандат от избирателите си да пише и предлага законопроекти. И по Конституция няма такова право. Даже това му е четвъртия грандиозен гаф за около месец - след концесиите, Пирин и постановлението за бежанците. От безмозъчни русофили толкоз.
                                Изгарям от любопитство, какви ще ги накърнят "мозъчните" тиквофили. Такиви ми ти работи.


                                Коментар

                                Working...
                                X