IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Какво са измислили стига се излагай измислили са ми дедовия.Нация от конекрадци и боклуци мисли само да краде и граби.
    Верно - сега ще кажеш че и Интернета не са го измислили те. Ами идва от Русия с любов. Или и Интернета е правен в Китай.

Коментар

Карат да ама са два процента от населението.То и в България някои кви коли карат?Даже в България колите са по луксозни.Във Виена ходих скоро масово по улиците са аудита фолквагени шкоди комбита...Не ми направи впечатление да има някакъв лукс.А джипове бентлита ферарита и поршета не видях.
      http://www.lexus.com/models/NX

Е ти едно джипче Лексус - от най-компактните модели. Виж му цената - 35 000 долара. При средна заплата от 41 000 долара в САЩ.

Да кажем, че са малко повече от 2% - едно 20% карат такива коли. Има няма 10 пъти разлика с твоите писания.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Като не си специалист по всичко, що вземаш отношение по темета и твърдиш че американците не са ги измислили.

Само да ти кажа, че тези дето са измислили АйФона (компанията Ейпъл) имат над 250 милиарда кеш в долари - кеш, в банки. Капиш?
        Какво са измислили стига се излагай измислили са ми дедовия.Нация от конекрадци и боклуци мисли само да краде и граби.

Коментар

Е как кога - преди 1989 година. Мин 10 години.
          Дядо ти явно доста е лъгал.

Коментар

Аз не съм специалист по всичко кинти си правя повече отколкото ми трябват да живея.Не ме мисли.
            Като не си специалист по всичко, що вземаш отношение по темета и твърдиш че американците не са ги измислили.

Само да ти кажа, че тези дето са измислили АйФона (компанията Ейпъл) имат над 250 милиарда кеш в долари - кеш, в банки. Капиш?

Коментар

Мръдни леко на Запад да видиш ко карат хората.

Тези дето работят офиси и малко по-квалифицирани професии карат Лексуси, БВМ, Мерцедеси, Ауди. Особено пък в САЩ където колите нямат големи мита и такси и са доста по-евтини отколкото в Европа. А обикновените бачкери карат - Форд, Тойти, Хонди и другите там американски марки. В Европа са съответно Фолцвагени, Опели, Пежа, Рена и други местни марки. И всичко това ново. Колите втора ръка после идват към Източна Европа.

Карат да ама са два процента от населението.То и в България някои кви коли карат?Даже в България колите са по луксозни.Във Виена ходих скоро масово по улиците са аудита фолквагени шкоди комбита...Не ми направи впечатление да има някакъв лукс.А джипове бентлита ферарита и поршета не видях.

Коментар

Ми поне по хиперинфлацията и липсата на стоки си приличаме. Сещаш се 89 - 97

викаш хипер инфлация и липса на стоки в останалия свят няма ....нъл тъй !?

бе от де ви събират такива бе.....много плоско брат
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Кога се е чакало за москвич или шкода или фиат кога?
                  Е как кога - преди 1989 година. Мин 10 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Не виждам каква връзка има в случая Венецуела - нито е европейска държава , нито е била членка на СИВ навремето , нито техния строи има общо с нашия предишен ....или сега това е новата опорна точка ?

п.п.
                    Венецуела е по - прилична държава от повечето " изпечени демокраций " дето са и съседи в карибския басейн ма това хич не е тема на разговора в случая...
                    Ми поне по хиперинфлацията и липсата на стоки си приличаме. Сещаш се 89 - 97

Коментар

Тц - ти лъжеш и то като дърта циганка без срам и свян.
                      Кога се е чакало за москвич или шкода или фиат кога?

Коментар

Ми измисли го ти бе и прави яко кинти - ама няма как да стане.
                        Аз не съм специалист по всичко кинти си правя повече отколкото ми трябват да живея.Не ме мисли.

Коментар

Да не говорим че в Северна Корея никой от никъде не ги демонтира.

Ама не съм видял да имат някакъв прогрес. Напротив пак са огладнели кат мишки щом дрънкат оръжията.

САЩ ще обновят някой хранителен резерв и ще им го пратят през ООН-ето (че иначе е обидно) и онея ще спрат да дрънкат оръжията.
                          На тебе американската пропаганда ти е изпила мозъка.Американците мое да пращат само ферментирала царевица на седесарски баламурници.Американците могат само да крадат грабят и убиват ама пред Кимчо подвиха опашки щот водородният атом е голема сила.Голема

Коментар

Да не говорим че в Северна Корея никой от никъде не ги демонтира.

Ама не съм видял да имат някакъв прогрес. Напротив пак са огладнели кат мишки щом дрънкат оръжията.

САЩ ще обновят някой хранителен резерв и ще им го пратят през ООН-ето (че иначе е обидно) и онея ще спрат да дрънкат оръжията.
                            Да де ти вчера се върна от Северна Корея и затова си много сведущ по въпроса ......... стига говори за неща за които нямаш информация от първа ръка. Тези тези си ги дръж за партийните събрания на Раковски. Дано следващия път влезете в парламента ......

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Прекарах вечерта с приятели. Връщам се, поглеждам форума - ужас!
                              Един говедар го превърнал в турски кенеф. Баста!
                              Ще намина пак след няколко месеца
                              По добре изчезни завинаги.

Коментар

И във Венецуела ли я демонтират отвън? - за социализма става въпрос.
                                Не виждам каква връзка има в случая Венецуела - нито е европейска държава , нито е била членка на СИВ навремето , нито техния строи има общо с нашия предишен ....или сега това е новата опорна точка ?

п.п.
                                Венецуела е по - прилична държава от повечето " изпечени демокраций " дето са и съседи в карибския басейн ма това хич не е тема на разговора в случая...

Коментар

Working...
                                X