Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Карат да ама са два процента от населението.То и в България някои кви коли карат?Даже в България колите са по луксозни.Във Виена ходих скоро масово по улиците са аудита фолквагени шкоди комбита...Не ми направи впечатление да има някакъв лукс.А джипове бентлита ферарита и поршета не видях.
Е ти едно джипче Лексус - от най-компактните модели. Виж му цената - 35 000 долара. При средна заплата от 41 000 долара в САЩ.
Да кажем, че са малко повече от 2% - едно 20% карат такива коли. Има няма 10 пъти разлика с твоите писания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Като не си специалист по всичко, що вземаш отношение по темета и твърдиш че американците не са ги измислили.
Само да ти кажа, че тези дето са измислили АйФона (компанията Ейпъл) имат над 250 милиарда кеш в долари - кеш, в банки. Капиш?
Коментар
-
Е как кога - преди 1989 година. Мин 10 години.
Коментар
-
Аз не съм специалист по всичко кинти си правя повече отколкото ми трябват да живея.Не ме мисли.
Само да ти кажа, че тези дето са измислили АйФона (компанията Ейпъл) имат над 250 милиарда кеш в долари - кеш, в банки. Капиш?
Коментар
-
Мръдни леко на Запад да видиш ко карат хората.
Тези дето работят офиси и малко по-квалифицирани професии карат Лексуси, БВМ, Мерцедеси, Ауди. Особено пък в САЩ където колите нямат големи мита и такси и са доста по-евтини отколкото в Европа. А обикновените бачкери карат - Форд, Тойти, Хонди и другите там американски марки. В Европа са съответно Фолцвагени, Опели, Пежа, Рена и други местни марки. И всичко това ново. Колите втора ръка после идват към Източна Европа.
Коментар
-
Ми поне по хиперинфлацията и липсата на стоки си приличаме. Сещаш се 89 - 97
бе от де ви събират такива бе.....много плоско братНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Кога се е чакало за москвич или шкода или фиат кога?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Не виждам каква връзка има в случая Венецуела - нито е европейска държава , нито е била членка на СИВ навремето , нито техния строи има общо с нашия предишен ....или сега това е новата опорна точка ?
п.п.
Венецуела е по - прилична държава от повечето " изпечени демокраций " дето са и съседи в карибския басейн ма това хич не е тема на разговора в случая...
Коментар
-
Тц - ти лъжеш и то като дърта циганка без срам и свян.
Коментар
-
Ми измисли го ти бе и прави яко кинти - ама няма как да стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДа не говорим че в Северна Корея никой от никъде не ги демонтира.
Ама не съм видял да имат някакъв прогрес. Напротив пак са огладнели кат мишки щом дрънкат оръжията.
САЩ ще обновят някой хранителен резерв и ще им го пратят през ООН-ето (че иначе е обидно) и онея ще спрат да дрънкат оръжията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДа не говорим че в Северна Корея никой от никъде не ги демонтира.
Ама не съм видял да имат някакъв прогрес. Напротив пак са огладнели кат мишки щом дрънкат оръжията.
САЩ ще обновят някой хранителен резерв и ще им го пратят през ООН-ето (че иначе е обидно) и онея ще спрат да дрънкат оръжията.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПрекарах вечерта с приятели. Връщам се, поглеждам форума - ужас!
Един говедар го превърнал в турски кенеф. Баста!
Ще намина пак след няколко месеца
Коментар
-
И във Венецуела ли я демонтират отвън? - за социализма става въпрос.
п.п.
Венецуела е по - прилична държава от повечето " изпечени демокраций " дето са и съседи в карибския басейн ма това хич не е тема на разговора в случая...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар