IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Ти пък взе ,че се засегна....Така предположих,явно съм в грешка....А,те(братовчедката и мъжа и),ако не се лъжа зъвършиха слаботокова техника ,или нещо подобно,не съм много наясно с профилирането ви,ама както и да е...Тук мизеруваха...За там,вече ти описах...Никой,никаде не те кара да ходиш...Просто,понякога си малко краен в оценките си за САЩ и Западния свят....И там ,в болшинството ,живеят съвсем нормални хора,с нормални "болки" и проблеми...Всъщност,за мен това му е най-хубавото на днешното време,пред соца-имаш много избори...Ако щеш ,живей на село,ако щеш се завирай в панелка в града,ако щеш емигрирай,ставай скитник - избора си е твой...А не ,че видите ли днес сме имали банани,пък по времето на соца нямало...Та аз де не съм маймуна,та да ям банани...
    Не съм се засегнал.И съм съгласен с теб че нашите бизнесмени много труд положиха за да няма инженери.Сега търсят ама нанайси.Избор имаш само привидно.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Някак си много странно говориш за заплати а за данъци наеми кредити мълчиш.Детската градина у Чикаго дет са нашите драйвъри и собственици на почистващи фирми е 1800 долара на месец повтарям на месец не от брутната заплата а от чистата.200 долара на месец е таксата за входа дет живееш за да ти косят тревата пред бунгалото...И кат пътуваш всеки ден на 150 км отиване и връщане до работа общо 300 от големата заплата не остава нищо.Спри да лъжеш щото няма кой да ти вярва.И намали холивудските бичкии много яко лъжат
      И кво викаш - има наплив да се връщат по селата. Не щат в тва гадно Чикаго, че скъпо било. Щели да си ходят на село, че там по-евтино.

Интересни хора, ей.

Коментар

• И да не забравите да споменете краварите, че измислиха шистите. Благодарение на шистовия газ и нефт - сега нафтата е на половин цена и някви тъпи картели като ОПЕК и Русия не те изнудват с цени на нафтата от 100-150 долара за барел.

Само за туй че караш евтина нафта трябва да им сложиш една лепенка на колата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Египет като има повече история от нашата - що не му се кефиш?

Даже пирамиди са строили хората. Ама на днес не знам някой да им се кефи.

Ми кой ти е казал че не му се кефя.И на Римската империя се кефя ма на смешници не се кефя.И не бъди убеден че Египет има повече история от нас

Коментар

Е за за тва казах хората, дето земат над средната заплата.

И за тва казах 20%, а не 2% както ти твърдиш.
            Някак си много странно говориш за заплати а за данъци наеми кредити мълчиш.Детската градина у Чикаго дет са нашите драйвъри и собственици на почистващи фирми е 1800 долара на месец повтарям на месец не от брутната заплата а от чистата.200 долара на месец е таксата за входа дет живееш за да ти косят тревата пред бунгалото...И кат пътуваш всеки ден на 150 км отиване и връщане до работа общо 300 от големата заплата не остава нищо.Спри да лъжеш щото няма кой да ти вярва.И намали холивудските бичкии много яко лъжат

Коментар

Светът не започва преди 200г ай стига с тия смешници мислители.Историята им се събира на два карирани листа.
              Египет като има повече история от нашата - що не му се кефиш?

Даже пирамиди са строили хората. Ама на днес не знам някой да им се кефи.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Да бе знаем, днаем: ...в Кравария всички са:

1.Рамбвовци
                2. Милионери
                3.карат Мерцедеси , Бенлита и Ролс Ройси
                4. жените им са на по 26 години и приличат на Памела Андерсън.
                5. всички имат къща в Малибу
                6. Всички имат секретарки приличаши на Катрин Зита Джоунс и са им любовници.
                и.т.н.

Много филми гледаш брат ........
                Виж колко е дела на Luxury cars в САЩ, може да сложиш вътре и Large SUV, щото и те влизат уж към тях.

