Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
И кво точно ми казваш сега ...че соца бил приключил ???
Не помня да съм го оспорвал , говоря за други неща които явно не схващаш......
Факт е че мнозинството от населението се чувстваше и живееше добре в соца ......не е имало опити за сваляне на системата като в Чехия , Унгария или Полша , а т.н. опозиционери са били 50 -100 човека без никакво влияние върху народонаселението.
Факт е също така че соц.системата специално в БГ не падна под натиск от вътре , а просто ни я демонтираха отвън без да ни питат. Тоест мнозинството от хората са живеели в приемливи в собствените им възприятия условия .....
Коментар
-
Да не говорим че в Северна Корея никой от никъде не ги демонтира.
Ама не съм видял да имат някакъв прогрес. Напротив пак са огладнели кат мишки щом дрънкат оръжията.
САЩ ще обновят някой хранителен резерв и ще им го пратят през ООН-ето (че иначе е обидно) и онея ще спрат да дрънкат оръжията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
И кво точно ми казваш сега ...че соца бил приключил ???
Факт е че мнозинството от населението се чувстваше и живееше добре в соца ......не е имало опити за сваляне на системата като в Чехия , Унгария или Полша , а т.н. опозиционери са били 50 -100 човека без никакво влияние върху народонаселението.
Факт е също така че соц.системата специално в БГ не падна под натиск от вътре , а просто ни я демонтираха отвън без да ни питат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Само дето соца фалира по подобие на Венецуела в момента.
Факт е също така че соц.системата специално в БГ не падна под натиск от вътре , а просто ни я демонтираха отвън без да ни питат. Тоест мнозинството от хората са живеели в приемливи в собствените им възприятия условия .....Last edited by markov; 19.05.2017, 00:52.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Пак глупости.Мисленето ставало в САЩ ша ма умориш от смях.
Коментар
-
Дядо май доста те е послъгвал
Коментар
-
Понамалете опиатите алкохола и тютюна.Обикновения човек никъде по света не кара нова кола.Нови коли карат фирмите и богатите.Бачкерите си купуват четири пет годишни коли за толкова заплати.
Тези дето работят офиси и малко по-квалифицирани професии карат Лексуси, БВМ, Мерцедеси, Ауди. Особено пък в САЩ където колите нямат големи мита и такси и са доста по-евтини отколкото в Европа. А обикновените бачкери карат - Форд, Тойти, Хонди и другите там американски марки. В Европа са съответно Фолцвагени, Опели, Пежа, Рена и други местни марки. И всичко това ново. Колите втора ръка после идват към Източна Европа.
Коментар
-
Кога се чакаше седмица - 56 година ли? Щото вноската за кола дядо ми я прави като се женят нашите. Кола си купиха аз кат бях на 16. Верно Лада - явно гъзари са били. За Москвич и трабанче може и 10 години да се е чакало. Ама за Лада - 16 години.
Коментар
-
Така е - простите операции ги правят простите хора.
Ама мисленето става у САЩ. Да пъхнеш 2 платки в една кутия и да завъртиш 5 винта с отверката - даже и ти ще се справиш - нали си инженер.
Виж ко пише на АйФона отзаде - измислено у САЩ, сделано в Китай.
Коментар
-
По времето на соца като бяха печеливши - що рафтовете бяха празни, нали са произвеждали много.
Коментар
-
Ми аз не съм чувал за американски компютри и не познавам някой дет си е купил американски компютър или телефон.Вдичко е сделано от комунисти в Китаи.След няколко години дори децата на Запада ше ги правят китайците а гейовете ше присъстват на раждането
Ама мисленето става у САЩ. Да пъхнеш 2 платки в една кутия и да завъртиш 5 винта с отверката - даже и ти ще се справиш - нали си инженер.
Виж ко пише на АйФона отзаде - измислено у САЩ, сделано в Китай.
Коментар
-
Няма да лъжеш.Чакаше за Лада седмици трабани фиати москвичи шкоди ма гъзарите искаха лади.
Коментар
Коментар