Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
СССР си е долу и без мен, но ще се радвам, да помогна.
В кенефи не влизам.
Астика не докосвам, за мен има достатъчно крафт бири.
Союз нерушимы ко стана?? Още ли е такъв?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАз пия само руска бира.......ма не мога да си спомня марката....нещо с боярищ, като че ли почваше.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Глупости не ми се четат.Големите концерни са вредни за здравето.Надявам се както в Пловдив така и на други места да се появят завърнали се българи и да започнат производство на хубава бира в малки пивоварни.Искам да пия една бира която е качествена а не да се наливам с долнопробни гуменетки и да пълня джобовете на тарикати и международни мошеници.Нашият народ трябва да разбере че трябва сам да вземе кормилото и да работи за себе си.Нека си откриват заводите но никой да не им работи за по малко от 1000 кинта чисто.Искат инженери а насреща 700 кинта.Мерси.The strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми пий астика и си живей живота.На теб освен комунизъм няма нищо друго в главата.Сигур сутрин кат влезеш у кенефа викаш долу СССР
В кенефи не влизам.
Астика не докосвам, за мен има достатъчно крафт бири.
Союз нерушимы ко стана?? Още ли е такъв?The strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Пиво да, но бира - едва ли..
В България, Мазна, продуктите на разни бивши комунистически заводчета за пиво са всичко друго, но не и бира.
Не отговарят на никакви стандарти и съдържат всичко друго, но не и продуктите от които се прави бира.
Това е така, Мазна, защото българина е съгласен с това, да го тровят,лъжат, мамят и ритат, само си спомни кой ти беше премиер до скоро...
Спомни си, Мазна, кой ти беше премиер и преди него и още по-преди него.... И българина беше съгласен с това...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Няма и плевенско пиво .
В България, Мазна, продуктите на разни бивши комунистически заводчета за пиво са всичко друго, но не и бира.
Не отговарят на никакви стандарти и съдържат всичко друго, но не и продуктите от които се прави бира.
Това е така, Мазна, защото българина е съгласен с това, да го тровят,лъжат, мамят и ритат, само си спомни, кой ти беше премиер до скоро...
Спомни си, Мазна, кой ти беше премиер и преди него и още по-преди него.... И българина беше съгласен с това...Last edited by Manyface God"; 18.04.2017, 09:51.The strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Говориш пълни глупости ,не ми се спори ,вземи прочети малко за Каменица и Астика и не излагай по форума .Лека вечер
Коментар
� -
Човече божи, ти вярно си човек на Гьобелсовите принципи. Обаче, защо не преведеш числови данни за курса на рублата, вместо току да припяваше за мнимите "над 100 000 пъти"? По мои данни, сега е около 60:1, което никак не кореспондира с твоите твърдения. Как ще ме обориш? Дори и в проценти, а не в пъти, пак си мнооого встрани от фактите, май. А скоро, и юни.
Коментар
� -
Забелязахте ли, че дори на Великден ко мо не та та продължиха да лъжат, че уж в Русия през периода от 13.02.1991г. до сега официалният курс на щатския долар към рублата се е увеличил по-малко от 100 000 пъти? Истината обаче е съвсем друга. През периода от 13.02.1991г. до сега в Русия официалният курс на щатския долар към рублата се е увеличил повече от 100 000 пъти.
Забелязахте, ли че ко мо не та та продължават да лъжат, че уж сега стандартът на живот на хората в България като цяло не бил по-висок в сравнение с 1989? Истината обаче е съвсем друга. Сега стандартът на живот на хората в България като цяло е по-висок в сравнение с 1989г. Сега хората в България като цяло притежават повече недвижими имоти и автомобили в сравнение с 1989г. Сега хората в България като цяло притежават повече вещи за дълготрайна употреба и имат повече пари в сравнение с 1989г. Сега средната продължителност на живота на хората в България е по-висока в сравнение с 1989г.
Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж на последните парламентарни избори в България мой познат е гласувал за комунистите? Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно. На последните парламентарни избори в България нито един мой познат не е гласувал за комунистите.
Да ви напомня, че на 3 април 1990г. БКП се преименува на БСП.
Един мой познат казваше, че по времето на управлението на комунистите в България българските комунисти са извършили геноцид спрямо българския народ.
