Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Някак си много странно говориш за заплати а за данъци наеми кредити мълчиш.Детската градина у Чикаго дет са нашите драйвъри и собственици на почистващи фирми е 1800 долара на месец повтарям на месец не от брутната заплата а от чистата.200 долара на месец е таксата за входа дет живееш за да ти косят тревата пред бунгалото...И кат пътуваш всеки ден на 150 км отиване и връщане до работа общо 300 от големата заплата не остава нищо.Спри да лъжеш щото няма кой да ти вярва.И намали холивудските бичкии много яко лъжат
Интересни хора, ей.
Коментар
-
И да не забравите да споменете краварите, че измислиха шистите. Благодарение на шистовия газ и нефт - сега нафтата е на половин цена и някви тъпи картели като ОПЕК и Русия не те изнудват с цени на нафтата от 100-150 долара за барел.
Само за туй че караш евтина нафта трябва да им сложиш една лепенка на колата си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Египет като има повече история от нашата - що не му се кефиш?
Даже пирамиди са строили хората. Ама на днес не знам някой да им се кефи.
Коментар
-
Е за за тва казах хората, дето земат над средната заплата.
И за тва казах 20%, а не 2% както ти твърдиш.
Коментар
-
Светът не започва преди 200г ай стига с тия смешници мислители.Историята им се събира на два карирани листа.
Даже пирамиди са строили хората. Ама на днес не знам някой да им се кефи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Да бе знаем, днаем: ...в Кравария всички са:
1.Рамбвовци
2. Милионери
3.карат Мерцедеси , Бенлита и Ролс Ройси
4. жените им са на по 26 години и приличат на Памела Андерсън.
5. всички имат къща в Малибу
6. Всички имат секретарки приличаши на Катрин Зита Джоунс и са им любовници.
и.т.н.
Много филми гледаш брат ........
Коментар
-
Ма моля ви се стига писахте глупости.Хората през 1991 г молеха да се отиде в Козлодуй и Белене ама нямаше желаещи.Камсамолците искаха у Енергопроект и София киртаците кат мене трябваше да одят по селата....После уредил се ма ша ма спукате от смях/На Паметника Левски в Електрофакултета имаше едно голямо представителство на СО Атомна енергетика и хорета ни се молеха.Аз цял живот съм бил у фурдата кат вика един колега.Кво да направя кат не съм тарикат явно Господ мандръса тарикатите нещата се обърнаха и селяните станахме добре а тарикатите им затвориха Енергопроект.Голяма група колеги заминаха на строежа на ПАВЕЦ Чаира....Енергетиката не са само електроинженери.....Във вецовете трябват такива с хидравлика и пневматика в тецовете топлинни инженери....Ма тарикатите не искаха на село.Тарикатите не искаха да учат Електрически централи мрежи и системи а се натскаха да учат Електрообзавеждане на промишлени предприятия и Електрическимашини и апарати.Аз както винаги с фурдата.Един професор ме попита колега как така с тоя отличен успех в тая кирлива специалност.....Цял живот правя на обратното на корифеите и величията и никога не се деля от акъла си.Не робувам на мантри набедени величия и се съмнявам във всичко.Вярвам в силата на разума и труда.За зелена карта никога не съм кандидатствал работа в клоаката нямам.На който му харесва да заминава аз оставам тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Да бе знаем, днаем: ...в Кравария всички са:
1.Рамбвовци
2. Милионери
и.т.н.
Много филми гледаш брат ........
Коментар
-
Преди малко беше 50000 са стана 41000.С брутна заплата не се купува кола....От тия 41000 поне 15000 са данъци.Кат плати квартирата и сметките не мое и кон да купи.Най много да си позволи некой таралясник на 10г за 1000 долара
И за тва казах 20%, а не 2% както ти твърдиш.
Коментар
-
Кажи сега и за цените на колите втора ръка по соца да се посмеем малко.
Коментар
-
http://www.lexus.com/models/NX
Е ти едно джипче Лексус - от най-компактните модели. Виж му цената - 35 000 долара. При средна заплата от 41 000 долара в САЩ.
Да кажем, че са малко повече от 2% - едно 20% карат такива коли. Има няма 10 пъти разлика с твоите писания.
1.Рамбвовци
2. Милионери
и.т.н.
Много филми гледаш брат ........Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Верно - сега ще кажеш че и Интернета не са го измислили те. Ами идва от Русия с любов. Или и Интернета е правен в Китай.
Коментар
-
Дядо ти явно доста е лъгал.
Коментар
-
http://www.lexus.com/models/NX
Е ти едно джипче Лексус - от най-компактните модели. Виж му цената - 35 000 долара. При средна заплата от 41 000 долара в САЩ.
Да кажем, че са малко повече от 2% - едно 20% карат такива коли. Има няма 10 пъти разлика с твоите писания.
Коментар
Коментар