If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За собствените си неуспехи не обвинявам Костов или Паси. За тях сам съм си виновен. За успехите обаче не благодаря на Тодор Живков, за тях пак сам съм си благодарен. Общо взето - лек ден ти желая....
А,тука сме 100% на едно мнение!Успешен борсов ден!
Ние никога и за нищо не сме виновни!На едни им е виновно кофтито влияние,на други -комунетата,на трети-фашистите,на четвърти-планът "Ран-ът"(нищо,че аз сигурно съм един от малкото хора ,дето си е направил труда да го поразгледа целия план,аджеба,за какво иде реч),на пети,нямам идея ,кой и с какво им е виновен и т.н.....Важното,че другите са виновни...
За собствените си неуспехи не обвинявам Костов или Паси. За тях сам съм си виновен. За успехите обаче не благодаря на Тодор Живков, за тях пак сам съм си благодарен. Общо взето - лек ден ти желая....
Забелязахте ли, че че ко мо не та та продължават да лъжат, че уж през Втората световна война Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и част от другите така наречени западни съюзници започнали да водят бойни действия срещу Германия, Италия, Япония едва през 1943г.? Истината обаче е съвсем друга. През Втората световна война Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и някои от другите така наречени западни съюзници са започнали бойни действия срещу Германия, Италия, Япония преди 1941г.
Да ви напомня, че през Втората Световна война Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия е започнало бойни действия срещу Германия още през 1939г.. https://fr.wikipedia.org/wiki/Batail..._de_Heligoland
Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
Ванка,е па ти не им се връзвай на тия ко му не та,бре!Ха-ма-ха!
До тук-добре. И? Величие се гради и поддържа не с приказки, а с дела и...ресурси с кое от тях сме напред, Марандий ефенди? И после, за колко "струвал" Apple: Оценка та е спекулативна и с пъти встрани от реалния ресурс в и зад .. колко са, 100К заети в нея. Не ги сравняват в световните класации, именно по ресурс, Рашата и абълчицата. Даже хич. Само преди месеци, нейде тук мярнах нещо относно -тъпо но, реално и влиятелно- някакво сравнение на тоталния физически ресурс в икономиките / да не се бърка с БВП, който е доста ... непълното Ватев ИНДИКАТОР/ че, Рашата държала едни 75 трлн УСД, над 30% повече от УСА. Оттам, и "несъразмерното влияние на 2% от световната икономика". Била "пещерна" и "дивашка" ... а петата, кой знай защо, се съсипват, нълэ, да я рЪфат /,т.е., да се плюмчат подире й и да налагат санкции за сдържане на една "дребна"икономика. Ценя иронията в напъните ви КолЭга.
Я да се напънем, да поставим на вниманието ти един любим мой параметър - качество на живот.
Още когато тролът форекс мастър беше тук, всячески избягваше коментирането му в едно изречение с Русия.
Та съгласен ли си, че качеството на живот е добро мерило за съпоставка, ама не ми вади веднага качеството на живот в Москва, а средното за страната. Знаеш ли, на кое място са в класацията на планетата Земя? На едно от последните. Знаеш ли защо? Защото са праскат на велики, каквито всъщност не са. Велик си тогава, когато народът ти просперира. Народът на Русия не просперира, а емигрира. Чао за днес, бегай да кърпиш ватенката.
Че какво сме виновни ние, че внуците ни са под кофти влияние?
Ние никога и за нищо не сме виновни!На едни им е виновно кофтито влияние,на други -комунетата,на трети-фашистите,на четвърти-планът "Ран-ът"(нищо,че аз сигурно съм един от малкото хора ,дето си е направил труда да го поразгледа целия план,аджеба,за какво иде реч),на пети,нямам идея ,кой и с какво им е виновен и т.н.....Важното,че другите са виновни...
Именно, сегашно "величие" се гради не с МИНАЛИ дела от минали хора и приказки за отдавана отминала великая вайна (която им се ще да се върне та пак да са "велики"), а с реални дела от сегашни хора.
И НЕ, ресурсите (поне, както тошко ги разбира, като копане на дупки в земята), нямат нищо общо с величието и просперитета - справка СЕГАШНА венецуела.
Рашата държала едни 75 трлн УСД, над 30% повече от УСА. Оттам, и "несъразмерното влияние на 2% от световната икономика". Била "пещерна" и "дивашка" ... а петата, кой знай защо, се съсипват, нълэ, да я рЪфат /,т.е., да се плюмчат подире й и да налагат санкции за сдържане на една "дребна"икономика. Ценя иронията в напъните ви КолЭга.
Абе и колорадският бръмбар е един такъв дребен, пък вреден ...
като тия с колорадските лентички
Точката на сътворение на света не съвпада с точката на поява на българите, никога не съм твърдял нещо такова.
Явно има нужда от специално пояснение за намека ми в поста, който цитираш и то е: Съществуват доста данни, че Русия има български произход.
Не съществуват данни, Русия да е света.
До тук-добре. И? Величие се гради и поддържа не с приказки, а с дела и...ресурси с кое от тях сме напред, Марандий ефенди? И после, за колко "струвал" Apple: Оценка та е спекулативна и с пъти встрани от реалния ресурс в и зад .. колко са, 100К заети в нея. Не ги сравняват в световните класации, именно по ресурс, Рашата и абълчицата. Даже хич. Само преди месеци, нейде тук мярнах нещо относно -тъпо но, реално и влиятелно- някакво сравнение на тоталния физически ресурс в икономиките / да не се бърка с БВП, който е доста ... непълното Ватев ИНДИКАТОР/ че, Рашата държала едни 75 трлн УСД, над 30% повече от УСА. Оттам, и "несъразмерното влияние на 2% от световната икономика". Била "пещерна" и "дивашка" ... а петата, кой знай защо, се съсипват, нълэ, да я рЪфат /,т.е., да се плюмчат подире й и да налагат санкции за сдържане на една "дребна"икономика. Ценя иронията в напъните ви КолЭга.
Забелязахте ли, че че ко мо не та та продължават да лъжат, че уж през Втората световна война Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и част от другите така наречени западни съюзници започнали да водят бойни действия срещу Германия, Италия, Япония едва през 1943г.? Истината обаче е съвсем друга. През Втората световна война Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и някои от другите така наречени западни съюзници са започнали бойни действия срещу Германия, Италия, Япония преди 1941г.
Да ви напомня, че през Втората Световна война Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия е започнало бойни действия срещу Германия още през 1939г.. http://www.uboat.net/boats/u39.htm https://fr.wikipedia.org/wiki/Batail..._de_Heligoland
Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
Коментар