IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Точката на сътворение на света не съвпада с точката на поява на българите, никога не съм твърдял нещо такова.
    Явно има нужда от специално пояснение за намека ми в поста, който цитираш и то е:
    Съществуват доста данни, че Русия има български произход.
    Не съществуват данни, Русия да е света.
    Т.е.,искаш да кажеш,че ние-българите сме основата на "североазиатската кочина"?!Тоя факт не говори много добре за нас... Дано да не е така...Нали?!

Коментар

• Няма ги мършичките, дали в спешното пречистват натровени от боярищник днес?...
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Сложи цифри и за североазиатската кочина, да падне смех, може да добавиш и колона за БВП на глава от население.
        Достатъчно е да сложи цифрите за
        Apple - Ябълката, която вече струва 800 милиарда долара,
        почти толкова, колкото и "Велика" Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Аууу,още един,дето си е внушил,че историята на света започва с нас-българите!Дори и така да е,дори и така да е!!!Сега е 2017г.От сътворението на света,нямам идея,колко години са минали,ама са бая.... и във всичките тия години са се случили разни работи,които ти явно не си осъзнал.
          Точката на сътворение на света не съвпада с точката на поява на българите, никога не съм твърдял нещо такова.
          Явно има нужда от специално пояснение за намека ми в поста, който цитираш и то е:
          Съществуват доста данни, че Русия има български произход.
          Не съществуват данни, Русия да е света.

Коментар

Значит тези, които взеха Крим, са на път за изходната си точка, някой български каганат...?
            Аууу,още един,дето си е внушил,че историята на света започва с нас-българите!Дори и така да е,дори и така да е!!!Сега е 2017г.От сътворението на света,нямам идея,колко години са минали,ама са бая.... и във всичките тия години са се случили разни работи,които ти явно не си осъзнал.

Коментар

• А най-много ми харесва, когато човечето написало следното:

ДА ОСВОБОДИМ АЛЬОША ОТ НАРЯД

“Съветската армия е страж на мира”-тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на “легендарната Червена армия” Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила.Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство,хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде “Страж на робството до разпадане на империята”.

За мен утешително и радостно е, че ще доживея това време. Както е радостно разтурването на Варшавския договор. Слава Богу, никой няма да ме защитава от “враговете на социализма”.

Логично и закономерно беше това разтурване.Както логично е логично и закономерно това, че нито един съветски войник не участва във войната срещу Саддам. И как иначе – нали отсреща стрелят със съветски калашници. Не върви да се биеш срещу една армия , която е твоя рожба. За залива не заминаха и български кинтексаджиии, които години наред продаваха оръжие на иракския фюрер, след което се връщаха и купуваха от българския Кореком “Лада” и кожено палто за своята другарка.

Срам ме е, че нито един български войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българското военно присъствие в залива, пък макар и символично. Това са хората, които издигат паметници на своите агресори. За тях Альоша винаги е бил страж на собственото им дебелашко благополучие.

Войната в залива потвърди истината, че в края на двайсти век велика сила не е тази държава, която има голяма армия, а тази, която има голяма икономика и висока култура.. За да гарантираш нечия свобода, собствената ти държава трябва да се състои от свободни хора и да е що-годе цивилизована. Тези две качества липсват в съветската империя. Нейната армия беше страж на мира през четиредесет и пета година, когато трябваше да се изолира половин Европа от цивилизацията. Тя беше страж на мира и през 56-а в Унгария, през 69-а в Чехословакия, през 79-та-а в Афганистан, през 91–а в Литва…Не е ли време вече да го освободим вече от този наряд този верен страж…Да изуе най-после мужишките си ботуши и да си гледа работата.

Ако пък не можем да минем без страж на мира, нека тогава бъде този, който защити демокрацията. Американските момчета ни показаха как става това.

4 март 1991 г.

в. Демокрация

ВОЛЕН СИДЕРОВ

сега бие чело с колорадска лента на гърдички пред същия този "паметник".

Проста да падладееш другарЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Сложи цифри и за североазиатската кочина, да падне смех, може да добавиш и колона за БВП на глава от население.
                Е там вече ще има перманентни колики...

Коментар

• Значи вчера се нагледах и наслушах на възхвали по повод т.нар. Ден на победата, поднасяне на цветя пред паметници на вече несъществуващия съюз и кви ли не други неща... Така и не видях обаче някой някъде да е поднесъл цветя пред паметник на българските войници, загубили живота си по бойните полета след окупацията на България през септември 1944. Т.е. чуждите са ни по-скъпи? Или нашите кучета ги яли? И всъщност ние, като победени във ВСВ, чий ден на победата отбелязахме... Какво става с вас, бе??? Къде сте родени, за какво се борите, какви се водите???

Коментар

Айде стига с тия мегаломански амбиции!На нас не ни е проблем "малкото" територия,която населяваме....Предостатъчна ни е..

България.. -територия 111 000km² -население 7 000 000
                    Германия.. -територия 357 000km² -население 81 000 000

Гледаш ли,как се ширим спрямо швабите...?!

Коментар

Тошка от Горна Аряхявица, ти сериозно ли ми казваш, че хора като тукашните русороби, фенчета на соца се борят за горното? Ей, майтапчио..
                      Не е като сам да не го докарваш та, кой по-по-най, народът и без мен го знай.

Коментар

Давай ,нападай взимай от съседите...Накрая да не се върнем в изходна точка -делтата на Дунав...
                        Значит тези, които взеха Крим, са на път за изходната си точка, някой български каганат...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Всъщност, драги ми Евлампий, критиката на капитализма цели неговото оцеляване чрез развитие и подобряване, а земите, които са ни ограбили, то не е станало без участието на т.нар. велики сили, като Югославия, примерно, преди три недели, ВВС се фукаха, как техни шпиони се прегръщали с Тито...а Този, който е нямал право /Бащицата на народите/, ако и да е отстъпва а л, пред и но тях го е. И бъркаш чуждите победи с нашите нац. Катастрофи, станали не без участието на разни "държавници"- царе, князе, премиери и т.н
                          ​​​. Да напомням ли, че българската армия няма загубено знаме, нито война...а катастрофите "се случват" ВЪПРЕКИ ТОВА?
                          Тошка от Горна Аряхявица, ти сериозно ли ми казваш, че хора като тукашните русороби, фенчета на соца се борят за горното? Ей, майтапчио..
                          Last edited by Manyface God"; 10.05.2017, 10:59.

Коментар

Давай режи и подарявай на съседите, стига се шири...
                            Давай ,нападай взимай от съседите...Накрая да не се върнем в изходна точка -делтата на Дунав...

Коментар

Аз ги чета, кефят ме.
                              Всяко правило си има изключения.....

Коментар

Айде стига с тия мегаломански амбиции!На нас не ни е проблем "малкото" територия,която населяваме....Предостатъчна ни е..

България.. -територия 111 000km² -население 7 000 000
                                Германия.. -територия 357 000km² -население 81 000 000

Гледаш ли,как се ширим спрямо швабите...?!
                                Давай режи и подарявай на съседите, стига се шири...

Коментар

Working...
                                X