IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Ми кат не ти дреме, що ревеш срещу тях?

Боклука требе си знае местото.

Коментар

• Забравих телефона и електрическа крушка и те идват от краварите.

Коментар

Варбург и Москвич фалираха. Дачия ги купиха Рено.
        И с рено дачия си е боклук също кат реното

Коментар

Отделно преди за кола се чакаше 10 години.

Правиш вноска и чакаш реда ти да дойде. По някое време идва и си купуваш кола. На излизане от автомотото веднага ти предлагат двойна цена да ти я купят.
          Ами и сега чакаш. И преди имаше коли без да чакаш- дачия москвич и вартбург/ за него не съм сигурен/

Коментар

Те от тва най-много ги боли комунягите. Че не могат вече да командват - ти на село, ти в града. Че не могат да строят огради и да не пускат хората да бегат през тях.

За капак седя в измисления от американците Интернет, пишат на американски компютри или телефони - колко е зле капитализма.

Па се обърка огради няма да строим за да може да се разкарате до един.Може само метро и до терминал едно щот сте голтаци и летите с Раян еър и подобни Уиз разни.Билет за метрото кинт и шеесе и 20 евро до Западния рай.Впрягай и да не забравиш да се похвалиш колко е хубаво какви големи са заплатите и да не забравиш да се присмиваш на останалите в Родината и да я плюеш.Изненада ше има кат решишда се върнеш.Е тогава ше разбереш че има ограда и не може.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

В лека грешка си пак- фолксваген и опел са средна ръка коли за простолюдието. Сравнено с едно време- дачия, вартбург, москвич
              Варбург и Москвич фалираха. Дачия ги купиха Рено.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ти мое ли да разбереш че нормалните хора ни боли ...за сашшш.Изобщо не ми дреме дали някой нема ги думне с някой водороден атом за да ги изтрие от картата.
                Ми кат не ти дреме, що ревеш срещу тях?

Коментар

Що Фолцваген или Опел. Не може ли пак Лада? Ем тях Рено ги правят. Има Лади по 13 000 лв - 13 средни заплати.

Ама нали ти казвам - всеки иска хубави коли.

Лада Кранта - 13 800 лв (под 14к).
                  В лека грешка си пак- фолксваген и опел са средна ръка коли за простолюдието. Сравнено с едно време- дачия, вартбург, москвич

Коментар

Нямат пари да се върнат.А ти си мечтай.Чудно ми е кво търсиш в комунистическа България а не отидеш в САЩ.Да печелиш и да караш Лексус.
                    И на мен ми е чудно що ползваш Интернет измислен от американците на компютър също измислен от американците, на операционна система измислена от американците и ревеш срещу тях.

Като почти всичко квото ползваш в домакинството с изключение на лопатата и гумените галоши е измислено от американците.

рахосмукачка, хладилник, ток, радио, ТВ - сичко идва от краварите.

Коментар

Ми Марешки продава.
                      Не знам кво продава Марешки освен лекарства.

Коментар

Виж колко е дела на Luxury cars в САЩ, може да сложиш вътре и Large SUV, щото и те влизат уж към тях.
                        Ти мое ли да разбереш че нормалните хора ни боли ...за сашшш.Изобщо не ми дреме дали някой нема ги думне с някой водороден атом за да ги изтрие от картата.

Коментар

С нафта карам трактора и комбайната...И понеже от Русия ни изнудват със скъп нефт ти кажи добрите хорица от западните шел и омв що и те ни изнудват що не продават на половин цена?
                          Ми Марешки продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Ти пък взе ,че се засегна....Така предположих,явно съм в грешка....А,те(братовчедката и мъжа и),ако не се лъжа зъвършиха слаботокова техника ,или нещо подобно,не съм много наясно с профилирането ви,ама както и да е...Тук мизеруваха...За там,вече ти описах...Никой,никаде не те кара да ходиш...Просто,понякога си малко краен в оценките си за САЩ и Западния свят....И там ,в болшинството ,живеят съвсем нормални хора,с нормални "болки" и проблеми...Всъщност,за мен това му е най-хубавото на днешното време,пред соца-имаш много избори...Ако щеш ,живей на село,ако щеш се завирай в панелка в града,ако щеш емигрирай,ставай скитник - избора си е твой...А не ,че видите ли днес сме имали банани,пък по времето на соца нямало...Та аз де не съм маймуна,та да ям банани...
                            Те от тва най-много ги боли комунягите. Че не могат вече да командват - ти на село, ти в града. Че не могат да строят огради и да не пускат хората да бегат през тях.

За капак седя в измисления от американците Интернет, пишат на американски компютри или телефони - колко е зле капитализма.

Коментар

И да не забравите да споменете краварите, че измислиха шистите. Благодарение на шистовия газ и нефт - сега нафтата е на половин цена и някви тъпи картели като ОПЕК и Русия не те изнудват с цени на нафтата от 100-150 долара за барел.

Само за туй че караш евтина нафта трябва да им сложиш една лепенка на колата си.

С нафта карам трактора и комбайната...И понеже от Русия ни изнудват със скъп нефт ти кажи добрите хорица от западните шел и омв що и те ни изнудват що не продават на половин цена?Ма и ние глупаци да купуваме скъпия руски нефт а не щем евтиния демократичен нефт.И да знайш добрите американци точно заради нас българите свалиха цените

Коментар

И кво викаш - има наплив да се връщат по селата. Не щат в тва гадно Чикаго, че скъпо било. Щели да си ходят на село, че там по-евтино.

Интересни хора, ей.
                                Нямат пари да се върнат.А ти си мечтай.Чудно ми е кво търсиш в комунистическа България а не отидеш в САЩ.Да печелиш и да караш Лексус.

Коментар

Working...
                                X