Да ви напомня, че Народното събрание на България е приело закон, според който комунистическият режим в България е обявен за престъпен.
Нека никой никога да не гласува за БСП.
http://www.lex.bg/laws/ldoc/2134920192
https://www.facebook.com/izmamimpex/
http://www.extremecentrepoint.com/archives/14230
http://www.extremecentrepoint.com/archives/6537
Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил трол, стотинкаджия и аутист и че уж аз живея в паралелен свят? Тези твърдения на ко мо не та та изобщо не са верни. Аз не съм трол. Аз не съм стотинкаджия. Аз не съм аутист. Аз не живея в паралелен свят, а живея в България.
Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз или съм се правил на улав или съм бил залупен. Това твърдение на ко мо не та та изобщо не е вярно. Никога не съм се правил на улав. Аз не съм залупен.
Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат. Същият мой познат казваше, че ко мо не та та са уникални тъпанари и че ако те не бяха тъпанари нямаше да са ко мо не та.Last edited by Ivan2015; 18.04.2017, 01:26.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Dali е на един или друг няма значение, въпросът е да дават по големи заплати и да не крият осигуровките
Никак не чувате петела тук!
За какво друго да дойде чужд "инвеститор" тук, ако не - за да дава минимална заплата по едната ведомост, по която осигурява работещият /българин/. Това е нечувано, но ако пусне нещо, над минималната - на втора ведомост! Нали така ги учат нашите приватизационни "консултанти" /от типа на Маролев-ци/ и то, ОЩЕ при преговорите за "приватизационната" сделка!
От друга страна нещата се оправят! Ще си внесем /някога/ чужденци, които ще работят в приватизираните наши предприятия. И ще създават принадения продукт на обвзетите от леност българЕ... Жалко, че няма КОЙ да се сети - минималната ИМ /на внесените чужденци/ заплата да стане - не както е сега - удвоената /ли беше?/ средна за страната... Ама защо такова разделение? Нали ЕС - така беше...
Колко прави това? Средната /май/ е над 1000 лв. Е, 2х1000=2000 лв. Уффф, че сме циции! Стискаме се за жълти стИнки! Ми така не може: маймуни с трици ще ловим! Да им направят на чужденците 5х1000=5000 лв. средната, па тогава - като се юрнат от всички краища на ЕС-то... Де се е видяла там такава заплата???
Е, тия "приватизатори" - защо не си вземат от там работниците, па да им плащат едни такива, например 10х1000? Няма закон за това? Те ни го първият закон, който трябва да се приеме в "новото" Народно събрание! 10 пъти средната заплата за страната! И "приватизаторите" ще се разбягат..., обаче...
...подозирам, че пак няма да има кандидати за работа тук, дори и за символичните цени в страната.
Не мога да разбера, кое задържа хората в тази страна? Очевидно точно на това му се казва гол патриотизъм от висок ранг. "На гол тумбак - чифте пищовЕ!" Има някаква ирония, която доближава смисъла до звученето като най-долната обида, нанесена някому: "Ти си патриот!" ...
Коментар
� -
Според медии Канада е взела решение да разшири санкциите срещу режима на Асад в Сирия заради наскорошната химическа атака в мухафаза (област) Идлиб в Сирия. Според медии представители на САЩ и Европейският съюз са заявили, че режимът на Асад е отговорен за наскорошната химическа атака в мухафаза (област) Идлиб в Сирия, при която са загинали много мирни граждани, включително деца.
http://www.rosbalt.ru/world/2017/07/14/1607879.htmlLast edited by Ivan2015; 18.04.2017, 00:50.
Коментар
� -
Медия публикува статия, в която пише, че според публикувана експертна оценка, Русия е загубила между
1 300 000 000 щатски долара и 1 500 000 000 щатски долара заради въведени от Турция мита за внос на зърно от Русия в Турция. Според медията митата са въведени от Турция в отговор на забраната, наложена от Русия на вноса на турски домати в Русия. Според медията Турция е въвела мито в размер на 130 % върху вноса в Турция на пшеница от Русия.
Без коментар.
http://www.rbc.ru/politics/17/04/201...7947d51c9ba5d6Last edited by Ivan2015; 18.04.2017, 01:28.
Коментар
�
Коментар