Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Варбург и Москвич фалираха. Дачия ги купиха Рено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеОтделно преди за кола се чакаше 10 години.
Правиш вноска и чакаш реда ти да дойде. По някое време идва и си купуваш кола. На излизане от автомотото веднага ти предлагат двойна цена да ти я купят.
Коментар
-
Те от тва най-много ги боли комунягите. Че не могат вече да командват - ти на село, ти в града. Че не могат да строят огради и да не пускат хората да бегат през тях.
За капак седя в измисления от американците Интернет, пишат на американски компютри или телефони - колко е зле капитализма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
В лека грешка си пак- фолксваген и опел са средна ръка коли за простолюдието. Сравнено с едно време- дачия, вартбург, москвич
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти мое ли да разбереш че нормалните хора ни боли ...за сашшш.Изобщо не ми дреме дали някой нема ги думне с някой водороден атом за да ги изтрие от картата.
Коментар
-
Що Фолцваген или Опел. Не може ли пак Лада? Ем тях Рено ги правят. Има Лади по 13 000 лв - 13 средни заплати.
Ама нали ти казвам - всеки иска хубави коли.
Лада Кранта - 13 800 лв (под 14к).
Коментар
-
Нямат пари да се върнат.А ти си мечтай.Чудно ми е кво търсиш в комунистическа България а не отидеш в САЩ.Да печелиш и да караш Лексус.
Като почти всичко квото ползваш в домакинството с изключение на лопатата и гумените галоши е измислено от американците.
рахосмукачка, хладилник, ток, радио, ТВ - сичко идва от краварите.
Коментар
-
Ми Марешки продава.
Коментар
-
Виж колко е дела на Luxury cars в САЩ, може да сложиш вътре и Large SUV, щото и те влизат уж към тях.
Коментар
-
С нафта карам трактора и комбайната...И понеже от Русия ни изнудват със скъп нефт ти кажи добрите хорица от западните шел и омв що и те ни изнудват що не продават на половин цена?
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Ти пък взе ,че се засегна....Така предположих,явно съм в грешка....А,те(братовчедката и мъжа и),ако не се лъжа зъвършиха слаботокова техника ,или нещо подобно,не съм много наясно с профилирането ви,ама както и да е...Тук мизеруваха...За там,вече ти описах...Никой,никаде не те кара да ходиш...Просто,понякога си малко краен в оценките си за САЩ и Западния свят....И там ,в болшинството ,живеят съвсем нормални хора,с нормални "болки" и проблеми...Всъщност,за мен това му е най-хубавото на днешното време,пред соца-имаш много избори...Ако щеш ,живей на село,ако щеш се завирай в панелка в града,ако щеш емигрирай,ставай скитник - избора си е твой...А не ,че видите ли днес сме имали банани,пък по времето на соца нямало...Та аз де не съм маймуна,та да ям банани...
За капак седя в измисления от американците Интернет, пишат на американски компютри или телефони - колко е зле капитализма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИ да не забравите да споменете краварите, че измислиха шистите. Благодарение на шистовия газ и нефт - сега нафтата е на половин цена и някви тъпи картели като ОПЕК и Русия не те изнудват с цени на нафтата от 100-150 долара за барел.
Само за туй че караш евтина нафта трябва да им сложиш една лепенка на колата си.
Коментар
-
И кво викаш - има наплив да се връщат по селата. Не щат в тва гадно Чикаго, че скъпо било. Щели да си ходят на село, че там по-евтино.
Интересни хора, ей.
Коментар
Коментар