Коментар

Ма моля ви се стига писахте глупости.Хората през 1991 г молеха да се отиде в Козлодуй и Белене ама нямаше желаещи.Камсамолците искаха у Енергопроект и София киртаците кат мене трябваше да одят по селата....После уредил се ма ша ма спукате от смях/На Паметника Левски в Електрофакултета имаше едно голямо представителство на СО Атомна енергетика и хорета ни се молеха.Аз цял живот съм бил у фурдата кат вика един колега.Кво да направя кат не съм тарикат явно Господ мандръса тарикатите нещата се обърнаха и селяните станахме добре а тарикатите им затвориха Енергопроект.Голяма група колеги заминаха на строежа на ПАВЕЦ Чаира....Енергетиката не са само електроинженери.....Във вецовете трябват такива с хидравлика и пневматика в тецовете топлинни инженери....Ма тарикатите не искаха на село.Тарикатите не искаха да учат Електрически централи мрежи и системи а се натскаха да учат Електрообзавеждане на промишлени предприятия и Електрическимашини и апарати.Аз както винаги с фурдата.Един професор ме попита колега как така с тоя отличен успех в тая кирлива специалност.....Цял живот правя на обратното на корифеите и величията и никога не се деля от акъла си.Не робувам на мантри набедени величия и се съмнявам във всичко.Вярвам в силата на разума и труда.За зелена карта никога не съм кандидатствал работа в клоаката нямам.На който му харесва да заминава аз оставам тук.
                  Ти пък взе ,че се засегна....Така предположих,явно съм в грешка....А,те(братовчедката и мъжа и),ако не се лъжа зъвършиха слаботокова техника ,или нещо подобно,не съм много наясно с профилирането ви,ама както и да е...Тук мизеруваха...За там,вече ти описах...Никой,никаде не те кара да ходиш...Просто,понякога си малко краен в оценките си за САЩ и Западния свят....И там ,в болшинството ,живеят съвсем нормални хора,с нормални "болки" и проблеми...Всъщност,за мен това му е най-хубавото на днешното време,пред соца-имаш много избори...Ако щеш ,живей на село,ако щеш се завирай в панелка в града,ако щеш емигрирай,ставай скитник - избора си е твой...А не ,че видите ли днес сме имали банани,пък по времето на соца нямало...Та аз де не съм маймуна,та да ям банани...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

1.Рамбвовци
                    2. Милионери
                    и.т.н.

Марков ми то при тя с готов да идеш ше спадне бе пич.Ба си грозната и тъпа пача

Коментар

Преди малко беше 50000 са стана 41000.С брутна заплата не се купува кола....От тия 41000 поне 15000 са данъци.Кат плати квартирата и сметките не мое и кон да купи.Най много да си позволи некой таралясник на 10г за 1000 долара
                      Е за за тва казах хората, дето земат над средната заплата.

И за тва казах 20%, а не 2% както ти твърдиш.

Коментар

Кажи сега и за цените на колите втора ръка по соца да се посмеем малко.

Не съм си купувал кола през соца баща ми купи москвича за 4100 ако не се лъжа.Ма нема да сравняваш онея цени с днешните щот времената са различни.Ладите на старо ако не се лъжа струвах повече от новите...

Коментар

http://www.lexus.com/models/NX

Е ти едно джипче Лексус - от най-компактните модели. Виж му цената - 35 000 долара. При средна заплата от 41 000 долара в САЩ.

Да кажем, че са малко повече от 2% - едно 20% карат такива коли. Има няма 10 пъти разлика с твоите писания.

1.Рамбвовци
                          2. Милионери
                          и.т.н.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Верно - сега ще кажеш че и Интернета не са го измислили те. Ами идва от Русия с любов. Или и Интернета е правен в Китай.

Светът не започва преди 200г ай стига с тия смешници мислители.Историята им се събира на два карирани листа.

Коментар

Дядо ти явно доста е лъгал.
                              Кажи сега и за цените на колите втора ръка по соца да се посмеем малко.

Коментар

http://www.lexus.com/models/NX

Е ти едно джипче Лексус - от най-компактните модели. Виж му цената - 35 000 долара. При средна заплата от 41 000 долара в САЩ.

Да кажем, че са малко повече от 2% - едно 20% карат такива коли. Има няма 10 пъти разлика с твоите писания.

Преди малко беше 50000 са стана 41000.С брутна заплата не се купува кола....От тия 41000 поне 15000 са данъци.Кат плати квартирата и сметките не мое и кон да купи.Най много да си позволи некой таралясник на 10г за 1000 долара

Коментар

Working...
                                X